Lot: 1

Current Price: 14,000 TL Starting Bid: 14,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Osmanlı Dönemi, Saray İşi, Her Parçası Orijinal, Kadranın Ortasında Anahtar Kurma Yuvası, Kayar Saniyesi ve Hız Ayar Çubuğu Bulunan, Kasası Ceviz Ağacından Mamul Sekizgen Formda, Osmanlı Kadranlı, Her Yanıyla Aykırı Bir Detay Olan Tarih Kokan Osmanlı Duvar Saati

Alman Junghans Marka Amblemi ve Alt Tarafta İthalatçı Firma Olan Grammatopoulo Freres (Constantinople) Yazılı Bulunmaktadır. Bu İthalatçı Firma Döneminde İstanbul Pera'da Dönemin En Önemli ve Değerli Saat İthalatçılarından Biridir. Ayrıca Saatin Alt Ortasında Kadranda Osmanlıca 248 Rakamları Bulunmaktadır. Bunun Tarih Olduğu Varsayımı İle 1248 Hicri ve 1832 Miladi Yılını İfade Etmektedir. Kasanın Arkasındaki Ahşap Kapak Dönemin Orijinal Kapağı Olup Büyük Dekoratif Bir Junghans Amblemi İle Süslenmiştir. Markası, İthalatçı İmzası, Mekanizması, Osmanlı Kadran ve Kadran Fonksiyonları İle Çok Aykırı Bir Duvar Saatidir. Kurma Anahtarı Mevcuttur.

28x28 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Osmanlı Dönemi, Saray İşi, Her Parçası Orijinal, Kadranın Ortasında Anahtar Kurma Yuvası, Kayar Saniyesi ve Hız Ayar Çubuğu Bulunan, Kasası Ceviz Ağacından Mamul Sekizgen Formda, Osmanlı Kadranlı, Her Yanıyla Aykırı Bir Detay Olan Tarih Kokan Osmanlı Duvar Saati-Alman Junghans Marka Amblemi ve Alt Tarafta İthalatçı Firma Olan Grammatopoulo Freres (Constantinople) Yazılı Bulunmaktadır. Bu İthalatçı Firma Döneminde İstanbul Pera'da Dönemin En Önemli ve Değerli Saat İthalatçılarından Biridir. Ayrıca Saatin Alt Ortasında Kadranda Osmanlıca 248 Rakamları Bulunmaktadır. Bunun Tarih Olduğu Varsayımı İle 1248 Hicri ve 1832 Miladi Yılını İfade Etmektedir. Kasanın Arkasındaki Ahşap Kapak Dönemin Orijinal Kapağı Olup Büyük Dekoratif Bir Junghans Amblemi İle Süslenmiştir. Markası, İthalatçı İmzası, Mekanizması, Osmanlı Kadran ve Kadran Fonksiyonları İle Çok Aykırı Bir Duvar Saatidir. Kurma Anahtarı Mevcuttur.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Osmanlı Dönemi, Saray İşi, Her Parçası Orijinal, Kadranın Ortasında Anahtar Kurma Yuvası, Kayar Saniyesi ve Hız Ayar Çubuğu Bulunan, Kasası Ceviz Ağacından Mamul Sekizgen Formda, Osmanlı Kadranlı, Her Yanıyla Aykırı Bir Detay Olan Tarih Kokan Osmanlı Duvar Saati-Alman Junghans Marka Amblemi ve Alt Tarafta İthalatçı Firma Olan Grammatopoulo Freres (Constantinople) Yazılı Bulunmaktadır. Bu İthalatçı Firma Döneminde İstanbul Pera'da Dönemin En Önemli ve Değerli Saat İthalatçılarından Biridir. Ayrıca Saatin Alt Ortasında Kadranda Osmanlıca 248 Rakamları Bulunmaktadır. Bunun Tarih Olduğu Varsayımı İle 1248 Hicri ve 1832 Miladi Yılını İfade Etmektedir. Kasanın Arkasındaki Ahşap Kapak Dönemin Orijinal Kapağı Olup Büyük Dekoratif Bir Junghans Amblemi İle Süslenmiştir. Markası, İthalatçı İmzası, Mekanizması, Osmanlı Kadran ve Kadran Fonksiyonları İle Çok Aykırı Bir Duvar Saatidir. Kurma Anahtarı Mevcuttur.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Osmanlı Kadran, Alarmlı, Metal Kasalı, Kasa Arkası Uçan Saat Logolu (Marka Tam Okunamıyor), Hızlandırma ve Yavaşlatma Ayarlı, Çalışır Durumda, 1800'lerin Sonu Osmanlı Masa Saati-Alarm Sistemi İçin 2. Bir Akrep Yelkovan Kolu Mevcuttur.
Saatin Alarm Mekanizması Çalışmamaktadır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Osmanlı Dönemi, Osmanlı Kadran, Alarmlı, Metal Kasalı, Kasa Arkası Uçan Saat Logolu (Marka Tam Okunamıyor), Hızlandırma ve Yavaşlatma Ayarlı, Çalışır Durumda, 1800'lerin Sonu Osmanlı Masa Saati-Alarm Sistemi İçin 2. Bir Akrep Yelkovan Kolu Mevcuttur. Saatin Alarm Mekanizması Çalışmamaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Osmanlı Kadran, Zilli, Metal Kasalı, Hızlandırma ve Yavaşlatma Ayarlı, Çalışır Durumda, 1800'lerin Sonu Osmanlı Masa Saati-Alarm Sistemi İçin 2. Bir Akrep Yelkovan Kolu Mevcuttur.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Osmanlı Dönemi, Osmanlı Kadran, Zilli, Metal Kasalı, Hızlandırma ve Yavaşlatma Ayarlı, Çalışır Durumda, 1800'lerin Sonu Osmanlı Masa Saati-Alarm Sistemi İçin 2. Bir Akrep Yelkovan Kolu Mevcuttur.

    TLSold
  • İngiliz Yapımı, Liverpool Damgalı, Anahtar Kurmalı, Romen Rakamlı, Yuvarlak Delik Desenli Akrep ve Yelkovanlı, Taç Kısmında 18K Altın Damgası, Çift Kapaklı Avcı Kasalı, Arka Kapağı Mavi Zemin Üzerine El Boyama Çiçek Desenleri ve Ön Kapağı Multicolor El Boyama Manzara Tasviri Görselli, Çalışır Durumda, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çok Zengin Görsellikte Altın Cep Saati-Minesinde Ufak Restorasyonlar Bulunmaktadır.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    İngiliz Yapımı, Liverpool Damgalı, Anahtar Kurmalı, Romen Rakamlı, Yuvarlak Delik Desenli Akrep ve Yelkovanlı, Taç Kısmında 18K Altın Damgası, Çift Kapaklı Avcı Kasalı, Arka Kapağı Mavi Zemin Üzerine El Boyama Çiçek Desenleri ve Ön Kapağı Multicolor El Boyama Manzara Tasviri Görselli, Çalışır Durumda, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çok Zengin Görsellikte Altın Cep Saati-Minesinde Ufak Restorasyonlar Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Zokra Marka, Altın Kasalı Nadir Saat Üreticisi Olan İstamboul-Pera, İç Kapakta 10 Yıl Garanti Damgası ve Seri Numarası Bulunan, Kapa Seri Numaraları Tutarlı, Yüksek Kondisyonda Minimal Dizayn Yapılmış Sarı Makinalı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Osmanlı Kadran, Kadranı Altın Damlalar Süslü, Akrep ve Yelkovanı Dantel Modeli, Arka Kapağı Güneş Desenli ve İnsiyal Alanı Boş, Çalışır Durumda Çok Şık Altın Cep Saati-22,59 gr.
Çap: 3 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Osmanlı Dönemi, Zokra Marka, Altın Kasalı Nadir Saat Üreticisi Olan İstamboul-Pera, İç Kapakta 10 Yıl Garanti Damgası ve Seri Numarası Bulunan, Kapa Seri Numaraları Tutarlı, Yüksek Kondisyonda Minimal Dizayn Yapılmış Sarı Makinalı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Osmanlı Kadran, Kadranı Altın Damlalar Süslü, Akrep ve Yelkovanı Dantel Modeli, Arka Kapağı Güneş Desenli ve İnsiyal Alanı Boş, Çalışır Durumda Çok Şık Altın Cep Saati-22,59 gr. Çap: 3 cm.

    TLSold
  • 1916 Elgin Watch, 8 Ayar Altın Kasalı, Arka Kapak Merkezine 0,02 Mikron Pırlanta Yerleştirilmiş, Mavi Mine Kontürlü, Elgin National Watch U.S.A Damgalı 7 Değerli Taşlı ve Altın Yaldızlı Mekanizmaya Sahip, Üstten Kurmalı, Tek Kapaklı, 100 Yılı Aşkın Çalışır Durumda Çok Özel Altın Saat-Kasa İçinde Elgin Damgası ve 10 Yıl Garanti İbaresi Vardır. 1916 Yılını Gösteren Seri Numarası Mevcuttur. 100 Yılı Aşkın Bir Makina İçin Sıfır Ayarında Kondisyona Sahiptir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    1916 Elgin Watch, 8 Ayar Altın Kasalı, Arka Kapak Merkezine 0,02 Mikron Pırlanta Yerleştirilmiş, Mavi Mine Kontürlü, Elgin National Watch U.S.A Damgalı 7 Değerli Taşlı ve Altın Yaldızlı Mekanizmaya Sahip, Üstten Kurmalı, Tek Kapaklı, 100 Yılı Aşkın Çalışır Durumda Çok Özel Altın Saat-Kasa İçinde Elgin Damgası ve 10 Yıl Garanti İbaresi Vardır. 1916 Yılını Gösteren Seri Numarası Mevcuttur. 100 Yılı Aşkın Bir Makina İçin Sıfır Ayarında Kondisyona Sahiptir.

    TLSold
  • Omega Marka, Kadranı Uçan Tekerlek Göselli, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Lacivert Renk Akrep ve Yelkovanlı, İç Kapağı Çok Net Omega Watch ve Swiss Made Damgalı, Makinası 18 Değerli Taşlı ve 1947 Yılına Ait Seri Numaralı, Arka Kapağı T.C.D.D. Tren Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-80 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Omega Marka, Kadranı Uçan Tekerlek Göselli, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Lacivert Renk Akrep ve Yelkovanlı, İç Kapağı Çok Net Omega Watch ve Swiss Made Damgalı, Makinası 18 Değerli Taşlı ve 1947 Yılına Ait Seri Numaralı, Arka Kapağı T.C.D.D. Tren Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-80 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, T.C.D. Demiryolu Singer (1900-1920), Uçan Tekerlek Görselli, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makina 15 Değerli Taşlı ve 2124 Calibre Gold Rose Renginde, 8 Ödüllü, Krom Kasalı, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Görselli, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-90 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    İsviçre Üretimi, T.C.D. Demiryolu Singer (1900-1920), Uçan Tekerlek Görselli, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makina 15 Değerli Taşlı ve 2124 Calibre Gold Rose Renginde, 8 Ödüllü, Krom Kasalı, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Görselli, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-90 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Zenith Marka, Kadranı T.C.D.D. Demiryolları Yıldızlı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, 17 Değerli Taşlı, 7 Ödüllü Grandprix Modeli, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Tren Görselli, Kapağında Kesinlik-Garanti ve İsivçre Damgaları Mevcut, Toz Kapağı Zenith Damgalı, Kondisyonu Yüksek, Çalışır Durumda Zincirli Cep Saati-82,67 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Zenith Marka, Kadranı T.C.D.D. Demiryolları Yıldızlı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, 17 Değerli Taşlı, 7 Ödüllü Grandprix Modeli, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Tren Görselli, Kapağında Kesinlik-Garanti ve İsivçre Damgaları Mevcut, Toz Kapağı Zenith Damgalı, Kondisyonu Yüksek, Çalışır Durumda Zincirli Cep Saati-82,67 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Zenith Marka, İzmir Kasabe ve Temdidi Demiryolları, Romen Rakamlı, Osmanlı Yazılı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Sayılar, Arka Kapağı Ay Yıldız, Tren Kabartma Görseli ve S.C.P (İzmir Kasaba Demiryolu) Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Makinadaki Seri Numarası 1928 Tarihini Göstermektedir.
İzmir Kasaba Demiryolu 1893 Yılında Osmanlı İle Fransızların Ortak İşletmesi Olarak Faaliyet Göstermeye Başlamıştır. 1934 Yılına Kadar Süren Bu Ortaklık 1934 Yılında TCDD Tarafından Fransızlardan Satın Alınmıştır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Zenith Marka, İzmir Kasabe ve Temdidi Demiryolları, Romen Rakamlı, Osmanlı Yazılı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Sayılar, Arka Kapağı Ay Yıldız, Tren Kabartma Görseli ve S.C.P (İzmir Kasaba Demiryolu) Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Makinadaki Seri Numarası 1928 Tarihini Göstermektedir. İzmir Kasaba Demiryolu 1893 Yılında Osmanlı İle Fransızların Ortak İşletmesi Olarak Faaliyet Göstermeye Başlamıştır. 1934 Yılına Kadar Süren Bu Ortaklık 1934 Yılında TCDD Tarafından Fransızlardan Satın Alınmıştır.

    TLSold
  • Longines Marka, N. K. Djezvedjian Constantinople, (1909) İç Kapağında Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazılı, 5 Grand Prix, 5 Altın ve 7 Gümüş Ödüllü, Makinası 7 Değerli Taşlı, Longines ve Osmanlıca Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Askeri Kadrana Sahip Olan Saatin Kasası Özel Askeri Kilitli Kasa Sistemlidir.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Longines Marka, N. K. Djezvedjian Constantinople, (1909) İç Kapağında Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazılı, 5 Grand Prix, 5 Altın ve 7 Gümüş Ödüllü, Makinası 7 Değerli Taşlı, Longines ve Osmanlıca Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Askeri Kadrana Sahip Olan Saatin Kasası Özel Askeri Kilitli Kasa Sistemlidir.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, J.B.R. Marka, Çift Numerik Rakamlı, Güçlendirilmiş Çelik Mavi Renkte Kadran Kolları Bulunan, Ön ve Arka Kapağı Nadir Pasolu Sistemli, Paslanmaz Çelik Kasalı, Değerli Taşlar İle Süslü Sarı Makinalı, 98990 Seri Numaralı, Büyük Boyda, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-164,06 gr.
Çap: 6,2 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    İsviçre Üretimi, J.B.R. Marka, Çift Numerik Rakamlı, Güçlendirilmiş Çelik Mavi Renkte Kadran Kolları Bulunan, Ön ve Arka Kapağı Nadir Pasolu Sistemli, Paslanmaz Çelik Kasalı, Değerli Taşlar İle Süslü Sarı Makinalı, 98990 Seri Numaralı, Büyük Boyda, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-164,06 gr. Çap: 6,2 cm.

    TLSold
  • Zenith Marka, Akrep ve Yelkovan Dahil 14K Altın Kasalı, Çok Nadir Fontta Zenith Yazılı ve Çift Numerik Kadranlı, Nadir Ön Camdan Pasolu Açma Sistemi, Kasadan Tamamen Çıkabilen Mekanizmaya Sahip, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Zarif Kösteği İle Birlikte, Çok Nadir Yapıda ve Sistemde, Kusursuz, Çalışır Durumda 120 Yıllık Altın Cep Saati-Mekanizması Altın Kaplama Sarı Makinalıdır. Makinada 18 Ekim (October) 1904 Tarihi Vardır. Makinada Değerli Taşlar, Çarkların Üzerinde Seri Numaraları Olacak Kadar Detaylı ve Kaliteli Bir Saattir. Kasanın Çevresinde, Tepesinde ve Tepe Halkasında Bile Damgalar Mevcuttur.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Zenith Marka, Akrep ve Yelkovan Dahil 14K Altın Kasalı, Çok Nadir Fontta Zenith Yazılı ve Çift Numerik Kadranlı, Nadir Ön Camdan Pasolu Açma Sistemi, Kasadan Tamamen Çıkabilen Mekanizmaya Sahip, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Zarif Kösteği İle Birlikte, Çok Nadir Yapıda ve Sistemde, Kusursuz, Çalışır Durumda 120 Yıllık Altın Cep Saati-Mekanizması Altın Kaplama Sarı Makinalıdır. Makinada 18 Ekim (October) 1904 Tarihi Vardır. Makinada Değerli Taşlar, Çarkların Üzerinde Seri Numaraları Olacak Kadar Detaylı ve Kaliteli Bir Saattir. Kasanın Çevresinde, Tepesinde ve Tepe Halkasında Bile Damgalar Mevcuttur.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Cronometro Verdad 1A, Kadranı Multicolor El Boyama Flora Motifli ve Devleti Aliye Armalı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Kasası Aznavur İşçilikli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, London 1895 Damgalı, Kondisyonu Yüksek, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Saat Tepesi Dahil Gümüştür. Kadran Kondisyonu Yüksek ve Çok Özel Renk Almış Durumdadır. Makinanın Tamamı Müthiş Gravür Desenli Olup Değerli Taşlarla Süslenmiştir. Saat Çok Güzel Oyulmuş Köprülü Bir Roskoph Sistemine Sahiptir. Cronometro Versad 1A Bu Tür Saatlerin Klasiğidir ve Bu Tür MARkaların En Önünde Gelir.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Osmanlı Dönemi, Cronometro Verdad 1A, Kadranı Multicolor El Boyama Flora Motifli ve Devleti Aliye Armalı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Kasası Aznavur İşçilikli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, London 1895 Damgalı, Kondisyonu Yüksek, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Saat Tepesi Dahil Gümüştür. Kadran Kondisyonu Yüksek ve Çok Özel Renk Almış Durumdadır. Makinanın Tamamı Müthiş Gravür Desenli Olup Değerli Taşlarla Süslenmiştir. Saat Çok Güzel Oyulmuş Köprülü Bir Roskoph Sistemine Sahiptir. Cronometro Versad 1A Bu Tür Saatlerin Klasiğidir ve Bu Tür MARkaların En Önünde Gelir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib K. Djezvedjian Constantinople 1925, Nadir Büyük Font Kırmızı Renkte Osmanlıca Longines Yazılı, 7 Grandprix Serisi 12 Ödüllü, 800 Ayar Gümüş ve Aznavur İşçilikli Kasalı, Tüm Damgaları Eksiksiz, Seri Numaraları Tutarlı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Köstek Zincirli ve Kurma Anahtarlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Makinada Osmanlı Harfleri İle Nasip Yazısı ve Longines Damgası Vardır. Değerli Taşlar İle Süslenmiş ve Güçlendirilmiş Mekanizmaya Sahiptir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib K. Djezvedjian Constantinople 1925, Nadir Büyük Font Kırmızı Renkte Osmanlıca Longines Yazılı, 7 Grandprix Serisi 12 Ödüllü, 800 Ayar Gümüş ve Aznavur İşçilikli Kasalı, Tüm Damgaları Eksiksiz, Seri Numaraları Tutarlı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Köstek Zincirli ve Kurma Anahtarlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Makinada Osmanlı Harfleri İle Nasip Yazısı ve Longines Damgası Vardır. Değerli Taşlar İle Süslenmiş ve Güçlendirilmiş Mekanizmaya Sahiptir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Lebet Filss, Kadranı ve Mekanizması Altın Yaldız İle Osmanlıca Üretici İsmi Yazılı, Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Nadir Boyda, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Osmanlı Kadran, Çift Kapaklı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Nadir Boyda Bir Osmanlı Lebet Filss Olup, Zaman Tutuşu Dakikaya Yakındır. Kasadaki Damgalar London, Gümüş ve 1965 Yılına Aittir. Ayrıca İç Kapakta 13. Kral ve Taç Damgası Vardır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Osmanlı Dönemi, Lebet Filss, Kadranı ve Mekanizması Altın Yaldız İle Osmanlıca Üretici İsmi Yazılı, Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Nadir Boyda, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Osmanlı Kadran, Çift Kapaklı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Nadir Boyda Bir Osmanlı Lebet Filss Olup, Zaman Tutuşu Dakikaya Yakındır. Kasadaki Damgalar London, Gümüş ve 1965 Yılına Aittir. Ayrıca İç Kapakta 13. Kral ve Taç Damgası Vardır.

