Lot: 1

Current Price: 2,750 TL Starting Bid: 2,750 TL Estimated: TL Losing Winning

1911 Senesi, Trablusgarp Savaşı'nda (Türk – İtalyan Savaşı) Mustafa Kemal Paşa, Enver Paşa, Nuri Conker Paşa ve Hilal-i Ahmercilerin Yer Aldığı Derne de Çekilen Çok Nadir Fotoğraf

13x8 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • 1911 Senesi, Trablusgarp Savaşı'nda (Türk – İtalyan Savaşı) Mustafa Kemal Paşa, Enver Paşa, Nuri Conker Paşa ve Hilal-i Ahmercilerin Yer Aldığı Derne de Çekilen Çok Nadir Fotoğraf-13x8 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    1911 Senesi, Trablusgarp Savaşı'nda (Türk – İtalyan Savaşı) Mustafa Kemal Paşa, Enver Paşa, Nuri Conker Paşa ve Hilal-i Ahmercilerin Yer Aldığı Derne de Çekilen Çok Nadir Fotoğraf-13x8 cm.

    TLSold
  • İstiklal Harbi'nde, Çanakkale Kumandanı Cevat (Çobanlı) Paşa, Ali Said (Akbaytogan) Paşa ve Üst Düzey Türk Subaylarının Bulunduğu Çok Nadir Fotoğraf-23x16 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    İstiklal Harbi'nde, Çanakkale Kumandanı Cevat (Çobanlı) Paşa, Ali Said (Akbaytogan) Paşa ve Üst Düzey Türk Subaylarının Bulunduğu Çok Nadir Fotoğraf-23x16 cm.

    TLSold
  • Ermeni Patriği ve Lahik Meclis-i Ruhani Reisi Serpiskoposu Ohannes Efendi'nin Sultan II. Abdülhamit Han'a Gönderdiği Çok Nadir Mektup-33x20,5 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Ermeni Patriği ve Lahik Meclis-i Ruhani Reisi Serpiskoposu Ohannes Efendi'nin Sultan II. Abdülhamit Han'a Gönderdiği Çok Nadir Mektup-33x20,5 cm.

    TLSold
  • Mehmet Akif Ersoy Islak İmzalı, Osmanlıca Islak ve Soğuk Damgalı, 640 Numaralı Abdülhamid İsimli Bir Talebeye Ait Sınav Kağıdı-35x23 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Mehmet Akif Ersoy Islak İmzalı, Osmanlıca Islak ve Soğuk Damgalı, 640 Numaralı Abdülhamid İsimli Bir Talebeye Ait Sınav Kağıdı-35x23 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, 1910 Tarihinde Atatürk'ün Askeri Üniforması İle Katılmış Olduğu Resepsiyon Nadir Fotokartı-14 x 8,5 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Osmanlı Dönemi, 1910 Tarihinde Atatürk'ün Askeri Üniforması İle Katılmış Olduğu Resepsiyon Nadir Fotokartı-14 x 8,5 cm.

    TLSold
  • 1917 Senesi, Mustafa Kemal Paşa'nın I. Cihan Harbi Dönemi Alman Subaylarla Mardin Alman Karargahında Yemek Yiyorlarken Çekilmiş Çok Nadir Fotoğrafı-11x8 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    1917 Senesi, Mustafa Kemal Paşa'nın I. Cihan Harbi Dönemi Alman Subaylarla Mardin Alman Karargahında Yemek Yiyorlarken Çekilmiş Çok Nadir Fotoğrafı-11x8 cm.

    TLSold
  • 30 Ekim 1918 Mondros Ateşkes Antlaşmasını İmzalayan Osmanlı Heyeti; Bahriye Nazırı Rauf Orbay, Dışişleri Müsteşarı Hikmet Bey, Ali Türkgeldi Bey, Tevfik Bey ve Yaveri Saim Bey'in, Saray Fotoğraflarıda Çeken Meşhur Fotoğrafçı Phebüs Efendi Tarafından Çekilmiş, Phebüs Soğuk Kabartma Damgalı Çok Nadir Fotoğrafı-21,5x16 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    30 Ekim 1918 Mondros Ateşkes Antlaşmasını İmzalayan Osmanlı Heyeti; Bahriye Nazırı Rauf Orbay, Dışişleri Müsteşarı Hikmet Bey, Ali Türkgeldi Bey, Tevfik Bey ve Yaveri Saim Bey'in, Saray Fotoğraflarıda Çeken Meşhur Fotoğrafçı Phebüs Efendi Tarafından Çekilmiş, Phebüs Soğuk Kabartma Damgalı Çok Nadir Fotoğrafı-21,5x16 cm.

    TLSold
  • I. Dünya Harbi Devam Ederken, Sultan Mehmet Reşat Tarafından Alman İmparatoru Kaiser (II. Wilhelm)'e Hediye Edilen Murassa Kılıcını Tevdi Etmek ve Name-i Hümayünu Takdim Etmek Üzere Şehzade Ziyaeddin Efendi Heyetiyle Birlikte Almanya'ya Gönderildi. Padişahın Hediye Kılıcını Alman İmparatoru Takdim Etti.-Almanya Seyahati 10 Nisan – 21 Nisan 1917 Tarihinde Gerçekleşti. Bu Ziyarette Şehzade Ziyaeddin Efendi, Şehzade Şerafettin Efendi, Zeki (Kolaç) Paşa, İhsaniyeli Şeref Bey, Yaveri ve Üst Düzey Paşalar Vardı. Bu Çok Nadir Fotoğrafta; Berlin ve Havalisi Kumandanı General Von Kassel, Mevkii Kumandanı General Von Boyem ve Genel Karagahtan Gönderilen Binbaşı Kont Moltke'de Bulunmaktadır.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    I. Dünya Harbi Devam Ederken, Sultan Mehmet Reşat Tarafından Alman İmparatoru Kaiser (II. Wilhelm)'e Hediye Edilen Murassa Kılıcını Tevdi Etmek ve Name-i Hümayünu Takdim Etmek Üzere Şehzade Ziyaeddin Efendi Heyetiyle Birlikte Almanya'ya Gönderildi. Padişahın Hediye Kılıcını Alman İmparatoru Takdim Etti.-Almanya Seyahati 10 Nisan – 21 Nisan 1917 Tarihinde Gerçekleşti. Bu Ziyarette Şehzade Ziyaeddin Efendi, Şehzade Şerafettin Efendi, Zeki (Kolaç) Paşa, İhsaniyeli Şeref Bey, Yaveri ve Üst Düzey Paşalar Vardı. Bu Çok Nadir Fotoğrafta; Berlin ve Havalisi Kumandanı General Von Kassel, Mevkii Kumandanı General Von Boyem ve Genel Karagahtan Gönderilen Binbaşı Kont Moltke'de Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Üzeri Oryantelist Savaş Sahnesi Konulu, Kenar Kısımlarında Aslan, Kartal, Yatağan ve Ay Yıldızlar Bulunan, Zengin Görsele Sahip, Çok Özel Savaş Konulu Porselen Duvar Tabağı-Çap: 20 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Osmanlı Dönemi, Üzeri Oryantelist Savaş Sahnesi Konulu, Kenar Kısımlarında Aslan, Kartal, Yatağan ve Ay Yıldızlar Bulunan, Zengin Görsele Sahip, Çok Özel Savaş Konulu Porselen Duvar Tabağı-Çap: 20 cm.

    TLSold
  • Osmanlı 4'lü İttifak Dönemi, Üzerinde Ay Yıldızlı Bayrağın Yer Aldığı, Porselen Lülesi İle Birlikte, Kapaklı Pipo-26 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Osmanlı 4'lü İttifak Dönemi, Üzerinde Ay Yıldızlı Bayrağın Yer Aldığı, Porselen Lülesi İle Birlikte, Kapaklı Pipo-26 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Gümüşten Mamul, Dairesel Formda, Bir Yüzünde Besmele ve Ayetel Kürsi, Diğer Yüzünde Fetih Suresi Ayetleri Yazılı Madalyon Kolye-8,63 gr. / Çap: 4 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Osmanlı Dönemi, Gümüşten Mamul, Dairesel Formda, Bir Yüzünde Besmele ve Ayetel Kürsi, Diğer Yüzünde Fetih Suresi Ayetleri Yazılı Madalyon Kolye-8,63 gr. / Çap: 4 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Gümüş Kasalı ve Mine İşçilikli, Orta Ölçekte, Gümüş Savatlı Köstekli, Osmanlıca Kadranlı, Gümüş Cep Saati-74,32 gr. - Kadran Çapı: 40 mm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Osmanlı Dönemi, Gümüş Kasalı ve Mine İşçilikli, Orta Ölçekte, Gümüş Savatlı Köstekli, Osmanlıca Kadranlı, Gümüş Cep Saati-74,32 gr. - Kadran Çapı: 40 mm.

    TLSold
  • Erken Dönem, Çelenkli Nadir Model, Ay Yıldızlı, Pirinçten Mamul Kemer Tokası-6,5x5,5 cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Erken Dönem, Çelenkli Nadir Model, Ay Yıldızlı, Pirinçten Mamul Kemer Tokası-6,5x5,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, İpek Üzerine Tuğra Formunda Besmele-i Şerif Testere İşçiliği İle Resmedilmiş, Kenarlarında Yaprak Desenleri İçerisinde Ayetler Yazılı, 1316 Tarihli, Çok Özel, Tekke İşi Pano-50x45 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Osmanlı Dönemi, İpek Üzerine Tuğra Formunda Besmele-i Şerif Testere İşçiliği İle Resmedilmiş, Kenarlarında Yaprak Desenleri İçerisinde Ayetler Yazılı, 1316 Tarihli, Çok Özel, Tekke İşi Pano-50x45 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Gümüş Madalya ve Nişan Barı Lotu, 5 Adet-48,60 gr. / 11 cm. - 7,5 cm. - 4 cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Osmanlı Dönemi, Gümüş Madalya ve Nişan Barı Lotu, 5 Adet-48,60 gr. / 11 cm. - 7,5 cm. - 4 cm.

    TLSold
  • Erken Dönem, Altın Simli, Kusursuz Kondisyonda, Çift Subay Apoleti-11x6 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Erken Dönem, Altın Simli, Kusursuz Kondisyonda, Çift Subay Apoleti-11x6 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Nadir Donanma Subayı Apoleti

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Osmanlı Dönemi, Nadir Donanma Subayı Apoleti

    TLSold
  • Erken Dönem, Askeriyede Kullanılmış, Apolet ve Kokart Lotu, 5 Adet-13,5x5,5 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Erken Dönem, Askeriyede Kullanılmış, Apolet ve Kokart Lotu, 5 Adet-13,5x5,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Pirinçten Mamul, Üzeri ''Tulumbacı'' Yazılı Osmanlı İtfaiye Kokartı-Çap: 6 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Osmanlı Dönemi, Pirinçten Mamul, Üzeri ''Tulumbacı'' Yazılı Osmanlı İtfaiye Kokartı-Çap: 6 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Topçu Subayların Kullanmış Olduğu, Bir Yüzünde ''Allah Bize Yeter'', Diğer Yüzünde ''Ordu Donanma Dairesi'' Yazılı, Üreticisi E&E Hörster Solingen Olan, Kılıç Boyunda Kınında, Çok Nadir Osmanlı Topçu Meçi-79 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Osmanlı Dönemi, Topçu Subayların Kullanmış Olduğu, Bir Yüzünde ''Allah Bize Yeter'', Diğer Yüzünde ''Ordu Donanma Dairesi'' Yazılı, Üreticisi E&E Hörster Solingen Olan, Kılıç Boyunda Kınında, Çok Nadir Osmanlı Topçu Meçi-79 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Süvari Erkan, Ümera ve Zabitanına Mahsus Çift, Kusursuz Kondisyonda Apolet-14 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Osmanlı Süvari Erkan, Ümera ve Zabitanına Mahsus Çift, Kusursuz Kondisyonda Apolet-14 cm.

    TLSold
  • Osmanlı ve Erken Dönem, Donanma Subayı Kılıç Askı Aparatları Lotu, 7 Adet

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Osmanlı ve Erken Dönem, Donanma Subayı Kılıç Askı Aparatları Lotu, 7 Adet

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Çanakkale Madalyası Er Modeli-5x5 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Dönemi, Çanakkale Madalyası Er Modeli-5x5 cm.

    TLSold
  • Çanakkale Madalyasının Nadir Tipte Barı-3,5x1,5 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Çanakkale Madalyasının Nadir Tipte Barı-3,5x1,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kullanılmış, Donanma Cemiyeti Yazılı, Gümüşten Mamul Taklit Mühür Çalışması-24,38 gr. / 4x3,5 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Osmanlı Dönemi, Kullanılmış, Donanma Cemiyeti Yazılı, Gümüşten Mamul Taklit Mühür Çalışması-24,38 gr. / 4x3,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sultan Reşad Tuğralı, Gümüş, Kanuni Esasi Madalyası-11,75 gr. / 10 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Osmanlı Dönemi, Sultan Reşad Tuğralı, Gümüş, Kanuni Esasi Madalyası-11,75 gr. / 10 cm.

    TLSold
  • Alman Markalı, Osmanlıca Sıcaklık Dereceleri Taksimatlı, Osmanlı Devri Ev Termometresi-28x7 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Alman Markalı, Osmanlıca Sıcaklık Dereceleri Taksimatlı, Osmanlı Devri Ev Termometresi-28x7 cm.

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi, Söğüt Yapraklı Modeli Tokalı Subay Kemeri-120 cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Cumhuriyet Dönemi, Söğüt Yapraklı Modeli Tokalı Subay Kemeri-120 cm.

