Lot: 1

Current Price: 1,000 TL Starting Bid: 1,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Zenith Marka, 1912 Yılı, Çift Numerik Kadranlı, Siyah ve Kırmızı Farklı Renklerde Numaralı, Kırmızı Zenith Yazılı, Ön Kapağı Pasolu Sistemli, Makina ve Kapağı Zenith Damgalı, Üstten Kurmalı, Camına Kadar Orijinal Kusursuz Kondisyonda, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta Nadir Cep Saati

Çap: 5,5 cm. 117,29 gr.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Zenith Marka, 1912 Yılı, Çift Numerik Kadranlı, Siyah ve Kırmızı Farklı Renklerde Numaralı, Kırmızı Zenith Yazılı, Ön Kapağı Pasolu Sistemli, Makina ve Kapağı Zenith Damgalı, Üstten Kurmalı, Camına Kadar Orijinal Kusursuz Kondisyonda, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta Nadir Cep Saati-Çap: 5,5 cm.
117,29 gr.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Zenith Marka, 1912 Yılı, Çift Numerik Kadranlı, Siyah ve Kırmızı Farklı Renklerde Numaralı, Kırmızı Zenith Yazılı, Ön Kapağı Pasolu Sistemli, Makina ve Kapağı Zenith Damgalı, Üstten Kurmalı, Camına Kadar Orijinal Kusursuz Kondisyonda, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta Nadir Cep Saati-Çap: 5,5 cm. 117,29 gr.

    TLSold
  • Longines Marka, Nacib K. Djezvedijan Constantinople, 1919 Yılı, Toz Kapağı Dahil 900 Ayar Gümüş Kasalı, Arka Kapağı ve Kasa Çevresi Full Gravürlü ve Desenli, Hilal Şeklide Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli Kadranlı, 12 Ödüllü Grand Prix 7 Serisi, Makinada Osmanlıca Longines Yazsı Mevcut, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Çok Nadir Cep Saati-Çap: 5 cm.
82,22 gr.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Longines Marka, Nacib K. Djezvedijan Constantinople, 1919 Yılı, Toz Kapağı Dahil 900 Ayar Gümüş Kasalı, Arka Kapağı ve Kasa Çevresi Full Gravürlü ve Desenli, Hilal Şeklide Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli Kadranlı, 12 Ödüllü Grand Prix 7 Serisi, Makinada Osmanlıca Longines Yazsı Mevcut, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Çok Nadir Cep Saati-Çap: 5 cm. 82,22 gr.

    TLSold
  • Mi Chronometre, Anahtar Kurmalı, Pusulalı, Kusursuz Porselen Kadrana Sahip, Arka Kapağı Gravür Desenli, Seri Numaraları Tutarlı, İskelet Makina Üzeri Flora Gravür İşçilikli, Seyir Penceresinin Altına Pusula Yerleştirilmiş, Akrep ve Yelkovanı El İşçilikli, Kasa Çevresi Üst Düzey Zincir İşlemeli Model, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 4,8 cm.
64,75 gr.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Mi Chronometre, Anahtar Kurmalı, Pusulalı, Kusursuz Porselen Kadrana Sahip, Arka Kapağı Gravür Desenli, Seri Numaraları Tutarlı, İskelet Makina Üzeri Flora Gravür İşçilikli, Seyir Penceresinin Altına Pusula Yerleştirilmiş, Akrep ve Yelkovanı El İşçilikli, Kasa Çevresi Üst Düzey Zincir İşlemeli Model, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 4,8 cm. 64,75 gr.

    TLSold
  • Tissot Marka, Orijinal Renkli Kadrana Sahip, İç İçe Geçmiş Kadran ve Ölçüm Birimleri İle Farklı Yapıda, Mekanizması Altın Kaplama ve 17 Değerli Taşlı, Kapak İçinde CHS Tissot & Fills Swiss Damgası Bulunan, Literatüre Girmiş Doktor Saati Diye Bilinen Saatlerin En Donanımlarından Biri Olan Koleksiyon Değeri Yüksek, Çalışır Durumda Cep Saati-TissotGent's Pocket Watch Doctor's Chrograph Medicus. Kırmızı Kadran Telemetre/km, En Dış Kadran Chronograph ve Yeşil Kısım 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçümlemelerine Ait Göstergelerdir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Tissot Marka, Orijinal Renkli Kadrana Sahip, İç İçe Geçmiş Kadran ve Ölçüm Birimleri İle Farklı Yapıda, Mekanizması Altın Kaplama ve 17 Değerli Taşlı, Kapak İçinde CHS Tissot & Fills Swiss Damgası Bulunan, Literatüre Girmiş Doktor Saati Diye Bilinen Saatlerin En Donanımlarından Biri Olan Koleksiyon Değeri Yüksek, Çalışır Durumda Cep Saati-TissotGent's Pocket Watch Doctor's Chrograph Medicus. Kırmızı Kadran Telemetre/km, En Dış Kadran Chronograph ve Yeşil Kısım 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçümlemelerine Ait Göstergelerdir.

    TLSold
  • Junghans Astra Chockproof Marka, Rakamları, Akreo ve Yelkovanı Fosforlu, Alttan Akar Saniyeli Kadrana Sahip, Yukardan Kurmalı, Makinası Junghans Yazılı, Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 5 cm.
63,77 gr.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Junghans Astra Chockproof Marka, Rakamları, Akreo ve Yelkovanı Fosforlu, Alttan Akar Saniyeli Kadrana Sahip, Yukardan Kurmalı, Makinası Junghans Yazılı, Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 5 cm. 63,77 gr.

    TLSold
  • Pyngeps Marka, FS İtalyan Demiryolları Adına Üretilmiş, Çift Renk ve Çift Numerik Kadrana Sahip, Arka Kapağı FS İnsiyalli, Makinası İlk Günkü Kondisyonda ve 17 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Çok Özel Cep Saati-Çap: 4,5 cm.
58,75 gr.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Pyngeps Marka, FS İtalyan Demiryolları Adına Üretilmiş, Çift Renk ve Çift Numerik Kadrana Sahip, Arka Kapağı FS İnsiyalli, Makinası İlk Günkü Kondisyonda ve 17 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Çok Özel Cep Saati-Çap: 4,5 cm. 58,75 gr.

    TLSold
  • Zenith Marka, Devlet Demiryolları Grand Prix Paris 1900 Model, 1951 Yılı, Mavi Renklendirilmiş Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı İlk Günkü Canlılığında T.C.D.D. Görselli, Damgaları Eksiksiz, Mekanizması Kök Yakut Taşlı, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 5 cm.
84,73 gr.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Zenith Marka, Devlet Demiryolları Grand Prix Paris 1900 Model, 1951 Yılı, Mavi Renklendirilmiş Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı İlk Günkü Canlılığında T.C.D.D. Görselli, Damgaları Eksiksiz, Mekanizması Kök Yakut Taşlı, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 5 cm. 84,73 gr.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Seeland Marka, Toz Kapağı Dahil Gümüşten Mamul Kasalı, Kapaklarda Seeland Damgası, 800 Ayar Gümüş Damgası ve Saatin Alman Pazarı İçin Üretildiğini Gösteren Damgalar Mevut, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, 10 Ödüllü, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-Seeland Watch Şirketi 1937 Yılında Kurulan Daha Çok IWC Olarak Bilinen İsviçre Şirketi Les Fils de Picardi'nin Markasıdır. 1877 Yılında Frederic Seland Fabrikanın Yönetimini Tamamen Devralmış ve Kısa Bir Süre Sonrada İflas İlan Etmiştir. Fakat 1879 Yılında Ticari Suçlar ve Evrakta Sahtecilik İle İtham Edilmiş, Şirketin Mali Verileri İle Oynayıp Gereksiz Yere İflas Kararı Açıkladığı Saptanmıştır. Bu Karar Üzerine F. Seeland Amerika'ya Kaçmıştır. Seeland Markası İse 1937 Yılına Kadar Ticari Hayatını Sürdürmüştür. Bu Sunumdaki Saatimiz 1910-1920'lere Aittir, Çil Kondisyondadır.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    İsviçre Üretimi Seeland Marka, Toz Kapağı Dahil Gümüşten Mamul Kasalı, Kapaklarda Seeland Damgası, 800 Ayar Gümüş Damgası ve Saatin Alman Pazarı İçin Üretildiğini Gösteren Damgalar Mevut, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, 10 Ödüllü, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-Seeland Watch Şirketi 1937 Yılında Kurulan Daha Çok IWC Olarak Bilinen İsviçre Şirketi Les Fils de Picardi'nin Markasıdır. 1877 Yılında Frederic Seland Fabrikanın Yönetimini Tamamen Devralmış ve Kısa Bir Süre Sonrada İflas İlan Etmiştir. Fakat 1879 Yılında Ticari Suçlar ve Evrakta Sahtecilik İle İtham Edilmiş, Şirketin Mali Verileri İle Oynayıp Gereksiz Yere İflas Kararı Açıkladığı Saptanmıştır. Bu Karar Üzerine F. Seeland Amerika'ya Kaçmıştır. Seeland Markası İse 1937 Yılına Kadar Ticari Hayatını Sürdürmüştür. Bu Sunumdaki Saatimiz 1910-1920'lere Aittir, Çil Kondisyondadır.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Perseo Marka, (1950-1960) İtalyan Demiryolları İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı FS İnsiyalli, Kasa Paslanmaz Nikel Krom, Mekanizma Cortebert Mekanik Hareket Sistemine Sahip, Kusursuz Kondisyonda, Saatin Değerine Değer Katan Dönemin Orijinal Kendi Perseo Damgalı Kösteği İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapaktaki FS İnsiyali Ferrovie Dello Steto İtaliano Anlamındadır. FS 1908 Yılında Kurulan İtalya Devletine Ait Demiryolları Hizmetleri Şirketidir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    İsviçre Üretimi Perseo Marka, (1950-1960) İtalyan Demiryolları İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı FS İnsiyalli, Kasa Paslanmaz Nikel Krom, Mekanizma Cortebert Mekanik Hareket Sistemine Sahip, Kusursuz Kondisyonda, Saatin Değerine Değer Katan Dönemin Orijinal Kendi Perseo Damgalı Kösteği İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapaktaki FS İnsiyali Ferrovie Dello Steto İtaliano Anlamındadır. FS 1908 Yılında Kurulan İtalya Devletine Ait Demiryolları Hizmetleri Şirketidir.