    TLSold
  • H. & J. Blumenthal Freres Constantinople Marka, Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çift Kapaklı, Kapakları Üretici Damgalı, Mekanizması 4 Rubi Taşlı, Marka ve Üretici Damgalı, Ön Kapağında Kabartma Osmanlı Devlet Arması İşlenmiş, Zinciri, Kurma Anahtarı ve Mührü İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-101,80 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    H. & J. Blumenthal Freres Constantinople Marka, Gümüş Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çift Kapaklı, Kapakları Üretici Damgalı, Mekanizması 4 Rubi Taşlı, Marka ve Üretici Damgalı, Ön Kapağında Kabartma Osmanlı Devlet Arması İşlenmiş, Zinciri, Kurma Anahtarı ve Mührü İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-101,80 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, J. Dent London (1895), Çok Özel Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Multicolor Flora Desenli ve Renklendirilmiş Zengin Görsellikte Kadrana Sahip, Osmanlı Kadran, Akrep Yelkovanı Dantel İşçilikli ve Elmas Taşlı, Her İki Kapağı Devleti Aliye Armalı ve Osmanlı Tuğralı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Üst Düzey Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Gümüş Kasanın Yanları Zincir Model İşçilikli Olup, Tepesi Bile Gümüş Damgalıdır. Kasa Rengi Yılların Yaşanmışlığını Yansıtan Güzel Bir Görsele Sahiptir. Gümüş Damgaları ve İngiliz Saat Damgaları Eksiksizdir. Toz Kapağı Metaldendir. 3 Kapak Seri Numarasıda Tutarlıdır. Makinada Devleti Aliye Damgası ve J. Dent London İmzası Vardır. (J. Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere'deki Bigben Saat Kulesinin Ünlü Yapımcısıdır.) Makina Değerli Taşlarla Süslenmiş ve Kuvvetlendirilmiştir. Üzerindeki Köstek Muhteşem Görsellijke ve Kalitede Olup, Üst Düzey Değere Sahiptir. Hem Saat Hem De Köstek Saray İşidir.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Osmanlı Dönemi, J. Dent London (1895), Çok Özel Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Multicolor Flora Desenli ve Renklendirilmiş Zengin Görsellikte Kadrana Sahip, Osmanlı Kadran, Akrep Yelkovanı Dantel İşçilikli ve Elmas Taşlı, Her İki Kapağı Devleti Aliye Armalı ve Osmanlı Tuğralı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Üst Düzey Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Gümüş Kasanın Yanları Zincir Model İşçilikli Olup, Tepesi Bile Gümüş Damgalıdır. Kasa Rengi Yılların Yaşanmışlığını Yansıtan Güzel Bir Görsele Sahiptir. Gümüş Damgaları ve İngiliz Saat Damgaları Eksiksizdir. Toz Kapağı Metaldendir. 3 Kapak Seri Numarasıda Tutarlıdır. Makinada Devleti Aliye Damgası ve J. Dent London İmzası Vardır. (J. Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere'deki Bigben Saat Kulesinin Ünlü Yapımcısıdır.) Makina Değerli Taşlarla Süslenmiş ve Kuvvetlendirilmiştir. Üzerindeki Köstek Muhteşem Görsellijke ve Kalitede Olup, Üst Düzey Değere Sahiptir. Hem Saat Hem De Köstek Saray İşidir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian İstanbul 1946, Osmanlıca Kırmızı Renk Longines Yazılı, Mekanizması Longines Damgalı, Seri Numarası ve Nasip Damgası Bulunan, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Çok Nadir 10 Grandprix Serisi ve 12 Ödüllü, Aznavur İşçilikli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-1880'lerden 1960'lara Kadar Devam Eden Ticaret hayatının Son Dönemlerine Ait Saatlerdendir. O Dönemlerde Kol Saatlerinin Daha Popüler Olmasıyla Birlikte Adetsel Cep Saati Üretimleri Çok Azalmıştır. Bu Açıdan ve İstanbul Kadran Olmasından Dolayı Nadir Koleksiyonluk Bir Saattir. İç Kapağında Nacib K. Djezvedjian İstanbul Yazısı Vardır. Saatin İç Kapak Yanakları Bile Motif İşçiliklidir.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian İstanbul 1946, Osmanlıca Kırmızı Renk Longines Yazılı, Mekanizması Longines Damgalı, Seri Numarası ve Nasip Damgası Bulunan, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Çok Nadir 10 Grandprix Serisi ve 12 Ödüllü, Aznavur İşçilikli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-1880'lerden 1960'lara Kadar Devam Eden Ticaret hayatının Son Dönemlerine Ait Saatlerdendir. O Dönemlerde Kol Saatlerinin Daha Popüler Olmasıyla Birlikte Adetsel Cep Saati Üretimleri Çok Azalmıştır. Bu Açıdan ve İstanbul Kadran Olmasından Dolayı Nadir Koleksiyonluk Bir Saattir. İç Kapağında Nacib K. Djezvedjian İstanbul Yazısı Vardır. Saatin İç Kapak Yanakları Bile Motif İşçiliklidir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Damgaları Eksiksiz, Nadir Büyüklükte, Alttan kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli Çok Yüksek Kondisyonda Kasalı, Kasa İç Yanakları ve Çevresi Motifli, Bilodes Sistemli ve Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-112,97 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Damgaları Eksiksiz, Nadir Büyüklükte, Alttan kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli Çok Yüksek Kondisyonda Kasalı, Kasa İç Yanakları ve Çevresi Motifli, Bilodes Sistemli ve Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-112,97 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kadranı Multicolor Flora Desenli ve Osmanlı Tuğralı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Makinada Osmanlıca ''Şarkiyye'' Yazısı (Edirne'den Sonraki İller) Bulunan, Tamamı Çok Özel Gravür İşçilikli Gümüş Kasalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda, Çok Özel Gümüş Cep Saati-Saat Tepesi Dahil Gümüştür. Kadran Kondisyonu Üst Düzeydir. Her İki Kapağın İçinde London, 1895 Yılı ve 800 Ayar Gümüş Damgaları Mevcuttur. Ayrıca Osmanlıca Bir Damgada Mevcuttur. Mekanizma ABC Markadır. Efsane Renk Almış Kasa, Özel İşçilikler ve Çok Zarif Kadranlı Br Saattir.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Osmanlı Dönemi, Kadranı Multicolor Flora Desenli ve Osmanlı Tuğralı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Makinada Osmanlıca ''Şarkiyye'' Yazısı (Edirne'den Sonraki İller) Bulunan, Tamamı Çok Özel Gravür İşçilikli Gümüş Kasalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Alttan Kayar Saniyeli, Çalışır Durumda, Çok Özel Gümüş Cep Saati-Saat Tepesi Dahil Gümüştür. Kadran Kondisyonu Üst Düzeydir. Her İki Kapağın İçinde London, 1895 Yılı ve 800 Ayar Gümüş Damgaları Mevcuttur. Ayrıca Osmanlıca Bir Damgada Mevcuttur. Mekanizma ABC Markadır. Efsane Renk Almış Kasa, Özel İşçilikler ve Çok Zarif Kadranlı Br Saattir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Osmanlı Tuğralı ve Multicolor Çiçek Motifli Kadranlı, Özel Formda Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, 3 Parmaklı Değerli Taşlı Makinaya Sahip, Makinada Osmanlıca ''Şarkiyye'' Yazısı (Edirne'den Sonraki İller) Bulunan, Aznavur İşçilikli Kasalı, Çok Zarif Topuzlu Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda, Çok Nadir Koleksiyonluk Cep Saati-Kasada 800 Ayar Gümüş Damgası, Çıpa Simgeli A.B.C. Markası, Ay Yıldız, London ve 1800 Öncesi İsviçre Orman Kuşu Damgaları Mevcuttur. Aynı Gümüş Damgası Tepedede Mevcuttur. Ayrıca Kasada 1 Adet Amerika'nın Simgesine Benzeyen Bir Kartal Figürü Vardır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Osmanlı Dönemi, Osmanlı Tuğralı ve Multicolor Çiçek Motifli Kadranlı, Özel Formda Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, 3 Parmaklı Değerli Taşlı Makinaya Sahip, Makinada Osmanlıca ''Şarkiyye'' Yazısı (Edirne'den Sonraki İller) Bulunan, Aznavur İşçilikli Kasalı, Çok Zarif Topuzlu Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda, Çok Nadir Koleksiyonluk Cep Saati-Kasada 800 Ayar Gümüş Damgası, Çıpa Simgeli A.B.C. Markası, Ay Yıldız, London ve 1800 Öncesi İsviçre Orman Kuşu Damgaları Mevcuttur. Aynı Gümüş Damgası Tepedede Mevcuttur. Ayrıca Kasada 1 Adet Amerika'nın Simgesine Benzeyen Bir Kartal Figürü Vardır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Dent London, Kadranı ''Asrı Cedid'' Yazılı, Gravür Desenli Gümüş Kasalı, Multicolor Çiçek Desenli Osmanlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aykırı Boyutta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-60 gr.
Çap: 4,3 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Dönemi, Dent London, Kadranı ''Asrı Cedid'' Yazılı, Gravür Desenli Gümüş Kasalı, Multicolor Çiçek Desenli Osmanlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aykırı Boyutta, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-60 gr. Çap: 4,3 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Puzant Keuche, Kadranı Çok Şık Multicolor Flora Desenleri İle Süslü, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Altın Noktalar Bezeli, 800 Ayar Gümüş, London ve 1845 Yılını İşaret Eden İngiliz Damgaları Mevcut, Makinası Gravür Flora Desenli ve Değerli Taşlı, Anahtar Kurmalı, Yüksek Görsellikte, Çalışır Durumda Nadir Gümüş Cep Saati-Kasada İspanyolca Argent Registered (Tescil Edilmiş Gümüş) Damgası Vardır. Kasa YapımcısıDamgası G&C İnsiyali Bulunmaktadır. Makinada Mairot Markası Bulunmakta Olup Ayrıca Ermenice Bir Yazı Vardır. Saat Katalan İspanya Piyasasında Osmanlı Pazarı İçin Üretilmiş Ya da İspanya'da İç Pazarda Osmanlı Kadran Olarak Satılmıştır. Katalan Pazarına Ait Osmanlı Kadran Olması Sebebiyle Nadir Bir Saattir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Osmanlı Dönemi, Puzant Keuche, Kadranı Çok Şık Multicolor Flora Desenleri İle Süslü, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Altın Noktalar Bezeli, 800 Ayar Gümüş, London ve 1845 Yılını İşaret Eden İngiliz Damgaları Mevcut, Makinası Gravür Flora Desenli ve Değerli Taşlı, Anahtar Kurmalı, Yüksek Görsellikte, Çalışır Durumda Nadir Gümüş Cep Saati-Kasada İspanyolca Argent Registered (Tescil Edilmiş Gümüş) Damgası Vardır. Kasa YapımcısıDamgası G&C İnsiyali Bulunmaktadır. Makinada Mairot Markası Bulunmakta Olup Ayrıca Ermenice Bir Yazı Vardır. Saat Katalan İspanya Piyasasında Osmanlı Pazarı İçin Üretilmiş Ya da İspanya'da İç Pazarda Osmanlı Kadran Olarak Satılmıştır. Katalan Pazarına Ait Osmanlı Kadran Olması Sebebiyle Nadir Bir Saattir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kadranı Multicolor Flora Desenli ve Altın Noktalı, Yıldız Kasalı, Makinası Değerli Taşlı, Kasası Yanları Dahil Kabartma Çiçek ve Yıldız İşlemeli, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Kusursuz Güzellik ve Yüksek Kondisyonda, Kurma Anahtarı İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-124,89 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Osmanlı Dönemi, Kadranı Multicolor Flora Desenli ve Altın Noktalı, Yıldız Kasalı, Makinası Değerli Taşlı, Kasası Yanları Dahil Kabartma Çiçek ve Yıldız İşlemeli, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Kusursuz Güzellik ve Yüksek Kondisyonda, Kurma Anahtarı İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-124,89 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Altın ve Gümüş Yaldızlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Damgaları Eksiksiz, London, 800 Ayar Gümüş Damgaları Mevcut, Avcı Kasa, Kapakları Kalem İşçiliği İle Motiflenmiş, Anahtar Kurmalı, Çift Kapaklı, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-60,65 gr.
Çap: 4,3 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Osmanlı Dönemi, Altın ve Gümüş Yaldızlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Damgaları Eksiksiz, London, 800 Ayar Gümüş Damgaları Mevcut, Avcı Kasa, Kapakları Kalem İşçiliği İle Motiflenmiş, Anahtar Kurmalı, Çift Kapaklı, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-60,65 gr. Çap: 4,3 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, 4 Değerli Taşlı Billodes Makinalı, Kapakları ve Makinası Billodes Damgalı, Çift Kapaklı, Kasası Aznavur İşçilikli, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-İç kapaklarda 800 Ayar Gümüş Damgası, London Damgası ve 1840'ları İşaret Eden Harf Damgaları Mevcuttur. Kadran Kasası Çevresi Çiçek Desenlidir. Kadran Çevresi Zincir Modeldir. Taç Kısmındada Gümüş Damgası Bulunmaktadır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, 4 Değerli Taşlı Billodes Makinalı, Kapakları ve Makinası Billodes Damgalı, Çift Kapaklı, Kasası Aznavur İşçilikli, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-İç kapaklarda 800 Ayar Gümüş Damgası, London Damgası ve 1840'ları İşaret Eden Harf Damgaları Mevcuttur. Kadran Kasası Çevresi Çiçek Desenlidir. Kadran Çevresi Zincir Modeldir. Taç Kısmındada Gümüş Damgası Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, 4 Değerli Taşlı Billodes Makinalı, Kapakları ve Makinası Billodes Damgalı, Çift Kapaklı, Kasası Aznavur İşçilikli, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-İç kapaklarda 800 Ayar Gümüş Damgası, London Damgası ve 1840'ları İşaret Eden Harf Damgaları Mevcuttur. Kadran Kasası Çevresi Çiçek Desenlidir. Kadran Çevresi Zincir Modeldir.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, 4 Değerli Taşlı Billodes Makinalı, Kapakları ve Makinası Billodes Damgalı, Çift Kapaklı, Kasası Aznavur İşçilikli, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-İç kapaklarda 800 Ayar Gümüş Damgası, London Damgası ve 1840'ları İşaret Eden Harf Damgaları Mevcuttur. Kadran Kasası Çevresi Çiçek Desenlidir. Kadran Çevresi Zincir Modeldir.

    TLSold
  • Zenith Marka, Chronometre Grand Prix 1900, Arka Kapağında Şark Demiryolları Görseli Dışında Uçan Tekerlek ve Ay Yıldız Motifi Bulunan, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Osmanlı Şark Demiryolları Cep Saati-Demiryolları Saatlerinin Zirvelerindendir.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Zenith Marka, Chronometre Grand Prix 1900, Arka Kapağında Şark Demiryolları Görseli Dışında Uçan Tekerlek ve Ay Yıldız Motifi Bulunan, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Osmanlı Şark Demiryolları Cep Saati-Demiryolları Saatlerinin Zirvelerindendir.

    TLSold
  • Zenith Marka, Chronometre Grand Prix Paris 1900, Osmanlı, Alttan Kayar Saniyeli ve Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı Osmanlı Demiryolları Görselli, Çalışır Durumda, Osmanlı Cep Saati-Seri Numarası 1927 Yılını Göstermektedir.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Zenith Marka, Chronometre Grand Prix Paris 1900, Osmanlı, Alttan Kayar Saniyeli ve Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı Osmanlı Demiryolları Görselli, Çalışır Durumda, Osmanlı Cep Saati-Seri Numarası 1927 Yılını Göstermektedir.

    TLSold
  • Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadrana Sahip, Akrep ve Yelkovanı Dantel  İşçilikli, 4 Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Nadir Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranında Kılcallar Mevcuttur.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadrana Sahip, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, 4 Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Nadir Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranında Kılcallar Mevcuttur.

    TLSold
  • Aykırı Formda Kadrana Sahip, Saniyeyi Görmeye Alışık Olduğumuz Bölümde Saat Göstergesinin Yer Aldığı, Göbekten Saniyeli, Ayın 31 Günün ve Haftanın 7 Gününüde Aynı Kadranda Gördüğümüz, Mavi Renk Süslemeli, Arka Kapağında İnsiyalin ve 13 Aug 1817 İbaresinin Bulunduğu, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-78,77 gr.
Çap: 5,4 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Aykırı Formda Kadrana Sahip, Saniyeyi Görmeye Alışık Olduğumuz Bölümde Saat Göstergesinin Yer Aldığı, Göbekten Saniyeli, Ayın 31 Günün ve Haftanın 7 Gününüde Aynı Kadranda Gördüğümüz, Mavi Renk Süslemeli, Arka Kapağında İnsiyalin ve 13 Aug 1817 İbaresinin Bulunduğu, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-78,77 gr. Çap: 5,4 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kadranı Kırmızı Renkli Osmanlı Devlet Arması Görselli, Osmanlı Kadran Çevresi Altın Yaldız Kaplama, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapakları Osmanlı Devlet Arması İşli, Aznavur İşçilikli Çift Kapaklı, İç Kapaklarda London Damgası ve 1850'leri İşaret Eden Harf Damgası Bulunan, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Gümüş Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-118,40 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Osmanlı Dönemi, Kadranı Kırmızı Renkli Osmanlı Devlet Arması Görselli, Osmanlı Kadran Çevresi Altın Yaldız Kaplama, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapakları Osmanlı Devlet Arması İşli, Aznavur İşçilikli Çift Kapaklı, İç Kapaklarda London Damgası ve 1850'leri İşaret Eden Harf Damgası Bulunan, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Gümüş Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-118,40 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, 8 Days Hebdomas, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Meneviş Kasalı, Transparan Balance Sistemli, Çiçek Formda Kasaya ve Kasaya Uygun Taç Kısmına Sahip, Saat Çevresi ve Kadran Gümüş ve Altın Çiçek Desenler İle Süslü, Çalışır Durumda Cep Saati-104,22 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    İsviçre Üretimi, 8 Days Hebdomas, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Meneviş Kasalı, Transparan Balance Sistemli, Çiçek Formda Kasaya ve Kasaya Uygun Taç Kısmına Sahip, Saat Çevresi ve Kadran Gümüş ve Altın Çiçek Desenler İle Süslü, Çalışır Durumda Cep Saati-104,22 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Döneminin En Nadir Saat Firmalarından Singer Firmasının Yapmış Olduğu, Kronometre Sertifikalı, Grammatopoulo Freres İmzalı, 10 Ödüllü Saat Serisi, Osmanlı Kadran, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Gümüş Kasalı, Makinası Singer Damgalı, Arka Kapağı Boş İnsiyal Alanlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-59,98 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Osmanlı Döneminin En Nadir Saat Firmalarından Singer Firmasının Yapmış Olduğu, Kronometre Sertifikalı, Grammatopoulo Freres İmzalı, 10 Ödüllü Saat Serisi, Osmanlı Kadran, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Gümüş Kasalı, Makinası Singer Damgalı, Arka Kapağı Boş İnsiyal Alanlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-59,98 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Fransız Yapımı, Berthound Paris Marka, Önden Anahtar Kurmalı,Roma Rakamlı, Sarı Makinalı, Makinası Saat Yapımcısı ve Paris Damgalı ve Şık Görsellikte, Yandan Açılır Kapaklı, Taç Kısmında Kasa Yapımcısı İnsiyali Bulunan, Tek Kapaklı, Çalışır Durumda Cep Saati-85,98 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Fransız Yapımı, Berthound Paris Marka, Önden Anahtar Kurmalı,Roma Rakamlı, Sarı Makinalı, Makinası Saat Yapımcısı ve Paris Damgalı ve Şık Görsellikte, Yandan Açılır Kapaklı, Taç Kısmında Kasa Yapımcısı İnsiyali Bulunan, Tek Kapaklı, Çalışır Durumda Cep Saati-85,98 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Jovis Marka, 8 Days, İspanyol Pazarına Yapılmış, Kadranın Sol Tarafında İngilizce Sağ Tarafında İspanyolca Bilgiler Yazılı, ''Ömür Boyu Değişim Garantisi'' Yazılı, 5 Ödüllü, Kadranı Altın İşlemeler İle Süslü, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, İri Kasalı, Transparan Balance Sitemli, Çalışır Durumda Cep Saati -97,95 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    İsviçre Üretimi, Jovis Marka, 8 Days, İspanyol Pazarına Yapılmış, Kadranın Sol Tarafında İngilizce Sağ Tarafında İspanyolca Bilgiler Yazılı, ''Ömür Boyu Değişim Garantisi'' Yazılı, 5 Ödüllü, Kadranı Altın İşlemeler İle Süslü, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, İri Kasalı, Transparan Balance Sitemli, Çalışır Durumda Cep Saati -97,95 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, T.C.D. Demiryolu Singer, Uçan Tekerlek Görselli, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Görselli, Makinası ve Kapakları Singer Damgalı, Toz Kapağı Üzerinde 8 Ödül Detayı Bulunan, Bronz Renk Makinalı Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-88,10 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    İsviçre Üretimi, T.C.D. Demiryolu Singer, Uçan Tekerlek Görselli, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Görselli, Makinası ve Kapakları Singer Damgalı, Toz Kapağı Üzerinde 8 Ödül Detayı Bulunan, Bronz Renk Makinalı Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-88,10 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Ligne Droite Marka, Spiral Breguet Mekanizmalı, Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadranlara Sahip, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Rakamlı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Kılcal Mevcuttur.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Ligne Droite Marka, Spiral Breguet Mekanizmalı, Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadranlara Sahip, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Rakamlı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Kılcal Mevcuttur.

    TLSold
  • 19. yy. İsviçre Üretimi, 8 Günlük Makinalı, Metal Kasalı, Üstten Kurmalı, Tek Kapaklı, Devasa Büyüklükte, Çalışır Durumda, Nadir Cep Saati-292,67 gr.
Çapı: 7 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    19. yy. İsviçre Üretimi, 8 Günlük Makinalı, Metal Kasalı, Üstten Kurmalı, Tek Kapaklı, Devasa Büyüklükte, Çalışır Durumda, Nadir Cep Saati-292,67 gr. Çapı: 7 cm.