    TLSold
  • Erken Dönem, Nadir, Çelenkli Tokalı Subay Kemeri Takımı

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Erken Dönem, Nadir, Çelenkli Tokalı Subay Kemeri Takımı

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi, Farklı Formda Tokalı Subay Kemeri-133 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Cumhuriyet Dönemi, Farklı Formda Tokalı Subay Kemeri-133 cm.

    TLSold
  • Erken Dönem, Nadir, Çelenkli Tokalı Subay Kemeri Takımı-85 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Erken Dönem, Nadir, Çelenkli Tokalı Subay Kemeri Takımı-85 cm.

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi, Söğüt Yapraklı Modeli, Değişik Formda Tokasız Subay Kemeri-115 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Cumhuriyet Dönemi, Söğüt Yapraklı Modeli, Değişik Formda Tokasız Subay Kemeri-115 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Nadir Formda Subay Kılıç Askı Aparatı

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Osmanlı Dönemi, Nadir Formda Subay Kılıç Askı Aparatı

    TLSold
  • Erken Dönem, Üzeri Full Altın Simli, 3 Adet Tokasız Subay Kemeri

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Erken Dönem, Üzeri Full Altın Simli, 3 Adet Tokasız Subay Kemeri

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Tokasız, Nadir Formda Subay Kemeri-100 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Osmanlı Dönemi, Tokasız, Nadir Formda Subay Kemeri-100 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Ay Yıldızlı Subay Kemeri-Toka takılma aparatı bulunmamaktadır. 96 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Osmanlı Dönemi, Ay Yıldızlı Subay Kemeri-Toka takılma aparatı bulunmamaktadır. 96 cm.

    TLSold
  • Erken Dönem, Nadir, Tokasız Subay Kemeri Takımı

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Erken Dönem, Nadir, Tokasız Subay Kemeri Takımı

    TLSold
  • Osmanlı ve Erken Cumhuriyet, 6 Parçadan Oluşan Subay Kemeri, Kılıç Askı Aparat Lotu

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Osmanlı ve Erken Cumhuriyet, 6 Parçadan Oluşan Subay Kemeri, Kılıç Askı Aparat Lotu

    TLSold
  • Erken Dönem, Donanmacı Tokasız Subay Kemeri-126 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Erken Dönem, Donanmacı Tokasız Subay Kemeri-126 cm.

    TLSold
  • Erken Dönem, Altın Simli Subay Kılıç Askı Aparatı-91 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Erken Dönem, Altın Simli Subay Kılıç Askı Aparatı-91 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Galata'da Termometre Satıcısı Olan Nazif Bey'in Satmış Olduğu, İçi Stamboul Yazılı Barometre-Çap: 10 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Osmanlı Dönemi, Galata'da Termometre Satıcısı Olan Nazif Bey'in Satmış Olduğu, İçi Stamboul Yazılı Barometre-Çap: 10 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Ermeni Üreticisi Aneroid Marka, Osmanlıca Kadranlı Barometre-Çap: 9 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Osmanlı Dönemi, Ermeni Üreticisi Aneroid Marka, Osmanlıca Kadranlı Barometre-Çap: 9 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Firondelles Marka, Bakırdan Mamul, Değişik Formda, Fitilli Gaz Lambası-18 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    19. yy. Firondelles Marka, Bakırdan Mamul, Değişik Formda, Fitilli Gaz Lambası-18 cm.

    TLSold
  • 20. yy. Başı, Orta Kısmında Devlet Arması, Tuğra ve Eski Türkçe Yazılsrın Bulunduğu, Çok Nadir Formda Kütahya Kahve Soğudanı-28x17 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    20. yy. Başı, Orta Kısmında Devlet Arması, Tuğra ve Eski Türkçe Yazılsrın Bulunduğu, Çok Nadir Formda Kütahya Kahve Soğudanı-28x17 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Askeriyede Kullanılmış, Üzerinde Meşrutiyet Arması ve ''Hürriyet, Adalet, Müsavat'' Yazılı, Çok Nadir Isıtıcı-14 cm. Çap: 11,5 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Osmanlı Dönemi, Askeriyede Kullanılmış, Üzerinde Meşrutiyet Arması ve ''Hürriyet, Adalet, Müsavat'' Yazılı, Çok Nadir Isıtıcı-14 cm. Çap: 11,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kuka ve Boynuzdan Yapılmış, Nadir Formda 2 Adet Yemek Kaşıkları-25 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Osmanlı Dönemi, Kuka ve Boynuzdan Yapılmış, Nadir Formda 2 Adet Yemek Kaşıkları-25 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Esans Koymakta Kullanılan, Üzeri Kesme İşçilikler İle Sülendirilmiş, Altıgen Formda, Çift Beykoz Parfüm Şişesi-12 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Osmanlı Dönemi, Esans Koymakta Kullanılan, Üzeri Kesme İşçilikler İle Sülendirilmiş, Altıgen Formda, Çift Beykoz Parfüm Şişesi-12 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Mercanlı, Kuka ve Boynuzdan Yapılmış, Nadir Formda 2 Adet Yemek Kaşıkları-24 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Osmanlı Dönemi, Mercanlı, Kuka ve Boynuzdan Yapılmış, Nadir Formda 2 Adet Yemek Kaşıkları-24 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sedef ve Mercandan Mamul, Kuka ve Boynuzdan Yapılmış, Nadir Formda 2 Adet Yemek Kaşıkları-23 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Osmanlı Dönemi, Sedef ve Mercandan Mamul, Kuka ve Boynuzdan Yapılmış, Nadir Formda 2 Adet Yemek Kaşıkları-23 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Kale Tüfeği, 19. yy. Ahşap Üzeri Geometrik Desenlerle Yoğun Gümüş İşçiliklerle Süslü, Çok Özel, Çalışır Durumda-135 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Kale Tüfeği, 19. yy. Ahşap Üzeri Geometrik Desenlerle Yoğun Gümüş İşçiliklerle Süslü, Çok Özel, Çalışır Durumda-135 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Kalem İşçilikli Gümüşten ve Vatos Derisinden Mamul, Balta Kısmı Altın İşlemelerle Süslü, Çok Nadir Osmanlı Savaş Baltası-63 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Kalem İşçilikli Gümüşten ve Vatos Derisinden Mamul, Balta Kısmı Altın İşlemelerle Süslü, Çok Nadir Osmanlı Savaş Baltası-63 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Gül Ağacından Mamul ve Topuzlu, Balta Kısmı Altın İşlemelerle Süslü, Nadir Formda Osmanlı Savaş Baltası-55 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Gül Ağacından Mamul ve Topuzlu, Balta Kısmı Altın İşlemelerle Süslü, Nadir Formda Osmanlı Savaş Baltası-55 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, 18. yy'da Kullanılmış, Form İtibariyle Çok Nadir, Sap Kısmı Gül Ağacından Mamül, Balta Kısmında Geometrik Desenler Bulunan, Nadir Savaş Baltası-74 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Osmanlı Dönemi, 18. yy'da Kullanılmış, Form İtibariyle Çok Nadir, Sap Kısmı Gül Ağacından Mamül, Balta Kısmında Geometrik Desenler Bulunan, Nadir Savaş Baltası-74 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Süvari Kılıcı Formunda, Püsküllü, Çok Nadir, Şehzade Kılıcı-45 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Osmanlı Dönemi, Süvari Kılıcı Formunda, Püsküllü, Çok Nadir, Şehzade Kılıcı-45 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Tutma Kısmı Kurt Kafası Formunda, Ahşap Kısımlarında, Gümüş Kakmalar ve Sedef İşçilikleri İle Süslendirilmiş, Bugüne Kadar Görülmemiş Çok Nadir Formda, Piştov Tabanca-70 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Osmanlı Dönemi, Tutma Kısmı Kurt Kafası Formunda, Ahşap Kısımlarında, Gümüş Kakmalar ve Sedef İşçilikleri İle Süslendirilmiş, Bugüne Kadar Görülmemiş Çok Nadir Formda, Piştov Tabanca-70 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, İngiliz Vıgnlae Marka, Üzeri Kabartma Çiçek Desenleri Ve Top Armaları İle Süslü, Süs Kısımlarında Altın Vermey Kullanılmış, Ahşap Gövdeli, Çok Nadir Piştov Tabanca-50 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Osmanlı Dönemi, İngiliz Vıgnlae Marka, Üzeri Kabartma Çiçek Desenleri Ve Top Armaları İle Süslü, Süs Kısımlarında Altın Vermey Kullanılmış, Ahşap Gövdeli, Çok Nadir Piştov Tabanca-50 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Yapımı, Kirpi Tabancası Diye Adlandırılan, Barut Denemek Amaçlı Kullanılan, Nadir Çıkan Piştov Şeklinde Tabanca-13 x 8,5 cm

    Lot No: 57

    Lot: 57

    19. yy. Avrupa Yapımı, Kirpi Tabancası Diye Adlandırılan, Barut Denemek Amaçlı Kullanılan, Nadir Çıkan Piştov Şeklinde Tabanca-13 x 8,5 cm

    TLSold
  • 19. yy. Jade Taşından Mamul, Çok Özel Savaş Gürzü-46 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    19. yy. Jade Taşından Mamul, Çok Özel Savaş Gürzü-46 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Nadir Formda Gül Şeklinde Savaş Gürzü-68 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Osmanlı Dönemi, Nadir Formda Gül Şeklinde Savaş Gürzü-68 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Gövde Kısmı Damaskus Çelikli, Nadir Formda, Savaş Topuzu-85 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlı Dönemi, Gövde Kısmı Damaskus Çelikli, Nadir Formda, Savaş Topuzu-85 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, 18.yy. da Kullanılmış, Dipçik ve Gövde Kısmında Kalem İşçilikli Gümüşler Kullanılmış, Günümüzde Çok Nadir Görülen, Kale Tipi Fitilli Tüfek-144 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Osmanlı Dönemi, 18.yy. da Kullanılmış, Dipçik ve Gövde Kısmında Kalem İşçilikli Gümüşler Kullanılmış, Günümüzde Çok Nadir Görülen, Kale Tipi Fitilli Tüfek-144 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Üzeri Gümüş İşlemeler İle Süslenmiş, Gümüş Kakmalı, Çakmaklı, Nadir Formda Usta Damgalı Çok Özel Kale Tüfeği-126 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Osmanlı Dönemi, Üzeri Gümüş İşlemeler İle Süslenmiş, Gümüş Kakmalı, Çakmaklı, Nadir Formda Usta Damgalı Çok Özel Kale Tüfeği-126 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kafkas Taraflarında Kullanılmış, Gövde Kısmı Özel Ahşaptan Mamul, Dipçik Kısmı Deve Kemiğinden Mamul, Namlusu Full Damaskus Çelikten Yapılmış, Yüssük Kısımları Gümüş Van Savat İşçilikli, Altın Kakmalarla Süslü, Usta Damgalı, Çok Nadir Çakmaklı Kale Tüfeği-139 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Osmanlı Dönemi, Kafkas Taraflarında Kullanılmış, Gövde Kısmı Özel Ahşaptan Mamul, Dipçik Kısmı Deve Kemiğinden Mamul, Namlusu Full Damaskus Çelikten Yapılmış, Yüssük Kısımları Gümüş Van Savat İşçilikli, Altın Kakmalarla Süslü, Usta Damgalı, Çok Nadir Çakmaklı Kale Tüfeği-139 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Damaskus Çelikli, Özel Ahşap Gövdeli, Fildişi Üzerine Gümüş İşçiliklerle Süslendirilmiş, Usta Damgaları Ve Tarihler Bulunan Çok Özel Ve Nadir Çakmaklı Kale Tüfeği-118 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Osmanlı Dönemi, Damaskus Çelikli, Özel Ahşap Gövdeli, Fildişi Üzerine Gümüş İşçiliklerle Süslendirilmiş, Usta Damgaları Ve Tarihler Bulunan Çok Özel Ve Nadir Çakmaklı Kale Tüfeği-118 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kabza Kısmı Kalem İşçilikleri İle Süslü, Full Gümüş Kakmalar Bulunan, Dipçik Kısmında Ay-Yıldız Motifleri Kullanılmış, Üzeri Gümüş İşçilikli, Usta Damgalı, Orta Ölçekte Nadir Kale Tüfeği-109 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Osmanlı Dönemi, Kabza Kısmı Kalem İşçilikleri İle Süslü, Full Gümüş Kakmalar Bulunan, Dipçik Kısmında Ay-Yıldız Motifleri Kullanılmış, Üzeri Gümüş İşçilikli, Usta Damgalı, Orta Ölçekte Nadir Kale Tüfeği-109 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Üzeri Pirinç İşlemeler İle Süslenmiş, Kabza Kısmında Kemik Süslemeler Kullanılmış, Gümüş Kakmalı, Çakmaklı, Çok Özel Kale Tüfeği-127 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Osmanlı Dönemi, Üzeri Pirinç İşlemeler İle Süslenmiş, Kabza Kısmında Kemik Süslemeler Kullanılmış, Gümüş Kakmalı, Çakmaklı, Çok Özel Kale Tüfeği-127 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, İngiliz Yapımı, Kenarları Gravürlü, Metal Kısımlarında Kalem İşçilikleri ve Damgalar Bulunan, Çok Özel, Çift Piştov-51 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Osmanlı Dönemi, İngiliz Yapımı, Kenarları Gravürlü, Metal Kısımlarında Kalem İşçilikleri ve Damgalar Bulunan, Çok Özel, Çift Piştov-51 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kirpi Modeli Diye Adlandırılan, Üzeri Full Kabartma Desenler İle Süslü, Metal Aksanları Pirinçten Mamul, Çok Özel Piştov-49 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Osmanlı Dönemi, Kirpi Modeli Diye Adlandırılan, Üzeri Full Kabartma Desenler İle Süslü, Metal Aksanları Pirinçten Mamul, Çok Özel Piştov-49 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Üzeri Gümüş İşçilikler İle Süslü, Ahşabında Kazıma Tekniği İle İşlemeler Bulunan, Anadolu İşi Kuburunda, Çift Kusursuz, Çok Özel Piştov-50 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Osmanlı Dönemi, Üzeri Gümüş İşçilikler İle Süslü, Ahşabında Kazıma Tekniği İle İşlemeler Bulunan, Anadolu İşi Kuburunda, Çift Kusursuz, Çok Özel Piştov-50 cm.