    TLSold
  • Omega Marka, 1935 Yılı, Art Deco Slim Kasa, 37,5 Calibre Altın Kaplama 15 Değerli Taş Makinalı, Kusursuz Kondisyonda, Gold-Rose Renkte Kadranlı, Kasa Paslanmaz Çelik Üzeri 20 Micron Kaplama, Kapak ve Makina Kalın Omega Amblemli, Alttan Kayar Saniyeli, Koleksiyonluk, Çalışır Durumda, Zinciri İle Birlikte Cep Saati-7 mm. Gerçek İncelik ve Zerafette. Nadir Bulunan ve En Değerli Kalibreye Sahip. Günlük Kullanıma Uyabilecek Kadar Dakik Çalışma Prensibine Sahiptir.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Omega Marka, 1935 Yılı, Art Deco Slim Kasa, 37,5 Calibre Altın Kaplama 15 Değerli Taş Makinalı, Kusursuz Kondisyonda, Gold-Rose Renkte Kadranlı, Kasa Paslanmaz Çelik Üzeri 20 Micron Kaplama, Kapak ve Makina Kalın Omega Amblemli, Alttan Kayar Saniyeli, Koleksiyonluk, Çalışır Durumda, Zinciri İle Birlikte Cep Saati-7 mm. Gerçek İncelik ve Zerafette. Nadir Bulunan ve En Değerli Kalibreye Sahip. Günlük Kullanıma Uyabilecek Kadar Dakik Çalışma Prensibine Sahiptir.

    TLSold
  • Longines Marka, 1925 Yılı, Grand Prix 7 Serisi, 11 Ödüllü, Kadranı Osmanlıca Longines Yazılı, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Biri Renkli Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı Tren Motifli, Mekanizması Değerli Taşlar İle Süslü, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta, Çok Nadir Osmanlı/Arap Hicaz Demiryolları Saati-Toz Kapağının İçinde Saatin Hediye Edildiği Kişiyle İlgili İthaf Yazısı Vardır. Kasa, Kapak ve Makina Numaraları Tutarlıdır. Her Şeyi İle Orijinal ve Çok Yüksek Kondisyondadır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Longines Marka, 1925 Yılı, Grand Prix 7 Serisi, 11 Ödüllü, Kadranı Osmanlıca Longines Yazılı, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Biri Renkli Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı Tren Motifli, Mekanizması Değerli Taşlar İle Süslü, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta, Çok Nadir Osmanlı/Arap Hicaz Demiryolları Saati-Toz Kapağının İçinde Saatin Hediye Edildiği Kişiyle İlgili İthaf Yazısı Vardır. Kasa, Kapak ve Makina Numaraları Tutarlıdır. Her Şeyi İle Orijinal ve Çok Yüksek Kondisyondadır.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Revue Marka, Slim Kasa, Alttan Kayar Saniyeli, Mekanizması 15 Değerli Taşlı, Çok Yüksek Kondisyonda, Kapak, Kadran ve Mekanizma Revue Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Çok Nadir 100 Yıllık Nadir Cep Saati-Çap: 4,8 cm.
50 gr.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    İsviçre Üretimi Revue Marka, Slim Kasa, Alttan Kayar Saniyeli, Mekanizması 15 Değerli Taşlı, Çok Yüksek Kondisyonda, Kapak, Kadran ve Mekanizma Revue Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Çok Nadir 100 Yıllık Nadir Cep Saati-Çap: 4,8 cm. 50 gr.

    TLSold
  • Çin Dublex Tarzında, (1950'ler) Anahtar Kurmalı, Aykırı Ebatta, Mekanizması Hem İskelettirilmiş Hem de Full Gravür İşçilikli, Toz Kapağında 4 Değerli Taş ve Cylinder Eşapman Bilgisi Yazan, Kadranı Mavi Renk İle Renklendirilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Zinciri İle Birlikte Koleksiyonluk Cep Saati-Mekanizmada Müthiş Bir Sanatla İskelet Model Üzerine Gravür İle Bir Kasaba Resmedilmiş, Saat İçerisinde Gizli Bir Cennet. Arka Kapaktaki Görselde Bu Kasaba Görseli Tamamlayıcı Nitelikte Olup, Kasabada Yaşayan Bir Avcı ve Atı İşçiliklidir.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Çin Dublex Tarzında, (1950'ler) Anahtar Kurmalı, Aykırı Ebatta, Mekanizması Hem İskelettirilmiş Hem de Full Gravür İşçilikli, Toz Kapağında 4 Değerli Taş ve Cylinder Eşapman Bilgisi Yazan, Kadranı Mavi Renk İle Renklendirilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Zinciri İle Birlikte Koleksiyonluk Cep Saati-Mekanizmada Müthiş Bir Sanatla İskelet Model Üzerine Gravür İle Bir Kasaba Resmedilmiş, Saat İçerisinde Gizli Bir Cennet. Arka Kapaktaki Görselde Bu Kasaba Görseli Tamamlayıcı Nitelikte Olup, Kasabada Yaşayan Bir Avcı ve Atı İşçiliklidir.

    TLSold
  • 1860-1870'lere Ait, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Akrep ve Yelkovanı Pırlanta İle Süslenmiş, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Gravür Desenli, Tepe Kısmı Gümüş Toz Kapağı Bakır Damgalı, Makina Değerli Taşlar İle Dizayn Edilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Yapımcısı Joseph Sharpe'dir. (1865-1871)

    Lot No: 14

    Lot: 14

    1860-1870'lere Ait, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Akrep ve Yelkovanı Pırlanta İle Süslenmiş, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Gravür Desenli, Tepe Kısmı Gümüş Toz Kapağı Bakır Damgalı, Makina Değerli Taşlar İle Dizayn Edilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Yapımcısı Joseph Sharpe'dir. (1865-1871)

    TLSold
  • 1880'ler, Best Patent Lever, (En İyi Saat Patenti) Arka Kapağı Muhteşem Kabartma Teknikli Çiftçi Kadınlar Temalı, Porselen Kadranlı, Tırnak Basmalı, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovana Sahip, Kasa Çevresi ve Tepe Kısmı Dahil Komple İşçilikli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadrandaki ''Best Patent Lever'' Yazısı Bir Marka Olabileceği Gibi Sadece Kullanılan Mekanizmanın Özelliğini Vurgulayan Bir Sloganda Olabilir. Makina Kısmında Felemenkçe ve Katalanca ''Gözden Geçirildi, İncelendi, İkinci El'' Açıklama Yazıları Vardır. Saatin İsviçre, Makinanın İspanyol Olduğu Düşünülmektedir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    1880'ler, Best Patent Lever, (En İyi Saat Patenti) Arka Kapağı Muhteşem Kabartma Teknikli Çiftçi Kadınlar Temalı, Porselen Kadranlı, Tırnak Basmalı, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovana Sahip, Kasa Çevresi ve Tepe Kısmı Dahil Komple İşçilikli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadrandaki ''Best Patent Lever'' Yazısı Bir Marka Olabileceği Gibi Sadece Kullanılan Mekanizmanın Özelliğini Vurgulayan Bir Sloganda Olabilir. Makina Kısmında Felemenkçe ve Katalanca ''Gözden Geçirildi, İncelendi, İkinci El'' Açıklama Yazıları Vardır. Saatin İsviçre, Makinanın İspanyol Olduğu Düşünülmektedir.