    TLSold
  • Regulateur Marka, Kadranı Lokomotif Görselli, Porselen Kadran, Romen Rakamları Turuncu Mine İşçiliği İle Süslenmiş, Tepeden Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Özel İşçilikli, Çok Şık Görsellikte, Devasa Boyutta, Arka Kapağı Kabartma Bobsleigh (Buz Üzerinde Yüksek Hızla Yapılan Bir Spordur, 1924 Yılında Olimpiyat Oyunlarına Dahil Olmuştur) Spor Temalı Görselli, Pasolu Kapak, Çift Numerik Rakamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-199,97 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Regulateur Marka, Kadranı Lokomotif Görselli, Porselen Kadran, Romen Rakamları Turuncu Mine İşçiliği İle Süslenmiş, Tepeden Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Özel İşçilikli, Çok Şık Görsellikte, Devasa Boyutta, Arka Kapağı Kabartma Bobsleigh (Buz Üzerinde Yüksek Hızla Yapılan Bir Spordur, 1924 Yılında Olimpiyat Oyunlarına Dahil Olmuştur) Spor Temalı Görselli, Pasolu Kapak, Çift Numerik Rakamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-199,97 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • Chronometre Marka, Anti Magnetigue, Kadranı Lokomotif Görselli, Porselen Kadran, Romen Rakamları Turuncu Mine İşçiliği İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Rakamlı, Devasa Boyutta, Meneviş Kasalı, Sarı Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranda Kılcallar Mevcuttur.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Chronometre Marka, Anti Magnetigue, Kadranı Lokomotif Görselli, Porselen Kadran, Romen Rakamları Turuncu Mine İşçiliği İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Rakamlı, Devasa Boyutta, Meneviş Kasalı, Sarı Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranda Kılcallar Mevcuttur.

    TLSold
  • Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Çok Özel Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Bronz ve Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Bordo ve Kırmızı Renklerde Çift Numerik Rakamlı, Kadranda Altın Sarısı Süslemeler, Meneviş Kasalı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Tamir ve Kılcal Mevcuttur.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Çok Özel Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Bronz ve Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Bordo ve Kırmızı Renklerde Çift Numerik Rakamlı, Kadranda Altın Sarısı Süslemeler, Meneviş Kasalı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Tamir ve Kılcal Mevcuttur.

    TLSold
  • Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadrana Sahip, Akrep ve Yelkovanı Özel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Rakamlı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Tamir ve Kılcal Mevcuttur.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadrana Sahip, Akrep ve Yelkovanı Özel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Rakamlı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Tamir ve Kılcal Mevcuttur.

    TLSold
  • Dunant London, 1. Kasa Kaplumbağa Kabuğu (Baga) Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasa Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Kadranı Gravürize Özel İşlemeli, Makinası Muhteşem Görsellikte Dunant London 3538 Damgalı ve 1 Adet Değerli Taşlı, 3 Kasalı, Yüksek Değerde Koleksiyonluk, Çok Şık Dönem Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati -251,51 gr.
Çap: 7,2 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Dunant London, 1. Kasa Kaplumbağa Kabuğu (Baga) Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasa Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Kadranı Gravürize Özel İşlemeli, Makinası Muhteşem Görsellikte Dunant London 3538 Damgalı ve 1 Adet Değerli Taşlı, 3 Kasalı, Yüksek Değerde Koleksiyonluk, Çok Şık Dönem Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati -251,51 gr. Çap: 7,2 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Edward Prior, Çiçek Formunda Altın Tombak Yarı Avcı Kasalı, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Çift Kapaklı, Kasanın Tamamı Kalem İşçiliği İle Süslenmiş Olup Arka Kapağı Devleti Aliye Desenli, Edward Prior Damgalı ve Flora Desenli Prior Makinaya Sahip, Zarif Zincir Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Dönem Kutusunda, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Çok Özel Cep Saati-Aykırı Priorlar Arasında Yer Almaktadır. Döneminde Zor Bulunabilecek Bir Dizayn ve Kullanıma Sahiptir. Saatin Kapağını Açmadan Şeffaf Kadran Okuma Penceresinden Saat Takip Edilebilmektedir. Kapağı Açtığınızda İse Saati Ana Büyük Kadran Üzerindende Takip Edebilirsiniz.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Osmanlı Dönemi, Edward Prior, Çiçek Formunda Altın Tombak Yarı Avcı Kasalı, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Çift Kapaklı, Kasanın Tamamı Kalem İşçiliği İle Süslenmiş Olup Arka Kapağı Devleti Aliye Desenli, Edward Prior Damgalı ve Flora Desenli Prior Makinaya Sahip, Zarif Zincir Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Dönem Kutusunda, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Çok Özel Cep Saati-Aykırı Priorlar Arasında Yer Almaktadır. Döneminde Zor Bulunabilecek Bir Dizayn ve Kullanıma Sahiptir. Saatin Kapağını Açmadan Şeffaf Kadran Okuma Penceresinden Saat Takip Edilebilmektedir. Kapağı Açtığınızda İse Saati Ana Büyük Kadran Üzerindende Takip Edebilirsiniz.

    TLSold
  • Zenith Marka Doktor Saati, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Kapağı ve Makinası Zenith Damgalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Takvim Göstergeli, Telemetre/km ve Bağımsız Saniyeli, Çift Numerik Rakamlı, 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçme Özellikli, Çok Fonksiyonel Kadrana Sahip, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-91,33 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Zenith Marka Doktor Saati, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Kapağı ve Makinası Zenith Damgalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Takvim Göstergeli, Telemetre/km ve Bağımsız Saniyeli, Çift Numerik Rakamlı, 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçme Özellikli, Çok Fonksiyonel Kadrana Sahip, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-91,33 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian And Son Constantinople, 5 Grand Prix Serisi Bir Saat Olup 12 Ödüle Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Askeri Numerik Rakamlı, Kasa Kilitli Model, Toz Kapağı Longines Damgalı ve Seri Numaralı, 17 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Osmanlıca ''Nasip'' Yazılı, 100 Yaşını Aşmış Çil Askeri Çok Özel Cep Saati-Arka Kapağında Osmanlıca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu Tarafından Kabul Olmuştur'' ve Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazmaktadır. Özellikle Osmanlıca Yazılı Olanı Çok Nadir Çıkmaktadır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian And Son Constantinople, 5 Grand Prix Serisi Bir Saat Olup 12 Ödüle Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Askeri Numerik Rakamlı, Kasa Kilitli Model, Toz Kapağı Longines Damgalı ve Seri Numaralı, 17 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Osmanlıca ''Nasip'' Yazılı, 100 Yaşını Aşmış Çil Askeri Çok Özel Cep Saati-Arka Kapağında Osmanlıca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu Tarafından Kabul Olmuştur'' ve Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazmaktadır. Özellikle Osmanlıca Yazılı Olanı Çok Nadir Çıkmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi (1914), Kırmızı Renkte Zenith Yazılı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Grand Prix Serisi ve 8 Ödüle Sahip, Üstten Kurmalı, Alttan kayar Saniyeli, Kapakları Zenith Damgalı, Çift Kapaklı, Çalışır Durumda Nadir Gümüş Cep Saati-79 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Osmanlı Dönemi (1914), Kırmızı Renkte Zenith Yazılı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Grand Prix Serisi ve 8 Ödüle Sahip, Üstten Kurmalı, Alttan kayar Saniyeli, Kapakları Zenith Damgalı, Çift Kapaklı, Çalışır Durumda Nadir Gümüş Cep Saati-79 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Zenith Marka, Porselen Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapakları Zenith Damgalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Grandprix Paris 1900 Modeli, 8 Ödüllü, Tepesi Yıldızlı Zenith Damgalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Toz Kapağı Dah,l Gümüştür. Makinadaki Seri Numarası 1921 Yılına Aittir.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Dönemi, Zenith Marka, Porselen Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapakları Zenith Damgalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Grandprix Paris 1900 Modeli, 8 Ödüllü, Tepesi Yıldızlı Zenith Damgalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Toz Kapağı Dah,l Gümüştür. Makinadaki Seri Numarası 1921 Yılına Aittir.

    TLSold
  • 1790 Londra, Saat Yapımcısı Richmond (1711-1823), Kasa Yapımcısı Angela Marson (1784-1794), Mine İşçilikli Muhteşem Görsellikte Şehir Görünümü Manzaralı Çok Özel Kasalı, Makinası Elmas Taşlı, Ay-Yıldız, Güneş ve Masonik Figürler Bulunan, Çift Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Şık Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Görsel Şölen Gümüş Cep Saati-143,27 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    1790 Londra, Saat Yapımcısı Richmond (1711-1823), Kasa Yapımcısı Angela Marson (1784-1794), Mine İşçilikli Muhteşem Görsellikte Şehir Görünümü Manzaralı Çok Özel Kasalı, Makinası Elmas Taşlı, Ay-Yıldız, Güneş ve Masonik Figürler Bulunan, Çift Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Şık Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Görsel Şölen Gümüş Cep Saati-143,27 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • 8 Days, Tırnak Basmalı, Ortadan Kayar Saniyeli, Devasa Büyüklükte, Çil Kondisyonda, Üstten Kurmalı, Dönemin Saat Tamir Ustalarının Masa Ayaklığı İle Masalarını Süsleyen Saatlerden, Çalışır Durumda Çok Özel Nadir Saat-1002,75 gr.
Çap: 14 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    8 Days, Tırnak Basmalı, Ortadan Kayar Saniyeli, Devasa Büyüklükte, Çil Kondisyonda, Üstten Kurmalı, Dönemin Saat Tamir Ustalarının Masa Ayaklığı İle Masalarını Süsleyen Saatlerden, Çalışır Durumda Çok Özel Nadir Saat-1002,75 gr. Çap: 14 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Vacheron Geneve, 18K Altın Kasalı, Kapakları Full Mine ve Elmas Taşlı Muhteşem Görsellikte, Kadran Çevresi Pırlanta Taşlar İle Çevrili, Cylindre 10 Rubis, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadranlı, Çift Kapaklı, Ahşap Özel Kutu İçerisinde, Çalışır Durumda Çok Şık Altın Cep Saati-33,59 gr.
Çap: 3,5 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Osmanlı Dönemi, Vacheron Geneve, 18K Altın Kasalı, Kapakları Full Mine ve Elmas Taşlı Muhteşem Görsellikte, Kadran Çevresi Pırlanta Taşlar İle Çevrili, Cylindre 10 Rubis, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadranlı, Çift Kapaklı, Ahşap Özel Kutu İçerisinde, Çalışır Durumda Çok Şık Altın Cep Saati-33,59 gr. Çap: 3,5 cm.

    TLSold
  • Longines Marka (1878-1885), 18K Altın, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Değerli Taşlı Akrebi ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı İşlemeli ve İnsiyal Alanı Boş Bırakılmış, Değerli Taşlar İle Süslü Aykırı ve Kusursuz Makinaya Sahip, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati -Toz Kapağında Longines Marka İsmi, Paris 1878 Damgası ve Anvers 1885 Bilgisi Bulunmaktadır. Bu Cep Saati Serisi Aynı Zamanda Onur Diploması Ödüllüdür.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Longines Marka (1878-1885), 18K Altın, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Değerli Taşlı Akrebi ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı İşlemeli ve İnsiyal Alanı Boş Bırakılmış, Değerli Taşlar İle Süslü Aykırı ve Kusursuz Makinaya Sahip, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati -Toz Kapağında Longines Marka İsmi, Paris 1878 Damgası ve Anvers 1885 Bilgisi Bulunmaktadır. Bu Cep Saati Serisi Aynı Zamanda Onur Diploması Ödüllüdür.

    TLSold
  • Hidiv Tacı İçinde Mısır Kralı 1. Fuad ve Eşinin Portresinin Bulunduğu, 20 Eylül 1928 Tarihli, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Kalın Mikron Altın Kaplama, Her İki Kapağındada 10 Yıl Garanti Damgası Bulunan, Aznavur İşçilikli Kasalı, Çalışır Durumda, Tarihsel Değere Sahip Cep Saati-1. Fuad Mısır İngiltere'den Bağımsızlığını Aldıktan Sonraki Mısır'ın İlk Kralıdır (1922-1936). Krala Hediye Edilen Bir Eşinin Zor Bulunabileceği Usta İşi Özel Bir Saattir.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Hidiv Tacı İçinde Mısır Kralı 1. Fuad ve Eşinin Portresinin Bulunduğu, 20 Eylül 1928 Tarihli, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Kalın Mikron Altın Kaplama, Her İki Kapağındada 10 Yıl Garanti Damgası Bulunan, Aznavur İşçilikli Kasalı, Çalışır Durumda, Tarihsel Değere Sahip Cep Saati-1. Fuad Mısır İngiltere'den Bağımsızlığını Aldıktan Sonraki Mısır'ın İlk Kralıdır (1922-1936). Krala Hediye Edilen Bir Eşinin Zor Bulunabileceği Usta İşi Özel Bir Saattir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Ncae Marka, Toz Kapağı, Kadranı ve Tacına Kadar 18K Altından Mamul, Anahtar Kurmalı, Kasanın Hem İçi Hem Dışı Aznavur İşçilikli, Özel Spiral Brequet Patentli ve 15 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Göbekten Desenli Osmanlı Kadranlı, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-78,51 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Osmanlı Dönemi, Ncae Marka, Toz Kapağı, Kadranı ve Tacına Kadar 18K Altından Mamul, Anahtar Kurmalı, Kasanın Hem İçi Hem Dışı Aznavur İşçilikli, Özel Spiral Brequet Patentli ve 15 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Göbekten Desenli Osmanlı Kadranlı, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-78,51 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • İsviçre Yapımı (1870'ler), Rhfin Marka, 14K Altın, Açıkyüz, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tün Kasa Usta İşi Muhteşem Flora ve Molticolor Yaprak Desenleri İşli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda, Çok Şık Koleksiyonluk Altın Cep Saati-0.585, 14K ve İsviçre Altın Damgası Olan Sincap Damgaları Mevcuttur. Alman Pazarı İçin Üretildiği Gösteren Kraliyet Tacı Damgası Vardır.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    İsviçre Yapımı (1870'ler), Rhfin Marka, 14K Altın, Açıkyüz, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tün Kasa Usta İşi Muhteşem Flora ve Molticolor Yaprak Desenleri İşli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Zenne Boyutta, Çalışır Durumda, Çok Şık Koleksiyonluk Altın Cep Saati-0.585, 14K ve İsviçre Altın Damgası Olan Sincap Damgaları Mevcuttur. Alman Pazarı İçin Üretildiği Gösteren Kraliyet Tacı Damgası Vardır.

    TLSold
  • Dünyaca Ünlü İsviçreli Saat Markası Louis Ulysse Chopard Marka (1800'lerin Sonu), 14K Altın, Açıkyüz, İri Boyutta, Altın Sarısı Çift Numerik Rakamlı ve Alttan Kayar Saniyeli Kadrana Sahip, Arka Kapağı Çizgisel Desenli, Üstten Kurmalı, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-Tepe Dahil 585 ve 14K Damgalıdır. Bu Damgalar Dışında Kasada Almanya Pazarı İçin Üretilmiş Altın Saat Damgası Olan Güneş ve İmparatorluk TacıDamgası Bulunmaktadır.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Dünyaca Ünlü İsviçreli Saat Markası Louis Ulysse Chopard Marka (1800'lerin Sonu), 14K Altın, Açıkyüz, İri Boyutta, Altın Sarısı Çift Numerik Rakamlı ve Alttan Kayar Saniyeli Kadrana Sahip, Arka Kapağı Çizgisel Desenli, Üstten Kurmalı, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-Tepe Dahil 585 ve 14K Damgalıdır. Bu Damgalar Dışında Kasada Almanya Pazarı İçin Üretilmiş Altın Saat Damgası Olan Güneş ve İmparatorluk TacıDamgası Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Ancre Ligne Droite Marka, 14K Altın, Altıgen Formda Avcı Kasalı, Çift Kapağı Muazzam İşçilik İle Kabartma Çiçek Figürleri İşlemeli, Merkezi Altın ve Gümüş Damlalar İle Süslü Pembe Beyaz Renkli ve Alttan Kayar Saniyeli Osmanlı Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Zincir Kösteği ve Dönem Kutusu İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Şık Altın Cep Saati-Kapak Seri Numaraları Tutarlıdır. 5 Ödüllü 15 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahiptir. Toz Kapağı Dahil 14K Altındır. 14K ve Sincap Damgaları Eksiksizdir. (1880-1933 Arası İsviçre Altın Saatlerinde Kullanılan Damgadır) Kasası Ay, Güneş ve Kirpi Figürlü Marka Logoludur.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Osmanlı Dönemi, Ancre Ligne Droite Marka, 14K Altın, Altıgen Formda Avcı Kasalı, Çift Kapağı Muazzam İşçilik İle Kabartma Çiçek Figürleri İşlemeli, Merkezi Altın ve Gümüş Damlalar İle Süslü Pembe Beyaz Renkli ve Alttan Kayar Saniyeli Osmanlı Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Zincir Kösteği ve Dönem Kutusu İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Şık Altın Cep Saati-Kapak Seri Numaraları Tutarlıdır. 5 Ödüllü 15 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahiptir. Toz Kapağı Dahil 14K Altındır. 14K ve Sincap Damgaları Eksiksizdir. (1880-1933 Arası İsviçre Altın Saatlerinde Kullanılan Damgadır) Kasası Ay, Güneş ve Kirpi Figürlü Marka Logoludur.

    TLSold
  • İsviçre Geneve Yapımı (1896), 14K Altın, Ön Kapağı Çiçek ve Kuş Figürleri Üzeri İnciler İle Süslü, Avcı Kasalı, Üstten Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kadranı Altın Noktalar İle Zenginleştirilmiş, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli ve Altından Mamul, Zenne Boy, Çalışır Durumda, Usta İşçilikli, Çok Şık Altın Cep Saati-Saatte 56, 14K ve İsviçre Altın Anlamında Sincap Damgaları Mevcuttur. Kapakta 4 Ödüllü Saat Ödülleri ve 10 Değerli Taşlı Mekanizma Bilgileri Bulunmaktadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    İsviçre Geneve Yapımı (1896), 14K Altın, Ön Kapağı Çiçek ve Kuş Figürleri Üzeri İnciler İle Süslü, Avcı Kasalı, Üstten Kurmalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kadranı Altın Noktalar İle Zenginleştirilmiş, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli ve Altından Mamul, Zenne Boy, Çalışır Durumda, Usta İşçilikli, Çok Şık Altın Cep Saati-Saatte 56, 14K ve İsviçre Altın Anlamında Sincap Damgaları Mevcuttur. Kapakta 4 Ödüllü Saat Ödülleri ve 10 Değerli Taşlı Mekanizma Bilgileri Bulunmaktadır.

    TLSold
  • İsviçre Yapımı, Girod Geneve Sabonete (1810), Toz Kapağı, Kadranı, Tacı ve Kulbu Dahil 18K Altından Mamul, Kadranı Sarı ve Beyaz Altın İşlemeli Müthiş Görsellikte, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Toz Kapağında Patentli Özel Mekanizma Damgası Bulunan, Çift Kapağı Mükemmel İşlemeli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Çok Özel Altın Cep Saati-Girod Markası 1620 Yılında Saat Yapımcılığına Başlamış ve Şirket Olarak Çeşitli Birleşmelerle 1810 Yılına Kadar Gelmiştir. Bu Tarihten Sonra 1823 Yılına Kadar Vacheron İsmi İle Saat Sektöründe Kalmıştır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    İsviçre Yapımı, Girod Geneve Sabonete (1810), Toz Kapağı, Kadranı, Tacı ve Kulbu Dahil 18K Altından Mamul, Kadranı Sarı ve Beyaz Altın İşlemeli Müthiş Görsellikte, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Toz Kapağında Patentli Özel Mekanizma Damgası Bulunan, Çift Kapağı Mükemmel İşlemeli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Çok Özel Altın Cep Saati-Girod Markası 1620 Yılında Saat Yapımcılığına Başlamış ve Şirket Olarak Çeşitli Birleşmelerle 1810 Yılına Kadar Gelmiştir. Bu Tarihten Sonra 1823 Yılına Kadar Vacheron İsmi İle Saat Sektöründe Kalmıştır.

    TLSold
  • 19. yy. 14K Altın, Kadranı Altın Damlalar İle Süslü, Tırnak Basmalı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Çok Şık Flora Desen İşlemeli, Çift Numerik Rakamlı, Toz Kapağında 10 Değerli Taş Bilgisi Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-63,63 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    19. yy. 14K Altın, Kadranı Altın Damlalar İle Süslü, Tırnak Basmalı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Çok Şık Flora Desen İşlemeli, Çift Numerik Rakamlı, Toz Kapağında 10 Değerli Taş Bilgisi Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-63,63 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Omega Marka, 14K Altın, Slim Kasa, Gold Rose Romen Rakamlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Damgaları Eksiksiz, Toz Kapağında 7 Ödüllü Omega ve 17 Değerli Taş Damgaları Bulunan, Arka Kapağı Desenli Kemer Asma Aparatlı ve Damgalı Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-58,84 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Omega Marka, 14K Altın, Slim Kasa, Gold Rose Romen Rakamlı Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Damgaları Eksiksiz, Toz Kapağında 7 Ödüllü Omega ve 17 Değerli Taş Damgaları Bulunan, Arka Kapağı Desenli Kemer Asma Aparatlı ve Damgalı Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-58,84 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • İsviçre Cenevre Yapımı (1810), 18 Ayar Altından Mamul Kasalı, Takvimli Aykırı Formda Gümüş Kadrana Sahip, Çok Sıra Dışı Kadran ve Makinaya Sahip, Madalyon Süslemeli, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda, Çok Özel Koleksiyonluk, Prior Altın Cep Saati-Saat Alt Tarafında Kayar Saniyeye Alıştığımız Yerde Saatin Kendisi, Kadranın Üst Tarafında Döneminde Denk Gelmesi Çok Zor Takvim Özelliği Vardır. Kadranın Sağ ve Sol Tarafında Mitolojik Bir Hikaye Kusursuzca Tasvir Edilmiştir. Burada Bulunan El Boyama 2 Madalyonda Bir Kadının Kuğuyu Öpmesi ve Kuğunun Bir Çocuğa Dönüşmesi Muazzam Bir Şekilde Tasvir Edilmiştir. Kadranın Kendiside Güneş ve Güneş Işınlarını Tasvir Etmektedir. Kasada M. Des Forges İmzası, 18K Damgası ve Minik Bir Güneş Logosu Bulunmaktadır. Mekanizma Pürüzsüz Altın Yaldızlı Plakaya Sahiptir ve Gümüş Disk Üzerinde Hız Ayarı Mevcuttur..