    TLSold
  • 20. yy. Başı, Full Gümüş ve Mine İşçilikler İle Süslü, Arka Yüzeyinde Savat İşçilikleri Kullanılmış, Balçak Kısmında Aslan Kafası Kullanılmış, Çok Özel Şaşka Tarzı Kılıç-93 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    20. yy. Başı, Full Gümüş ve Mine İşçilikler İle Süslü, Arka Yüzeyinde Savat İşçilikleri Kullanılmış, Balçak Kısmında Aslan Kafası Kullanılmış, Çok Özel Şaşka Tarzı Kılıç-93 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Damaskus Çelikli, Boynuz ve Mercandan Mamul, Balçaklı, Kın Kısmı Gümüş Üzeri Altın Vermeyli Kabartma İşçilikler İle Süslü, Üzerinde ''Halil ve İdris'' İsimlerinin Yer Aldığı, İri Nadir Formda Çok Özel Yatağan Kılıç-89 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Osmanlı Dönemi, Damaskus Çelikli, Boynuz ve Mercandan Mamul, Balçaklı, Kın Kısmı Gümüş Üzeri Altın Vermeyli Kabartma İşçilikler İle Süslü, Üzerinde ''Halil ve İdris'' İsimlerinin Yer Aldığı, İri Nadir Formda Çok Özel Yatağan Kılıç-89 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kın Kısmı Deri Ve Gümüş Kabartma İşçilikler İle Süslü, Balçak Kısmı Değişik Formda, Gümüşten Mamul Nadir Formda Yatağan kılıç-98 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Osmanlı Dönemi, Kın Kısmı Deri Ve Gümüş Kabartma İşçilikler İle Süslü, Balçak Kısmı Değişik Formda, Gümüşten Mamul Nadir Formda Yatağan kılıç-98 cm.

    TLSold
  • 19. yy. İran ve Osmanlı Yatağanlarının Balçak Kısımlarında Kullanılan, Jade Taşından Mamul, Üzerinde Süslemeler Bulunan Kılıç Sapı-14 x 5,5 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    19. yy. İran ve Osmanlı Yatağanlarının Balçak Kısımlarında Kullanılan, Jade Taşından Mamul, Üzerinde Süslemeler Bulunan Kılıç Sapı-14 x 5,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Alman Askeri Avcı Kasaturası-67 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    19. yy. Alman Askeri Avcı Kasaturası-67 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, İran Topraklarında Kullanılmış Üzeri Fetih Suresi İle Süslendirilmiş, Sarıklı Nadir Model Askeri Miğfer-Uz:25 cm. Çap:19 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Osmanlı Dönemi, İran Topraklarında Kullanılmış Üzeri Fetih Suresi İle Süslendirilmiş, Sarıklı Nadir Model Askeri Miğfer-Uz:25 cm. Çap:19 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, 18.yy. Nadir Tipte, Üzeri Tüylü Askeri Savaş Miğferi-Uz:29 cm. Çap:18 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Osmanlı Dönemi, 18.yy. Nadir Tipte, Üzeri Tüylü Askeri Savaş Miğferi-Uz:29 cm. Çap:18 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Pirinç Aplikeleri Bulunan, Yan Kısımlarında Yıldız, Tepe Kısmında Hilal Yer Alan Askeri Nadir Miğfer-Uz:27 cm. Çap:18 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Osmanlı Dönemi, Pirinç Aplikeleri Bulunan, Yan Kısımlarında Yıldız, Tepe Kısmında Hilal Yer Alan Askeri Nadir Miğfer-Uz:27 cm. Çap:18 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Ortadoğu'da Kullanılmış Nadir Formda Askeri Savaş Miğferi-Uz:37 cm. Çap:19 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    19. yy. Ortadoğu'da Kullanılmış Nadir Formda Askeri Savaş Miğferi-Uz:37 cm. Çap:19 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Hindistan Taraflarında Kullanılmış, Üzerinde Kabartma Hint Figürleri ve Yazılar Bulunan Üst Yüzeyine Yoğun Bir Şekilde Gravür Çalışılmış Askeri Savaş Kalkanı-Çap:36 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    19. yy. Hindistan Taraflarında Kullanılmış, Üzerinde Kabartma Hint Figürleri ve Yazılar Bulunan Üst Yüzeyine Yoğun Bir Şekilde Gravür Çalışılmış Askeri Savaş Kalkanı-Çap:36 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Hindistan Taraflarında Kullanılmış, Kalın Deri Üzerine Altın İşçiliklerle Süslenmiş Askeri Savaş Kalkanı-Çap:29 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Osmanlı Dönemi Hindistan Taraflarında Kullanılmış, Kalın Deri Üzerine Altın İşçiliklerle Süslenmiş Askeri Savaş Kalkanı-Çap:29 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Padişahın Irak ve Suriye'deki Devlet Dairelerine Asılmak Üzere Gönderdiği, Orta Kısmında Osmanlı Devlet Armasının Yer Aldığı, Kenar Kısımlarında Osmanlıca ''Şerefli ve Nurlu Başlangıç'' Anlamı Taşıyan Yazıların Bulunduğu, Bronzdan Mamul Tabela-Çap:25,5 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Osmanlı Dönemi, Padişahın Irak ve Suriye'deki Devlet Dairelerine Asılmak Üzere Gönderdiği, Orta Kısmında Osmanlı Devlet Armasının Yer Aldığı, Kenar Kısımlarında Osmanlıca ''Şerefli ve Nurlu Başlangıç'' Anlamı Taşıyan Yazıların Bulunduğu, Bronzdan Mamul Tabela-Çap:25,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Gemi Direklerinde ve Kamaralarında Kullanılan, Bronzdan Mamul, Ahşap Üzerine Geçme, Nadir Orta Ölçekte, Oval Formda Osmanlı Devlet Arması-20 x 15 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Osmanlı Dönemi, Gemi Direklerinde ve Kamaralarında Kullanılan, Bronzdan Mamul, Ahşap Üzerine Geçme, Nadir Orta Ölçekte, Oval Formda Osmanlı Devlet Arması-20 x 15 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sultan II.Abdülhamid'in Portre Afiş Çalışmasını Yapan Ünlü Avrupalı Sanatçı F. Seiber İmzalı Sultan'ın Nadir Afiş Çalışması-42 x 32,5 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Osmanlı Dönemi, Sultan II.Abdülhamid'in Portre Afiş Çalışmasını Yapan Ünlü Avrupalı Sanatçı F. Seiber İmzalı Sultan'ın Nadir Afiş Çalışması-42 x 32,5 cm.

    TLSold
  • 20. yy.'da Hazırlanmış, Baştan Sona Fetih Sureleri Yer Alan Askeri Savaş Miğferi-Uz:41 cm. Çap:21,5 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    20. yy.'da Hazırlanmış, Baştan Sona Fetih Sureleri Yer Alan Askeri Savaş Miğferi-Uz:41 cm. Çap:21,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Büyük Ebatta Üzeri Usta Damgalı, Çift Askeri At Üzengisi-Uz:23 cm. Genişlik:20 cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Osmanlı Dönemi, Büyük Ebatta Üzeri Usta Damgalı, Çift Askeri At Üzengisi-Uz:23 cm. Genişlik:20 cm.

    TLSold
  • Sultan Abdülaziz Dönemi, Saray Fotoğrafçısı Foto Fhebus İmzalı, Devasa Boy, Orjinal Paspartusunda, Üzerinde Madalya ve Nişanları Bulunan Paşa Portre Fotoğrafı-79 x 65 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Sultan Abdülaziz Dönemi, Saray Fotoğrafçısı Foto Fhebus İmzalı, Devasa Boy, Orjinal Paspartusunda, Üzerinde Madalya ve Nişanları Bulunan Paşa Portre Fotoğrafı-79 x 65 cm.

    TLSold
  • Sultan Reşat Dönemi Hazırlanmış, Üzerinde Osmanlı Donanmasının, Askerlerinin ve Tüm Osmanlı Sultanlarının Yer Aldığı, Renkli Zengin Görsele Sahip, Çok Nadir, Büyük Ebatta Taş Baskı Afiş-75 x 60 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Sultan Reşat Dönemi Hazırlanmış, Üzerinde Osmanlı Donanmasının, Askerlerinin ve Tüm Osmanlı Sultanlarının Yer Aldığı, Renkli Zengin Görsele Sahip, Çok Nadir, Büyük Ebatta Taş Baskı Afiş-75 x 60 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Ordusunda Yer Almış Ünlü General Lord Kıtchner Of Kharıoum, Büyük Ebatta, Osmanlı Nişan ve Madalyalarıyla Birlikte Taş Baskı Renkli Portresi-60 x 51 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Osmanlı Ordusunda Yer Almış Ünlü General Lord Kıtchner Of Kharıoum, Büyük Ebatta, Osmanlı Nişan ve Madalyalarıyla Birlikte Taş Baskı Renkli Portresi-60 x 51 cm.

    TLSold
  • Sultan Reşat Dönemi, İstihkam Subay Üniforma Ceketi-77 x 55 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Sultan Reşat Dönemi, İstihkam Subay Üniforma Ceketi-77 x 55 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Mızraklı Süvari Alayı Tören Üniforma Ceketi-80 x 42 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Osmanlı Dönemi, Mızraklı Süvari Alayı Tören Üniforma Ceketi-80 x 42 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamid Dönemi, İstihkam Subay Üniforma Ceketi-77 x 55 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Sultan II. Abdülhamid Dönemi, İstihkam Subay Üniforma Ceketi-77 x 55 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Apolet ve Kordonu İle Birlikte, Ay Yıldız Düğmeli Subay Üniforma Setresi-Üzerindeki aparatlar dönemine ait olup sonradan aplikedir. 110 x 42 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Osmanlı Dönemi, Apolet ve Kordonu İle Birlikte, Ay Yıldız Düğmeli Subay Üniforma Setresi-Üzerindeki aparatlar dönemine ait olup sonradan aplikedir. 110 x 42 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Alman Yaver Kordon ve Apoletleri İle Birlikte Subay Üniforması Ceketi-76 x 38

    Lot No: 93

    Lot: 93

    19. yy. Alman Yaver Kordon ve Apoletleri İle Birlikte Subay Üniforması Ceketi-76 x 38

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Topçu Sınıfı Subay Üniforma Ceketi-80 x 42 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Osmanlı Dönemi, Topçu Sınıfı Subay Üniforma Ceketi-80 x 42 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Deri ve Bakır İşlemelerle Süslü Yatağan Kılıç Kını-82 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Osmanlı Dönemi, Deri ve Bakır İşlemelerle Süslü Yatağan Kılıç Kını-82 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, En Eski Dönem, Full Ahşap Üzeri Deriden Mamul Şimşir Kılıç Kını-86 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Osmanlı Dönemi, En Eski Dönem, Full Ahşap Üzeri Deriden Mamul Şimşir Kılıç Kını-86 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, 18. yy. Sapsız Yatağan Kılıç Çeliği-94 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Osmanlı Dönemi, 18. yy. Sapsız Yatağan Kılıç Çeliği-94 cm.

    TLSold
  • Osmanlı, Peabody & Martini Marka, Üzerinde Kalem İşçilikleri Bulunan, Çalışır Durumda, Kusursuz Osmanlı Tüfek-93 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Osmanlı, Peabody & Martini Marka, Üzerinde Kalem İşçilikleri Bulunan, Çalışır Durumda, Kusursuz Osmanlı Tüfek-93 cm.

    TLSold
  • Osmanlı, Peabody & Martini Marka, Üzerinde Tuğra ve Osmanlı Rakamları Bulunan, Farklı Tip Kasalı Osmanlı Tüfek-114 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Osmanlı, Peabody & Martini Marka, Üzerinde Tuğra ve Osmanlı Rakamları Bulunan, Farklı Tip Kasalı Osmanlı Tüfek-114 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Orijinal Kınında, Ay Yıldızlı Topçu Subay Kılıcı-94 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Osmanlı Dönemi, Orijinal Kınında, Ay Yıldızlı Topçu Subay Kılıcı-94 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kılıç Boyunda ''Allah Bizimle'' Yazılı, Nadir Model Osmanlı Topçu Meçi-56 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Osmanlı Dönemi, Kılıç Boyunda ''Allah Bizimle'' Yazılı, Nadir Model Osmanlı Topçu Meçi-56 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Hilalli Kınında, Süvari Kılıcı Formunda Çok Nadir Şehzade Kılıcı-60 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Osmanlı Dönemi, Hilalli Kınında, Süvari Kılıcı Formunda Çok Nadir Şehzade Kılıcı-60 cm.

    TLSold
  • 1878 Tarihli, Mas Model, Fransız  Yapımı, Nadir Altıpatlar Büyük Ölçekte Tabanca-22x14 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    1878 Tarihli, Mas Model, Fransız Yapımı, Nadir Altıpatlar Büyük Ölçekte Tabanca-22x14 cm.