    TLSold
  • 200 Yılı Aşkın Prior, Saat Yapımcısı James Stoddart (1821-1830), Kasa Yapımcısı Richard Greves (1794-1805), Makinası Çiçek Desenleri İle Süslenmiş, Anahtar Kurmalı, Çift Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Tam Bir Tarihi Prior Cep Saati-J. Stoddart İngiltere'nin Saygı Değer Saatçilerinden Olup, Uzun Bir Dönem Saatçilik Enstitüsü Baş Sekreterliği Yapmıştır. 1805-1886 Arasında Yaşamış Olan Ünlü Saatçinin Bu Saati 1825-1830 Dönemine Aittir. Makina Seri Nosu 952dir. Makina Çiçek Desenleri İle Süslenmiş Olup, Ayrıca Saatçinin İmza Niteliğindeki Kraliyete Ait Bir El Figürüde Vardır. Arka Kapak İçindeki Resim İse Hristiyanların ''Lord Prayer'' Babamızın Duası İçeriklidir ve Altında Bu Resmi Tasvir Eden Bir Yazı Vardır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    200 Yılı Aşkın Prior, Saat Yapımcısı James Stoddart (1821-1830), Kasa Yapımcısı Richard Greves (1794-1805), Makinası Çiçek Desenleri İle Süslenmiş, Anahtar Kurmalı, Çift Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Tam Bir Tarihi Prior Cep Saati-J. Stoddart İngiltere'nin Saygı Değer Saatçilerinden Olup, Uzun Bir Dönem Saatçilik Enstitüsü Baş Sekreterliği Yapmıştır. 1805-1886 Arasında Yaşamış Olan Ünlü Saatçinin Bu Saati 1825-1830 Dönemine Aittir. Makina Seri Nosu 952dir. Makina Çiçek Desenleri İle Süslenmiş Olup, Ayrıca Saatçinin İmza Niteliğindeki Kraliyete Ait Bir El Figürüde Vardır. Arka Kapak İçindeki Resim İse Hristiyanların ''Lord Prayer'' Babamızın Duası İçeriklidir ve Altında Bu Resmi Tasvir Eden Bir Yazı Vardır.

    TLSold
  • Ancre Marka, Tırnak Basmalı, Kasa Full Gravürlü ve Nadir Köşegen Formda, Kapak Numaraları Tutarlı, Arka Kapakta Dönemin Ulaşım Araçları Resmedilmiş, Çok Yüksek Görsellikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Zinciri İle Birlikte Cep Saati-Dönemin Ulaşım Araçlarından Uçağı ve Buharlı Gemisi Ön Plandadır. Toz Kapağında Saatin Ödüllerinin Görselleri, ''Mükemmelleştirilmiş Makina'' ve İsviçre Üretimi Yazmaktadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Ancre Marka, Tırnak Basmalı, Kasa Full Gravürlü ve Nadir Köşegen Formda, Kapak Numaraları Tutarlı, Arka Kapakta Dönemin Ulaşım Araçları Resmedilmiş, Çok Yüksek Görsellikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Zinciri İle Birlikte Cep Saati-Dönemin Ulaşım Araçlarından Uçağı ve Buharlı Gemisi Ön Plandadır. Toz Kapağında Saatin Ödüllerinin Görselleri, ''Mükemmelleştirilmiş Makina'' ve İsviçre Üretimi Yazmaktadır.

    TLSold
  • Bill Marka, Tırnak Basmalı, Cylinder Eşaphman Sistemli ve 10 Değerli Taşlı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kasa Çevresi Rose-Gold Rengi İle Derinlik Katılmış, Akrep ve Yelkovanı Özel İşçilikli, Arka Kapağı Sanatçı İşi Gravür İşlemeli, Seri Numaraları Tutarlı, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Özel Cep Saati-Alman Pazarı İçin Üretildiğini Gösteren Damgası Mevcuttur. Arka Kapaktaki Gravürlü Temada Bir Melek Büstün Üzerinde Elinde Büyük Bir Şifa Veya Hediye Tasıyla Birlikte Birine Veya Bir Şeye Hürmetini Sunuyor.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Bill Marka, Tırnak Basmalı, Cylinder Eşaphman Sistemli ve 10 Değerli Taşlı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kasa Çevresi Rose-Gold Rengi İle Derinlik Katılmış, Akrep ve Yelkovanı Özel İşçilikli, Arka Kapağı Sanatçı İşi Gravür İşlemeli, Seri Numaraları Tutarlı, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Özel Cep Saati-Alman Pazarı İçin Üretildiğini Gösteren Damgası Mevcuttur. Arka Kapaktaki Gravürlü Temada Bir Melek Büstün Üzerinde Elinde Büyük Bir Şifa Veya Hediye Tasıyla Birlikte Birine Veya Bir Şeye Hürmetini Sunuyor.

    TLSold
  • Gourdan A. Grandville Marka, Tek Kasa, Çok Farklı Echapp Cylindre Mekanizmalı, Akrep ve Yelkovanı Güneş Motifli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kasada Kasa Yapımcısı CF İnsiyali Vardır. Makinada Echapp Cylindre Yazısı Mevcuttur.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Gourdan A. Grandville Marka, Tek Kasa, Çok Farklı Echapp Cylindre Mekanizmalı, Akrep ve Yelkovanı Güneş Motifli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kasada Kasa Yapımcısı CF İnsiyali Vardır. Makinada Echapp Cylindre Yazısı Mevcuttur.

    TLSold
  • Depose Argentan Marka, Tırnak Basmalı, Kulbuna Kadar Gravür İşçilikli, Kadranı Altın Yaldız Damla Noktalar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağında Askeri Kürek Yarışından Bir Kesitin Gravür Sanatı İle İşlendiği, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5,5 cm.
111,83 gr.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Depose Argentan Marka, Tırnak Basmalı, Kulbuna Kadar Gravür İşçilikli, Kadranı Altın Yaldız Damla Noktalar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağında Askeri Kürek Yarışından Bir Kesitin Gravür Sanatı İle İşlendiği, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5,5 cm. 111,83 gr.

    TLSold
  • Perseo Junior Marka, (2000-2010) Ferrovie Dello Steta İtaliana, İtalya Devlet Demiryollarının Hatırası İçin Üretilmiş, 17 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Porselen Kadran, Pleksi Cam ve Nikel Krom Kasalı, Çift Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapağında FS Amblemi, 25 Yıl Anısına, Zamanın, İşin, Hayatın Yazılıdır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Perseo Junior Marka, (2000-2010) Ferrovie Dello Steta İtaliana, İtalya Devlet Demiryollarının Hatırası İçin Üretilmiş, 17 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Porselen Kadran, Pleksi Cam ve Nikel Krom Kasalı, Çift Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapağında FS Amblemi, 25 Yıl Anısına, Zamanın, İşin, Hayatın Yazılıdır.

    TLSold
  • J. W. Benson London Marka, (1840-1850) Anahtar Kurmalı, Tepesine Kadar Kalın Altın Tombak Kalem İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati -Her İki Kapak İçinde J.B. Damgası Vardır. Kadranı Çok Temizdir. Makinada Kalem İşçiliği Sanatından Esintiler Bulunmaktadır. 24010 Seri Numarası, J. W. Benson İmzası ve Ludgate Hill London (Londra Şehrinde Küçük Bir Tepe Üzerinde Bir Sokak ve Çevresi) Damgası Vardır. J. W. Benson 1826-1878 Yılları Arasında ingiltere'de Doğmuş ve Yaşamıştır. Enstrüman ve Saat Yapımcısıdır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    J. W. Benson London Marka, (1840-1850) Anahtar Kurmalı, Tepesine Kadar Kalın Altın Tombak Kalem İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati -Her İki Kapak İçinde J.B. Damgası Vardır. Kadranı Çok Temizdir. Makinada Kalem İşçiliği Sanatından Esintiler Bulunmaktadır. 24010 Seri Numarası, J. W. Benson İmzası ve Ludgate Hill London (Londra Şehrinde Küçük Bir Tepe Üzerinde Bir Sokak ve Çevresi) Damgası Vardır. J. W. Benson 1826-1878 Yılları Arasında ingiltere'de Doğmuş ve Yaşamıştır. Enstrüman ve Saat Yapımcısıdır.