    Lot No: 64

    Lot: 64

    İsviçre Cenevre Yapımı (1810), 18 Ayar Altından Mamul Kasalı, Takvimli Aykırı Formda Gümüş Kadrana Sahip, Çok Sıra Dışı Kadran ve Makinaya Sahip, Madalyon Süslemeli, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda, Çok Özel Koleksiyonluk, Prior Altın Cep Saati-Saat Alt Tarafında Kayar Saniyeye Alıştığımız Yerde Saatin Kendisi, Kadranın Üst Tarafında Döneminde Denk Gelmesi Çok Zor Takvim Özelliği Vardır. Kadranın Sağ ve Sol Tarafında Mitolojik Bir Hikaye Kusursuzca Tasvir Edilmiştir. Burada Bulunan El Boyama 2 Madalyonda Bir Kadının Kuğuyu Öpmesi ve Kuğunun Bir Çocuğa Dönüşmesi Muazzam Bir Şekilde Tasvir Edilmiştir. Kadranın Kendiside Güneş ve Güneş Işınlarını Tasvir Etmektedir. Kasada M. Des Forges İmzası, 18K Damgası ve Minik Bir Güneş Logosu Bulunmaktadır. Mekanizma Pürüzsüz Altın Yaldızlı Plakaya Sahiptir ve Gümüş Disk Üzerinde Hız Ayarı Mevcuttur..

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Lebet Fills Royal Marka (1870-1880), Kadran Dahil 9K Altından Mamul, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Merkez, El Boyama Manzara ve Çevresi Çelenk Kabartma Motifli Kadrana Sahip, Aznavur İşçilikli Kasalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Çok Şık Altın Cep Saati-Makina Full Kalem İşçilikli ve Osmanlıca ''Allah'' Yazılıdır. Toz Kapağı Bakır ve Kasa Yapımcısı ''O L'' Damgalıdır.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Osmanlı Dönemi, Lebet Fills Royal Marka (1870-1880), Kadran Dahil 9K Altından Mamul, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Merkez, El Boyama Manzara ve Çevresi Çelenk Kabartma Motifli Kadrana Sahip, Aznavur İşçilikli Kasalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Çok Şık Altın Cep Saati-Makina Full Kalem İşçilikli ve Osmanlıca ''Allah'' Yazılıdır. Toz Kapağı Bakır ve Kasa Yapımcısı ''O L'' Damgalıdır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, George Prior London, Osmanlı Kadran, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı Transparan Camlı, Makinası George Prior 3187 İbareli, Bombeli Camlı, Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranında Kılcallar Mevcuttur.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Osmanlı Dönemi, George Prior London, Osmanlı Kadran, Anahtar Kurmalı, Arka Kapağı Transparan Camlı, Makinası George Prior 3187 İbareli, Bombeli Camlı, Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranında Kılcallar Mevcuttur.

    TLSold
  • Quarter Repeater, George Stockwell (1909-1931), Toz Kapağı Dahil 9K Altın Kasalı, Üstten Kurmalı, Avcı Kasa, Lacivert Renk Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli, Altın Quarter Repeater Butununa Sahip, Kusursuz Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, 375 Altın Damgaları Eksiksiz, Altın Kaplama Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Altın Cep Saati-83,30 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Quarter Repeater, George Stockwell (1909-1931), Toz Kapağı Dahil 9K Altın Kasalı, Üstten Kurmalı, Avcı Kasa, Lacivert Renk Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli, Altın Quarter Repeater Butununa Sahip, Kusursuz Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, 375 Altın Damgaları Eksiksiz, Altın Kaplama Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Altın Cep Saati-83,30 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Rus Üretimi (1890'lar), Kadranı Tsar Nicholas II. Portreli (Çar 2. Nikola), Kasası Full Aznavur İşçilikli, Çapraz Tüfeklerle Rus İmpaartorluk Arması Üzerinde ''Mükemmel Atış'' Yazısı Bulunan, Toz Kağaında 15 Değerli Taş, Düz Çapa Hattı ve Görünür Atışlar  Yazıları Yazılı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Üst Düzey Koleksiyonluk, Çalışır Durumda Cep Saati -Bu Saatler Bir Dönem Askerde Üst Düzey Atış Becerisine Sahip Üst Düzey Rütbelilere Verilmiştir. Manevi Değeri Yüksek Dünya Tarihinde Yeri Olan Bir Saattir.
Çar 2. Nikola Rusya'nın Son Monarşi İmparatorudur. Bunun Yanısıra Polonya Çarı, Finlandiya Büyük Prensi ve İngiliz Ordusu Saha Mareşalidir. 1894-1918 Yılları Arası Görevinde Kalmış, 1918 Yılında Bolşevikler Tarafından Kendisi, Eşi, Çocukları, Hekimi ve Uşaklarıyla Birlikte Kurşuna Dizilerek Öldürülmüştür.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Rus Üretimi (1890'lar), Kadranı Tsar Nicholas II. Portreli (Çar 2. Nikola), Kasası Full Aznavur İşçilikli, Çapraz Tüfeklerle Rus İmpaartorluk Arması Üzerinde ''Mükemmel Atış'' Yazısı Bulunan, Toz Kağaında 15 Değerli Taş, Düz Çapa Hattı ve Görünür Atışlar Yazıları Yazılı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Üst Düzey Koleksiyonluk, Çalışır Durumda Cep Saati -Bu Saatler Bir Dönem Askerde Üst Düzey Atış Becerisine Sahip Üst Düzey Rütbelilere Verilmiştir. Manevi Değeri Yüksek Dünya Tarihinde Yeri Olan Bir Saattir. Çar 2. Nikola Rusya'nın Son Monarşi İmparatorudur. Bunun Yanısıra Polonya Çarı, Finlandiya Büyük Prensi ve İngiliz Ordusu Saha Mareşalidir. 1894-1918 Yılları Arası Görevinde Kalmış, 1918 Yılında Bolşevikler Tarafından Kendisi, Eşi, Çocukları, Hekimi ve Uşaklarıyla Birlikte Kurşuna Dizilerek Öldürülmüştür.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Bovet Fleurier Marka, 1810-1830 Yılları Arası Çin Pazarı ve Özellikle Çin Kraliyet Ailesi İçin Ünlü Üretilmiş, Dublex Eşapman Sistemli Mekanizmaya Sahip, Anahtar Kurmalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, 875 Ayar Gümüş Kasalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-Makinanın Tamamı Üst Düzey Eşsiz Oyma Gravür İşçiliklidir. Bu Eşsiz Geniş Gravür İşçiliğin ve Mekanizma Sisteminin Hareketliliğinin İzlenebilmesi İçin Şeffaf Sergi Kapağı Mevcuttur. Kapak Butonlu Otomatik Açılır Sistemlidir ve Kusursuz Çalışmaktadır. Makinada Bu Görsel Şçlen İçinde Sol Tarafta Bo-vey Yani Bovet Anlamına Gelen Çince Harfli Damga Bulunmaktadır. İç Kapakta Nadir Bulabilceğimiz Çince Damgalar ve Semboller Eksiksiz ve Üst Düzey Temizliktedir. Kafranda Çince Bo-vey Yazmaktadır ve 4834 Seri Numarası Bulunmaktadır. Bu Numara İle Kapaktaki Seri Numarası Tutarlıdır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    İsviçre Üretimi, Bovet Fleurier Marka, 1810-1830 Yılları Arası Çin Pazarı ve Özellikle Çin Kraliyet Ailesi İçin Ünlü Üretilmiş, Dublex Eşapman Sistemli Mekanizmaya Sahip, Anahtar Kurmalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, 875 Ayar Gümüş Kasalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-Makinanın Tamamı Üst Düzey Eşsiz Oyma Gravür İşçiliklidir. Bu Eşsiz Geniş Gravür İşçiliğin ve Mekanizma Sisteminin Hareketliliğinin İzlenebilmesi İçin Şeffaf Sergi Kapağı Mevcuttur. Kapak Butonlu Otomatik Açılır Sistemlidir ve Kusursuz Çalışmaktadır. Makinada Bu Görsel Şçlen İçinde Sol Tarafta Bo-vey Yani Bovet Anlamına Gelen Çince Harfli Damga Bulunmaktadır. İç Kapakta Nadir Bulabilceğimiz Çince Damgalar ve Semboller Eksiksiz ve Üst Düzey Temizliktedir. Kafranda Çince Bo-vey Yazmaktadır ve 4834 Seri Numarası Bulunmaktadır. Bu Numara İle Kapaktaki Seri Numarası Tutarlıdır.

    TLSold
  • Omega Marka (1923), Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Pasolu Özel Kapaklı, Devirmeli Mekanizmaya Sahip, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Buharlı Tren Görselli, Kadran ve Mekanizması Kusursuz, Çalışır Durumda Müthiş Tren Görselli Demiryolu Cep Saati -103,13 gr.
Çap: 5,3 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Omega Marka (1923), Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Pasolu Özel Kapaklı, Devirmeli Mekanizmaya Sahip, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Buharlı Tren Görselli, Kadran ve Mekanizması Kusursuz, Çalışır Durumda Müthiş Tren Görselli Demiryolu Cep Saati -103,13 gr. Çap: 5,3 cm.

    TLSold
  • Telephone Marka, Gravürlü Gümüş Kasalı, Quarter Repeater ve Chronolu, Kapaklarda 875 Gümüş ve 84 Damgaları İle Birlikte Telephone Marka Damgası Vardır, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Dentel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Dönemin En Değerli Saat Mekanizması Kategorisi Arasında Yer Almaktadır. Mekanizmanın Karışık Yapısı Üst Düzey Ustalık Belgesi Gibidir. Chrono ve Quarter Repeater İçin İki Ayrı Buton ve Saat Ayarı İçin Kapak İçinde Ayarlama Kolu İle Fark Yaratmaktadır.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Telephone Marka, Gravürlü Gümüş Kasalı, Quarter Repeater ve Chronolu, Kapaklarda 875 Gümüş ve 84 Damgaları İle Birlikte Telephone Marka Damgası Vardır, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Dentel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Dönemin En Değerli Saat Mekanizması Kategorisi Arasında Yer Almaktadır. Mekanizmanın Karışık Yapısı Üst Düzey Ustalık Belgesi Gibidir. Chrono ve Quarter Repeater İçin İki Ayrı Buton ve Saat Ayarı İçin Kapak İçinde Ayarlama Kolu İle Fark Yaratmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kadranı Uçak Görselli ve Osmanlıca ''Tayyare'' Yazılı, Kasanın Tamamı Savat İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Osmanlı Kadranlı, Makinası Kusursuz ve Değerli Taşlı, Kasada Niel HP Damgası Mevcut, Kurma Tepesinde Yıldız Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Nadir Türk Tayyare Cemiyeti Cep Saati-TÜRK MÜZAYEDELERİN DE BİR İLK Türk Tayyare Cemiyeti Mustafa Kemal Atatürk'ün Ellerinde Şekillenmiş, Türk Havacılığının Büyümesinin ve Gelişmesinin Temeli Atılmıştır. Tayyare Cemiyeti 1935 Yılında Türk Hava Kurumu İsmini Almıştır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Osmanlı Dönemi, Kadranı Uçak Görselli ve Osmanlıca ''Tayyare'' Yazılı, Kasanın Tamamı Savat İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Osmanlı Kadranlı, Makinası Kusursuz ve Değerli Taşlı, Kasada Niel HP Damgası Mevcut, Kurma Tepesinde Yıldız Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Nadir Türk Tayyare Cemiyeti Cep Saati-TÜRK MÜZAYEDELERİN DE BİR İLK Türk Tayyare Cemiyeti Mustafa Kemal Atatürk'ün Ellerinde Şekillenmiş, Türk Havacılığının Büyümesinin ve Gelişmesinin Temeli Atılmıştır. Tayyare Cemiyeti 1935 Yılında Türk Hava Kurumu İsmini Almıştır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Zenith Marka, Çift renk ve Numerik Kadranlı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Tepesi Dahil Orijinal Yıldızlı Zenith Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Kapakları Çok Şık Gravür İşlemeli, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasada 800 Ayar Gümüş Yazısı ve Orman Kuşu Simgesiyle Birlikte Zenith Damgası ve Seri Numarası Vardır. Seri Numarası 1905 Yılına Aittir. Toz Kapağı Dahil Gümüştür. Her İki Kapaktaki Gravürler Mitolojik Olarak Baharın Gelişi Tasvir Edilmiştir.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Osmanlı Dönemi, Zenith Marka, Çift renk ve Numerik Kadranlı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Tepesi Dahil Orijinal Yıldızlı Zenith Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Kapakları Çok Şık Gravür İşlemeli, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasada 800 Ayar Gümüş Yazısı ve Orman Kuşu Simgesiyle Birlikte Zenith Damgası ve Seri Numarası Vardır. Seri Numarası 1905 Yılına Aittir. Toz Kapağı Dahil Gümüştür. Her İki Kapaktaki Gravürler Mitolojik Olarak Baharın Gelişi Tasvir Edilmiştir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Lebet Royal Bocchange London, Kadranın Merkezinde El Boyama Manzara Resimli, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli ve Çevresi Kabartma Çiçek Motifli Gümüş Kasalı, Kadranın Çevresi ve Rakamları Altın Süslemeli, Altın ve Gümüş Damgaları Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Şık Gümüş Cep Saati-Çap: 5 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Osmanlı Dönemi, Lebet Royal Bocchange London, Kadranın Merkezinde El Boyama Manzara Resimli, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli ve Çevresi Kabartma Çiçek Motifli Gümüş Kasalı, Kadranın Çevresi ve Rakamları Altın Süslemeli, Altın ve Gümüş Damgaları Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Şık Gümüş Cep Saati-Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Omega Marka, 6 Ödüllü Grandprix Paris 1900 Modeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Osmanlı Kadran, Çift Numerik Rakamlı, Kapakları Omega ve Gümüş Damgalı, Seri Numaraları Eksiksiz, Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Seri Numarası 1913 Yılına Aittir. Toz Kapağı Dahil Gümüştür. Saniye Rakamları Mavi Renktedir.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Osmanlı Dönemi, Omega Marka, 6 Ödüllü Grandprix Paris 1900 Modeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Osmanlı Kadran, Çift Numerik Rakamlı, Kapakları Omega ve Gümüş Damgalı, Seri Numaraları Eksiksiz, Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Seri Numarası 1913 Yılına Aittir. Toz Kapağı Dahil Gümüştür. Saniye Rakamları Mavi Renktedir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sirius Marka, Kadranı Şahane Zerafette Multicolor El Boyama Çiçek Desenli, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Akrebi Çok Zarif Ay-Yıldız Motifli, Ön ve Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Manzara Resmi İşli, Çalışır Durumda, Çok Zarif Gümüş Cep Saati-Toz Kapağında 23 Rubis Bilgisi ve Sirius Marka Damgası Mevcuttur. Aynı Damga Makinadada Mevcuttur. London, 800 Ayar Gümüş, 1845 Tarihi ve Kasa Yapımcısı Heorge Cenen İsiyal Bilgileri Kasada Bulunmaktadır. Toz Kapağında İse Düz Hatlı Çapa Yazısı Mevcuttur. Kasa Yanları Zincir Model İşlemelidir.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Osmanlı Dönemi, Sirius Marka, Kadranı Şahane Zerafette Multicolor El Boyama Çiçek Desenli, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Akrebi Çok Zarif Ay-Yıldız Motifli, Ön ve Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Manzara Resmi İşli, Çalışır Durumda, Çok Zarif Gümüş Cep Saati-Toz Kapağında 23 Rubis Bilgisi ve Sirius Marka Damgası Mevcuttur. Aynı Damga Makinadada Mevcuttur. London, 800 Ayar Gümüş, 1845 Tarihi ve Kasa Yapımcısı Heorge Cenen İsiyal Bilgileri Kasada Bulunmaktadır. Toz Kapağında İse Düz Hatlı Çapa Yazısı Mevcuttur. Kasa Yanları Zincir Model İşlemelidir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, George Prior (1750-1825), Kadran Merkez Kısmı Altın Plakalı ve Akrep Yelkovanlı, Kasada London ve 1732 Yılını Gösteren Damgaları Bulunan, Mükemmel Makinaya Sahip, 3 Kasalı, Dış Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta Çok Şık Cep Saati-133,14 gr.
Çap: 6,2 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Osmanlı Dönemi, George Prior (1750-1825), Kadran Merkez Kısmı Altın Plakalı ve Akrep Yelkovanlı, Kasada London ve 1732 Yılını Gösteren Damgaları Bulunan, Mükemmel Makinaya Sahip, 3 Kasalı, Dış Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta Çok Şık Cep Saati-133,14 gr. Çap: 6,2 cm.