    TLSold
  • 19.yy. İngiliz Yapımı, Üzerinde ''London Seglas'' Yazıları Bulunan, Namlu Kısmı Vidalı, Üzeri Kalem İşçilikleri İle Süslü, Çok Özel, Çift Nadir Piştov-14 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    19.yy. İngiliz Yapımı, Üzerinde ''London Seglas'' Yazıları Bulunan, Namlu Kısmı Vidalı, Üzeri Kalem İşçilikleri İle Süslü, Çok Özel, Çift Nadir Piştov-14 cm.

    TLSold
  • Marga İspanyol Yapımı, Altıpatlar Tabanca-24x13 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Marga İspanyol Yapımı, Altıpatlar Tabanca-24x13 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Hazırlanmış, Bakır Üzerine Gümüş Kakmalarla Osmanlı Devlet Arması'nın Çalışılmış Olduğu Nadir Askeri Kapaklı Tütün Tabakası-9,5 x 6,5 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Osmanlı Dönemi Hazırlanmış, Bakır Üzerine Gümüş Kakmalarla Osmanlı Devlet Arması'nın Çalışılmış Olduğu Nadir Askeri Kapaklı Tütün Tabakası-9,5 x 6,5 cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saray Muhafızlarının Kullanmış Olduğu, Çelenk Üzeri Kafkas Kamaları İle Süslü, Arka Kısmında Tuğra ve Çeşnisi Bulunan Gümüş Çok Nadir Osmanlı Kemer Tokası-5x4,5 cm. - 18,40 gr.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Osmanlı Dönemi, Saray Muhafızlarının Kullanmış Olduğu, Çelenk Üzeri Kafkas Kamaları İle Süslü, Arka Kısmında Tuğra ve Çeşnisi Bulunan Gümüş Çok Nadir Osmanlı Kemer Tokası-5x4,5 cm. - 18,40 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, ''İnsaniyet-i Hizmet'' Yazılı Nadir Rozet-Çap:4 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Osmanlı Dönemi, ''İnsaniyet-i Hizmet'' Yazılı Nadir Rozet-Çap:4 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sultan Abdülmecid Tuğralı, Tashih-i Ayar Madalyasının, Bakır Üzeri Altın Vermeyli Sultana Sunulmuş Provası-Çap: 5 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Osmanlı Dönemi, Sultan Abdülmecid Tuğralı, Tashih-i Ayar Madalyasının, Bakır Üzeri Altın Vermeyli Sultana Sunulmuş Provası-Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Sultan Reşad Tuğralı, Çanakkale Nadir Ziraat Sergisi Gümüş Madalyası, 1916-Çap: 3,5 cm. - 20 gr.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Sultan Reşad Tuğralı, Çanakkale Nadir Ziraat Sergisi Gümüş Madalyası, 1916-Çap: 3,5 cm. - 20 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi ve Cumhuriyet Dönemi, Türk Hava Kurumu'na Ait, Gümüş Rozet ve Kolye Ucu-6,80 gr.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Osmanlı Dönemi ve Cumhuriyet Dönemi, Türk Hava Kurumu'na Ait, Gümüş Rozet ve Kolye Ucu-6,80 gr.

    TLSold
  • Mecidi Nişanı ve Diğer Avrupa Ülkelerine Ait, Nişan ve Madalya Boş Kutu Lotu, 4 Adet-Mecidi Nişanı Kutusu 20. yy. 'da Yapılmıştır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Mecidi Nişanı ve Diğer Avrupa Ülkelerine Ait, Nişan ve Madalya Boş Kutu Lotu, 4 Adet-Mecidi Nişanı Kutusu 20. yy. 'da Yapılmıştır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönem, Sırma İşçilikli Tam Takım Donanma Subay Kemeri

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Osmanlı Dönem, Sırma İşçilikli Tam Takım Donanma Subay Kemeri

    TLSold
  • Sultan Mehmed Reşad Dönemi, Avusturya İmparatoru Karl'ın Ziyareti Hatırasına 1918 Tarihinde Verilmiş, Bronz Madalya-Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Sultan Mehmed Reşad Dönemi, Avusturya İmparatoru Karl'ın Ziyareti Hatırasına 1918 Tarihinde Verilmiş, Bronz Madalya-Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • 1865 '' Grand Duke Of Novgorod Ruriks, Shel To The King Of The City, Oskold Went To The Greeks'' Yazılı Oskold'un Yunanlı'lara Mağlubiyeti Anısına Basılmış Bronz Madalya-Çap:8 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    1865 '' Grand Duke Of Novgorod Ruriks, Shel To The King Of The City, Oskold Went To The Greeks'' Yazılı Oskold'un Yunanlı'lara Mağlubiyeti Anısına Basılmış Bronz Madalya-Çap:8 cm.

    TLSold
  • Sultan Mahmud Dönemi, Üzerinde Hilal ve Yıldızın Yer Aldığı, Gümüşten Mamul Üniforma Aparatı-12x9 cm. - 20,78 gr.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Sultan Mahmud Dönemi, Üzerinde Hilal ve Yıldızın Yer Aldığı, Gümüşten Mamul Üniforma Aparatı-12x9 cm. - 20,78 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Hazırlanmış, Oltu Taşı Üzerine Kazıma Tekniği İle Osmanlı Devlet Armasının Yapılmış Olduğu, Kenar Geçmeleri Kenar İşçilikli Gümüşten Mamul, Çok Özel ve Nadir Kapaklı Enfiye Kutusu-62 gr. - 6,5x5 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Osmanlı Dönemi Hazırlanmış, Oltu Taşı Üzerine Kazıma Tekniği İle Osmanlı Devlet Armasının Yapılmış Olduğu, Kenar Geçmeleri Kenar İşçilikli Gümüşten Mamul, Çok Özel ve Nadir Kapaklı Enfiye Kutusu-62 gr. - 6,5x5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Pirinçten Hazırlanmış, Üzerinde Tuğralı Osmanlı Devlet Armasının Yer Aldığı, Ermeni Usta Damgalı, Pirinç Kemer Tokası-6x5,5 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Osmanlı Dönemi, Pirinçten Hazırlanmış, Üzerinde Tuğralı Osmanlı Devlet Armasının Yer Aldığı, Ermeni Usta Damgalı, Pirinç Kemer Tokası-6x5,5 cm.

    TLSold
  • İttihat ve Terakki Dönemi, Üzerinde Meşrutiyet Bayraklarının Yer Aldığı, ''Hürriyet, Adalet, Müsavat'' Yazılı, Kapaklı Metal Cep Pusulası-Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    İttihat ve Terakki Dönemi, Üzerinde Meşrutiyet Bayraklarının Yer Aldığı, ''Hürriyet, Adalet, Müsavat'' Yazılı, Kapaklı Metal Cep Pusulası-Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Paşa Üniformalarına Nişan Olarak Dikilmiş, Üzeri Gümüş Sırmalı, Orta Kısmında Ay Yıldız Bulunan Üniforma Nişanesi-Çap: 9 cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Osmanlı Dönemi, Paşa Üniformalarına Nişan Olarak Dikilmiş, Üzeri Gümüş Sırmalı, Orta Kısmında Ay Yıldız Bulunan Üniforma Nişanesi-Çap: 9 cm.

    TLSold
  • Abdülhamid Dönemi, Osmanlı Devlet Armasının Bronz Olarak Yapılmış Çalışması-4,5x4 cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Abdülhamid Dönemi, Osmanlı Devlet Armasının Bronz Olarak Yapılmış Çalışması-4,5x4 cm.

    TLSold
  • Osmanlıdan Cumhuriyet'e Geçişte Yapılmış, Kumaş Üzerine Osmanlı Devlet Armasının İşlemesinin Bulunduğu Yaka Kokartı-10x8 cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Osmanlıdan Cumhuriyet'e Geçişte Yapılmış, Kumaş Üzerine Osmanlı Devlet Armasının İşlemesinin Bulunduğu Yaka Kokartı-10x8 cm.

    TLSold
  • Hereke'de Yapılmış, Çok Yoğun Süslemeler İle İşlenmiş, 10 İlmek Kusursuz Hereke Halı-255x155 cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Hereke'de Yapılmış, Çok Yoğun Süslemeler İle İşlenmiş, 10 İlmek Kusursuz Hereke Halı-255x155 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, K. Serkisof Marka, Constantinople Gümüş Kasalı, Tuğralı Gümüş Köstekli, Büyük Ebatta Cep Saati-Kadran Çapı: 48 mm. - 153 gr.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Osmanlı Dönemi, K. Serkisof Marka, Constantinople Gümüş Kasalı, Tuğralı Gümüş Köstekli, Büyük Ebatta Cep Saati-Kadran Çapı: 48 mm. - 153 gr.

    TLSold
  • 19. yy. İtalyan İşi, Toledo Bileklik-Çap: 8 cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    19. yy. İtalyan İşi, Toledo Bileklik-Çap: 8 cm.

    TLSold
  • Çanakkale Osmanlı Muhimmat Tapası, Üzerinde Osmanlı Yazılar Bulunmaktadır-7 cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Çanakkale Osmanlı Muhimmat Tapası, Üzerinde Osmanlı Yazılar Bulunmaktadır-7 cm.

    TLSold
  • Çanakkale Savaşı'nda Kullanılmış, 15'lik Obüs 3. Takım Mermi Tapasının Kovanı, Va..urf Fabrikasının Üretip, Türk Mevzilere Göndermiş Olduğu, Büyük Ölçekte Mermi Kovanı-Çap: 17 cm. Uz: 11 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Çanakkale Savaşı'nda Kullanılmış, 15'lik Obüs 3. Takım Mermi Tapasının Kovanı, Va..urf Fabrikasının Üretip, Türk Mevzilere Göndermiş Olduğu, Büyük Ölçekte Mermi Kovanı-Çap: 17 cm. Uz: 11 cm.

    TLSold
  • Mustafa Kemal Atatürk'ün Askeri Okul Üniformalı Halini Konu Alan, Dönemin Heykeltraşlarından Hasan Çetinkaya'nın Yapmış Olduğu, Büyük Ebatta Atatürk Heykeli-54x16 cm.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Mustafa Kemal Atatürk'ün Askeri Okul Üniformalı Halini Konu Alan, Dönemin Heykeltraşlarından Hasan Çetinkaya'nın Yapmış Olduğu, Büyük Ebatta Atatürk Heykeli-54x16 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönem, Tam Takım Nadir Donanma Subay Kemeri

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Osmanlı Dönem, Tam Takım Nadir Donanma Subay Kemeri

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kusursuz Kondisyonda, Altın Sırmalı Tek Yıldızlı Tekli Paşa Apoleti-17x11 cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Osmanlı Dönemi, Kusursuz Kondisyonda, Altın Sırmalı Tek Yıldızlı Tekli Paşa Apoleti-17x11 cm.

    TLSold
  • İstiklal Savaşı Dönemi, Sadece 360 Milletvekiline Yapılmış Olan, Yeşil Kurdela Üzerine Gümüş Plaka İle ''İstiklal'' Yazılı, Çok Nadir Yaka Rozeti

    Lot No: 131

    Lot: 131

    İstiklal Savaşı Dönemi, Sadece 360 Milletvekiline Yapılmış Olan, Yeşil Kurdela Üzerine Gümüş Plaka İle ''İstiklal'' Yazılı, Çok Nadir Yaka Rozeti

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kitap Sırtı ve Deri Kuran Cilt Parçası-24x7 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Osmanlı Dönemi, Kitap Sırtı ve Deri Kuran Cilt Parçası-24x7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sultan Reşad'ında Yer Aldığı 4'lü İttifak Rozet-3x3 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Osmanlı Dönemi, Sultan Reşad'ında Yer Aldığı 4'lü İttifak Rozet-3x3 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sultan Reşad'ında Yer Aldığı 3'lü İttifak Kurdelalı Nadir Rozet

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Osmanlı Dönemi, Sultan Reşad'ında Yer Aldığı 3'lü İttifak Kurdelalı Nadir Rozet

    TLSold
  • Erken Dönem, Sırma İşçilikli Tam Takım Donanma Subay Kemeri

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Erken Dönem, Sırma İşçilikli Tam Takım Donanma Subay Kemeri

    TLSold
  • Abdülhamid Dönemi, Osmanlı Devlet Armasının Gümüş Olarak Yapılmış Çalışması. İsa Akbaş Kataloğunda 283 Nolu Sayfada Yer Alan Devlet Armaları İçerisinde Benzerleri Görülmektedir-6,24 gr. - 4,5 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Abdülhamid Dönemi, Osmanlı Devlet Armasının Gümüş Olarak Yapılmış Çalışması. İsa Akbaş Kataloğunda 283 Nolu Sayfada Yer Alan Devlet Armaları İçerisinde Benzerleri Görülmektedir-6,24 gr. - 4,5 cm.

    TLSold
  • Erken Dönem, Sırma İşçilikli Tam Takım Donanma Subay Kemeri

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Erken Dönem, Sırma İşçilikli Tam Takım Donanma Subay Kemeri

    TLSold
  • Osmanlı Döneminde Donanma Gemilerinde Kullanılan, Pirinçten Mamul Çift Gemi Makarası-16,5 cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Osmanlı Döneminde Donanma Gemilerinde Kullanılan, Pirinçten Mamul Çift Gemi Makarası-16,5 cm.

    TLSold
  • Anadolu İşi, Üzerinde Kabartma İnsan Figürlerinin ve Osmanlıca Yazıların Bulunduğu, 2 Adet Farklı Formda, Büyük Ebatta, Pirinç Kapaklı Barutluk-15 cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Anadolu İşi, Üzerinde Kabartma İnsan Figürlerinin ve Osmanlıca Yazıların Bulunduğu, 2 Adet Farklı Formda, Büyük Ebatta, Pirinç Kapaklı Barutluk-15 cm.