    TLSold
  • Depose Marka, Kusursuz Kondisyonda, Çalışır Durumda, Zinciri İle Birlikte Dönem Mekanik Adım Sayar-Çap: 4,5 cm.
62,84 gr.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Depose Marka, Kusursuz Kondisyonda, Çalışır Durumda, Zinciri İle Birlikte Dönem Mekanik Adım Sayar-Çap: 4,5 cm. 62,84 gr.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Giant Lever Marka, (1870-1880'ler) Tırnak Basmalı, Kadranı Multicolor Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Kusursuz Görselliğine Sahip, Romen İri Rakamlı, Rakamlar Arası Gümüş İşlemeli, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapakta Üst Düzey Buharlı Tren Görelinin Bulunduğu, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Katı Nikel Damgalı ve 2829 Seri Numaralıdır. Toz Kapağı Seyir Kapağı Niteliğinde Şeffaf Olup, Mekanizma Kusursuz Kondisyondadır. Aykırı Ebat ve Ağırlıkta, Üst Düzey İşlenmiş Buharlı Tren ve Görselliği Çok Yüksek Kadranıyla Nadir Dev Boy Cep Saatidir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    İsviçre Üretimi Giant Lever Marka, (1870-1880'ler) Tırnak Basmalı, Kadranı Multicolor Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Kusursuz Görselliğine Sahip, Romen İri Rakamlı, Rakamlar Arası Gümüş İşlemeli, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapakta Üst Düzey Buharlı Tren Görelinin Bulunduğu, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Katı Nikel Damgalı ve 2829 Seri Numaralıdır. Toz Kapağı Seyir Kapağı Niteliğinde Şeffaf Olup, Mekanizma Kusursuz Kondisyondadır. Aykırı Ebat ve Ağırlıkta, Üst Düzey İşlenmiş Buharlı Tren ve Görselliği Çok Yüksek Kadranıyla Nadir Dev Boy Cep Saatidir.

    TLSold
  • Tırnak Basmalı, Romen Rakamlı Damla Kabartma Model Kadrana Sahip, Rakamların Çevreleri, Kadran Çevresi ve Çiçek Motifi Altın Yaldızlar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Saatin Kadarininda Kilcal Ve Atik Mevcuttur. Haliyle
Çap: 6,8 cm.
234,40 gr.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Tırnak Basmalı, Romen Rakamlı Damla Kabartma Model Kadrana Sahip, Rakamların Çevreleri, Kadran Çevresi ve Çiçek Motifi Altın Yaldızlar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Saatin Kadarininda Kilcal Ve Atik Mevcuttur. Haliyle Çap: 6,8 cm. 234,40 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Dent London, Kadranı ''Asrı Cedid'' Yazılı, Gravür Desenli Gümüş Kasalı, Multicolor Çiçek Desenli Osmanlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aykırı Boyutta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 4,3 cm.
60 gr.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Osmanlı Dent London, Kadranı ''Asrı Cedid'' Yazılı, Gravür Desenli Gümüş Kasalı, Multicolor Çiçek Desenli Osmanlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aykırı Boyutta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 4,3 cm. 60 gr.

    TLSold
  • Systeme Roskopf Marka, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Japy Freres Saat Üretici Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5 cm.
106,88 gr.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Systeme Roskopf Marka, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Japy Freres Saat Üretici Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5 cm. 106,88 gr.

    TLSold
  • Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kadranı Multicolor Çiçek Görseli İle Süslenmiş, Rakamlar Arası Altın Damlalar Kullanılmış, Alttan Kayar Saniyeli, Kasa Full Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5 cm.
85,55 gr.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kadranı Multicolor Çiçek Görseli İle Süslenmiş, Rakamlar Arası Altın Damlalar Kullanılmış, Alttan Kayar Saniyeli, Kasa Full Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5 cm. 85,55 gr.

    TLSold
  • H&J. Blumenthal Freres Constantinople Marka, Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çift Kapaklı, Kapakları Üretici Damgalı, Mekanizması 4 Rubi Taşlı, Marka ve Üretici Damgalı, Ön Kapağında Kabartma Osmanlı Devlet Arması İşlenmiş, Zinciri, Kurma Anahtarı ve Mührü İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5 cm.
101,80 gr.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    H&J. Blumenthal Freres Constantinople Marka, Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çift Kapaklı, Kapakları Üretici Damgalı, Mekanizması 4 Rubi Taşlı, Marka ve Üretici Damgalı, Ön Kapağında Kabartma Osmanlı Devlet Arması İşlenmiş, Zinciri, Kurma Anahtarı ve Mührü İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5 cm. 101,80 gr.

    TLSold
  • Movado Marka, Green Shagreen Purse Pocket Watch, Dizaynı Huguenin Freres Tarafından Yapılmış, Köpek Balığı Derisi Kaplamalı Kutu İçerisinde, Gümüş Altın Yaldız Makinalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Koleksiyonluk Cüzdan Cep Saati-1930'lara Ait Eşsiz Bir Zerafet. Açılır Kapanır Kapak Sadece Bir Görsel Şölen Değil Aynı Zamanda Saati Kir, Toz ve Nemden Koruma Amaçlıdır. Movado Firmasının En Ünlü ve İkonik Parçaları Arasında Yer Alır.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Movado Marka, Green Shagreen Purse Pocket Watch, Dizaynı Huguenin Freres Tarafından Yapılmış, Köpek Balığı Derisi Kaplamalı Kutu İçerisinde, Gümüş Altın Yaldız Makinalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Koleksiyonluk Cüzdan Cep Saati-1930'lara Ait Eşsiz Bir Zerafet. Açılır Kapanır Kapak Sadece Bir Görsel Şölen Değil Aynı Zamanda Saati Kir, Toz ve Nemden Koruma Amaçlıdır. Movado Firmasının En Ünlü ve İkonik Parçaları Arasında Yer Alır.

    TLSold
  • Bonheur Marka, Nadir Rolex Yeşili Renginde Kadrana Sahip, Kadran Etrafındaki Dakika Noktaları Gümüş Saat Noktaları Altından, Transparan Balance Mekanizmalı, Meneviş Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Bonheur Fransızca Mutluluk Anlamına Gelmektedir. Marka Transparan Mekanizmada ve Tepe Kurma Kısmında Yazmaktadır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Bonheur Marka, Nadir Rolex Yeşili Renginde Kadrana Sahip, Kadran Etrafındaki Dakika Noktaları Gümüş Saat Noktaları Altından, Transparan Balance Mekanizmalı, Meneviş Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Bonheur Fransızca Mutluluk Anlamına Gelmektedir. Marka Transparan Mekanizmada ve Tepe Kurma Kısmında Yazmaktadır.

    TLSold
  • Arlon Marka, 1800'lere Ait, Anahtar Kurmalı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapakları London Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Arlon Markası Singer ve Revue Gibi Üst Düzey Saatler Üreten Bir Firma Olup, Osmanlı ve Anahtar Kurmalısı Çok Nadir Den Gelebilmektedir. Singer ve Revue İle Aynı Mekanizmaya Sahiptir. Bilodes Tarzı Osmanlı Anahtar Kurmalı Saatler Arasında Bir Efsanedir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Arlon Marka, 1800'lere Ait, Anahtar Kurmalı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapakları London Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Arlon Markası Singer ve Revue Gibi Üst Düzey Saatler Üreten Bir Firma Olup, Osmanlı ve Anahtar Kurmalısı Çok Nadir Den Gelebilmektedir. Singer ve Revue İle Aynı Mekanizmaya Sahiptir. Bilodes Tarzı Osmanlı Anahtar Kurmalı Saatler Arasında Bir Efsanedir.