    TLSold
  • Şeytan Prior, Moon Phase ve Gümüş Kadranlı, Saat Yapımcısı John Johnston (London), Kasa Yapımcısı Vale & Rotherham (1823-1827), 2 Gümüş Kasalı ve Tepesine Kadar Damgalı, Makinası Şeytan Tasvirli ve J. Johnston London İmzalı, Çok Özel Gümüş Kösteği Üzerine 25 Haziran 1903 Yazılı ve İthaflı Altın Plaka Yerleştirilmiş (Robert Chander Yapımı, 1901-1924, Döneminde Eklenmiştir), En Az 200 Yaşında, Çok İyi Kondisyonda, Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-256,36 gr.
Çap: 5,7 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Şeytan Prior, Moon Phase ve Gümüş Kadranlı, Saat Yapımcısı John Johnston (London), Kasa Yapımcısı Vale & Rotherham (1823-1827), 2 Gümüş Kasalı ve Tepesine Kadar Damgalı, Makinası Şeytan Tasvirli ve J. Johnston London İmzalı, Çok Özel Gümüş Kösteği Üzerine 25 Haziran 1903 Yazılı ve İthaflı Altın Plaka Yerleştirilmiş (Robert Chander Yapımı, 1901-1924, Döneminde Eklenmiştir), En Az 200 Yaşında, Çok İyi Kondisyonda, Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-256,36 gr. Çap: 5,7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ashley London & Markwich Martham, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), 1. Kasa Kabartma ve Kalem İşçilikli Flora ve Davut Yıldızı İşli, 2. Kasa Baga ve Gümüşten Mamul, 3. ve 4. Kasalar Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası Ashley John London İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Nadir Gümüş Cep Saati-2 Ünlü Saat Yapımcısının Bir Araya Geldiği Çok Nadir Bir Saattir.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ashley London & Markwich Martham, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), 1. Kasa Kabartma ve Kalem İşçilikli Flora ve Davut Yıldızı İşli, 2. Kasa Baga ve Gümüşten Mamul, 3. ve 4. Kasalar Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası Ashley John London İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Nadir Gümüş Cep Saati-2 Ünlü Saat Yapımcısının Bir Araya Geldiği Çok Nadir Bir Saattir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Markwick London (1725-1805), Kasa Yapımcısı James Richard, Altın Kadranlı, Kasada London Damgaları ve 1744 Yılına Ait Harf Damgası Bulunan, Anahtar Kurmalı, Damla Mine Rakamlı, 4 Kasalı, Kasaları Gümüş ve Bagadan Mamul, Muhteşem Görsellikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-207,30 gr.
Çap: 7 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Osmanlı Dönemi, Markwick London (1725-1805), Kasa Yapımcısı James Richard, Altın Kadranlı, Kasada London Damgaları ve 1744 Yılına Ait Harf Damgası Bulunan, Anahtar Kurmalı, Damla Mine Rakamlı, 4 Kasalı, Kasaları Gümüş ve Bagadan Mamul, Muhteşem Görsellikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-207,30 gr. Çap: 7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi (1810-1830), Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robinso (1813-1818), 1. Kasa Kakma İşçilikli, 2. Kasa Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasalar Gümüşten Mamul, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Açma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-343,81 gr.
Çap: 8,2 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Osmanlı Dönemi (1810-1830), Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robinso (1813-1818), 1. Kasa Kakma İşçilikli, 2. Kasa Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasalar Gümüşten Mamul, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Açma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-343,81 gr. Çap: 8,2 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı William Clarke (1780-1879), Kasa Yapımcısı James Dow (London 1815), 1. Kasa Bagadan Mamul ve Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası William Clarke İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 3 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-270 gr.
Çap: 7,6 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı William Clarke (1780-1879), Kasa Yapımcısı James Dow (London 1815), 1. Kasa Bagadan Mamul ve Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası William Clarke İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 3 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-270 gr. Çap: 7,6 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1795-1798), Kasa Yapımcısı John Robinson II (1738), 1. Kasa Bagadan Mamul Üzeri Gümüş Çakmalar İle Süslü, 2. ve 30. Kasaları Gümüşten Mamul Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Özel Gümüş Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta Gümüş Cep Saati-224,15 gr.
Çap: 7 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1795-1798), Kasa Yapımcısı John Robinson II (1738), 1. Kasa Bagadan Mamul Üzeri Gümüş Çakmalar İle Süslü, 2. ve 30. Kasaları Gümüşten Mamul Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Özel Gümüş Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta Gümüş Cep Saati-224,15 gr. Çap: 7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ralpg Gout (1770-1836), 1. Kasa Davut Yıldızlı ve Çiçek Desenli, 2. Kasa Bagadan Mamul, 3. ve 4. Kasa Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası Osmanlıca Ralph Gout Yazılı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 4 Kasalı, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Osmanlı Cep Saati-211,52 gr.
Çap: 6,7 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ralpg Gout (1770-1836), 1. Kasa Davut Yıldızlı ve Çiçek Desenli, 2. Kasa Bagadan Mamul, 3. ve 4. Kasa Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası Osmanlıca Ralph Gout Yazılı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 4 Kasalı, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Osmanlı Cep Saati-211,52 gr. Çap: 6,7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1805-1810), Kasa Yapımcısı James Richards (1804-1819), 1. Kasa Etrafı Baga İle Çevrili, Arka Yüzü Kabartma Desenler İle Süslü (Kasa Patinasını Almış Çok Güzel Renkte), 2. ve 3. Kasa Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Şık Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasa Yapımcısının Damgası Olan 2. Kasada Ay ve 3. Kasada Yıldız Görseli Damgayla Birlikte Kullanılmıştır.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1805-1810), Kasa Yapımcısı James Richards (1804-1819), 1. Kasa Etrafı Baga İle Çevrili, Arka Yüzü Kabartma Desenler İle Süslü (Kasa Patinasını Almış Çok Güzel Renkte), 2. ve 3. Kasa Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Şık Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasa Yapımcısının Damgası Olan 2. Kasada Ay ve 3. Kasada Yıldız Görseli Damgayla Birlikte Kullanılmıştır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, (1777-1778) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robins (1775-1806), 1. Kasa Kabartma Mızıkayı Humayun ve Davut Yıldızı Motifli, 2. Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasaları Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-320 gr.
Çap: 8 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Osmanlı Dönemi, (1777-1778) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robins (1775-1806), 1. Kasa Kabartma Mızıkayı Humayun ve Davut Yıldızı Motifli, 2. Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasaları Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-320 gr. Çap: 8 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, (1790-1795) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), Her 2 Kasasıda Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 2 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-187 gr.
Çap: 6,2 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Osmanlı Dönemi, (1790-1795) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), Her 2 Kasasıda Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 2 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-187 gr. Çap: 6,2 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, (1832-1842) Saat Yapımcısı Edward Prior, Kasa Yapımcısı John Williams, 1 Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Psmanlı Kadranlı, Makinası Edward Prior İmzalı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Cep Saati-139,98 gr.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Osmanlı Dönemi, (1832-1842) Saat Yapımcısı Edward Prior, Kasa Yapımcısı John Williams, 1 Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Psmanlı Kadranlı, Makinası Edward Prior İmzalı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Cep Saati-139,98 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, (1860-1868) Saat Yapımcısı Edward Prior, Kasa Yapımcısı Alford Thickbroom (1866-1877), Dış Kasası Kalem İşçiliği İle Mızıkayı Humayun Teması İşli, Kasaları Gümüş, Makinası Edward Prior İmzalı, 2 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Savat İşçilikli Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda, Minimalist Prior Gümüş Cep Saati-113,73 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Osmanlı Dönemi, (1860-1868) Saat Yapımcısı Edward Prior, Kasa Yapımcısı Alford Thickbroom (1866-1877), Dış Kasası Kalem İşçiliği İle Mızıkayı Humayun Teması İşli, Kasaları Gümüş, Makinası Edward Prior İmzalı, 2 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Savat İşçilikli Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda, Minimalist Prior Gümüş Cep Saati-113,73 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Massasoit Watch Co Boston Mass, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, İri Kasalı, Arka Kapağı Seyir Teraslı, Makinası Gravür İşçilikli, Kasa ve Makinası Altın Yaldızlı, Çevresi Tırnak İşlemeli, Özel Bir Kategoriye Ait, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Oldukça İyi Bilinen Swiss Fakes (İsviçre Sahtekarlığı) Kategorisinin En Bilinen Saat İsimlerindendir. Swiss Fakes Koleksiyonu Yapanlar İçin Koleksiyon Değeri Çok Yüksektir. Bu Saatler Bir Dönem Yüksek Fiyatlara Alıcı Bulan Amerikan Marka Saatlere Benzemek İçin Yapılmış, Alıcıyı Aldatma Niyeti Olan İsviçre Saatlerdendir. İsviçre'de Yapılmış Olup Sahte Amerikan Markası Tarzında İsim Verilmiştir.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Osmanlı Dönemi, Massasoit Watch Co Boston Mass, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, İri Kasalı, Arka Kapağı Seyir Teraslı, Makinası Gravür İşçilikli, Kasa ve Makinası Altın Yaldızlı, Çevresi Tırnak İşlemeli, Özel Bir Kategoriye Ait, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Oldukça İyi Bilinen Swiss Fakes (İsviçre Sahtekarlığı) Kategorisinin En Bilinen Saat İsimlerindendir. Swiss Fakes Koleksiyonu Yapanlar İçin Koleksiyon Değeri Çok Yüksektir. Bu Saatler Bir Dönem Yüksek Fiyatlara Alıcı Bulan Amerikan Marka Saatlere Benzemek İçin Yapılmış, Alıcıyı Aldatma Niyeti Olan İsviçre Saatlerdendir. İsviçre'de Yapılmış Olup Sahte Amerikan Markası Tarzında İsim Verilmiştir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kasası Full Multicolor Mine İşçilikli, Zenne Boyutta, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Flora Desenler İle Süslü, Osmanlı Kadranlı, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-35,25 gr.
Çap: 3,5 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Osmanlı Dönemi, Kasası Full Multicolor Mine İşçilikli, Zenne Boyutta, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Flora Desenler İle Süslü, Osmanlı Kadranlı, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-35,25 gr. Çap: 3,5 cm.

    TLSold
  • Longines Marka, Grandprix 9 Serisi, Alttan Kayar Saniyeli, Nadir Altın Sarısı Renkte Kadranlı, Kasa ve Toz Kapaklarında 875 Ayar Gümüş ve 84 Damgaları Bulunan, 12 Ödül Detaylı, Mekanizması Değerli Taşlarla Donatılmış, Üstten Kurmalı, 1926 Yılına Ait Seri Numaralı, Özel Ahşap Kutusunda, Çalışır Durumda, Çok Özel Seyahat Cep Saati-Dönemin Seyahat/Masa Saati Üreticisi Depose Marka Ahşap Kutusu İçerisindedir. Kutu Kabartma ve Oyma Tekniği İle Özel İşçiliklidir. Aynı Zamanda Kutu Saati Koruma ve Taşıma Amaçlıdır.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Longines Marka, Grandprix 9 Serisi, Alttan Kayar Saniyeli, Nadir Altın Sarısı Renkte Kadranlı, Kasa ve Toz Kapaklarında 875 Ayar Gümüş ve 84 Damgaları Bulunan, 12 Ödül Detaylı, Mekanizması Değerli Taşlarla Donatılmış, Üstten Kurmalı, 1926 Yılına Ait Seri Numaralı, Özel Ahşap Kutusunda, Çalışır Durumda, Çok Özel Seyahat Cep Saati-Dönemin Seyahat/Masa Saati Üreticisi Depose Marka Ahşap Kutusu İçerisindedir. Kutu Kabartma ve Oyma Tekniği İle Özel İşçiliklidir. Aynı Zamanda Kutu Saati Koruma ve Taşıma Amaçlıdır.

    TLSold
  • Lucida Marka, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Önden Yarı İskelet Arkadan İse Şeffaf Camlı, Aykırı Formda, Nadir Görsellikte, Çalışır Durumda Cep Saati-80 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Lucida Marka, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Önden Yarı İskelet Arkadan İse Şeffaf Camlı, Aykırı Formda, Nadir Görsellikte, Çalışır Durumda Cep Saati-80 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • Charles Gabriel London (1794-1840), Şeytan Prior, Kasası Mükemmel Renk Almış Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Makinası Flora Desenli ve Şeytan Prior Tasvirli, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Orijinal Bombeli Camlı, Dönem Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-198,18 gr.
Çap: 6,7 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Charles Gabriel London (1794-1840), Şeytan Prior, Kasası Mükemmel Renk Almış Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Makinası Flora Desenli ve Şeytan Prior Tasvirli, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Orijinal Bombeli Camlı, Dönem Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-198,18 gr. Çap: 6,7 cm.

    TLSold
  • Prior Makinalı, 2 Kasalı, Bir Kasası Gümüş ve Diğer Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Çift Numerik Rakamlı, Porselen Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-137,19 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Prior Makinalı, 2 Kasalı, Bir Kasası Gümüş ve Diğer Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Çift Numerik Rakamlı, Porselen Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-137,19 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • James Pool Liverpool, Toz Kapağı Dahil 18K Altın, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tek Kapaklı, Çift Numerik Rakamlı, Tün Seri Numaraları Tutarlı, Makinası James Pool Liverpool İmzalı, Arka Kapağı İşlemeli ve İnsiyal Alanı Boş Bırakılmış, Çalışır Durumda Çok Özel Altın Cep Saati-76,44 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    James Pool Liverpool, Toz Kapağı Dahil 18K Altın, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tek Kapaklı, Çift Numerik Rakamlı, Tün Seri Numaraları Tutarlı, Makinası James Pool Liverpool İmzalı, Arka Kapağı İşlemeli ve İnsiyal Alanı Boş Bırakılmış, Çalışır Durumda Çok Özel Altın Cep Saati-76,44 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Ünlü Ermeni Saat Ustası K.Makoulian Yapımı, M. Makoulian Constantinople Damgalı, 14K Altın, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Altın ve Dantel İşçilikli Akrep Yelkovanlı, Çift Kapağıda Çok Şık Flora İşlemeli, Çalışır Durumda, Eşsiz ve Nadir Altın Cep Saati-Toz Kapağında Özel Spiral Brequet Sistem Bilgisi, 16 Değerli Taş Bilgisi, Mi Chronometre Sertifika Bilgisi ve M. Makoulian Constantinople Damgaları Mevcuttur.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Ünlü Ermeni Saat Ustası K.Makoulian Yapımı, M. Makoulian Constantinople Damgalı, 14K Altın, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Altın ve Dantel İşçilikli Akrep Yelkovanlı, Çift Kapağıda Çok Şık Flora İşlemeli, Çalışır Durumda, Eşsiz ve Nadir Altın Cep Saati-Toz Kapağında Özel Spiral Brequet Sistem Bilgisi, 16 Değerli Taş Bilgisi, Mi Chronometre Sertifika Bilgisi ve M. Makoulian Constantinople Damgaları Mevcuttur.

    TLSold
  • Omega Marka, 40 Mikron Altın Kaplama, Kusursuz Altın Sarısı Kadrana Sahip, Avcı Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası Çil Kondisyonda ve Omega Damgalı Olup 15 Değerli Taşlı, Kapaklar Üzerindeki İşlemeler İle Uyumlu Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-Kapaklarda Omega Damgası, 40 Mikron Altın Kaplama Garantisi ve Bufalo Sembolü Mevcuttur. Toz Kapağında 25 Yıl Anısına Hediye Edildiği İthaf Yazısı ve 15.04.1937 Tarihi Yer Almaktadır. Makinadaki Seri Numarası 1925-1935 Arasını Göstermektedir.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Omega Marka, 40 Mikron Altın Kaplama, Kusursuz Altın Sarısı Kadrana Sahip, Avcı Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası Çil Kondisyonda ve Omega Damgalı Olup 15 Değerli Taşlı, Kapaklar Üzerindeki İşlemeler İle Uyumlu Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-Kapaklarda Omega Damgası, 40 Mikron Altın Kaplama Garantisi ve Bufalo Sembolü Mevcuttur. Toz Kapağında 25 Yıl Anısına Hediye Edildiği İthaf Yazısı ve 15.04.1937 Tarihi Yer Almaktadır. Makinadaki Seri Numarası 1925-1935 Arasını Göstermektedir.

    TLSold
  • Omega Marka, 14K Altın, Arka Kapağı Efsane Kırmızı Mine İşçilikli Çiçek Figürlü, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası Omega Damgalı, Kusursuz ve Seri Numaralı, Tek Kapaklı, Çil Kondisyonda, Çalışır Durumda Altın Cep Saati-Kadranda Kılcallar Mevcuttur.
Kapakta Omega Damgası, Saatin Sahibinin İsmi ve 19.10.1942 Tarihi Mevcuttur. Ayrıca Kapakta 14K Altın Damgası ve Seri Numarası Vardır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Omega Marka, 14K Altın, Arka Kapağı Efsane Kırmızı Mine İşçilikli Çiçek Figürlü, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası Omega Damgalı, Kusursuz ve Seri Numaralı, Tek Kapaklı, Çil Kondisyonda, Çalışır Durumda Altın Cep Saati-Kadranda Kılcallar Mevcuttur. Kapakta Omega Damgası, Saatin Sahibinin İsmi ve 19.10.1942 Tarihi Mevcuttur. Ayrıca Kapakta 14K Altın Damgası ve Seri Numarası Vardır.

    TLSold
  • 19. yy. Porselen Kadranı Hz. İsa (Jesus) Önünde Dua Eden Kız Tasvirli, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Prior Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-105,90 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    19. yy. Porselen Kadranı Hz. İsa (Jesus) Önünde Dua Eden Kız Tasvirli, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Prior Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-105,90 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • J. W. Benson (1900'lerin Başı), Kasa Yapımcısı Aoron Lupkin Denison, 9K Altın Kasalı, 9K Altın Zincir, 18K Altın Mühür, Toz Kapağı ve Tepe Halka Dahil Altından Mamul, Mekanizması 15 Değerli Taşlı, Tüm Seri Numaraları Tutarlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-Hem Saat Kapalıyken Hem de Kapağı Açtığımızda 2 Farklı Kadran ve Kapak Dizaynı İle Okuma İmkanı Sağlayan, Dönemin Fark Yaratan Öncülerindendir. Kasada ve Tacında 375 ve 9K Altın Damgası Mevcuttur. Toz Kapağında ''St George Omnibüs Firmasının H. Marriot'a Hediyesidir'' İthafı Bulunmaktadır. St. George Firması İngiltere'de Bulunan Bulunan Dönemin En Büyük Yolcu Taşıma Firmasıdır. Efemerik Özelliği Olan Bir Altın Cep Saatidir.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    J. W. Benson (1900'lerin Başı), Kasa Yapımcısı Aoron Lupkin Denison, 9K Altın Kasalı, 9K Altın Zincir, 18K Altın Mühür, Toz Kapağı ve Tepe Halka Dahil Altından Mamul, Mekanizması 15 Değerli Taşlı, Tüm Seri Numaraları Tutarlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Altın Cep Saati-Hem Saat Kapalıyken Hem de Kapağı Açtığımızda 2 Farklı Kadran ve Kapak Dizaynı İle Okuma İmkanı Sağlayan, Dönemin Fark Yaratan Öncülerindendir. Kasada ve Tacında 375 ve 9K Altın Damgası Mevcuttur. Toz Kapağında ''St George Omnibüs Firmasının H. Marriot'a Hediyesidir'' İthafı Bulunmaktadır. St. George Firması İngiltere'de Bulunan Bulunan Dönemin En Büyük Yolcu Taşıma Firmasıdır. Efemerik Özelliği Olan Bir Altın Cep Saatidir.

    TLSold
  • Biri Osmanlı Diğeri Latin Rakamlı Çift Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Gümüş ve Altın Yaldız El Süslemeli, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Arka Kapağı El İşçilikli, Tırnak Basmalı Mekanizmalı, Aykırı Çapta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Osmanlı Kaptan Cep Saati-58,34 gr.
Saat Çapı: 4,2 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Biri Osmanlı Diğeri Latin Rakamlı Çift Kadrana Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Gümüş ve Altın Yaldız El Süslemeli, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Arka Kapağı El İşçilikli, Tırnak Basmalı Mekanizmalı, Aykırı Çapta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Osmanlı Kaptan Cep Saati-58,34 gr. Saat Çapı: 4,2 cm.

    TLSold
  • Hebdomas 8 Days Calibri, Altın Kaplama Kasalı, Altın Çiçek Süslemeli Kadrana Sahip, 4 Ödüllü, Üstten Kurmalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-108,43 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Hebdomas 8 Days Calibri, Altın Kaplama Kasalı, Altın Çiçek Süslemeli Kadrana Sahip, 4 Ödüllü, Üstten Kurmalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-108,43 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. İsviçre Üretimi, World Time, Gümüş Kasalı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Aynı Anda 6 Farklı Ülkenin Saatini Gösteren, Alttan Kayar Saniyeside Bulunan, Altın İşlemeli Kadrana Sahip, Çalışır Durumda, Çok Özel ve Nadir Gümüş Cep Saati-118,35 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    19. yy. İsviçre Üretimi, World Time, Gümüş Kasalı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Aynı Anda 6 Farklı Ülkenin Saatini Gösteren, Alttan Kayar Saniyeside Bulunan, Altın İşlemeli Kadrana Sahip, Çalışır Durumda, Çok Özel ve Nadir Gümüş Cep Saati-118,35 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Hebdomas, 8 Günlük, Transparan Balance Sitemi ve Aykırı Kadrana Sahip, 875 Ayar Gümüş, 84, 875 Ayar İsviçre Damgası Olan Ayı Damgası, Eight Days ve Swiss Made Damgalarının Bulunduğu, Tırnak Basmalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-81,72 gr.
Saat Çapı: 5 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Osmanlı Hebdomas, 8 Günlük, Transparan Balance Sitemi ve Aykırı Kadrana Sahip, 875 Ayar Gümüş, 84, 875 Ayar İsviçre Damgası Olan Ayı Damgası, Eight Days ve Swiss Made Damgalarının Bulunduğu, Tırnak Basmalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-81,72 gr. Saat Çapı: 5 cm.

    TLSold
  • Hebdomas 8 Days Bunny, Altın Kaplama Kasalı, Altın Çiçek Süslemeli Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Flora Desenler İşli, Mekanizması Full Desenli, Kusursuz Kondisyonda, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-67,10 gr.
Çap: 4,2 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Hebdomas 8 Days Bunny, Altın Kaplama Kasalı, Altın Çiçek Süslemeli Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Flora Desenler İşli, Mekanizması Full Desenli, Kusursuz Kondisyonda, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-67,10 gr. Çap: 4,2 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Giant Lever Marka, (1870-1880'ler) Tırnak Basmalı, Kadranı Multicolor Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Kusursuz Görselliğine Sahip, Romen İri Rakamlı, Rakamlar Arası Gümüş İşlemeli, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapakta Üst Düzey Buharlı Tren Görelinin Bulunduğu, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Katı Nikel Damgalı ve 2829 Seri Numaralıdır. Toz Kapağı Seyir Kapağı Niteliğinde Şeffaf Olup, Mekanizma Kusursuz Kondisyondadır. Aykırı Ebat ve Ağırlıkta, Üst Düzey İşlenmiş Buharlı Tren ve Görselliği Çok Yüksek Kadranıyla Nadir Dev Boy Cep Saatidir.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    İsviçre Üretimi Giant Lever Marka, (1870-1880'ler) Tırnak Basmalı, Kadranı Multicolor Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Kusursuz Görselliğine Sahip, Romen İri Rakamlı, Rakamlar Arası Gümüş İşlemeli, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapakta Üst Düzey Buharlı Tren Görelinin Bulunduğu, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Katı Nikel Damgalı ve 2829 Seri Numaralıdır. Toz Kapağı Seyir Kapağı Niteliğinde Şeffaf Olup, Mekanizma Kusursuz Kondisyondadır. Aykırı Ebat ve Ağırlıkta, Üst Düzey İşlenmiş Buharlı Tren ve Görselliği Çok Yüksek Kadranıyla Nadir Dev Boy Cep Saatidir.