    TLSold
  • Orta Doğu Ülkelerine Ait, Farklı Formlarda, 6 Adet Kınlı Kama Lotu-Ortalama Uzunluk: 30 cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Orta Doğu Ülkelerine Ait, Farklı Formlarda, 6 Adet Kınlı Kama Lotu-Ortalama Uzunluk: 30 cm.

    TLSold
  • Orta Doğu ve Balkan Taraflarına Ait, Farklı Formlarda, Biri Kınsız Olmak Üzere 3 Adet Kama ve Bıçak Lotu-Ortalama Uzunluk: 49 cm.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Orta Doğu ve Balkan Taraflarına Ait, Farklı Formlarda, Biri Kınsız Olmak Üzere 3 Adet Kama ve Bıçak Lotu-Ortalama Uzunluk: 49 cm.

    TLSold
  • 1881 Tarihli ve Yazılı, İngiliz Yapımı, Tutma Kısmı Ahşap ve Pirinçten Mamul Süngü ve Alman Mauser Firmasının Yapmış Olduğu Kasatura-Süngü: 64 cm. Kasatura: 50 cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    1881 Tarihli ve Yazılı, İngiliz Yapımı, Tutma Kısmı Ahşap ve Pirinçten Mamul Süngü ve Alman Mauser Firmasının Yapmış Olduğu Kasatura-Süngü: 64 cm. Kasatura: 50 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız, Deri Üzeri Pirinç Geçmeler İle Süslü, İçi Mor Kadife Yastıklı, Kapaklı, Çok Özel Mücevher Kutusu-22x15,5 cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    19. yy. Fransız, Deri Üzeri Pirinç Geçmeler İle Süslü, İçi Mor Kadife Yastıklı, Kapaklı, Çok Özel Mücevher Kutusu-22x15,5 cm.

    TLSold
  • Yüzyıl Başı Hazırlanmış, Bakır Üzeri Kabartma Mitolojik Karakterler İle Süslü, Romi Firmasının Hazırlanmış Olduğu Özel Fotoğraf Albümü-31x25 cm.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Yüzyıl Başı Hazırlanmış, Bakır Üzeri Kabartma Mitolojik Karakterler İle Süslü, Romi Firmasının Hazırlanmış Olduğu Özel Fotoğraf Albümü-31x25 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Üretimi, Bakır ve Büyük, Yeşil Renkte Cam Hazneli, Çok Özel Şarap Damacanası-36 cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    19. yy. Avrupa Üretimi, Bakır ve Büyük, Yeşil Renkte Cam Hazneli, Çok Özel Şarap Damacanası-36 cm.

    TLSold
  • İstanbul Boğazını, Camilerini ve Kahvehanesini Konu Alan, Bakır Üzeri Kabartma İşçilikli, Dönemin Rekor Firması Tarafından Hazırlanmış, Çok Özel Fotoğraf Albümü-36,5x25 cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    İstanbul Boğazını, Camilerini ve Kahvehanesini Konu Alan, Bakır Üzeri Kabartma İşçilikli, Dönemin Rekor Firması Tarafından Hazırlanmış, Çok Özel Fotoğraf Albümü-36,5x25 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kadife Fransız Fotoğraf Albümü Olarak Hazırlanmış, Üzerinde Sultan 2. Abdülhamid Han Dönemi, Hanedan Üyesi Bir Paşanın Bulunduğu Çok özel Kilitli Büyük Boy Fotoğraf Albümü-44x33

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Osmanlı Dönemi, Kadife Fransız Fotoğraf Albümü Olarak Hazırlanmış, Üzerinde Sultan 2. Abdülhamid Han Dönemi, Hanedan Üyesi Bir Paşanın Bulunduğu Çok özel Kilitli Büyük Boy Fotoğraf Albümü-44x33

    TLSold
  • 19. yy. Fransız, Özel Tasarım, İçerisinde Porselen Hokkalıkları Bulunan, Parfümeri, Losyon ve Yazı Kutusu; Ahşap Kısmı Kilitli Marküteri İşçiliklidir, İçerisinde Bohem, Kristal ve Sedef Malzemelerden Mamul Parçaların Bulunduğu, Bugüne Kadar Benzerine Rastlanmamış Çok Özel Bir Settir-26x17 cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    19. yy. Fransız, Özel Tasarım, İçerisinde Porselen Hokkalıkları Bulunan, Parfümeri, Losyon ve Yazı Kutusu; Ahşap Kısmı Kilitli Marküteri İşçiliklidir, İçerisinde Bohem, Kristal ve Sedef Malzemelerden Mamul Parçaların Bulunduğu, Bugüne Kadar Benzerine Rastlanmamış Çok Özel Bir Settir-26x17 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Van Savat İşçiliğinin, Cumhuriyet'in İlk Yılları Son Kalan Ermeni Ustalarından D. Papazian Tebriz İmzalı, Kalem İşçiliği İle Gümüş Üzerine Türkiye Haritası, İsmet İnönü ve Türk Tütünü İle Alakalı Görsellerin İşli Bulunduğu, ''Dünyanın Yarısı Türk Tütünü İçer'' Yazılı, Altın İşçilikler İle ve Değerli Taşlar İle Süslü, Türkiye'de Eşine Rastlanılamayacak Olağanüstü Derecede Nadir, Van Ermeni Usta Damgalı, Büyük Ebatta, Gümüş Sigara Tabakası-221,20 gr. - 14x8 cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Osmanlı Dönemi Van Savat İşçiliğinin, Cumhuriyet'in İlk Yılları Son Kalan Ermeni Ustalarından D. Papazian Tebriz İmzalı, Kalem İşçiliği İle Gümüş Üzerine Türkiye Haritası, İsmet İnönü ve Türk Tütünü İle Alakalı Görsellerin İşli Bulunduğu, ''Dünyanın Yarısı Türk Tütünü İçer'' Yazılı, Altın İşçilikler İle ve Değerli Taşlar İle Süslü, Türkiye'de Eşine Rastlanılamayacak Olağanüstü Derecede Nadir, Van Ermeni Usta Damgalı, Büyük Ebatta, Gümüş Sigara Tabakası-221,20 gr. - 14x8 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Avrupa Pazarında İmal Edilmiş, 800 Ayar Gümüşten Mamul, Kaşık Kısmında Osmanlı Parasının Yer Aldığı, Büyük Ebatta Gümüş Souvenir Kaşık-29 cm. - 58 gr.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Osmanlı Dönemi, Avrupa Pazarında İmal Edilmiş, 800 Ayar Gümüşten Mamul, Kaşık Kısmında Osmanlı Parasının Yer Aldığı, Büyük Ebatta Gümüş Souvenir Kaşık-29 cm. - 58 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, 19. yy.'da Kullanılmış, Tepe Kısmı Kavuk Formunda Mevlevi Topuzu-70 cm.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Osmanlı Dönemi, 19. yy.'da Kullanılmış, Tepe Kısmı Kavuk Formunda Mevlevi Topuzu-70 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamit El Gazi Tuğralı, Dönemine Ait, Tuğra Formunda Pano; Eser Kadife Üzerine Gümüş Sırma İşçilikler İle İşlenmiştir-55,5x52 cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Sultan II. Abdülhamit El Gazi Tuğralı, Dönemine Ait, Tuğra Formunda Pano; Eser Kadife Üzerine Gümüş Sırma İşçilikler İle İşlenmiştir-55,5x52 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Hazırlanmış, Papier Marcheden Mamul, Üç Yüzünde Farsça Yazıların Yer Aldığı, Değişik Formda, Büyük Ebatta Sürgülü Hattat Kalem Kutusu-26x5,5 cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Osmanlı Dönemi Hazırlanmış, Papier Marcheden Mamul, Üç Yüzünde Farsça Yazıların Yer Aldığı, Değişik Formda, Büyük Ebatta Sürgülü Hattat Kalem Kutusu-26x5,5 cm.

    TLSold
  • Del Prado Mardo 9 Adet Avrupalı Kurşun Askerler, 8 Adet Özel Yapım Oryantelist Kurşun Askerler ve 4 Adet Polyesterden Mamul Osmanlı Askeri

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Del Prado Mardo 9 Adet Avrupalı Kurşun Askerler, 8 Adet Özel Yapım Oryantelist Kurşun Askerler ve 4 Adet Polyesterden Mamul Osmanlı Askeri

    TLSold
  • Alman Madalya Üreticisi Broder Schneider Wien'in Yapmış Olduğu Çanakkale Madalyasının Deneme Baskısı-Çap: 6 cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Alman Madalya Üreticisi Broder Schneider Wien'in Yapmış Olduğu Çanakkale Madalyasının Deneme Baskısı-Çap: 6 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Orta Doğu Taraflarında Kullanılmış, Sap Kısmı Ağaç ve Taşlarla Süslü, Kını Pirinçten Mamul Hançer-33 cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Osmanlı Dönemi, Orta Doğu Taraflarında Kullanılmış, Sap Kısmı Ağaç ve Taşlarla Süslü, Kını Pirinçten Mamul Hançer-33 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamit Döneminde Kullanılmış Olan, Üzerinde ''Essultan Abdülhamid Han'', ''El Mülkü Adalet'' ve Osmanlı Şad Olsun Anlamına Gelen ''Hep Şad Ola Ali Osman'' Yazılı, İpek Üzerine Gümüş Tel Sırma İşçilikli, 20. yy.'da Yapılmış Cülus Hatıra Flaması-125x90 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Sultan II. Abdülhamit Döneminde Kullanılmış Olan, Üzerinde ''Essultan Abdülhamid Han'', ''El Mülkü Adalet'' ve Osmanlı Şad Olsun Anlamına Gelen ''Hep Şad Ola Ali Osman'' Yazılı, İpek Üzerine Gümüş Tel Sırma İşçilikli, 20. yy.'da Yapılmış Cülus Hatıra Flaması-125x90 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Devlet Armasının İpek Üzerine İşlenmiş Olduğu Sırma İşçilikli, Üzerinde ''Sad Alay 6. Alay'' Yazılı, Kenarları Hilalli, 20. yy.'da Yapılmış Sancak Taklidi-194x169 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Osmanlı Devlet Armasının İpek Üzerine İşlenmiş Olduğu Sırma İşçilikli, Üzerinde ''Sad Alay 6. Alay'' Yazılı, Kenarları Hilalli, 20. yy.'da Yapılmış Sancak Taklidi-194x169 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamit Dönemi, 1316 - 1322 Tarihleri Arası Kullanılmış, ''Padişahım Çok Yaşa'' ve Besmele, Fetih Suresinin İlk Ayeti İle Kelime-i Tevhid Yazılı, ''Nizamiye Alay 71. Tabur Reşadiye Fırkası Efrad-ı Şahaneleri'' Tarafından Kullanılmış, Dönemine Ait Flama-110x105 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Sultan II. Abdülhamit Dönemi, 1316 - 1322 Tarihleri Arası Kullanılmış, ''Padişahım Çok Yaşa'' ve Besmele, Fetih Suresinin İlk Ayeti İle Kelime-i Tevhid Yazılı, ''Nizamiye Alay 71. Tabur Reşadiye Fırkası Efrad-ı Şahaneleri'' Tarafından Kullanılmış, Dönemine Ait Flama-110x105 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamit Döneminde Kullanılmış Olan, Üzerinde ''Essultan Abdülhamid Han'', ''El Mülkü Adalet'' ve Osmanlı Şad Olsun Anlamına Gelen ''Hep Şad Ola Ali Osman'' Yazılı, İpek Üzerine Gümüş Tel Sırma İşçilikli, 20. yy.'da Yapılmış Cülus Hatıra Flaması-130x90 cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Sultan II. Abdülhamit Döneminde Kullanılmış Olan, Üzerinde ''Essultan Abdülhamid Han'', ''El Mülkü Adalet'' ve Osmanlı Şad Olsun Anlamına Gelen ''Hep Şad Ola Ali Osman'' Yazılı, İpek Üzerine Gümüş Tel Sırma İşçilikli, 20. yy.'da Yapılmış Cülus Hatıra Flaması-130x90 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamit Tuğralı, Teneke Üzerine Osmanlı Devlet Armasının Renkli Halinin İşli Bulunduğu Teneke Pano-38x24,5 cm.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamit Tuğralı, Teneke Üzerine Osmanlı Devlet Armasının Renkli Halinin İşli Bulunduğu Teneke Pano-38x24,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Sonu, Askeri Yapılarda Kullanılmış, Üzeri Savaş Armaları İle Süslü, Edirnekari İşçilikli Ahşap Tavan Süsü-50x50 cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    19. yy. Sonu, Askeri Yapılarda Kullanılmış, Üzeri Savaş Armaları İle Süslü, Edirnekari İşçilikli Ahşap Tavan Süsü-50x50 cm.

    TLSold
  • Bir Yüzünde Osmanlı Devlet Armasının Yer Aldığı ve ''Nizamiye 9. Süvari Alayı'' Yazılı, Diğer Yüzünde Kelime-i Tevhid'in Sırmalar İle İşli Bulunduğu, Çift Taraflı, 20. yy.'da Yapılmış Alay Flaması-195x152 cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Bir Yüzünde Osmanlı Devlet Armasının Yer Aldığı ve ''Nizamiye 9. Süvari Alayı'' Yazılı, Diğer Yüzünde Kelime-i Tevhid'in Sırmalar İle İşli Bulunduğu, Çift Taraflı, 20. yy.'da Yapılmış Alay Flaması-195x152 cm.