    TLSold
  • Waltham Watch Company A.B.D, (1879-1889) Gümüş Kasalı, Kasası Waltham Genel Müdürü Alfred Bedford ve Birmingham Damgalı, Tepe ve Kulp Kısmı Tarih ve Şehir Damgalarına Sahip, Kapak Numaraları Tutarlı, Makinası 7 Değerli Taşlı, İri Boyutta, Yarım Prior, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5,3 cm.
173,28 gr.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Waltham Watch Company A.B.D, (1879-1889) Gümüş Kasalı, Kasası Waltham Genel Müdürü Alfred Bedford ve Birmingham Damgalı, Tepe ve Kulp Kısmı Tarih ve Şehir Damgalarına Sahip, Kapak Numaraları Tutarlı, Makinası 7 Değerli Taşlı, İri Boyutta, Yarım Prior, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Çap: 5,3 cm. 173,28 gr.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Amida Marka, Arka Kapağı Alman 2. Wilhelm ve Franz Joseph Görselli, Porselen Kadranlı, Üst Düzey Kusursuz Görsel İşlemeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda, Çok Özel I. Dünya Savaşı İttifak Cep Saati-II. Wilhelm Son Almanya İmparatoru ve Prusya Kralıydı. (1888-1918) Almanya'nın I. Dünya Savaşı'nı Kaybetmesi Üzerine Trenle Hollanda'ya Kaçmıştır. Daha Sonra Tüm İade Taleplerine Rağmen Hollanda Kraliçesi Wilhelmina II. Wilhelm'i İade Etmemiştir. 
Franz Joseph Avusturya Macaristanı'nın En Uzun Hüküm Süren İmparatorudur. (1848-1916) Tarihte I. Dünya Savaşı'nın Çıkmasına Sebep Olan İmparator Olarak Bilinmektedir ve Savaş Devam Ederken Vefat Etmiştir. 
Saatin Arkasındaki Görselin Çarpıcı Özelliği Sadece 2 İmparatorun Resminin Olmasıdır. O Dönemde Çıkartılan Tüm Yazılı ve Görsel Objelerde Hep Tüm İttifak Devletlerinin Görsellerine Birlikte Yer Verilmiştir. (Almanya, Avusturya-Macaristan, Osmanlı, Bulgaristan) 
Saatin Kadranı Restore Geçirmiştir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    İsviçre Üretimi Amida Marka, Arka Kapağı Alman 2. Wilhelm ve Franz Joseph Görselli, Porselen Kadranlı, Üst Düzey Kusursuz Görsel İşlemeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda, Çok Özel I. Dünya Savaşı İttifak Cep Saati-II. Wilhelm Son Almanya İmparatoru ve Prusya Kralıydı. (1888-1918) Almanya'nın I. Dünya Savaşı'nı Kaybetmesi Üzerine Trenle Hollanda'ya Kaçmıştır. Daha Sonra Tüm İade Taleplerine Rağmen Hollanda Kraliçesi Wilhelmina II. Wilhelm'i İade Etmemiştir. Franz Joseph Avusturya Macaristanı'nın En Uzun Hüküm Süren İmparatorudur. (1848-1916) Tarihte I. Dünya Savaşı'nın Çıkmasına Sebep Olan İmparator Olarak Bilinmektedir ve Savaş Devam Ederken Vefat Etmiştir. Saatin Arkasındaki Görselin Çarpıcı Özelliği Sadece 2 İmparatorun Resminin Olmasıdır. O Dönemde Çıkartılan Tüm Yazılı ve Görsel Objelerde Hep Tüm İttifak Devletlerinin Görsellerine Birlikte Yer Verilmiştir. (Almanya, Avusturya-Macaristan, Osmanlı, Bulgaristan) Saatin Kadranı Restore Geçirmiştir.

    TLSold
  • 1890'lar Americus Marka, Metal Kasalı, Porselen Kadranlı, Çelik Akrep ve Yelkovana Sahip, Tepeden Kurmalı, Dublex Escapement Sistem, Tescilli Marka Trade Mark Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Nadir Cep Saati-Americus Markası New England Watch Co. Şirketinin Tescilli Markasıdır. 1898-1914 Arasında Amerika'nın Connecticut Eyaletinin Waterbury İlçesinde Saat Üretilmiştir. The Trump Birinci Seri Modelidir. Makinada Alt Tarafta Mekanizmanın Altında Bir Takım Yazılar ve Numaralar Ya da Kodlar Bulunmaktadır. Bu Olağandışı Durumu İlk Defa Bu Saatte Gözlemlemiş Bulunmaktayım.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    1890'lar Americus Marka, Metal Kasalı, Porselen Kadranlı, Çelik Akrep ve Yelkovana Sahip, Tepeden Kurmalı, Dublex Escapement Sistem, Tescilli Marka Trade Mark Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Nadir Cep Saati-Americus Markası New England Watch Co. Şirketinin Tescilli Markasıdır. 1898-1914 Arasında Amerika'nın Connecticut Eyaletinin Waterbury İlçesinde Saat Üretilmiştir. The Trump Birinci Seri Modelidir. Makinada Alt Tarafta Mekanizmanın Altında Bir Takım Yazılar ve Numaralar Ya da Kodlar Bulunmaktadır. Bu Olağandışı Durumu İlk Defa Bu Saatte Gözlemlemiş Bulunmaktayım.

    TLSold
  • Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Büyük Ebatta ve İri Kasalı, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-131,53 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Büyük Ebatta ve İri Kasalı, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-131,53 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • Patent Lever, Straight Line, Makina Yapımcısı Lucien Sandoz, Çift Kapaklı, Roma Rakamlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Çevresi Kabartma Desenli, Gümüş Kaplama, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-98,78 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Patent Lever, Straight Line, Makina Yapımcısı Lucien Sandoz, Çift Kapaklı, Roma Rakamlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Çevresi Kabartma Desenli, Gümüş Kaplama, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-98,78 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Invar Marka, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Gümüş Kasalı, Makinası Invar Damgalı, 6 Ödüllü, Altınlı ve Savat İşçilikli Kasalı, Gümüş Köstek Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-100,93 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Invar Marka, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Gümüş Kasalı, Makinası Invar Damgalı, 6 Ödüllü, Altınlı ve Savat İşçilikli Kasalı, Gümüş Köstek Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-100,93 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Bergland Marka, Gümüş Avcı Kasalı, Roma Rakamlı ve Kabartma Desenler İle Süslü Değişik Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Full Kabartma İşçilikli Avcı ve Köpekleri Resmedilmiş Kasasında, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-53,87 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Bergland Marka, Gümüş Avcı Kasalı, Roma Rakamlı ve Kabartma Desenler İle Süslü Değişik Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Full Kabartma İşçilikli Avcı ve Köpekleri Resmedilmiş Kasasında, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-53,87 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Cylindre 6 Rubis, Gümüş Kasalı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı ve Kasa Çevresi Kabartma Kalem İşçilikleri İle Süslü, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-63,66 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Cylindre 6 Rubis, Gümüş Kasalı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı ve Kasa Çevresi Kabartma Kalem İşçilikleri İle Süslü, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-63,66 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Alman Üretimi, Zentra Marka, 17 Jewels, Çok Zarif ve Değişik Formda, Altın Kaplama, Kösteği İle Birlikte, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati -30,75 gr.
Çap: 3,5 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Alman Üretimi, Zentra Marka, 17 Jewels, Çok Zarif ve Değişik Formda, Altın Kaplama, Kösteği İle Birlikte, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati -30,75 gr. Çap: 3,5 cm.

    TLSold
  • J. Dent London Marka, Osmanlı Kadranlı, Gümüş Kasalı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Makinası J. Dent London Damgalı ve 4 Taşlı, Çift Kapaklı, Kapaklarında Damgaları Bulunan, Kasa Full Kalem İşçilikli, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-67 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    J. Dent London Marka, Osmanlı Kadranlı, Gümüş Kasalı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Makinası J. Dent London Damgalı ve 4 Taşlı, Çift Kapaklı, Kapaklarında Damgaları Bulunan, Kasa Full Kalem İşçilikli, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-67 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Transparan Arka Kapağından Full Gravürlü Zengin Görsellikte Mekanizmasını Görebildiğimiz, Değişik Formda, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-44,96 gr.
Çap: 4 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Transparan Arka Kapağından Full Gravürlü Zengin Görsellikte Mekanizmasını Görebildiğimiz, Değişik Formda, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-44,96 gr. Çap: 4 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Roamer Marka, 17 Jewels, Üstten Kurmalı, 20 Mikron Altın Kaplama, Makinası 5 Taşlı, Roma Rakamlı Kadranlı, Çok Şık, Köstek Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-36,62 gr.
Çap: 4,1 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    İsviçre Üretimi, Roamer Marka, 17 Jewels, Üstten Kurmalı, 20 Mikron Altın Kaplama, Makinası 5 Taşlı, Roma Rakamlı Kadranlı, Çok Şık, Köstek Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-36,62 gr. Çap: 4,1 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Fanfar Marka, Roma Rakamlı Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kasası Fanfar Damgalı, Değişik Formda Toz Kapaklı, Büyük ve İri Ebatta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-153,63 gr.
Çap: 6 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    İsviçre Üretimi, Fanfar Marka, Roma Rakamlı Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kasası Fanfar Damgalı, Değişik Formda Toz Kapaklı, Büyük ve İri Ebatta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-153,63 gr. Çap: 6 cm.