    TLSold
  • West And Watch Co Marka (1900'lerin Başı), Arapça Salaten Tüncine Duası ve Tevhid İşlenmiş Çok Özel Kadranlı, Tırnak Basmalı Lever Mekanizmaya Sahip, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Salaten Tüncine Sünnet Bir Dua Olup Sürekli Okunduğunda Belalara ve Kazalara Karşı İnsanları Koruduğuna İnanılır. O Dönem Dünyadaki En Önemli Ulaşım Yolu Tren Yolu Olmakla Birlikte Tren Kazaları, Haydutlar ve Hırsızlıklar Sık Sık Görülmeye Başlanmış, Bu Açıdan Saat Manevi Bir Koruma Kalkanı İnanışı İle İmal Edilmiştir. West And Co Marka Arap Pazarına Üretim Yapmış Dönemin Önemli Markalarındandır.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    West And Watch Co Marka (1900'lerin Başı), Arapça Salaten Tüncine Duası ve Tevhid İşlenmiş Çok Özel Kadranlı, Tırnak Basmalı Lever Mekanizmaya Sahip, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Salaten Tüncine Sünnet Bir Dua Olup Sürekli Okunduğunda Belalara ve Kazalara Karşı İnsanları Koruduğuna İnanılır. O Dönem Dünyadaki En Önemli Ulaşım Yolu Tren Yolu Olmakla Birlikte Tren Kazaları, Haydutlar ve Hırsızlıklar Sık Sık Görülmeye Başlanmış, Bu Açıdan Saat Manevi Bir Koruma Kalkanı İnanışı İle İmal Edilmiştir. West And Co Marka Arap Pazarına Üretim Yapmış Dönemin Önemli Markalarındandır.

    TLSold
  • Tissot Marka, Orijinal Renkli Kadrana Sahip, İç İçe Geçmiş Kadran ve Ölçüm Birimleri İle Farklı Yapıda, Mekanizması Altın Kaplama ve 17 Değerli Taşlı, Kapak İçinde CHS Tissot & Fills Swiss Damgası Bulunan, Literatüre Girmiş Doktor Saati Diye Bilinen Saatlerin En Donanımlarından Biri Olan Koleksiyon Değeri Yüksek, Çalışır Durumda Cep Saati-TissotGent's Pocket Watch Doctor's Chrograph Medicus. Kırmızı Kadran Telemetre/km, En Dış Kadran Chronograph ve Yeşil Kısım 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçümlemelerine Ait Göstergelerdir.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Tissot Marka, Orijinal Renkli Kadrana Sahip, İç İçe Geçmiş Kadran ve Ölçüm Birimleri İle Farklı Yapıda, Mekanizması Altın Kaplama ve 17 Değerli Taşlı, Kapak İçinde CHS Tissot & Fills Swiss Damgası Bulunan, Literatüre Girmiş Doktor Saati Diye Bilinen Saatlerin En Donanımlarından Biri Olan Koleksiyon Değeri Yüksek, Çalışır Durumda Cep Saati-TissotGent's Pocket Watch Doctor's Chrograph Medicus. Kırmızı Kadran Telemetre/km, En Dış Kadran Chronograph ve Yeşil Kısım 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçümlemelerine Ait Göstergelerdir.

    TLSold
  • Tırnak Basmalı, Romen Rakamlı Damla Kabartma Model Kadrana Sahip, Rakamların Çevreleri, Kadran Çevresi ve Çiçek Motifi Altın Yaldızlar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Saatin Kadarininda Kilcal Ve Atik Mevcuttur. Haliyle

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Tırnak Basmalı, Romen Rakamlı Damla Kabartma Model Kadrana Sahip, Rakamların Çevreleri, Kadran Çevresi ve Çiçek Motifi Altın Yaldızlar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Saatin Kadarininda Kilcal Ve Atik Mevcuttur. Haliyle

    TLSold
  • Omega Marka, 925 Ayar Gümüş Kasalı, Aşağıdan Kayar Saniyeli, Mavi ve Siyah Renk Saat Göstergeli, Nadir Ebatta, Çok Nadir Denk Gelecek Temizlikte ve Dakiklikte, Çalışır Durumda, Kösteği İle Birlikte, Koleksiyonluk Gümüş Cep Saati-95,44 gr.
Saat Çapı: 5 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Omega Marka, 925 Ayar Gümüş Kasalı, Aşağıdan Kayar Saniyeli, Mavi ve Siyah Renk Saat Göstergeli, Nadir Ebatta, Çok Nadir Denk Gelecek Temizlikte ve Dakiklikte, Çalışır Durumda, Kösteği İle Birlikte, Koleksiyonluk Gümüş Cep Saati-95,44 gr. Saat Çapı: 5 cm.

    TLSold
  • Gedeon Thommenn'in Kurmuş Olduğu Revue Marka, Tepeden Kurmalı, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Yüksek Kondisyonda, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Bir İkincisinin Bulunma Olasılığı Çok Zor, Üst Düzey Koleksiyonluk, Çok Nadir Cep Saati-Kapaklarda 1880'leri ve Gümüş Olduğunu İşaret Eden Orman Tavuğu Damgası Bulunmaktadır. Çalışması Kusursuza Yakındır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Gedeon Thommenn'in Kurmuş Olduğu Revue Marka, Tepeden Kurmalı, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Yüksek Kondisyonda, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Bir İkincisinin Bulunma Olasılığı Çok Zor, Üst Düzey Koleksiyonluk, Çok Nadir Cep Saati-Kapaklarda 1880'leri ve Gümüş Olduğunu İşaret Eden Orman Tavuğu Damgası Bulunmaktadır. Çalışması Kusursuza Yakındır.

    TLSold
  • Deuner Hampden Watch Co, Altın Dolgulu Kasaya Sahip, Double Roller Sistem ve 21 Değerli Taşlı Mekanizmalı, Kasanın Arka Kapağı ve Çevresi Üst Düzey İşlemeler İle Süslü, Mekanizması Kalem İşçilikli, Pasolu Kapaklı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Şık Cep Saati-Kapakta Deuner Logosu ve Tam 20 Yıl Garanti İbaresi Mevcuttur. Ohio Cantono Eyalet Damgalıdır. Seri Numaraları Tutarlıdır. Altın Dolgu: Saatin En Az %5'inin Altın Olması Şarttır. Altın Kaplama Saatlere Göre En Az 10 kat Daha Fazla Altın İçermektedir. Arka Kapakta Kufi Yazı Bulunmaktadır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Deuner Hampden Watch Co, Altın Dolgulu Kasaya Sahip, Double Roller Sistem ve 21 Değerli Taşlı Mekanizmalı, Kasanın Arka Kapağı ve Çevresi Üst Düzey İşlemeler İle Süslü, Mekanizması Kalem İşçilikli, Pasolu Kapaklı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Şık Cep Saati-Kapakta Deuner Logosu ve Tam 20 Yıl Garanti İbaresi Mevcuttur. Ohio Cantono Eyalet Damgalıdır. Seri Numaraları Tutarlıdır. Altın Dolgu: Saatin En Az %5'inin Altın Olması Şarttır. Altın Kaplama Saatlere Göre En Az 10 kat Daha Fazla Altın İçermektedir. Arka Kapakta Kufi Yazı Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Edward John Dent London Marka, Osmanlı Kadranlı, 1845 London Kasalı, Gümüş Üzeri Tombak Kaplama, Anahtar Kurmalı, Kadranı Osmanlı Paşa Tasvirli, Kapakları ve Makina Osmanlı Devlet Armalı, Kapak ve Makina Seri Numaraları Tutarlı, Makinası J. Dent London İmzalı, Alttan kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere Parlementosundaki Bigben Saatinin Yapımcısıdır. Kasada London 1845 Tarihini İşaret Eden Damgalar (Arslan ve Jaguar) Bulunmaktadır.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Edward John Dent London Marka, Osmanlı Kadranlı, 1845 London Kasalı, Gümüş Üzeri Tombak Kaplama, Anahtar Kurmalı, Kadranı Osmanlı Paşa Tasvirli, Kapakları ve Makina Osmanlı Devlet Armalı, Kapak ve Makina Seri Numaraları Tutarlı, Makinası J. Dent London İmzalı, Alttan kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere Parlementosundaki Bigben Saatinin Yapımcısıdır. Kasada London 1845 Tarihini İşaret Eden Damgalar (Arslan ve Jaguar) Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Regulateur Marka, Kadranı Çok Şık Lokomotif Görselli, Rakamları Eksiksiz Gümüş Çakmalar ve Mavi Mine İşçilik İle Süslü, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi Full Kabartma Çiçek Motifli, Büyüt Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-208,23 gr.
Çap: 6,6 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Regulateur Marka, Kadranı Çok Şık Lokomotif Görselli, Rakamları Eksiksiz Gümüş Çakmalar ve Mavi Mine İşçilik İle Süslü, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasa Çevresi Full Kabartma Çiçek Motifli, Büyüt Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-208,23 gr. Çap: 6,6 cm.

    TLSold
  • 8 Jours Jubidos (8 Days Hebdomas), Kadranı Sanatçı İşi El Boyama Renkli Zengin Görselli, Arka Kapağı Kabartma Elindeki Bebekle Konuşan Kadın Figürlü, Kasa Çevresi Flora Desenler İle Süslü, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovana Sahip, Üst Düzey Kondisyonda, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-105,25 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    8 Jours Jubidos (8 Days Hebdomas), Kadranı Sanatçı İşi El Boyama Renkli Zengin Görselli, Arka Kapağı Kabartma Elindeki Bebekle Konuşan Kadın Figürlü, Kasa Çevresi Flora Desenler İle Süslü, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovana Sahip, Üst Düzey Kondisyonda, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-105,25 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Arusyak Papazyan (1841-1907), Osmanlı Porselen Kadranında Arusyak Papazyan İzmir Yazılı, Devleti Aliye Damgalı, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapakları Kalem İşçiliği İle Flora Desenli, Yüksek Kondisyonda, Tarihi Değeri Çok Yüksek Çalışır Durumda Cep Saati-Osmanlı Ermeni Aktristi Olan Arakis Aruşak Papazian Osmanlı İmparatorluğu'nun ve Dolayısıyla Ortadoğu'nun İlk Profesyonel Kadın Oyuncusu Olarak Tarih Sayfalarına Geçmiştir. Arusyak Papazyan 1858 Yılında Ekşiyan Kumpanyası İle İzmir'e Turneye Gitmiştir. Bu Saatinse O Dönemde Kendisine Hediye Edildiği Anlaşılmaktadır.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Osmanlı Dönemi, Arusyak Papazyan (1841-1907), Osmanlı Porselen Kadranında Arusyak Papazyan İzmir Yazılı, Devleti Aliye Damgalı, Anahtar Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapakları Kalem İşçiliği İle Flora Desenli, Yüksek Kondisyonda, Tarihi Değeri Çok Yüksek Çalışır Durumda Cep Saati-Osmanlı Ermeni Aktristi Olan Arakis Aruşak Papazian Osmanlı İmparatorluğu'nun ve Dolayısıyla Ortadoğu'nun İlk Profesyonel Kadın Oyuncusu Olarak Tarih Sayfalarına Geçmiştir. Arusyak Papazyan 1858 Yılında Ekşiyan Kumpanyası İle İzmir'e Turneye Gitmiştir. Bu Saatinse O Dönemde Kendisine Hediye Edildiği Anlaşılmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Osmanlı Pazarı İçin Sınırlı Sayıda Üretilmiş, Kadranında Osmanlıca 3 Ünlü Ermeni Saat Ustasının İmzasını Taşıyan (Pouldijan-Djezvedijian-Arabian) ve Constantinople Yazılı, Makinasıda 3 Usta İmzalı ve Seri Numaralı, Osmanlı Kadran, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Toz Koruma Kapaklı ve Kasa Damgalı, Çalışır Durumda, Çok Nadir Cep Saati-92,33 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Osmanlı Dönemi, Osmanlı Pazarı İçin Sınırlı Sayıda Üretilmiş, Kadranında Osmanlıca 3 Ünlü Ermeni Saat Ustasının İmzasını Taşıyan (Pouldijan-Djezvedijian-Arabian) ve Constantinople Yazılı, Makinasıda 3 Usta İmzalı ve Seri Numaralı, Osmanlı Kadran, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Toz Koruma Kapaklı ve Kasa Damgalı, Çalışır Durumda, Çok Nadir Cep Saati-92,33 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Belenus Marka, Anahtar Kurmalı, Kadran Çevresi ve Kasa Kusursuz Aznavur İşçilikli, Kadranı Mavi-Beyaz Çift Renkte ve Flora Desenli, Aykırı Çapta, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Kapaklı, Özel İşçilikli Akrep Yelkovanlı, Kondisyonu Çok Temiz ve Diri, Sandık Malı, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-70,56 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Osmanlı Dönemi, Belenus Marka, Anahtar Kurmalı, Kadran Çevresi ve Kasa Kusursuz Aznavur İşçilikli, Kadranı Mavi-Beyaz Çift Renkte ve Flora Desenli, Aykırı Çapta, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Kapaklı, Özel İşçilikli Akrep Yelkovanlı, Kondisyonu Çok Temiz ve Diri, Sandık Malı, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-70,56 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Edward Prior London, Osmanlı Kadran, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kadranı ve Makinası Edward Prior İmzalı, Kasa Çevresi Gravürlü, Nadir Ebatta ve Nadir Mekanizmaya Sahip, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-63,57 gr.
Çap: 4,4 cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Osmanlı Dönemi, Edward Prior London, Osmanlı Kadran, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kadranı ve Makinası Edward Prior İmzalı, Kasa Çevresi Gravürlü, Nadir Ebatta ve Nadir Mekanizmaya Sahip, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-63,57 gr. Çap: 4,4 cm.

    TLSold
  • Alman Yapımı, Junghans Marka, Alarmlı, 7 Değerli Taşlı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Metal İri Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-132,45 gr.
Çap: 5,6 cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Alman Yapımı, Junghans Marka, Alarmlı, 7 Değerli Taşlı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Metal İri Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-132,45 gr. Çap: 5,6 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Depose Marka, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Muhteşem Eski Model Araç Görseli İşlenmiş, Makinası Depose Damgalı, Sarı Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Camında Atık Mevcuttur.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    İsviçre Üretimi, Depose Marka, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Muhteşem Eski Model Araç Görseli İşlenmiş, Makinası Depose Damgalı, Sarı Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Camında Atık Mevcuttur.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Regulador Extra Marka, Rakamlar Yeşil Mine İşçilik İle Süslenmiş, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Metal Kasalı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Makinası Şeffaf Koruma Kapaklı ve Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Cep Saati-56,45 gr.
Çap: 4,5 cm.
Kadranında Ufacık Bir Atık Bulunmaktadır.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    İsviçre Üretimi, Regulador Extra Marka, Rakamlar Yeşil Mine İşçilik İle Süslenmiş, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Metal Kasalı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Makinası Şeffaf Koruma Kapaklı ve Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Cep Saati-56,45 gr. Çap: 4,5 cm. Kadranında Ufacık Bir Atık Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Acier Garanti Marka (Geyik Sembollü), Hebdomas, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Transparan Balance Sitemli ve Aykırı Kadrana Sahip, Gümüş ve Altın Çiçek Desenleri ve Damlalar İle Süslü, Meneviş Avcı Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-53,17 gr.
Çap: 4 cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Acier Garanti Marka (Geyik Sembollü), Hebdomas, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Transparan Balance Sitemli ve Aykırı Kadrana Sahip, Gümüş ve Altın Çiçek Desenleri ve Damlalar İle Süslü, Meneviş Avcı Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-53,17 gr. Çap: 4 cm.

    TLSold
  • Regulateur Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Meneviş Kasalı, Büyüt Ebatta, Makinası Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Cep Saati-195,04 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Regulateur Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Meneviş Kasalı, Büyüt Ebatta, Makinası Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Cep Saati-195,04 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • La Perle Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Kalem İşçilik İle Flora Desenler ve P İnsiyali İşli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Echappement Makinalı Spiral Breguet, 15 Değerli Taşlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-215,76 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    La Perle Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Kalem İşçilik İle Flora Desenler ve P İnsiyali İşli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Echappement Makinalı Spiral Breguet, 15 Değerli Taşlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-215,76 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • Ünlü İsviçreli Saat Üreticisi Omega Marka, 6 Ödüllü Grand Prix Paris 1900 Serisi, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, 6 Ödüllü, Kapak ve Makinası Omega Damgalı, Arka Kapağı Güneş Desenli ve İnsiyal Alanı Boş, Kapkta 900 Ayar Gümüş Damgası Omega Damgası ve Alman Pazarına Üretildiğini Gösteren Taç Damgası Yer Alan, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-72,63 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Ünlü İsviçreli Saat Üreticisi Omega Marka, 6 Ödüllü Grand Prix Paris 1900 Serisi, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, 6 Ödüllü, Kapak ve Makinası Omega Damgalı, Arka Kapağı Güneş Desenli ve İnsiyal Alanı Boş, Kapkta 900 Ayar Gümüş Damgası Omega Damgası ve Alman Pazarına Üretildiğini Gösteren Taç Damgası Yer Alan, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-72,63 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Ünlü İsviçreli Saat Üreticisi Omega Marka (1916-1923), Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli,  7 Altın Ödüllü, Kapak ve Makinası Omega Damgalı, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, kapak ve Makina Seri Numarası Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-72,27 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Ünlü İsviçreli Saat Üreticisi Omega Marka (1916-1923), Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, 7 Altın Ödüllü, Kapak ve Makinası Omega Damgalı, Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, kapak ve Makina Seri Numarası Tutarlı, Çalışır Durumda Cep Saati-72,27 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Thomas Russell & Son Liverpool, Victoria Dönemi Kraliçeye Saat Yapan Thomas Russell Üretimi, Üzerinde Saatin Kendi Sembolü ve Latince ''Zaman Uçup Gidiyor'' Sloganı Bulunan, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Orijinal Porselen Kusursuz Kadranlı, Mavi Renk Akrep ve Yelkovanlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Nadir Cep Saati-131,34 gr.
Çap: 5,4 cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    İsviçre Üretimi, Thomas Russell & Son Liverpool, Victoria Dönemi Kraliçeye Saat Yapan Thomas Russell Üretimi, Üzerinde Saatin Kendi Sembolü ve Latince ''Zaman Uçup Gidiyor'' Sloganı Bulunan, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Orijinal Porselen Kusursuz Kadranlı, Mavi Renk Akrep ve Yelkovanlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Nadir Cep Saati-131,34 gr. Çap: 5,4 cm.

    TLSold
  • 1840'larda Üretilmiş, Taç Kısmında Kasa Yapımcısı İnsiyalli, Gümüş ve London Damgaları Bulunan, Kasanın Tamamı Full Aznavur İşçilikli ve Çevresi Zincir Modeli, Çift Kapaklı, Anahtar Kurmalı, Romen Rakamlı, Kapak İçi Damgaları Eksiksiz, Makinası Flora Desenli Gravürlü, Zincirli Makinalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-115,24 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    1840'larda Üretilmiş, Taç Kısmında Kasa Yapımcısı İnsiyalli, Gümüş ve London Damgaları Bulunan, Kasanın Tamamı Full Aznavur İşçilikli ve Çevresi Zincir Modeli, Çift Kapaklı, Anahtar Kurmalı, Romen Rakamlı, Kapak İçi Damgaları Eksiksiz, Makinası Flora Desenli Gravürlü, Zincirli Makinalı, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-115,24 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Reveil Avertisseur Marka, Taç Kısmı Dahil Kasanın Tamamı Kabarma Flora Desenleri İle İşli Olup Arka Kapağı Yine Kabartma İşçilik İle Dağcılar Görseli İşli, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Toz Kapağı Transparan Camlı, Makinada Minyatür Saat Görselinde Çark Bulunan, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-Akrep Sonradan Takılmıştır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    İsviçre Üretimi, Reveil Avertisseur Marka, Taç Kısmı Dahil Kasanın Tamamı Kabarma Flora Desenleri İle İşli Olup Arka Kapağı Yine Kabartma İşçilik İle Dağcılar Görseli İşli, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Toz Kapağı Transparan Camlı, Makinada Minyatür Saat Görselinde Çark Bulunan, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-Akrep Sonradan Takılmıştır.

    TLSold
  • Doxa Marka (1905-1906), Anti Magneitique, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Çok Şık Lokomotif Görselli, Makinası ve Toz Kapağı Doxa Damgalı, 5 Ödüllü, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-203,64 gr.
Çap: 6,6 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Doxa Marka (1905-1906), Anti Magneitique, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağı Çok Şık Lokomotif Görselli, Makinası ve Toz Kapağı Doxa Damgalı, 5 Ödüllü, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-203,64 gr. Çap: 6,6 cm.