    TLSold
  • 20. yy.'da Yapılmış, Eski Fransız Ahşap Çerçeve İçerisinde, Halk Tarzı Sultan II. Abdülhamit Tuğralı, ''Devleti Aliyyei Osmaniye'' Yazılı, Yağlıboya Osmanlı Devlet Arması-100x73 cm.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    20. yy.'da Yapılmış, Eski Fransız Ahşap Çerçeve İçerisinde, Halk Tarzı Sultan II. Abdülhamit Tuğralı, ''Devleti Aliyyei Osmaniye'' Yazılı, Yağlıboya Osmanlı Devlet Arması-100x73 cm.

    TLSold
  • 20.yy.'da Hazırlanmış, Üzerinde ''Devleti Aliyyei Osmaniye'' Yazılı, Kadife Üzerine Altın Sırma İşçilikli, Kenarları Püsküllü, Osmanlı Devlet Arması Flaması-115x105 cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    20.yy.'da Hazırlanmış, Üzerinde ''Devleti Aliyyei Osmaniye'' Yazılı, Kadife Üzerine Altın Sırma İşçilikli, Kenarları Püsküllü, Osmanlı Devlet Arması Flaması-115x105 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Tuğralı, Üzerinde ''Devleti Aliyyei Osmaniye'' Yazılı, Büyük Ebatta, Kenarları Hilalli 20. yy. Yapımı Flama-143x106 cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Osmanlı Tuğralı, Üzerinde ''Devleti Aliyyei Osmaniye'' Yazılı, Büyük Ebatta, Kenarları Hilalli 20. yy. Yapımı Flama-143x106 cm.

    TLSold
  • 20. yy.'da Yapılmış, Kadife Üzerine Gümüş Tel Sırmalı, Alem ve Eski Türkçe Yazılar Bulunan, Çerçeve İçerisinde Flama-85x63 cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    20. yy.'da Yapılmış, Kadife Üzerine Gümüş Tel Sırmalı, Alem ve Eski Türkçe Yazılar Bulunan, Çerçeve İçerisinde Flama-85x63 cm.

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi, Devrek Yöresine Ait, Üzeri İşlemeler İle Süslü, 2 Adet Ahşap Baston-100 cm.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Cumhuriyet Dönemi, Devrek Yöresine Ait, Üzeri İşlemeler İle Süslü, 2 Adet Ahşap Baston-100 cm.

    TLSold
  • Damascus'daki Türk Birliğini Konu Alan 2 Adet Fotoğraf-23,5x18 cm. - 14x9 cm.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Damascus'daki Türk Birliğini Konu Alan 2 Adet Fotoğraf-23,5x18 cm. - 14x9 cm.

    TLSold
  • İsgus Marka, Özel Kilitli Haznesinde Kurma Anahtarı, Kapak Açma Anahtarı ve İstasyon Anahtarları İle Birlikte Bekçi Saat-Tam Takım Anahtarları İle Birlikte Nadir Çıkmaktadır. Çap: 11 cm.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    İsgus Marka, Özel Kilitli Haznesinde Kurma Anahtarı, Kapak Açma Anahtarı ve İstasyon Anahtarları İle Birlikte Bekçi Saat-Tam Takım Anahtarları İle Birlikte Nadir Çıkmaktadır. Çap: 11 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Ordusuna Gönderilen, Alman Geschütz In Feuerstellung Marka Topun Dönemine Ait, Büyük Ebatta Fotoğrafı-33x21 cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Osmanlı Ordusuna Gönderilen, Alman Geschütz In Feuerstellung Marka Topun Dönemine Ait, Büyük Ebatta Fotoğrafı-33x21 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Foto Rena Editörlü Kalpaklı Osmanlı Subayı Kabin Fotoğrafı-18x12,5 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Osmanlı Dönemi, Foto Rena Editörlü Kalpaklı Osmanlı Subayı Kabin Fotoğrafı-18x12,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Avrupalıların Hazırladığı Üniformalar Kitabında Yer Alan Osmanlı Üniformaların ve Kalpakların Renkli Çizimlerinin Yer Aldığı Gravür Çalışma-23x15 cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Osmanlı Dönemi, Avrupalıların Hazırladığı Üniformalar Kitabında Yer Alan Osmanlı Üniformaların ve Kalpakların Renkli Çizimlerinin Yer Aldığı Gravür Çalışma-23x15 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Devlet Armaları İle Süslü Paspartusunda Osmanlı Askeri Öğrencileri'nin Mezuniyet Günü Çektirmiş Oldukları Büyük Boy Kabin Fotoğrafı-42x36

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Osmanlı Dönemi, Devlet Armaları İle Süslü Paspartusunda Osmanlı Askeri Öğrencileri'nin Mezuniyet Günü Çektirmiş Oldukları Büyük Boy Kabin Fotoğrafı-42x36

    TLSold
  • Üzeri Çanakkale Madalyalı Osmanlı Subayı, İmzalı, Büyük Boy Karakalem Çalışması-50x30 cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Üzeri Çanakkale Madalyalı Osmanlı Subayı, İmzalı, Büyük Boy Karakalem Çalışması-50x30 cm.

    TLSold
  • Atatürk'ün Silah Arkadaşlarından Fuat Cebesoy'un Foto Sabah İmzalı, Subay Üniforması İçinde Fotoğraf Portresi-48x37 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Atatürk'ün Silah Arkadaşlarından Fuat Cebesoy'un Foto Sabah İmzalı, Subay Üniforması İçinde Fotoğraf Portresi-48x37 cm.

    TLSold
  • I. Dünya Savaşı, Osmanlı Subaylarının Toplu Halde Fotoğrafı-23,5x16,5 cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    I. Dünya Savaşı, Osmanlı Subaylarının Toplu Halde Fotoğrafı-23,5x16,5 cm.

    TLSold
  • I. Dünya Savaşı, Osmanlı Subaylarının Toplu Halde Fotoğrafı-22,5x16,5 cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    I. Dünya Savaşı, Osmanlı Subaylarının Toplu Halde Fotoğrafı-22,5x16,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Viyana'da Grafit ve İştift Ananonim Şirketinin Üzerinde Reklamının Bulunduğu Araçta Bulunan Denizciler Topluluğu-27x22 cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Osmanlı Dönemi, Viyana'da Grafit ve İştift Ananonim Şirketinin Üzerinde Reklamının Bulunduğu Araçta Bulunan Denizciler Topluluğu-27x22 cm.

    TLSold
  • I. Dünya Savaşı, Çapa Formunda Oturmuş Bahriyeli Subayların Toplu Halde Fotoğrafı-22x15 cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    I. Dünya Savaşı, Çapa Formunda Oturmuş Bahriyeli Subayların Toplu Halde Fotoğrafı-22x15 cm.

    TLSold
  • II. Meşrutiyet Dönemi, Yaver Subay Foto-25x19 cm.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    II. Meşrutiyet Dönemi, Yaver Subay Foto-25x19 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Askeri Tatbikat Haritası-40,5x37 cm.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Osmanlı Dönemi, Askeri Tatbikat Haritası-40,5x37 cm.

    TLSold
  • 2.Dünya Savaşı Zamanı Bataryaya Mermi Yükleyen Gençlerin Görselinin Bulunduğu, Donanmaya Katılın Çağrısı Yazılı Olan Metal Tabela-44x29 cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    2.Dünya Savaşı Zamanı Bataryaya Mermi Yükleyen Gençlerin Görselinin Bulunduğu, Donanmaya Katılın Çağrısı Yazılı Olan Metal Tabela-44x29 cm.

    TLSold
  • Ankara Ticaret Odası'nın Hazırlamış Olduğu Kurtuluş Adlı Özel Dergi-40x28 cm.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Ankara Ticaret Odası'nın Hazırlamış Olduğu Kurtuluş Adlı Özel Dergi-40x28 cm.

    TLSold
  • 20. yy.'da Hazırlanmış, Kadife Üzeri Sırma İşçilikli, Sultan II. Abdülhamit Tuğralı Pano-63x49 cm.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    20. yy.'da Hazırlanmış, Kadife Üzeri Sırma İşçilikli, Sultan II. Abdülhamit Tuğralı Pano-63x49 cm.

    TLSold
  • Atlas Üzerine Sırma İşçilikli, Sultan II. Abdülhamit Han Tuğralı Pano-104x104 cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Atlas Üzerine Sırma İşçilikli, Sultan II. Abdülhamit Han Tuğralı Pano-104x104 cm.

    TLSold
  • Yaprak Üzeri Teshipli Hilyei Şerif Hat Yazı Çalışması; Bu Yazının Özelliği Sıdıka Adında Bir Osmanlı Hanımı Tarafından Yapılmış Olmasıdır-28x12 cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Yaprak Üzeri Teshipli Hilyei Şerif Hat Yazı Çalışması; Bu Yazının Özelliği Sıdıka Adında Bir Osmanlı Hanımı Tarafından Yapılmış Olmasıdır-28x12 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Divan İşçiliği İle Süslü, Üzerinde Ay Yıldız Bulunan, Full Gümüş Süslemeli, Çok Özel Saray İşi Kuran Muhafazası-28x18 cm.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Osmanlı Dönemi, Divan İşçiliği İle Süslü, Üzerinde Ay Yıldız Bulunan, Full Gümüş Süslemeli, Çok Özel Saray İşi Kuran Muhafazası-28x18 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Gümüş Sırma İşlemeler İle Süslü, Kadife ve İpekten Mamul, Kenarları Püsküllüi 2 Adet Farklı Renklerde Osmanlı Altın Kesesi-23x17 cm.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Osmanlı Dönemi, Gümüş Sırma İşlemeler İle Süslü, Kadife ve İpekten Mamul, Kenarları Püsküllüi 2 Adet Farklı Renklerde Osmanlı Altın Kesesi-23x17 cm.

    TLSold
  • Katalin, Oltu Taşı ve Sıkmadan Oluşan, İri Taneli, Çoğunda Gümüş Püsküller Bulunan, 7 Adet 33'lük Tesbih Lotu-Toplam Ağırlık: 506,80 gr. / Ortalama Uzunluk: 41 cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Katalin, Oltu Taşı ve Sıkmadan Oluşan, İri Taneli, Çoğunda Gümüş Püsküller Bulunan, 7 Adet 33'lük Tesbih Lotu-Toplam Ağırlık: 506,80 gr. / Ortalama Uzunluk: 41 cm.

    TLSold
  • Katalin, Oltu Taşı, Kuka, Cam ve Sıkmadan Oluşan, Çoğunda Gümüş Püsküller Bulunan, 19 Adet 33'lük Tesbih Lotu-Toplam Ağırlık: 413,80 gr.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Katalin, Oltu Taşı, Kuka, Cam ve Sıkmadan Oluşan, Çoğunda Gümüş Püsküller Bulunan, 19 Adet 33'lük Tesbih Lotu-Toplam Ağırlık: 413,80 gr.

    TLSold
  • Katalin ve Erzurum Oltu Taşından Mamul, Devasa Boyutta, 7 Adet Tesbih Lot-Ortalama Uzunluk: 70 cm.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Katalin ve Erzurum Oltu Taşından Mamul, Devasa Boyutta, 7 Adet Tesbih Lot-Ortalama Uzunluk: 70 cm.

    TLSold
  • Sedef, Katalin, Jade Taşı ve Plastikten Oluşan, Genellikle 99'luk Kolye ve Tesbih Lotu, 10 Adet

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Sedef, Katalin, Jade Taşı ve Plastikten Oluşan, Genellikle 99'luk Kolye ve Tesbih Lotu, 10 Adet

    TLSold
  • 19.yy. Bordo Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, 5 Adet Büyük Ölçekte Yastık Kılıfları-Ortalama Ölçü: 81x40 cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    19.yy. Bordo Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, 5 Adet Büyük Ölçekte Yastık Kılıfları-Ortalama Ölçü: 81x40 cm.

    TLSold
  • 19.yy.Osmanlı Mor Kadife Üzerine Sırma İşçilikli, Büyük Ebatta Çok Özel Divan İşi Örtü-190x152

    Lot No: 195

    Lot: 195

    19.yy.Osmanlı Mor Kadife Üzerine Sırma İşçilikli, Büyük Ebatta Çok Özel Divan İşi Örtü-190x152

    TLSold
  • 19.yy. Osmanlı Saray İşi Sini Tepsi Üzerine Hazırlanmış Çok Yoğun Gümüş Sırma İşleri Bulunan Müzelik Sini Tepsi Örtüsü-Çap: 90 cm.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    19.yy. Osmanlı Saray İşi Sini Tepsi Üzerine Hazırlanmış Çok Yoğun Gümüş Sırma İşleri Bulunan Müzelik Sini Tepsi Örtüsü-Çap: 90 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Osmanlı Saray İşi Sini Tepsi Üzerine Hazırlanmış Çok Yoğun Gümüş Sırma İşleri Bulunan, Kenarları Full Gümüş Püsküllü Müzelik Nadir Sini Tepsi Örtüsü-Çap: 108 cm.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    19.yy. Osmanlı Saray İşi Sini Tepsi Üzerine Hazırlanmış Çok Yoğun Gümüş Sırma İşleri Bulunan, Kenarları Full Gümüş Püsküllü Müzelik Nadir Sini Tepsi Örtüsü-Çap: 108 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Osmanlı Divan İşi Soy Ağacı Şeklinde İşçiliklerle Süslenmiş Çok Özel Büyük Boy Örtü-104x102 cm.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    19.yy. Osmanlı Divan İşi Soy Ağacı Şeklinde İşçiliklerle Süslenmiş Çok Özel Büyük Boy Örtü-104x102 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Mor Kadife Üzerine, Gümüş Sırma İşçilikli Örtü-80x76 cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    19.yy. Mor Kadife Üzerine, Gümüş Sırma İşçilikli Örtü-80x76 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Bordo Kadife Üzerine Sırma İşçilikli, Divan İşlemeli, Büyük Ölçekte Uzun Yastık Örtüsü-86x42 cm.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    19.yy. Bordo Kadife Üzerine Sırma İşçilikli, Divan İşlemeli, Büyük Ölçekte Uzun Yastık Örtüsü-86x42 cm.