    TLSold
  • Pagzmaker Marka, Full Altın Yaldızlı Kadranının Ortası Kalem İşçilik İle Süslenmiş, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Alttan Kayar Saniyeli, Bol Ödül Görselli Toz Kapaklı, Tüm Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kasası İstiridye Desenli, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-65,20 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Pagzmaker Marka, Full Altın Yaldızlı Kadranının Ortası Kalem İşçilik İle Süslenmiş, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Alttan Kayar Saniyeli, Bol Ödül Görselli Toz Kapaklı, Tüm Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kasası İstiridye Desenli, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-65,20 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Kapaklı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Makinası 5 Taşlı, Nonpareil Garantili, Kasası Full Aznavur İşçilikli, Altın Kaplama, Çok Zarif Tasarım, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-70 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Kapaklı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Makinası 5 Taşlı, Nonpareil Garantili, Kasası Full Aznavur İşçilikli, Altın Kaplama, Çok Zarif Tasarım, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-70 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Ancle Aiguilles, 13 Rubis, Altın Yaldızlar ve Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Zengin Görsellikte Osmanlı Kadranlı, Aznavur İşçilikli ve Altın Kaplama Kasalı,  Çift Kapaklı, Anahtar Kurmalı, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-84,64 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Ancle Aiguilles, 13 Rubis, Altın Yaldızlar ve Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Zengin Görsellikte Osmanlı Kadranlı, Aznavur İşçilikli ve Altın Kaplama Kasalı, Çift Kapaklı, Anahtar Kurmalı, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-84,64 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • CCCB Üretimi, Manuur Marka, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranında Kanatlı Tekerlek Görselinin Bulunduğu, Makinası 4 Taşlı, Arka Kapağı Kabartma Lokomotif Görselli, Çalışır Durumda Koleksiyonlul Cep Saati-79,98 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    CCCB Üretimi, Manuur Marka, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranında Kanatlı Tekerlek Görselinin Bulunduğu, Makinası 4 Taşlı, Arka Kapağı Kabartma Lokomotif Görselli, Çalışır Durumda Koleksiyonlul Cep Saati-79,98 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • USSR Üretimi, Serkisof Marka, 18 Jewels, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renkli ve Numerikli Kadranlı, Kadranında Kanatlı Tekerlek Görselinin Bulunduğu, Arka Kapağı Kabartma Serkisof Demiryolları İbareli ve Lokomotif Görselli, Makinası 4 Taşlı, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-98,71 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    USSR Üretimi, Serkisof Marka, 18 Jewels, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renkli ve Numerikli Kadranlı, Kadranında Kanatlı Tekerlek Görselinin Bulunduğu, Arka Kapağı Kabartma Serkisof Demiryolları İbareli ve Lokomotif Görselli, Makinası 4 Taşlı, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-98,71 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Regulateur Marka, Kadranı Lokomotif Görselli, Porselen kadran, Romen Rakamları Yeşil Mine İşçiliği Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi Kabartma Yaprak ve Çiçek Motifleri İle Süslü, Çok Şık Görsellikte, Devasa Boyutta, Çalışır Durumda Cep Saati-184,18 gr.
Çap: 6,6 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Regulateur Marka, Kadranı Lokomotif Görselli, Porselen kadran, Romen Rakamları Yeşil Mine İşçiliği Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi Kabartma Yaprak ve Çiçek Motifleri İle Süslü, Çok Şık Görsellikte, Devasa Boyutta, Çalışır Durumda Cep Saati-184,18 gr. Çap: 6,6 cm.

    TLSold
  • Roskopf Patent M. Deprost Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçiliki, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Garanti Antimagnetique Makinalı, Kasa Yapımcısı Chemin De-Fer, 5 Ödüllü, Çalışır Durumda Cep Saati-108,49 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Roskopf Patent M. Deprost Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçiliki, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Garanti Antimagnetique Makinalı, Kasa Yapımcısı Chemin De-Fer, 5 Ödüllü, Çalışır Durumda Cep Saati-108,49 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Rosskopf Freres Patent Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-88,48 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Rosskopf Freres Patent Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-88,48 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Jules De Puydt Poperinghr Marka, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kapaklarında Omega Damgası Bulunan, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-76,48 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Jules De Puydt Poperinghr Marka, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kapaklarında Omega Damgası Bulunan, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-76,48 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Çift Renkli ve Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı ''H. Willems Pickery Brugge'' İbareli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-87,36 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Çift Renkli ve Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı ''H. Willems Pickery Brugge'' İbareli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-87,36 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Echappement Cylindre Makinalı, Kadranı Altın Motifler İle Süslenmiş, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kapağına ''Pierre Lejour Renaix'' İbaresi Kazınmış, Arka Kapağı Aznavur Kalem İşlikli, 10 Rubis, Çalışır Durumda Cep Saati-75,70 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Echappement Cylindre Makinalı, Kadranı Altın Motifler İle Süslenmiş, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kapağına ''Pierre Lejour Renaix'' İbaresi Kazınmış, Arka Kapağı Aznavur Kalem İşlikli, 10 Rubis, Çalışır Durumda Cep Saati-75,70 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Systeme Roskopf Marka, Qualite Superieure, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Chemin De-Fer Yapımcı Damgalı, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-113,98 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Systeme Roskopf Marka, Qualite Superieure, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Chemin De-Fer Yapımcı Damgalı, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-113,98 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • W. Rosskopf Patent Marka, Çift Renkli ve Numerik Porselen Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapağı Rosskopf Yapımcı Damgalı, Toz Kapağı Yapımcı Logolu, Makinası ve Kurma Kolunun Tepesi Rosskopf Damgalı, 5 Ödüllü, İçinde Roskopf Marka Etiketi Bulunan, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-105,74 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    W. Rosskopf Patent Marka, Çift Renkli ve Numerik Porselen Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapağı Rosskopf Yapımcı Damgalı, Toz Kapağı Yapımcı Logolu, Makinası ve Kurma Kolunun Tepesi Rosskopf Damgalı, 5 Ödüllü, İçinde Roskopf Marka Etiketi Bulunan, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-105,74 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Louis Roskopf Sa. Patent Marka, Anti Magnetic, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Arka Kapağı, Makinası ve Kurma Kolunun Tepesi Roskopf Marka Damgalı, Toz Kapağı Kabartma İşçilik İle Resmedilmiş, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-94,73 gr.
Çap: 5,3 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Louis Roskopf Sa. Patent Marka, Anti Magnetic, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Arka Kapağı, Makinası ve Kurma Kolunun Tepesi Roskopf Marka Damgalı, Toz Kapağı Kabartma İşçilik İle Resmedilmiş, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-94,73 gr. Çap: 5,3 cm.

    TLSold
  • Kadranı Altın ve Gümüş Desenler İle Süslü, Roma Rakamlı Porselen Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı ve Kasa Çevresi Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Gümüş Kasalı, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda Cep Saati-37,16 gr.
Çap: 3,7 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Kadranı Altın ve Gümüş Desenler İle Süslü, Roma Rakamlı Porselen Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı ve Kasa Çevresi Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Gümüş Kasalı, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda Cep Saati-37,16 gr. Çap: 3,7 cm.