    TLSold
  • Waltham Marka, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Çok Zarif Akrep ve Yelkovanlı, Üstten Kurmalı, Ön Kapağı Pasolu, Arka Kapağı İnsiyalli, Çalışır Durumda Cep Saati

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Waltham Marka, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Çok Zarif Akrep ve Yelkovanlı, Üstten Kurmalı, Ön Kapağı Pasolu, Arka Kapağı İnsiyalli, Çalışır Durumda Cep Saati

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff Constantinople, Çok Nadir Kadranlı, Çift Kapaklı Gümüş Kasalı, 4 Taşlı, Arkadan Kurmalı, Çalışır Durumda, Anahtarı İle Birlikte Koleksiyonluk Cep Saati-105,31 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff Constantinople, Çok Nadir Kadranlı, Çift Kapaklı Gümüş Kasalı, 4 Taşlı, Arkadan Kurmalı, Çalışır Durumda, Anahtarı İle Birlikte Koleksiyonluk Cep Saati-105,31 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Bağımsız Saniyeli Doktor Saati, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, İri Kasalı, Altın Kaplama, Makina Koruma Kasalı ve Sarı Renkte, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Motifli, Tek Kapaklı, Romen Rakamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-135 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Bağımsız Saniyeli Doktor Saati, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, İri Kasalı, Altın Kaplama, Makina Koruma Kasalı ve Sarı Renkte, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Motifli, Tek Kapaklı, Romen Rakamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-135 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • 1910-1920 Yılı, 3 Numerik Rakamlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağına İspanyolca ''Souvenir De La Guerre 1914'' Başlıklı Kalem İşçiliği İle Savaş Sahnesi Resmedilmiş, Arka Kapağı Kalem İşçiliği Motiflendirilmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-88,53 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    1910-1920 Yılı, 3 Numerik Rakamlı, Tepeden Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağına İspanyolca ''Souvenir De La Guerre 1914'' Başlıklı Kalem İşçiliği İle Savaş Sahnesi Resmedilmiş, Arka Kapağı Kalem İşçiliği Motiflendirilmiş, Çalışır Durumda Cep Saati-88,53 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • Etoile Marka, Paris 1900 Serisi, Kasası Full Savat İşçilikli, Arka Kapakta Altın Plaka Boş İnsiyal Alanı Yerleştirilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Kadranı Altın Damlalar İle Süslü, Tırnak Basmalı, Tepeden Kurmalı, 10 Değerli Taşlı, Cylindre Makinalı, Toz Kapağı Ay ve Yıldız Motifli ve 13 Altın Ödüllü, Dönem Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-Savatlarında Dökükler Mevcuttur.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Etoile Marka, Paris 1900 Serisi, Kasası Full Savat İşçilikli, Arka Kapakta Altın Plaka Boş İnsiyal Alanı Yerleştirilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Kadranı Altın Damlalar İle Süslü, Tırnak Basmalı, Tepeden Kurmalı, 10 Değerli Taşlı, Cylindre Makinalı, Toz Kapağı Ay ve Yıldız Motifli ve 13 Altın Ödüllü, Dönem Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-Savatlarında Dökükler Mevcuttur.

    TLSold
  • Prior Makinalı, Çift Kasalı, Büyük Boyutta, Makinası Şeytan Tasvirli ve Seri Numaralı, London ve 1858 Tarihini Gösteren Damgaları Eksiksiz, Gümüş Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-151,45 gr.
Çap: 5,8 cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Prior Makinalı, Çift Kasalı, Büyük Boyutta, Makinası Şeytan Tasvirli ve Seri Numaralı, London ve 1858 Tarihini Gösteren Damgaları Eksiksiz, Gümüş Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-151,45 gr. Çap: 5,8 cm.

    TLSold
  • Revue Marka, Nadir Askeri Kadrana Sahip, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Özel Fosforlu Akrep ve Yelkovanlı, Makinası Revue Damgalı, Toz Kapaklı, Nadir Ebatta, Makinası Çil Kondisyonda, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-64,75 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Revue Marka, Nadir Askeri Kadrana Sahip, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Özel Fosforlu Akrep ve Yelkovanlı, Makinası Revue Damgalı, Toz Kapaklı, Nadir Ebatta, Makinası Çil Kondisyonda, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-64,75 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • Waltham Watch Company A.B.D, (1879-1889) Gümüş Kasalı, Kasası Waltham Genel Müdürü Alfred Bedford ve Birmingham Damgalı, Tepe ve Kulp Kısmı Tarih ve Şehir Damgalarına Sahip, Kapak Numaraları Tutarlı, Makinası 7 Değerli Taşlı, İri Boyutta, Yarım Prior, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-173,28 gr.
Çap: 5,3 cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Waltham Watch Company A.B.D, (1879-1889) Gümüş Kasalı, Kasası Waltham Genel Müdürü Alfred Bedford ve Birmingham Damgalı, Tepe ve Kulp Kısmı Tarih ve Şehir Damgalarına Sahip, Kapak Numaraları Tutarlı, Makinası 7 Değerli Taşlı, İri Boyutta, Yarım Prior, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-173,28 gr. Çap: 5,3 cm.

    TLSold
  • İsviçre Yapımı Meuron And Comp (1790-1820), Quarter Repeater ve Alarmlı, Gümüş Kasalı, Hem Alarm Mekanizmalı Zilli Hem Çeyrek Çalarlı, Guilloche Desenli Sırt İşlemeli, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda, Nadir Prior Cep Saati (SAATİN KASASI SONRADAN REVİZE EDİLMİŞTİR, HALİYLE)-Meuron Dönemin Çalarlı Saat Konusunda En Meşhur Saatçilerinden Olup, Abraham Luis Breguet İçin Saatler Yapmıştır. Bir Saate Alarm ve Çeyrek Çalar Özelliğinin Eklenmesi, O Saatin İşçilik Süresinin Kat Kat Uzaması Anlamına Gelmektedir. Ayrıca Bu Tür Farklı Özellikleri Bir Kasaya Sığdırmakta Özel Yetenekli Ellere Sahip Ustalıklar Gerektirmektedir. Makinanın Toz Kapağında ve Makinada Meuron & Comp İsmi ve No: 2019 Vardır.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    İsviçre Yapımı Meuron And Comp (1790-1820), Quarter Repeater ve Alarmlı, Gümüş Kasalı, Hem Alarm Mekanizmalı Zilli Hem Çeyrek Çalarlı, Guilloche Desenli Sırt İşlemeli, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda, Nadir Prior Cep Saati (SAATİN KASASI SONRADAN REVİZE EDİLMİŞTİR, HALİYLE)-Meuron Dönemin Çalarlı Saat Konusunda En Meşhur Saatçilerinden Olup, Abraham Luis Breguet İçin Saatler Yapmıştır. Bir Saate Alarm ve Çeyrek Çalar Özelliğinin Eklenmesi, O Saatin İşçilik Süresinin Kat Kat Uzaması Anlamına Gelmektedir. Ayrıca Bu Tür Farklı Özellikleri Bir Kasaya Sığdırmakta Özel Yetenekli Ellere Sahip Ustalıklar Gerektirmektedir. Makinanın Toz Kapağında ve Makinada Meuron & Comp İsmi ve No: 2019 Vardır.

    TLSold
  • Zenith Marka (1920), Agate Kaya Kasalı, Ön Camı Çevirmeli, Çevresi Altın Kaplama, Orijinal Kaya Kasa İçinde Çok Nadir, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Aynı Kasadan Başka Bir Tane Daha Yoktur. Çünkü Kullanılan Doğal Taşların Model ve Dıkuları Farklıdır.Kadranı ve Makinası Kusursuzdur. Mekanizması Tamamen Çıkıyor. Agate Kaya Kısmı Bütünlüğü Bozmayacak Şekilde Çatlaktır.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Zenith Marka (1920), Agate Kaya Kasalı, Ön Camı Çevirmeli, Çevresi Altın Kaplama, Orijinal Kaya Kasa İçinde Çok Nadir, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Aynı Kasadan Başka Bir Tane Daha Yoktur. Çünkü Kullanılan Doğal Taşların Model ve Dıkuları Farklıdır.Kadranı ve Makinası Kusursuzdur. Mekanizması Tamamen Çıkıyor. Agate Kaya Kısmı Bütünlüğü Bozmayacak Şekilde Çatlaktır.

    TLSold
  • Muhteşem Görselliğe Sahip, Kadranı Multicolor Flora Desenler ve Altın Damlalar İle Süslenmiş, Lacivert Renk Romen Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Gravürlü, Arka Kapağı Çok Şık At Görseli İşlenmiş, Aykırı Formda Ön Çerçeveli, Çalışır Durumda, Zengin Görselliğe Sahip Gümüş Cep Saati-İç Kapakta Saatin Sahibinin Adı Soyadı, 800 Ayar Gümüş Damgası ve Alman Pazarına Üretildiğini “Gösteren Damgalar Mevcuttur. Toz Kapağı Metaldir. Kasa Bronz ve Gümüş Çift Renklidir. Kadranın Porseleninde Kırık Mevcuttur.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Muhteşem Görselliğe Sahip, Kadranı Multicolor Flora Desenler ve Altın Damlalar İle Süslenmiş, Lacivert Renk Romen Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Gravürlü, Arka Kapağı Çok Şık At Görseli İşlenmiş, Aykırı Formda Ön Çerçeveli, Çalışır Durumda, Zengin Görselliğe Sahip Gümüş Cep Saati-İç Kapakta Saatin Sahibinin Adı Soyadı, 800 Ayar Gümüş Damgası ve Alman Pazarına Üretildiğini “Gösteren Damgalar Mevcuttur. Toz Kapağı Metaldir. Kasa Bronz ve Gümüş Çift Renklidir. Kadranın Porseleninde Kırık Mevcuttur.

    TLSold
  • Dublexeşapman, Anahtar Kurmalı, Sarkaçlı, Porselen Kadranlı, Gümüş Avcı Kasalı, Kadranına Mine İşçiliği İle Uzakdoğu Figürleri İşlenmiş, Kapakları Guilloche Tekniği İle İşlenmiş, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Sarkaç Penceresi Ovaldir. Kapaklarda ve Toz Kapağında 1224 Seri Numarası Vardır. Kapak Guilloche Tekniği Usta İşi Oyma, Nakış, Vernik ve Cila Tekniğidir. Tepe Halkada Seçilemeyen Bir Damga Vardır.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Dublexeşapman, Anahtar Kurmalı, Sarkaçlı, Porselen Kadranlı, Gümüş Avcı Kasalı, Kadranına Mine İşçiliği İle Uzakdoğu Figürleri İşlenmiş, Kapakları Guilloche Tekniği İle İşlenmiş, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Sarkaç Penceresi Ovaldir. Kapaklarda ve Toz Kapağında 1224 Seri Numarası Vardır. Kapak Guilloche Tekniği Usta İşi Oyma, Nakış, Vernik ve Cila Tekniğidir. Tepe Halkada Seçilemeyen Bir Damga Vardır.

    TLSold
  • 200 Yılı Aşkın Prior, Saat Yapımcısı James Stoddart (1821-1830), Kasa Yapımcısı Richard Greves (1794-1805), Makinası Çiçek Desenleri İle Süslenmiş, Anahtar Kurmalı, Çift Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Tam Bir Tarihi Prior Cep Saati-J. Stoddart İngiltere'nin Saygı Değer Saatçilerinden Olup, Uzun Bir Dönem Saatçilik Enstitüsü Baş Sekreterliği Yapmıştır. 1805-1886 Arasında Yaşamış Olan Ünlü Saatçinin Bu Saati 1825-1830 Dönemine Aittir. Makina Seri Nosu 952dir. Makina Çiçek Desenleri İle Süslenmiş Olup, Ayrıca Saatçinin İmza Niteliğindeki Kraliyete Ait Bir El Figürüde Vardır. Arka Kapak İçindeki Resim İse Hristiyanların ''Lord Prayer'' Babamızın Duası İçeriklidir ve Altında Bu Resmi Tasvir Eden Bir Yazı Vardır.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    200 Yılı Aşkın Prior, Saat Yapımcısı James Stoddart (1821-1830), Kasa Yapımcısı Richard Greves (1794-1805), Makinası Çiçek Desenleri İle Süslenmiş, Anahtar Kurmalı, Çift Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Tam Bir Tarihi Prior Cep Saati-J. Stoddart İngiltere'nin Saygı Değer Saatçilerinden Olup, Uzun Bir Dönem Saatçilik Enstitüsü Baş Sekreterliği Yapmıştır. 1805-1886 Arasında Yaşamış Olan Ünlü Saatçinin Bu Saati 1825-1830 Dönemine Aittir. Makina Seri Nosu 952dir. Makina Çiçek Desenleri İle Süslenmiş Olup, Ayrıca Saatçinin İmza Niteliğindeki Kraliyete Ait Bir El Figürüde Vardır. Arka Kapak İçindeki Resim İse Hristiyanların ''Lord Prayer'' Babamızın Duası İçeriklidir ve Altında Bu Resmi Tasvir Eden Bir Yazı Vardır.

    TLSold
  • Zenith Marka, Devlet Demiryolları Grand Prix Paris 1900 Model, 1951 Yılı, Mavi Renklendirilmiş Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı İlk Günkü Canlılığında T.C.D.D. Görselli, Damgaları Eksiksiz, Mekanizması Kök Yakut Taşlı, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-84,73 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Zenith Marka, Devlet Demiryolları Grand Prix Paris 1900 Model, 1951 Yılı, Mavi Renklendirilmiş Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli Çift Numerik Kadranlı, Arka Kapağı İlk Günkü Canlılığında T.C.D.D. Görselli, Damgaları Eksiksiz, Mekanizması Kök Yakut Taşlı, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-84,73 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Kadranı El Boyama, Sedefli, Mine ve Altın İşlemeli Göl Kenarında Kilise Tasvirli, Görselle İç İçe Geçmiş Alttan Kayar Saniyeli, Aykırı Boyda, Anahtar Kurmalı, Maşa Yandan Vurmalı, Kapak Açma Buton Kısmına Kadar Bovet Tarzı, Kapakları Kalem İşçilikli, 13 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-İlk Lever Saatlerdendir, Kasada LT Baş Harfleri ve 12792 Seri Numarası Vardır. Görsel Şölen Diyebileceğimiz Bir Saattir.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Kadranı El Boyama, Sedefli, Mine ve Altın İşlemeli Göl Kenarında Kilise Tasvirli, Görselle İç İçe Geçmiş Alttan Kayar Saniyeli, Aykırı Boyda, Anahtar Kurmalı, Maşa Yandan Vurmalı, Kapak Açma Buton Kısmına Kadar Bovet Tarzı, Kapakları Kalem İşçilikli, 13 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-İlk Lever Saatlerdendir, Kasada LT Baş Harfleri ve 12792 Seri Numarası Vardır. Görsel Şölen Diyebileceğimiz Bir Saattir.

    TLSold
  • İsviçre Yapımı Repetition, Dakika Çalar, 11 Ödüllü, 900 Ayar Gümüş Kasalı, Alman Pazarına Üretilmiş, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Cep Saati Mekanizmasında En Zor ve Değerli Çalışma Prensibidir. Mekanizmada Marka Olmamakla Birlikte La Phare Sistimine Çok Benzemektedir. İlk Önce Saat Sonra Çeyrek Saatler ve En Sonunda da Dakikalar Çalar. Saat Size Kaç Olduğuna Söyler. Gece Karanlığında ve Görme Engelliler İçin Kullanım Rahatlığı Sağlamaktadır.
İlk Repeater Saatler 1676 Yılında Yapıldı. Her Dönem En Pahalı ve En Lüks Saatler Kategorisinin Başında Yer Aldı. Gaz Aydınlatmalarının Çıkmasıyla Birlikte Üretimleri Her Geçen Gün Azaldı.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    İsviçre Yapımı Repetition, Dakika Çalar, 11 Ödüllü, 900 Ayar Gümüş Kasalı, Alman Pazarına Üretilmiş, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Cep Saati Mekanizmasında En Zor ve Değerli Çalışma Prensibidir. Mekanizmada Marka Olmamakla Birlikte La Phare Sistimine Çok Benzemektedir. İlk Önce Saat Sonra Çeyrek Saatler ve En Sonunda da Dakikalar Çalar. Saat Size Kaç Olduğuna Söyler. Gece Karanlığında ve Görme Engelliler İçin Kullanım Rahatlığı Sağlamaktadır. İlk Repeater Saatler 1676 Yılında Yapıldı. Her Dönem En Pahalı ve En Lüks Saatler Kategorisinin Başında Yer Aldı. Gaz Aydınlatmalarının Çıkmasıyla Birlikte Üretimleri Her Geçen Gün Azaldı.

    TLSold
  • J. W. Benson London Marka, (1840-1850) Anahtar Kurmalı, Tepesine Kadar Kalın Altın Tombak Kalem İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati -Her İki Kapak İçinde J.B. Damgası Vardır. Kadranı Çok Temizdir. Makinada Kalem İşçiliği Sanatından Esintiler Bulunmaktadır. 24010 Seri Numarası, J. W. Benson İmzası ve Ludgate Hill London (Londra Şehrinde Küçük Bir Tepe Üzerinde Bir Sokak ve Çevresi) Damgası Vardır. J. W. Benson 1826-1878 Yılları Arasında ingiltere'de Doğmuş ve Yaşamıştır. Enstrüman ve Saat Yapımcısıdır.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    J. W. Benson London Marka, (1840-1850) Anahtar Kurmalı, Tepesine Kadar Kalın Altın Tombak Kalem İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Zinciri İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati -Her İki Kapak İçinde J.B. Damgası Vardır. Kadranı Çok Temizdir. Makinada Kalem İşçiliği Sanatından Esintiler Bulunmaktadır. 24010 Seri Numarası, J. W. Benson İmzası ve Ludgate Hill London (Londra Şehrinde Küçük Bir Tepe Üzerinde Bir Sokak ve Çevresi) Damgası Vardır. J. W. Benson 1826-1878 Yılları Arasında ingiltere'de Doğmuş ve Yaşamıştır. Enstrüman ve Saat Yapımcısıdır.

    TLSold
  • 1890'lar, Mükemmel İşçilik İle İşlenmiş, Multicolor Çiçek Desenleri İle Süslenmiş Kadrana Sahip, Çift Numerik Rakamlı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Arka Kapağına İşlenmiş Çiçek ve Kuş Figürleri İle 3 Boyutlu Muhteşem Görsellikte, Aykırı Tarzda Ön Çerçeveye Sahip, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-34,09 gr.
Çap: 3,5 cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    1890'lar, Mükemmel İşçilik İle İşlenmiş, Multicolor Çiçek Desenleri İle Süslenmiş Kadrana Sahip, Çift Numerik Rakamlı, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Arka Kapağına İşlenmiş Çiçek ve Kuş Figürleri İle 3 Boyutlu Muhteşem Görsellikte, Aykırı Tarzda Ön Çerçeveye Sahip, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-34,09 gr. Çap: 3,5 cm.

    TLSold
  • Perfecta Marka, ''Karl Brandt Norbjö'' Yazılı Kişiye Özel, Gündüz ve Gece Numerikli ve Alttan Akar Saniyeli Kadranlı, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı ve Çevresi Rose Gold Kaplama, Kasa Tırtıkları Sıfır Ayarında, Porselen Orijinal Kadrana Sahip, Zaman Tutuşu Çok Güzel, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Tarihi Nazi Doktor Cep Saati-Karl Brandt Norbjö; Nazi Almanyası Fizikçi, Doktor ve Savaş Suçlusudur. Hitlerin Yakınında Bulunan Sonraları Hitlerin Sağlık Yaverliğini Yapan ve Nazi Dönemi İnsan Deneylerinde Görev Almış Bir Doktordur. Son Dönemlerinde Savaş Suçundan Aranıp 1948 Yılında Asılarak İdam Edilmiştir.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Perfecta Marka, ''Karl Brandt Norbjö'' Yazılı Kişiye Özel, Gündüz ve Gece Numerikli ve Alttan Akar Saniyeli Kadranlı, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı ve Çevresi Rose Gold Kaplama, Kasa Tırtıkları Sıfır Ayarında, Porselen Orijinal Kadrana Sahip, Zaman Tutuşu Çok Güzel, Yüksek Kondisyonda, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Tarihi Nazi Doktor Cep Saati-Karl Brandt Norbjö; Nazi Almanyası Fizikçi, Doktor ve Savaş Suçlusudur. Hitlerin Yakınında Bulunan Sonraları Hitlerin Sağlık Yaverliğini Yapan ve Nazi Dönemi İnsan Deneylerinde Görev Almış Bir Doktordur. Son Dönemlerinde Savaş Suçundan Aranıp 1948 Yılında Asılarak İdam Edilmiştir.

    TLSold
  • Bonheur Marka, Nadir Rolex Yeşili Renginde Kadrana Sahip, Kadran Etrafındaki Dakika Noktaları Gümüş Saat Noktaları Altından, Transparan Balance Mekanizmalı, Meneviş Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Bonheur Fransızca Mutluluk Anlamına Gelmektedir. Marka Transparan Mekanizmada ve Tepe Kurma Kısmında Yazmaktadır.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Bonheur Marka, Nadir Rolex Yeşili Renginde Kadrana Sahip, Kadran Etrafındaki Dakika Noktaları Gümüş Saat Noktaları Altından, Transparan Balance Mekanizmalı, Meneviş Kasalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Bonheur Fransızca Mutluluk Anlamına Gelmektedir. Marka Transparan Mekanizmada ve Tepe Kurma Kısmında Yazmaktadır.