    TLSold
  • 18.yy. Sonu Osmanlı İstanbul İşi Kadife Kumaş Üzerine Gümüş Sırmalarla Süslendirilmiş, Nadir Formda Masa Örtüsü-70x70 cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    18.yy. Sonu Osmanlı İstanbul İşi Kadife Kumaş Üzerine Gümüş Sırmalarla Süslendirilmiş, Nadir Formda Masa Örtüsü-70x70 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Açık Kahve Rengi Kadife Üzerine, Gümüş Sırma İşçilikli Örtü-82x81 cm.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    19.yy. Açık Kahve Rengi Kadife Üzerine, Gümüş Sırma İşçilikli Örtü-82x81 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Bordo Kadife Üzerine Sırma İşçilikli, Divan İşlemeli, Kare Formda Üzerinde Saksı İçinde Çiçekler Dekore Edilmiş, Çift Yastık-44x44 cm.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    19.yy. Bordo Kadife Üzerine Sırma İşçilikli, Divan İşlemeli, Kare Formda Üzerinde Saksı İçinde Çiçekler Dekore Edilmiş, Çift Yastık-44x44 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Osmanlı, İpek Üzerine Yine İpeklerle Süslenmiş, Genel İtibari İle Bir Cami İçi Görüntüsü Konu Alınmış, Büyük Ebatta Kusursuz Kenarları Püsküllü İpek Seccade-170x102 cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    19.yy. Osmanlı, İpek Üzerine Yine İpeklerle Süslenmiş, Genel İtibari İle Bir Cami İçi Görüntüsü Konu Alınmış, Büyük Ebatta Kusursuz Kenarları Püsküllü İpek Seccade-170x102 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Bordo Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, 4 Adet Büyük Ölçekte Yastık Kılıfları-Ortalama Ölçü: 99x42 cm.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    19.yy. Bordo Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, 4 Adet Büyük Ölçekte Yastık Kılıfları-Ortalama Ölçü: 99x42 cm.

    TLSold
  • 19.yy.  Koyu Kahve Rengi Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Sedir Yastığı Örtüsü-388x42 cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    19.yy. Koyu Kahve Rengi Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Sedir Yastığı Örtüsü-388x42 cm.

    TLSold
  • 19.yy.  Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Sedir Yastığı Örtüsü-346x43 cm.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    19.yy. Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Sedir Yastığı Örtüsü-346x43 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Açık Renk İpek Üzerine Yine İpek İşçilikleri İle Süslü Kare Formda Masa Örtüsü-120x113 cm.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    19.yy. Açık Renk İpek Üzerine Yine İpek İşçilikleri İle Süslü Kare Formda Masa Örtüsü-120x113 cm.

    TLSold
  • 19.yy.  Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, 3 Adet Yastık Örtüsü-Ortalama Ölçü: 80x39 cm.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    19.yy. Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, 3 Adet Yastık Örtüsü-Ortalama Ölçü: 80x39 cm.

    TLSold
  • 18.yy. Sonu Osmanlı Mimari Sanatından Esinlenmiş Motifleriyle İpek Üzerine İşlenmiş, Çok Özel Ve Nadir Müzelik Seccade-169x126 cm.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    18.yy. Sonu Osmanlı Mimari Sanatından Esinlenmiş Motifleriyle İpek Üzerine İşlenmiş, Çok Özel Ve Nadir Müzelik Seccade-169x126 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Orta Doğu Taraflarında Kullanılmış, Üzeri Çiçek Motifli Bayan Kaftanı

    Lot No: 211

    Lot: 211

    19. yy. Orta Doğu Taraflarında Kullanılmış, Üzeri Çiçek Motifli Bayan Kaftanı

    TLSold
  • 19. yy. Orta Doğu Taraflarında Kullanılmış, Üzeri Çiçek Motifli Bayan Yeleği

    Lot No: 212

    Lot: 212

    19. yy. Orta Doğu Taraflarında Kullanılmış, Üzeri Çiçek Motifli Bayan Yeleği

    TLSold
  • 19.yy. Osmanlı, Kumaş Üzerine Orta Kısmında Tuğra Ve Kenar Kısımlarında Dualar İşli, Dikdörtgen Ve Uzun Formda Masa Örtüsü-176x47 cm.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    19.yy. Osmanlı, Kumaş Üzerine Orta Kısmında Tuğra Ve Kenar Kısımlarında Dualar İşli, Dikdörtgen Ve Uzun Formda Masa Örtüsü-176x47 cm.

    TLSold
  • 18.yy. Sonu Koyu Kahverengi Kadife Üzerine Gümüş Sırmalarla İşli, Bohça Örtüsü-87x80 cm.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    18.yy. Sonu Koyu Kahverengi Kadife Üzerine Gümüş Sırmalarla İşli, Bohça Örtüsü-87x80 cm.

    TLSold
  • 18.yy. Sonu Koyu Yeşil Kadife Üzerine Gümüş Sırmalarla İşli, Bohça Örtüsü-82x79 cm.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    18.yy. Sonu Koyu Yeşil Kadife Üzerine Gümüş Sırmalarla İşli, Bohça Örtüsü-82x79 cm.

    TLSold
  • 19.yy.  Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Yastık-75x38 cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    19.yy. Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Yastık-75x38 cm.

    TLSold
  • 19.yy.  Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Yastık-90x39 cm.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    19.yy. Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Büyük Ebatta Yastık-90x39 cm.

    TLSold
  • 18.yy. Sonu Açık Yeşil Kadife Üzerine Gümüş Sırmalarla İşli, Bohça Örtüsü-110x107 cm.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    18.yy. Sonu Açık Yeşil Kadife Üzerine Gümüş Sırmalarla İşli, Bohça Örtüsü-110x107 cm.

    TLSold
  • 19.yy.  Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Kare Formda Yastık-43x38 cm.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    19.yy. Kırmızı Renkte Kadife Üzerine, Altın Sırmalarla İşli, Divan İşlemeli, Kare Formda Yastık-43x38 cm.

    TLSold
  • 19.yy. Sonu Mor Kadife Üzerine Yine Kadife İşçiliklerle Süslendirilmiş, Çok Yoğun İşçilikli, Bugüne Kadar Görülmüş Nadir Boyutta Kadife Saray İşi Yatak Örtüsü-230x212 cm.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    19.yy. Sonu Mor Kadife Üzerine Yine Kadife İşçiliklerle Süslendirilmiş, Çok Yoğun İşçilikli, Bugüne Kadar Görülmüş Nadir Boyutta Kadife Saray İşi Yatak Örtüsü-230x212 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Ahşap Üzeri Full Kemik İşçilikler İle Süslü, Değişik Formda, Büyük Ölçekte, Çift Kale Tüfeği Barutluğu-26 cm.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    19. yy. Ahşap Üzeri Full Kemik İşçilikler İle Süslü, Değişik Formda, Büyük Ölçekte, Çift Kale Tüfeği Barutluğu-26 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Mızıka Humayün Temalı, Üzeri Devlet Armalı, Büyük Ölçekte, Deri, Askeri Kütüklük-21x18 cm.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    19. yy. Mızıka Humayün Temalı, Üzeri Devlet Armalı, Büyük Ölçekte, Deri, Askeri Kütüklük-21x18 cm.

    TLSold
  • Cumhuriyet'in İlk Dönemleri Kullanılmış, 2 Farklı Ölçüde, Kumaştan Yapılma Türk Bayrağı-72x50 cm. - 103x68 cm.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Cumhuriyet'in İlk Dönemleri Kullanılmış, 2 Farklı Ölçüde, Kumaştan Yapılma Türk Bayrağı-72x50 cm. - 103x68 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Üzerinde Sultan, Yeniçeri Ağası ve Köle Tasfirleri Bulunan, Zengin Görsele Sahip Şerbet Tanıtım Kartı-11x8 cm.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Osmanlı Dönemi, Üzerinde Sultan, Yeniçeri Ağası ve Köle Tasfirleri Bulunan, Zengin Görsele Sahip Şerbet Tanıtım Kartı-11x8 cm.

    TLSold
  • 1800'lere Ait, Osmanlı Şevkat Madalyası ve Padişah Selamlığını Konu Alan, 6 Adet Madalya Çikolata Kartı-11x7,5 cm.

    Lot No: 225

    Lot: 225

    1800'lere Ait, Osmanlı Şevkat Madalyası ve Padişah Selamlığını Konu Alan, 6 Adet Madalya Çikolata Kartı-11x7,5 cm.

    TLSold
  • 1800'lere Ait, Osmanlı Sosyal Yaşantısınıı Konu Alan, 6 Adet Çikolata Kartı-11x7,5 cm.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    1800'lere Ait, Osmanlı Sosyal Yaşantısınıı Konu Alan, 6 Adet Çikolata Kartı-11x7,5 cm.

    TLSold
  • Türk Askerinin Atış Eğitimleri ve Tarsus'daki Çalışmalarının Yer Aldığı, 2 Adet Büyük Ölçekte Fotokart-17x12 cm. - 23x17,5 cm.

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Türk Askerinin Atış Eğitimleri ve Tarsus'daki Çalışmalarının Yer Aldığı, 2 Adet Büyük Ölçekte Fotokart-17x12 cm. - 23x17,5 cm.

    TLSold
  • I. Dünya Savaşı Batı Cephesi ve O Döneme Ait Yapıları Konu Alan Büyük Kartpostal Lotu, 150 Adet

    Lot No: 228

    Lot: 228

    I. Dünya Savaşı Batı Cephesi ve O Döneme Ait Yapıları Konu Alan Büyük Kartpostal Lotu, 150 Adet

    TLSold
  • Osmanlı Döneminin En Önemli Donanma Dergilerinden Olan Donanma Mecmuasının Neredeyse Tüm Sayılarının Yer Aldığı, Çoğu Devlet Arması Cildinde Ciltlenmiş, 5 Ciltten Oluşan Osmanlı Dergi-24x18 cm.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Osmanlı Döneminin En Önemli Donanma Dergilerinden Olan Donanma Mecmuasının Neredeyse Tüm Sayılarının Yer Aldığı, Çoğu Devlet Arması Cildinde Ciltlenmiş, 5 Ciltten Oluşan Osmanlı Dergi-24x18 cm.

    TLSold
  • Harp Mecmuası'nın 'Düşmana Ateş Açan Osmanlı Askerinin Kapak Görselinin Bulunduğu Özel Sayısı-34x25 cm.

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Harp Mecmuası'nın 'Düşmana Ateş Açan Osmanlı Askerinin Kapak Görselinin Bulunduğu Özel Sayısı-34x25 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi'nin En Meşhur Dergilerinden Olan Aydede Dergisinin, Özel Kalın Kapaklı Kendi Cildinde Önemli Sayıları-40x29 cm.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Osmanlı Dönemi'nin En Meşhur Dergilerinden Olan Aydede Dergisinin, Özel Kalın Kapaklı Kendi Cildinde Önemli Sayıları-40x29 cm.

    TLSold
  • Çakmak, Hayat ve Hafta Dergilerinin Bazı Sayıları, 6 Adet- 34,5x25,5 cm.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Çakmak, Hayat ve Hafta Dergilerinin Bazı Sayıları, 6 Adet- 34,5x25,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Üzerinde Ay Yıldızlar Bulunan, Büyük Boy, Nadir Fes Kutusu Etiketi-26x11,5 cm.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Osmanlı Dönemi, Üzerinde Ay Yıldızlar Bulunan, Büyük Boy, Nadir Fes Kutusu Etiketi-26x11,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Şehzade Halil Bey ve Bakıcısını Konu Alan, J. Laurens Editörlü Taş Baskı Gravür-24,5x18 cm.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Osmanlı Dönemi, Şehzade Halil Bey ve Bakıcısını Konu Alan, J. Laurens Editörlü Taş Baskı Gravür-24,5x18 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Teşkilatı ve Kıyafeti Askeriyesi Kitabını Hazırlayan Mahmut Şevket Paşa'nın Türk Tarih Kurumu Tarafından Günümüzde Bastırılmış Nüshası, 100 Sayfa

    Lot No: 235

    Lot: 235

    Osmanlı Teşkilatı ve Kıyafeti Askeriyesi Kitabını Hazırlayan Mahmut Şevket Paşa'nın Türk Tarih Kurumu Tarafından Günümüzde Bastırılmış Nüshası, 100 Sayfa

    TLSold
  • 1915 / 1918 The National Geographic Magazine'nin Türk Topraklarını, Sosyal Yaşantısını Konu Alan, 4 Ciltten Oluşan Nadir Dergisi

    Lot No: 236

    Lot: 236

    1915 / 1918 The National Geographic Magazine'nin Türk Topraklarını, Sosyal Yaşantısını Konu Alan, 4 Ciltten Oluşan Nadir Dergisi

    TLSold
  • 1950'li Yıllara Ait, İzmir, Bergama, Angora, Efes, Antalya, Berkıs, Pergü, Kemerler, Bodrum, Silifke, Eğirdir, Isparta ve Konya İllerini Konu Alan Turistik Tanıtım ve Arkeolojik Kazı Resimlerini İçeren, İçinde 45 Adet Nadir Fotoğraf Bulunan Özel Albüm-30x22 cm.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    1950'li Yıllara Ait, İzmir, Bergama, Angora, Efes, Antalya, Berkıs, Pergü, Kemerler, Bodrum, Silifke, Eğirdir, Isparta ve Konya İllerini Konu Alan Turistik Tanıtım ve Arkeolojik Kazı Resimlerini İçeren, İçinde 45 Adet Nadir Fotoğraf Bulunan Özel Albüm-30x22 cm.