    TLSold
  • Çift Renkli ve Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi ve Arka Kapağı Full Kabartma Kalem İşçilikli Yaprak Desenleri İle Süslü, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-85,73 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Çift Renkli ve Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi ve Arka Kapağı Full Kabartma Kalem İşçilikli Yaprak Desenleri İle Süslü, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-85,73 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Remontoir Cylindre Makinalı, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Gümüş Kasalı, Altın Damlalar İle Saatler Belirtilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Kabartma İşçilikle Motiflendirilmiş, Kasa Çevresi Değişik Formda, Çalışır Durumda Cep Saati-63,14 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Remontoir Cylindre Makinalı, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Gümüş Kasalı, Altın Damlalar İle Saatler Belirtilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Kabartma İşçilikle Motiflendirilmiş, Kasa Çevresi Değişik Formda, Çalışır Durumda Cep Saati-63,14 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Roskopf Patent Marka, Roma Rakamlı Porselen Kadranlı, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı ve Makinası Roskopf Damgalı, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-142,53 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Roskopf Patent Marka, Roma Rakamlı Porselen Kadranlı, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı ve Makinası Roskopf Damgalı, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-142,53 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • Porselen Kadranlı, Roma Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Değişik Formda Gümüş Kasasında, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Süslü, 15 Rubis, Çalışır Durumda Cep Saati-71,47 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Porselen Kadranlı, Roma Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Değişik Formda Gümüş Kasasında, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Süslü, 15 Rubis, Çalışır Durumda Cep Saati-71,47 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-71,30 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-71,30 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • L. Jacquemart Marka, Hollogne Aux Pierres, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Gümüş Kasalı, Midaille Dor Cylindre Makinalı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Yapımcısı Belgica Damgalı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli ve Çok Şık At Görseli Resmedilmiş, 10 Rubis, Çalışır Durumda Cep Saati-70,82 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    L. Jacquemart Marka, Hollogne Aux Pierres, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Gümüş Kasalı, Midaille Dor Cylindre Makinalı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Yapımcısı Belgica Damgalı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli ve Çok Şık At Görseli Resmedilmiş, 10 Rubis, Çalışır Durumda Cep Saati-70,82 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-66,07 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-66,07 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Gümüş Kasalı, Alttan Akar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kurma Kolu Değişik Formda, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-81,31 gr.
4,9 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Gümüş Kasalı, Alttan Akar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kurma Kolu Değişik Formda, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-81,31 gr. 4,9 cm.

    TLSold
  • Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi Kabartma Motifler İle Süslenmiş, Metal Kasalı, Arka Kapağı Çok Şık Gemi Görseli İle Motiflendirilmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-79,41 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi Kabartma Motifler İle Süslenmiş, Metal Kasalı, Arka Kapağı Çok Şık Gemi Görseli İle Motiflendirilmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-79,41 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • Chem Fer Kasa Yapımcılı, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapağı Yapımcı Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-84,24 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Chem Fer Kasa Yapımcılı, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapağı Yapımcı Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-84,24 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Cylindre Huit Rubis, Çift Numerik Rakamlı, Çok Zarif Akrep ve Yelkovan Tasarımlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Saat-65,20 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Cylindre Huit Rubis, Çift Numerik Rakamlı, Çok Zarif Akrep ve Yelkovan Tasarımlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Saat-65,20 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Huit Rubis No: 15135, Roma Rakamlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı Kalem İşlikli, Çalışır Durumda Cep Saati-63,96 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Huit Rubis No: 15135, Roma Rakamlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı Kalem İşlikli, Çalışır Durumda Cep Saati-63,96 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Cylindre Huit Rubis, Çift Numerik Rakamlı, Çok Zarif Akrep ve Yelkovan Tasarımlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Saat-70,89 gr.
Çap: 4,6 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Cylindre Huit Rubis, Çift Numerik Rakamlı, Çok Zarif Akrep ve Yelkovan Tasarımlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Saat-70,89 gr. Çap: 4,6 cm.

    TLSold
  • Gümüş Kasalı, Roma Rakamlı ve Renkli Çiçek Motifli Kadrana Sahip, Anahtar Kurmalı, Arka Kapak ve Kasa Çevresi Full Kalem İşçilikleri İle Süslenmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-43,89 gr.
Çap: 4 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Gümüş Kasalı, Roma Rakamlı ve Renkli Çiçek Motifli Kadrana Sahip, Anahtar Kurmalı, Arka Kapak ve Kasa Çevresi Full Kalem İşçilikleri İle Süslenmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-43,89 gr. Çap: 4 cm.

    TLSold
  • J. B. Lacagne Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-75,83 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    J. B. Lacagne Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-75,83 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • DLL Marka, Kronometre, Saat ve Saniye Göstergeli Renkli Çok Özel Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-90,42 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    DLL Marka, Kronometre, Saat ve Saniye Göstergeli Renkli Çok Özel Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-90,42 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Meneviş Kasalı, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kadran Etrafı Altın Yaldız Halka Çerçeve İle Çevrili, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-91,50 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Meneviş Kasalı, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kadran Etrafı Altın Yaldız Halka Çerçeve İle Çevrili, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-91,50 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Nemou A Cherbourg Marka, Kasa Yapımcısı Brevetes, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kasa Çevresi Değişik Formda, Arka Kapağı Kalem İşçilik İle Süslenmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-70,97 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Nemou A Cherbourg Marka, Kasa Yapımcısı Brevetes, Çift Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kasa Çevresi Değişik Formda, Arka Kapağı Kalem İşçilik İle Süslenmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-70,97 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Echappement Cylindre Makinalı, Roma Rakamlı Kadranlı, Zarif Akrep ve Yelkovana Sahip, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle At Figürü İşli, Çalışır Durumda Cep Saati-59,99 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Echappement Cylindre Makinalı, Roma Rakamlı Kadranlı, Zarif Akrep ve Yelkovana Sahip, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle At Figürü İşli, Çalışır Durumda Cep Saati-59,99 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Cylindre Huit Rubis, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saat-74,50 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Cylindre Huit Rubis, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saat-74,50 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Concord Watch Üreticili, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Üretici Firma Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-82,54 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    İsviçre Üretimi, Concord Watch Üreticili, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Üretici Firma Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-82,54 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-55,30 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-55,30 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • Cylinder 10 Sleine Makinalı, Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-70 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Cylinder 10 Sleine Makinalı, Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-70 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Maui Marka, 15 Rubis, Ön Kapağı Çevirmeli Kapaklı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Parlak Kadranlı, Karanlıkta Fosforlu Olan Akrep ve Yelkovana Sahip, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-84,64 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    İsviçre Üretimi, Maui Marka, 15 Rubis, Ön Kapağı Çevirmeli Kapaklı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Parlak Kadranlı, Karanlıkta Fosforlu Olan Akrep ve Yelkovana Sahip, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-84,64 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Rodana Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Makinası 15 Taşlı ve Rodana Marka Yazılı, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-50 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    İsviçre Üretimi, Rodana Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Makinası 15 Taşlı ve Rodana Marka Yazılı, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-50 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-97,14 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-97,14 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Ronoblet Fils & Pierre Marka, Kadranı Multicolor Çiçek Motifi ve Altın İşlemeler İle Süslü, Çift Numerik Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Gümüş Kaplama Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-68,08 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Ronoblet Fils & Pierre Marka, Kadranı Multicolor Çiçek Motifi ve Altın İşlemeler İle Süslü, Çift Numerik Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Gümüş Kaplama Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-68,08 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Beaucourt Marka, Makinası Montre Universelle İbareli ve Marka Damgalı, Farklı Formda Toz Kapaklı, Tepeden Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-90,76 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Beaucourt Marka, Makinası Montre Universelle İbareli ve Marka Damgalı, Farklı Formda Toz Kapaklı, Tepeden Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-90,76 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Çift Numerik Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-53,41 gr.
Çap: 4,3 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Çift Numerik Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-53,41 gr. Çap: 4,3 cm.

    TLSold
  • Cylindre Huit Rubis, Çift Numerik Rakamlı, Çok Zarif Akrep ve Yelkovan Tasarımlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Saat-71 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Cylindre Huit Rubis, Çift Numerik Rakamlı, Çok Zarif Akrep ve Yelkovan Tasarımlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Saat-71 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Chemin De-Fer Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Arka Kapağı Lokomotif Görselli, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-75,55 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Chemin De-Fer Marka, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Arka Kapağı Lokomotif Görselli, Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-75,55 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • Robert Geneve, Roma Rakamlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Gümüş Kaplama Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-69,31 gr.
Çap: 4,6 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Robert Geneve, Roma Rakamlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Gümüş Kaplama Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Çalışır Durumda Cep Saati-69,31 gr. Çap: 4,6 cm.