    TLSold
  • The Nations At War (Savaşta Milletler), I. Dünya Savaşını Konu Alan, Sultan Reşad ve Enver Paşa'nın Yer Aldığı Savaş Tarihine Ait, 1914 Basımı, Yazarı Willis John Abbot & Staff, 366 Sayfa Kitap-27x20 cm.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    The Nations At War (Savaşta Milletler), I. Dünya Savaşını Konu Alan, Sultan Reşad ve Enver Paşa'nın Yer Aldığı Savaş Tarihine Ait, 1914 Basımı, Yazarı Willis John Abbot & Staff, 366 Sayfa Kitap-27x20 cm.

    TLSold
  • The Nations At War (Savaşta Milletler), I. Dünya Savaşını Konu Alan, Sultan Reşad ve Enver Paşa'nın Yer Aldığı Savaş Tarihine Ait, Zengin Görselli Kapaklı, İlk Basım Yazarı Willis John Abbot & Staff, 328 Sayfa Kitap-27x20 cm.

    Lot No: 239

    Lot: 239

    The Nations At War (Savaşta Milletler), I. Dünya Savaşını Konu Alan, Sultan Reşad ve Enver Paşa'nın Yer Aldığı Savaş Tarihine Ait, Zengin Görselli Kapaklı, İlk Basım Yazarı Willis John Abbot & Staff, 328 Sayfa Kitap-27x20 cm.

    TLSold
  • 1929 The National Geographic Magazine'nin Türk Topraklarını, Sosyal Yaşantısını Konu Alan, Vol.55 / 56 Ciltli Özel Sayıları-2 Ciltten Oluşmaktadır. 25X19 cm.

    Lot No: 240

    Lot: 240

    1929 The National Geographic Magazine'nin Türk Topraklarını, Sosyal Yaşantısını Konu Alan, Vol.55 / 56 Ciltli Özel Sayıları-2 Ciltten Oluşmaktadır. 25X19 cm.

    TLSold
  • The Danger Zone Of Europe (Avrupa'nın Tehlikeli Bölgesi), Yakın Doğu'daki Değişimler ve Sorunlar Konu Alan Askeri Kitap, 328 Sayfa-İçerisinde Görselleri ve Haritası Bulunmaktadır. 22,5x15,5 cm.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    The Danger Zone Of Europe (Avrupa'nın Tehlikeli Bölgesi), Yakın Doğu'daki Değişimler ve Sorunlar Konu Alan Askeri Kitap, 328 Sayfa-İçerisinde Görselleri ve Haritası Bulunmaktadır. 22,5x15,5 cm.

    TLSold
  • 1903 Journal Of Geography Dergisi'nin Ciltli Basımı, 546 Sayfa-24,5x17,5 cm.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    1903 Journal Of Geography Dergisi'nin Ciltli Basımı, 546 Sayfa-24,5x17,5 cm.

    TLSold
  • The Nations At War (Savaşta Milletler), I. Dünya Savaşını Konu Alan, Sultan Reşad ve Enver Paşa'nın Yer Aldığı Savaş Tarihine Ait, Zengin Görselli Kapaklı, Özel Baskısı, Yazarı Willis John Abbot & Staff, 328 Sayfa Kitap-27x20 cm.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    The Nations At War (Savaşta Milletler), I. Dünya Savaşını Konu Alan, Sultan Reşad ve Enver Paşa'nın Yer Aldığı Savaş Tarihine Ait, Zengin Görselli Kapaklı, Özel Baskısı, Yazarı Willis John Abbot & Staff, 328 Sayfa Kitap-27x20 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, İlk ve Orta Mekteplere Mahsus, Bol Görselli Coğrafya Atlası-28,5x23,5 cm.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Osmanlı Dönemi, İlk ve Orta Mekteplere Mahsus, Bol Görselli Coğrafya Atlası-28,5x23,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Osmanlı Topraklarındada Kullanılmış, Pirinçten Mamul, Optimus Marka Gaz Ocağı; Son Dönemlerde Askeri Cephelerdede Kullanılmıştır-25x19 cm.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    19. yy. Osmanlı Topraklarındada Kullanılmış, Pirinçten Mamul, Optimus Marka Gaz Ocağı; Son Dönemlerde Askeri Cephelerdede Kullanılmıştır-25x19 cm.

    TLSold
  • Alman Yapımı, Curta Marka, Film Makarası Şeklinde, Nadir Fasit Makinesi-11x5,5 cm.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Alman Yapımı, Curta Marka, Film Makarası Şeklinde, Nadir Fasit Makinesi-11x5,5 cm.

    TLSold
  • 20. yy. Afyon İşi, İç İçe Geçmeli, Ahşap Cevizlik-37x20 cm.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    20. yy. Afyon İşi, İç İçe Geçmeli, Ahşap Cevizlik-37x20 cm.

    TLSold
  • Yüzyıl Başı, Uzak Doğu Sosyal Yaşantıyı Konu Alan, Kobalt Mavisi Üzeri Mine İşçilikli, Usta Damgalı, Orta Ölçekte, Çok Özel Porselen Uzak Doğu Vazo-20x11 cm.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Yüzyıl Başı, Uzak Doğu Sosyal Yaşantıyı Konu Alan, Kobalt Mavisi Üzeri Mine İşçilikli, Usta Damgalı, Orta Ölçekte, Çok Özel Porselen Uzak Doğu Vazo-20x11 cm.

    TLSold
  • Atatürk'ün Son Dönemlerinde Basın Fotoğrafçılarının Çekmiş Olduğu, 2 Adet Farklı Açıdan Büyük Ebatta Atatürk Fotoğrafı-37x26 cm.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Atatürk'ün Son Dönemlerinde Basın Fotoğrafçılarının Çekmiş Olduğu, 2 Adet Farklı Açıdan Büyük Ebatta Atatürk Fotoğrafı-37x26 cm.

    TLSold
  • İsmet İnönü'nün Mustafa Bulutay Fotoğrafhanesinde Çektirmiş Olduğu, Abdullah Başaran'a İthaflayıp İmzaladığı, 1966 Tarihli, Döneminin Çerçevesinde Büyük Boy Fotoğrafı-59x49 cm.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    İsmet İnönü'nün Mustafa Bulutay Fotoğrafhanesinde Çektirmiş Olduğu, Abdullah Başaran'a İthaflayıp İmzaladığı, 1966 Tarihli, Döneminin Çerçevesinde Büyük Boy Fotoğrafı-59x49 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Yapımı, Kapakları İşlemeler İle Süslü, Gümüş Enfiye Kutusu Lotu 3 Adet ve Anadolu İşi, Üzeri Telkari İşçilikler İle Süslü, Gümüş Çift Küpe-Çap: 3 cm. - 3,5x3,5 cm. - 4,5x4 cm. / 91,50 gr. Küpe: 7 cm. - 24 gr.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    19. yy. Avrupa Yapımı, Kapakları İşlemeler İle Süslü, Gümüş Enfiye Kutusu Lotu 3 Adet ve Anadolu İşi, Üzeri Telkari İşçilikler İle Süslü, Gümüş Çift Küpe-Çap: 3 cm. - 3,5x3,5 cm. - 4,5x4 cm. / 91,50 gr. Küpe: 7 cm. - 24 gr.

    TLSold
  • 19.yy. Avrupa Üretimi Boynuzdan Mamul Kasalı Cep Çakısı-Uz: 8 cm.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    19.yy. Avrupa Üretimi Boynuzdan Mamul Kasalı Cep Çakısı-Uz: 8 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fildişi, Kemik ve Pirinçten Mamul, 9 Parçadan Oluşan El Aletleri Lotu-Ortala Uzunluk: 16 cm.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    19. yy. Fildişi, Kemik ve Pirinçten Mamul, 9 Parçadan Oluşan El Aletleri Lotu-Ortala Uzunluk: 16 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Üretimi, Gemi Kamaralarında Kullanılan, Pirinçten Mamul Su Terazisi-13 cm.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    19. yy. Avrupa Üretimi, Gemi Kamaralarında Kullanılan, Pirinçten Mamul Su Terazisi-13 cm.

    TLSold
  • 1923 – 1933, Bir Yüzünde Atatürk'ün Kabartma Portresinin Bulunduğu, Diğer Yüzünde Türkiye Cumhuriyeti Yazılı, İpek Kurdelalı Madalya

    Lot No: 255

    Lot: 255

    1923 – 1933, Bir Yüzünde Atatürk'ün Kabartma Portresinin Bulunduğu, Diğer Yüzünde Türkiye Cumhuriyeti Yazılı, İpek Kurdelalı Madalya

    TLSold
  • Avrupa ve Türk Konulu Madalya, Madalyon ve Rozet Lotu, 5 Adet

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Avrupa ve Türk Konulu Madalya, Madalyon ve Rozet Lotu, 5 Adet

    TLSold
  • Cumhuriyet Dönemi, Askeri Brove ve Rütbe Lotu, 3 Adet

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Cumhuriyet Dönemi, Askeri Brove ve Rütbe Lotu, 3 Adet

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Konak Kapılarının Üzerinde Bulunan Ermeni İşi Döküm Kapı Tokmağı-13 x 10 cm.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Osmanlı Dönemi Konak Kapılarının Üzerinde Bulunan Ermeni İşi Döküm Kapı Tokmağı-13 x 10 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Bakırdan Mamul Çantalı, Cam Hazneli Seyahat Hokkası-5x3 cm.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    19. yy. Bakırdan Mamul Çantalı, Cam Hazneli Seyahat Hokkası-5x3 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamit Dönemi, 1875 Tarihinde Sadrazam Olarak Atanan Mahmut Nedim Paşa'nın, Osmanlı Nişanları İle Birlikte Portre Fotoğrafı-20x12 cm.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Sultan II. Abdülhamit Dönemi, 1875 Tarihinde Sadrazam Olarak Atanan Mahmut Nedim Paşa'nın, Osmanlı Nişanları İle Birlikte Portre Fotoğrafı-20x12 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamit Dönemi Paşa Fotoğrafı-18x12,5 cm.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Sultan II. Abdülhamit Dönemi Paşa Fotoğrafı-18x12,5 cm.

    TLSold
  • Erken Dönem Aykırı Türk Pilot Fotoğrafı. Havacılık Tarihi Açısından Önemli Bir Fotoğraf Olup , Havacının Üniformasındaki Detaylar Bugüne Kadar Görülmemiştir-13,5x8,5 cm.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Erken Dönem Aykırı Türk Pilot Fotoğrafı. Havacılık Tarihi Açısından Önemli Bir Fotoğraf Olup , Havacının Üniformasındaki Detaylar Bugüne Kadar Görülmemiştir-13,5x8,5 cm.

    TLSold
  • Sultan II. Abdülhamit Dönemi, Abdullah Freres Fotoğrafhanesinde Çekilmiş Paşa Fotoğrafı-10x6 cm.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Sultan II. Abdülhamit Dönemi, Abdullah Freres Fotoğrafhanesinde Çekilmiş Paşa Fotoğrafı-10x6 cm.

    TLSold
  • Kazım Karabekir Kapaklı, Kurtuluş Savaşı Konulu Albüm, No:5-22,5x15 cm.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Kazım Karabekir Kapaklı, Kurtuluş Savaşı Konulu Albüm, No:5-22,5x15 cm.

    TLSold
  • Fransız Yapımı, Sirius Marka Kendinden Pusulalı Askeri Dürbün-Osmanlı Ordusunda da Bu Dürbünler Kullanılmıştır. 11 x 9 cm.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Fransız Yapımı, Sirius Marka Kendinden Pusulalı Askeri Dürbün-Osmanlı Ordusunda da Bu Dürbünler Kullanılmıştır. 11 x 9 cm.

    TLSold
  • Mauser Tüfek Firmasının Tanıtım Amaçlı Yaptırmış Olduğu Emayeden Mamul Tanıtım Tabelası-42x29 cm.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Mauser Tüfek Firmasının Tanıtım Amaçlı Yaptırmış Olduğu Emayeden Mamul Tanıtım Tabelası-42x29 cm.

    TLSold
  • 1877 Tarihinde, İngiliz İlistürasyonda Geçen Oryantelist Dansöz Kadın Gravürü-57x40 cm.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    1877 Tarihinde, İngiliz İlistürasyonda Geçen Oryantelist Dansöz Kadın Gravürü-57x40 cm.

    TLSold
  • 20. yy.'ın Başında Kullanılmış, 4 Adet Farklı Boyutlarda, Pirinç Topuz Grubu

    Lot No: 268

    Lot: 268

    20. yy.'ın Başında Kullanılmış, 4 Adet Farklı Boyutlarda, Pirinç Topuz Grubu

    TLSold
  • 20. yy.'da Yapılmış, Çelik Üzerine Kufi Yazı Formunda Çift Taraflı Fetih Sureleri Yazılı, Ketebeli, Büyük Ebatta, Ahşap Balçaklı Şimşir Kılıç-102 cm.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    20. yy.'da Yapılmış, Çelik Üzerine Kufi Yazı Formunda Çift Taraflı Fetih Sureleri Yazılı, Ketebeli, Büyük Ebatta, Ahşap Balçaklı Şimşir Kılıç-102 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Avrupalı Editörlerin Çekmiş Olduğu Levanten Kabin Fotoğrafları Lotu, 9 Adet

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Osmanlı Dönemi, Avrupalı Editörlerin Çekmiş Olduğu Levanten Kabin Fotoğrafları Lotu, 9 Adet

    TLSold