    TLSold
  • Lavnay & Kernay Marka, Roma Rakamlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Sade ve Zarif Tasarım, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-64,90 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Lavnay & Kernay Marka, Roma Rakamlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Sade ve Zarif Tasarım, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-64,90 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Cylindre Quatre Trous Makinalı, Roman Rakamlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçilik İle Motiflendirilmiş, Sade ve Zarif Tasarım, Çalışır Durumda Cep Saati-67,17 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Cylindre Quatre Trous Makinalı, Roman Rakamlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçilik İle Motiflendirilmiş, Sade ve Zarif Tasarım, Çalışır Durumda Cep Saati-67,17 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Cylindre Makinalı, 4 Rubis, Roma Rakamlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Zenne Boy, Sade Tasarım, Çalışır Durumda Cep Saati-38,66 gr.
Çap: 3,8 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Cylindre Makinalı, 4 Rubis, Roma Rakamlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Zenne Boy, Sade Tasarım, Çalışır Durumda Cep Saati-38,66 gr. Çap: 3,8 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Gigandet Marka, 17 Jewels, Çift Renkli Kadranlı, Metal Kasalı, Kasanın Tamamı Kabartma ve Kalem İşçilikleri İle Süslü, Ön Kapağı Kabartma Köpek Figürlü, Arka Kapağı Kalem İşçilikli Çiçek Desenli, Çalışır Durumda Cep Saati-75,28 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    İsviçre Üretimi, Gigandet Marka, 17 Jewels, Çift Renkli Kadranlı, Metal Kasalı, Kasanın Tamamı Kabartma ve Kalem İşçilikleri İle Süslü, Ön Kapağı Kabartma Köpek Figürlü, Arka Kapağı Kalem İşçilikli Çiçek Desenli, Çalışır Durumda Cep Saati-75,28 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • U.S.A. Üretimi, Bristol Marka, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Sarı Renk Kadranlı, Çalışır Durumda Cep Saati-59,99 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    U.S.A. Üretimi, Bristol Marka, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Sarı Renk Kadranlı, Çalışır Durumda Cep Saati-59,99 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Cylindre Huit Rubis, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Süslü, Çalışır Durumda Saat-61,51 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Cylindre Huit Rubis, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Kalem İşçilikli, Anahtar Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Süslü, Çalışır Durumda Saat-61,51 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • 3 Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağına ''Souvenir De La Guerre'' Başlıklı Kalem İşçiliği İle Savaş Sahnesi Resmedilmiş, Arka Kapağına Full Kalem İşçiliği İle At Nalı İçine At Figürü İşlenmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-96,50 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    3 Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağına ''Souvenir De La Guerre'' Başlıklı Kalem İşçiliği İle Savaş Sahnesi Resmedilmiş, Arka Kapağına Full Kalem İşçiliği İle At Nalı İçine At Figürü İşlenmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-96,50 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • Cylindre Makinalı, 6 Rubis, Gümüş Kasalı, 3 Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Kasa Çevresi Kabartma Şekiller İle Süslü, Çalışır Durumda Cep Saati-71,92 gr.
Çap: 4,6 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Cylindre Makinalı, 6 Rubis, Gümüş Kasalı, 3 Numerik Kadranlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Kasa Çevresi Kabartma Şekiller İle Süslü, Çalışır Durumda Cep Saati-71,92 gr. Çap: 4,6 cm.

    TLSold
  • Regulateur, Beaufils Au Mans, Chronometre Markalarına Ait ve Cylindre Makinalı, Kalem İşçilikleri İle Süslü, Tepeden ve Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, 5 Parçadan Oluşan Cep Saati Lotu-TAMAMI HALİYLEDİR VE ÇALIŞMAZ DURUMDADIR.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Regulateur, Beaufils Au Mans, Chronometre Markalarına Ait ve Cylindre Makinalı, Kalem İşçilikleri İle Süslü, Tepeden ve Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, 5 Parçadan Oluşan Cep Saati Lotu-TAMAMI HALİYLEDİR VE ÇALIŞMAZ DURUMDADIR.

    TLSold
  • Safety Pinion, Lip, Javannes Watch Marka ve Cylindre Malinalı, Kalem İşçilikleri İle Süslü, Tepeden ve Anahtar Kurmalı, 6 Parçadan Oluşan Cep Saati Lotu-TAMAMI HALİYLEDİR VE ÇALIŞMAZ DURUMDADIR.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Safety Pinion, Lip, Javannes Watch Marka ve Cylindre Malinalı, Kalem İşçilikleri İle Süslü, Tepeden ve Anahtar Kurmalı, 6 Parçadan Oluşan Cep Saati Lotu-TAMAMI HALİYLEDİR VE ÇALIŞMAZ DURUMDADIR.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Osmanlı Kadranlı, Kadranında 2 Ayrı Göstergesi Bulunan, Metal Kasalı, Dolap Şeklinde Açılır Arka Kapağını Açtığımızda Mekanizmasını Görebildiğimiz, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çok Özel Koleksiyonluk Osmanlı Masa Saati-15x13 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Osmanlı Dönemi, Osmanlı Kadranlı, Kadranında 2 Ayrı Göstergesi Bulunan, Metal Kasalı, Dolap Şeklinde Açılır Arka Kapağını Açtığımızda Mekanizmasını Görebildiğimiz, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çok Özel Koleksiyonluk Osmanlı Masa Saati-15x13 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-16x9 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-16x9 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Tutma Askılı Cam Saat Standı-11,5x8 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Tutma Askılı Cam Saat Standı-11,5x8 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-10,5x6,5 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-10,5x6,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Tutma Askılı Cam Saat Standı-9,5x7 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Tutma Askılı Cam Saat Standı-9,5x7 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-6,5x6 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-6,5x6 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Üzerinde Paris'ten Bir Görünümün Bulunduğu Cam Saat Standı-9,5x7,5 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Üzerinde Paris'ten Bir Görünümün Bulunduğu Cam Saat Standı-9,5x7,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-10x7,5 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    19. yy. Fransız Üretimi, İçi Yastıklı, Bronz Aplikeli, Cam Saat Standı-10x7,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, Bronz Aplikeli, Değişik Formda Cam Saat Standı-11x8 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    19. yy. Fransız Üretimi, Bronz Aplikeli, Değişik Formda Cam Saat Standı-11x8 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, Metal Aplikeli, Cam Saat Standı-10,5x10 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    19. yy. Fransız Üretimi, Metal Aplikeli, Cam Saat Standı-10,5x10 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa İmalatı, Cep Saati Satıcısı Saat Teşhir Standı-25x16 cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    19. yy. Avrupa İmalatı, Cep Saati Satıcısı Saat Teşhir Standı-25x16 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Yves Renaud Marka, Arka Kapağı Full Kabartma Desenler İle Süslü, Altın Kaplama, Roma Rakamlı Kadranlı, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Çok Şık Kolye Saat-Çap: 2,5 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    İsviçre Üretimi, Yves Renaud Marka, Arka Kapağı Full Kabartma Desenler İle Süslü, Altın Kaplama, Roma Rakamlı Kadranlı, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Çok Şık Kolye Saat-Çap: 2,5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Fero Marka, 17 Jewels, Altın Kaplama, Üstten Kurmalı, Değişik Formda, Çalışır Durumda Kolye Saat-3,5x3 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    İsviçre Üretimi, Fero Marka, 17 Jewels, Altın Kaplama, Üstten Kurmalı, Değişik Formda, Çalışır Durumda Kolye Saat-3,5x3 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Bvler Marka, 17 Jewels, Üzeri Full Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Arka Kapağında Mona Lisa'nın Portresinin Bulunduğu, Altın Kaplama, Çalışır Durumda, Çok Özel kolye Saat-Çap: 3 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    İsviçre Üretimi, Bvler Marka, 17 Jewels, Üzeri Full Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Arka Kapağında Mona Lisa'nın Portresinin Bulunduğu, Altın Kaplama, Çalışır Durumda, Çok Özel kolye Saat-Çap: 3 cm.

    TLSold
  • Fransız Üretimi, Altın Kaplama, Değişik Formda Cep Saati Askısı-13,5 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Fransız Üretimi, Altın Kaplama, Değişik Formda Cep Saati Askısı-13,5 cm.

    TLSold
  • Fransız Üretimi, Farklı Modellerde ve Boyutlarda, 11 Adetten Oluşan Cep Saati Zinciri Lotu-En Kısa: 14 cm.
En Uzun: 26 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Fransız Üretimi, Farklı Modellerde ve Boyutlarda, 11 Adetten Oluşan Cep Saati Zinciri Lotu-En Kısa: 14 cm. En Uzun: 26 cm.

    TLSold
  • Fransız Üretimi, Farklı Modellerde ve Boyutlarda, 10 Adetten Oluşan Cep Saati Zinciri Lotu-En Kısa: 23 cm.
En Uzun: 26,5 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Fransız Üretimi, Farklı Modellerde ve Boyutlarda, 10 Adetten Oluşan Cep Saati Zinciri Lotu-En Kısa: 23 cm. En Uzun: 26,5 cm.

    TLSold