    TLSold
  • Ancre Marka, Tırnak Basmalı, Kasa Full Gravürlü ve Nadir Köşegen Formda, Kapak Numaraları Tutarlı, Arka Kapakta Dönemin Ulaşım Araçları Resmedilmiş, Çok Yüksek Görsellikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Zinciri İle Birlikte Cep Saati-Dönemin Ulaşım Araçlarından Uçağı ve Buharlı Gemisi Ön Plandadır. Toz Kapağında Saatin Ödüllerinin Görselleri, ''Mükemmelleştirilmiş Makina'' ve İsviçre Üretimi Yazmaktadır.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Ancre Marka, Tırnak Basmalı, Kasa Full Gravürlü ve Nadir Köşegen Formda, Kapak Numaraları Tutarlı, Arka Kapakta Dönemin Ulaşım Araçları Resmedilmiş, Çok Yüksek Görsellikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk, Zinciri İle Birlikte Cep Saati-Dönemin Ulaşım Araçlarından Uçağı ve Buharlı Gemisi Ön Plandadır. Toz Kapağında Saatin Ödüllerinin Görselleri, ''Mükemmelleştirilmiş Makina'' ve İsviçre Üretimi Yazmaktadır.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Loehr Patent Marka, Fine Silver Gümüş Damgalı, 16 Değerli Taşlı ve Özel Patentli Mekanizmaya Sahip, Patent Perpetuelle İmzalı ve 1267 Seri Numaralı, Alttan Kayar Saniyeli, Yüksek Kondisyonda, İlk Otomatik Saatlerden Biri Olan, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Dünyada Bugünki Mekanik Saatçiliğin Öncüsü Olan Saat Markalarından Biridir. Kurmalı Cep Saatlerinin O Dönemlerde Saat Kurulduktan Kısa Bir Süre İçinde Duruyor ve Her Duruşunda Tekrar Başka Güncel Bir Saatten Bakarak Saat Güncel Olarak Ayarlanıyor ve Tekrar Kuruluyordu. Bu Kullanım Problemini Kaldırmak İçin Ortaya Çıkan İlk Otomatik Saatlerden Biridir. İsviçre'nin Hassas Mekaniği İle Yer Çekim Kuvvetini Bir Araya Getiren Bir Patentli Mekanizmadır. Saat Hareket Ettikçe Kendini Kurmaya Devam Eden Bu Özel Mekanizmayı Bu Saatin İçinde İnceleyebilirsiniz. Bu Patent Avusturyalı Mühendis Von Loehrye Aittir. Ayrıca Bu Saatte Göreceğiniz Diğer Bir Yenilik İse Saati Anahtarla Ayarlamak Yerine Çok Daha Hızlı, Pratik ve Ergonomik Bir Sistem Olan Parmakla Ayarlamak. 1830'larda Kullanılmaya Başlayan Bu Sistem Çok Nadir Olarak Karşımıza Çıkmaktadır. Son Bir Görsel Fark Yaratan Özellik İse Saatin Taç Kısmının Sadece Bu Saate Özel Patentli Yapısıdır. Özet Olarak; Taç Kısmı Yeni Bir Görsellik Yaratan Patentli Üretim, Saat Kurma Mekaniği Yeni Bir Sistemi Getiren Patentli Üretim ve Mekanizma Çalışma Şekli Yeni Bir Devri Başlatan Patentli Cep Saatidir.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    İsviçre Üretimi, Loehr Patent Marka, Fine Silver Gümüş Damgalı, 16 Değerli Taşlı ve Özel Patentli Mekanizmaya Sahip, Patent Perpetuelle İmzalı ve 1267 Seri Numaralı, Alttan Kayar Saniyeli, Yüksek Kondisyonda, İlk Otomatik Saatlerden Biri Olan, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Dünyada Bugünki Mekanik Saatçiliğin Öncüsü Olan Saat Markalarından Biridir. Kurmalı Cep Saatlerinin O Dönemlerde Saat Kurulduktan Kısa Bir Süre İçinde Duruyor ve Her Duruşunda Tekrar Başka Güncel Bir Saatten Bakarak Saat Güncel Olarak Ayarlanıyor ve Tekrar Kuruluyordu. Bu Kullanım Problemini Kaldırmak İçin Ortaya Çıkan İlk Otomatik Saatlerden Biridir. İsviçre'nin Hassas Mekaniği İle Yer Çekim Kuvvetini Bir Araya Getiren Bir Patentli Mekanizmadır. Saat Hareket Ettikçe Kendini Kurmaya Devam Eden Bu Özel Mekanizmayı Bu Saatin İçinde İnceleyebilirsiniz. Bu Patent Avusturyalı Mühendis Von Loehrye Aittir. Ayrıca Bu Saatte Göreceğiniz Diğer Bir Yenilik İse Saati Anahtarla Ayarlamak Yerine Çok Daha Hızlı, Pratik ve Ergonomik Bir Sistem Olan Parmakla Ayarlamak. 1830'larda Kullanılmaya Başlayan Bu Sistem Çok Nadir Olarak Karşımıza Çıkmaktadır. Son Bir Görsel Fark Yaratan Özellik İse Saatin Taç Kısmının Sadece Bu Saate Özel Patentli Yapısıdır. Özet Olarak; Taç Kısmı Yeni Bir Görsellik Yaratan Patentli Üretim, Saat Kurma Mekaniği Yeni Bir Sistemi Getiren Patentli Üretim ve Mekanizma Çalışma Şekli Yeni Bir Devri Başlatan Patentli Cep Saatidir.

    TLSold
  • Altın ve Gümüş İşlemeli Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Arka Kapağı At Gravür Görselli, Makinası Full İşlemeli, Remontoir Makinalı, 6 Değerli Taşlı, Aykırı Formda, At Nalı Detaylı Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Cep Saati-101,09 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Altın ve Gümüş İşlemeli Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Arka Kapağı At Gravür Görselli, Makinası Full İşlemeli, Remontoir Makinalı, 6 Değerli Taşlı, Aykırı Formda, At Nalı Detaylı Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Cep Saati-101,09 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Perseo Marka, (1950-1960) İtalyan Demiryolları İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı FS İnsiyalli, Kasa Paslanmaz Nikel Krom, Mekanizma Cortebert Mekanik Hareket Sistemine Sahip, Kusursuz Kondisyonda, Saatin Değerine Değer Katan Dönemin Orijinal Kendi Perseo Damgalı Kösteği İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapaktaki FS İnsiyali Ferrovie Dello Steto İtaliano Anlamındadır. FS 1908 Yılında Kurulan İtalya Devletine Ait Demiryolları Hizmetleri Şirketidir.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    İsviçre Üretimi Perseo Marka, (1950-1960) İtalyan Demiryolları İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Arka Kapağı FS İnsiyalli, Kasa Paslanmaz Nikel Krom, Mekanizma Cortebert Mekanik Hareket Sistemine Sahip, Kusursuz Kondisyonda, Saatin Değerine Değer Katan Dönemin Orijinal Kendi Perseo Damgalı Kösteği İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapaktaki FS İnsiyali Ferrovie Dello Steto İtaliano Anlamındadır. FS 1908 Yılında Kurulan İtalya Devletine Ait Demiryolları Hizmetleri Şirketidir.

    TLSold
  • Çin Dublex Tarzında, (1950'ler) Anahtar Kurmalı, Aykırı Ebatta, Mekanizması Hem İskelettirilmiş Hem de Full Gravür İşçilikli, Toz Kapağında 4 Değerli Taş ve Cylinder Eşapman Bilgisi Yazan, Kadranı Mavi Renk İle Renklendirilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Zinciri İle Birlikte Koleksiyonluk Cep Saati-Mekanizmada Müthiş Bir Sanatla İskelet Model Üzerine Gravür İle Bir Kasaba Resmedilmiş, Saat İçerisinde Gizli Bir Cennet. Arka Kapaktaki Görselde Bu Kasaba Görseli Tamamlayıcı Nitelikte Olup, Kasabada Yaşayan Bir Avcı ve Atı İşçiliklidir.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Çin Dublex Tarzında, (1950'ler) Anahtar Kurmalı, Aykırı Ebatta, Mekanizması Hem İskelettirilmiş Hem de Full Gravür İşçilikli, Toz Kapağında 4 Değerli Taş ve Cylinder Eşapman Bilgisi Yazan, Kadranı Mavi Renk İle Renklendirilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda Zinciri İle Birlikte Koleksiyonluk Cep Saati-Mekanizmada Müthiş Bir Sanatla İskelet Model Üzerine Gravür İle Bir Kasaba Resmedilmiş, Saat İçerisinde Gizli Bir Cennet. Arka Kapaktaki Görselde Bu Kasaba Görseli Tamamlayıcı Nitelikte Olup, Kasabada Yaşayan Bir Avcı ve Atı İşçiliklidir.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Askeri Kadranlı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, 15 Değerli Taşlı, Akrep ve Yelkovanı Fosforlu, Kahverengi Rakamlı, Ön Kapağı Pasolu, Makinası Seri Numaralı ve Üst Düzey Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-71,39 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    İsviçre Üretimi, Askeri Kadranlı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, 15 Değerli Taşlı, Akrep ve Yelkovanı Fosforlu, Kahverengi Rakamlı, Ön Kapağı Pasolu, Makinası Seri Numaralı ve Üst Düzey Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-71,39 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Omega Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, 15 Değerli Taşlı, Kapağı ve Makinası Omega Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-67,40 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Omega Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, 15 Değerli Taşlı, Kapağı ve Makinası Omega Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-67,40 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • A Rosskopf & Co Patent Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Altın Noktalar İle Süslü Kadranlı, Arka Kapağı Rosskopf Damgalı, Makinası Garanti Antimagnetique İbareli ve Rosskopf Damgalı, 5 Ödüllü, Toz Kapağı Yapımcı Reklamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-91,76 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    A Rosskopf & Co Patent Marka, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Altın Noktalar İle Süslü Kadranlı, Arka Kapağı Rosskopf Damgalı, Makinası Garanti Antimagnetique İbareli ve Rosskopf Damgalı, 5 Ödüllü, Toz Kapağı Yapımcı Reklamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-91,76 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Remontoir Marka, Aznavur İşçilikli ve Kabartma Flora Desenli Kasaya Sahip, Bronz ve Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Zarif İşçilikli, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-65,60 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Remontoir Marka, Aznavur İşçilikli ve Kabartma Flora Desenli Kasaya Sahip, Bronz ve Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Zarif İşçilikli, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-65,60 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Remontoir Marka, Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Arka Kapağı Muhteşem İşçilik İle İşlenmiş Çiftçi Görselli, Makinası 10 Rubi Taşlı, Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Altın Noktalar İle Süslü, Kasa Çevresi Farklı Formda, Akrep Yelkovanı Özel İşçilikli, Bronz ve Gümüş Renkli Kasalı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-74,41 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Remontoir Marka, Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Arka Kapağı Muhteşem İşçilik İle İşlenmiş Çiftçi Görselli, Makinası 10 Rubi Taşlı, Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Altın Noktalar İle Süslü, Kasa Çevresi Farklı Formda, Akrep Yelkovanı Özel İşçilikli, Bronz ve Gümüş Renkli Kasalı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-74,41 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Amerika Yapımı, Philada Watch Case Co Riverside Marka, Aznavur İşçilikli Kasalı, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Makinası Pan-American Damgalı, Altın Kaplama, Yarı Kapalı Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-65,32 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Amerika Yapımı, Philada Watch Case Co Riverside Marka, Aznavur İşçilikli Kasalı, Çift Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Makinası Pan-American Damgalı, Altın Kaplama, Yarı Kapalı Makinalı, Çalışır Durumda Cep Saati-65,32 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • H. Girard Besançon Marka, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasası Full Kabarma Flora Desenleri İle Süslü, Arka Kapağı Yine Kabartma Tren Görselli, Metal kasalı ve Sarı Makinalı, Çalışır Durumda, Zengin Görsellikte Cep Saati-91,89 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    H. Girard Besançon Marka, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kasası Full Kabarma Flora Desenleri İle Süslü, Arka Kapağı Yine Kabartma Tren Görselli, Metal kasalı ve Sarı Makinalı, Çalışır Durumda, Zengin Görsellikte Cep Saati-91,89 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Arka Kapağı Kabartma ve Kalem İşçilikli Sahil Kasabası Manzara Resmi İşli, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Echappement Cylindre Makinalı, 4 Değerli Taşlı, Metal Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Sarı Beyaz Renk Kadranlı, Çalışır Durumda Zengin Görsellikte Cep Saati-79,20 gr.
Çap: 4,9 cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Arka Kapağı Kabartma ve Kalem İşçilikli Sahil Kasabası Manzara Resmi İşli, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Echappement Cylindre Makinalı, 4 Değerli Taşlı, Metal Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Sarı Beyaz Renk Kadranlı, Çalışır Durumda Zengin Görsellikte Cep Saati-79,20 gr. Çap: 4,9 cm.

    TLSold
  • Kasanın Tamamı Full Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Anahtar Kurmalı, Kadran Merkez Kısmı Desenli, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kapak Damgaları Eksiksiz, Taç ve Halka Kısmı Gümüş ve London Damgalı, Kasa Çevresi Gravürlü, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-43,53 gr.
Çap: 4 cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Kasanın Tamamı Full Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Anahtar Kurmalı, Kadran Merkez Kısmı Desenli, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kapak Damgaları Eksiksiz, Taç ve Halka Kısmı Gümüş ve London Damgalı, Kasa Çevresi Gravürlü, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-43,53 gr. Çap: 4 cm.

    TLSold
  • W. Rosskopf Patent Marka, Antimagnetique, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Rosskopf Damgalı, Makinası Rosskopf Damgalı, İç Kapağında Rosskopf Reklam Etiketi ve Toz Kapağı Yine Rosskopf Reklamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranda Kılcak ve Dökük Mevcuttur.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    W. Rosskopf Patent Marka, Antimagnetique, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Rosskopf Damgalı, Makinası Rosskopf Damgalı, İç Kapağında Rosskopf Reklam Etiketi ve Toz Kapağı Yine Rosskopf Reklamlı, Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranda Kılcak ve Dökük Mevcuttur.

    TLSold
  • Alpina Union Horlogere Marka, Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli ve Boş İnsiyal Alanlı, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Sarı Makinalı, Tepe Damgalı, Makinası ve Kapağı UH Damgalı, Camı Dönem Etiketli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Döneminde Üretici Tarafından Camı Değişmiş Olup Üzerinde Camın Değiştiğine Dair Etiketin Bulunması Saat Tarihi Açısından Önem Arz Etmektedir.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Alpina Union Horlogere Marka, Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli ve Boş İnsiyal Alanlı, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Sarı Makinalı, Tepe Damgalı, Makinası ve Kapağı UH Damgalı, Camı Dönem Etiketli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Döneminde Üretici Tarafından Camı Değişmiş Olup Üzerinde Camın Değiştiğine Dair Etiketin Bulunması Saat Tarihi Açısından Önem Arz Etmektedir.

    TLSold
  • Remontoir Marka, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli ve Boş İnsiyal Alanlı, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, İç Kapağı Desenli, Sarı MakinalıÇalışır Durumda Cep Saati-75,74 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Remontoir Marka, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renk ve Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli ve Boş İnsiyal Alanlı, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, İç Kapağı Desenli, Sarı MakinalıÇalışır Durumda Cep Saati-75,74 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Kaiserstunde Marka, Alman pazarı İçin Üretilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Çok Şık At Figürü İşli, Gümüş Kasalı, 6 Değerli Taşlı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Makinası ve Kapağı Kaiserstunde Damgalı, Kasa Altıgen Model Bronz Gümüş Renkli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-75,13 gr.
Çap: 4,6 cm.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Kaiserstunde Marka, Alman pazarı İçin Üretilmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Çok Şık At Figürü İşli, Gümüş Kasalı, 6 Değerli Taşlı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Makinası ve Kapağı Kaiserstunde Damgalı, Kasa Altıgen Model Bronz Gümüş Renkli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-75,13 gr. Çap: 4,6 cm.

    TLSold
  • Quatre Trous Enjoyaux Marka, Taç Kısmı Dahil Tüm Kasa Full Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Slim Kasa, Anahtar Kurmalı, Romen Rakamlı, Achappement Cylindre Makinalı, Metal Kasalı, Üst Düzey Kondisyonda Makinaya Sahip, Çalışır Durumda Çok Zarif Cep Saati-56,45 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Quatre Trous Enjoyaux Marka, Taç Kısmı Dahil Tüm Kasa Full Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Slim Kasa, Anahtar Kurmalı, Romen Rakamlı, Achappement Cylindre Makinalı, Metal Kasalı, Üst Düzey Kondisyonda Makinaya Sahip, Çalışır Durumda Çok Zarif Cep Saati-56,45 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Farklı Çalışma Sistemi İle Zengin Görünüme Sahip, Arka Transparan Kapağından Hem Mekanizmayı Hemde Bağımsız Saniye Sistemini Görebildiğimiz, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, İri Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-105,60 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Farklı Çalışma Sistemi İle Zengin Görünüme Sahip, Arka Transparan Kapağından Hem Mekanizmayı Hemde Bağımsız Saniye Sistemini Görebildiğimiz, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, İri Metal Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-105,60 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Tüm Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur ve Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-69,43 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Tüm Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur ve Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-69,43 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Üstten Kurma, Romen Rakamlı, Çift Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Transparan Olup, Aykırı Makina Sistemine Sahip, Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 4,5 cm

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Üstten Kurma, Romen Rakamlı, Çift Numerik Rakamlı, Arka Kapağı Transparan Olup, Aykırı Makina Sistemine Sahip, Çalışır Durumda Cep Saati-Çap: 4,5 cm

    TLSold
  • 1890'lar Americus Marka, Metal Kasalı, Porselen Kadranlı, Çelik Akrep ve Yelkovana Sahip, Tepeden Kurmalı, Dublex Escapement Sistem, Tescilli Marka Trade Mark Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Nadir Cep Saati-Americus Markası New England Watch Co. Şirketinin Tescilli Markasıdır. 1898-1914 Arasında Amerika'nın Connecticut Eyaletinin Waterbury İlçesinde Saat Üretilmiştir. The Trump Birinci Seri Modelidir. Makinada Alt Tarafta Mekanizmanın Altında Bir Takım Yazılar ve Numaralar Ya da Kodlar Bulunmaktadır. Bu Olağandışı Durumu İlk Defa Bu Saatte Gözlemlemiş Bulunmaktayım.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    1890'lar Americus Marka, Metal Kasalı, Porselen Kadranlı, Çelik Akrep ve Yelkovana Sahip, Tepeden Kurmalı, Dublex Escapement Sistem, Tescilli Marka Trade Mark Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Çok Nadir Cep Saati-Americus Markası New England Watch Co. Şirketinin Tescilli Markasıdır. 1898-1914 Arasında Amerika'nın Connecticut Eyaletinin Waterbury İlçesinde Saat Üretilmiştir. The Trump Birinci Seri Modelidir. Makinada Alt Tarafta Mekanizmanın Altında Bir Takım Yazılar ve Numaralar Ya da Kodlar Bulunmaktadır. Bu Olağandışı Durumu İlk Defa Bu Saatte Gözlemlemiş Bulunmaktayım.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Gruen Marka (1940-1950'ler), Altın Kaplama Kasalı, Laternalı, Mekanizması 17 Değerli Taşlı, Makinası Gruen Watch Co Damgalı, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Büyük Boyutta, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Koleksiyonluk Cep Saati-Arka Kapak İçine ünyanın En Ünlü Laterna Firması Olan Regue Marka Mini Laterna Monte Edilmiştir.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    İsviçre Üretimi, Gruen Marka (1940-1950'ler), Altın Kaplama Kasalı, Laternalı, Mekanizması 17 Değerli Taşlı, Makinası Gruen Watch Co Damgalı, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Büyük Boyutta, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Koleksiyonluk Cep Saati-Arka Kapak İçine ünyanın En Ünlü Laterna Firması Olan Regue Marka Mini Laterna Monte Edilmiştir.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Ruren Marka, Görme Engelliler İçin Üretilmiş, Kabartmalı Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Metal Avcı Kasalı, 7 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Arka Kapaktaki Numara Askeri Saatlerde Karşımıza Çıkan Bir Sitemdir.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    İsviçre Üretimi, Ruren Marka, Görme Engelliler İçin Üretilmiş, Kabartmalı Kadrana Sahip, Üstten Kurmalı, Çift Kapaklı, Metal Avcı Kasalı, 7 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Arka Kapaktaki Numara Askeri Saatlerde Karşımıza Çıkan Bir Sitemdir.

    TLSold
  • Gourdan A. Grandville Marka, Tek Kasa, Çok Farklı Echapp Cylindre Mekanizmalı, Akrep ve Yelkovanı Güneş Motifli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kasada Kasa Yapımcısı CF İnsiyali Vardır. Makinada Echapp Cylindre Yazısı Mevcuttur.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Gourdan A. Grandville Marka, Tek Kasa, Çok Farklı Echapp Cylindre Mekanizmalı, Akrep ve Yelkovanı Güneş Motifli, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kasada Kasa Yapımcısı CF İnsiyali Vardır. Makinada Echapp Cylindre Yazısı Mevcuttur.

    TLSold
  • Depose Argentan Marka, Tırnak Basmalı, Kulbuna Kadar Gravür İşçilikli, Kadranı Altın Yaldız Damla Noktalar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağında Askeri Kürek Yarışından Bir Kesitin Gravür Sanatı İle İşlendiği, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-111,83 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Depose Argentan Marka, Tırnak Basmalı, Kulbuna Kadar Gravür İşçilikli, Kadranı Altın Yaldız Damla Noktalar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Arka Kapağında Askeri Kürek Yarışından Bir Kesitin Gravür Sanatı İle İşlendiği, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-111,83 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • Regulateur, Meneviş (Silah Kasası) Kasalı, Kasa Yanları Kusursuz Kabartma Yaprak Motifi İşçilikli, Kadranı Gümüş ve Altın Noktalar İle Süslü, Akrep Yelkovanı Özel Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Özel Cep Saati-213,70 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Regulateur, Meneviş (Silah Kasası) Kasalı, Kasa Yanları Kusursuz Kabartma Yaprak Motifi İşçilikli, Kadranı Gümüş ve Altın Noktalar İle Süslü, Akrep Yelkovanı Özel Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Özel Cep Saati-213,70 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • Kadranı Mavi Renk Rakamlı ve Altın Yaldız İşlemeler İle Süslü, Kasa Çevresi Kabartma Flora Deseni, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kabartma İnsiyalli, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü ve Üretici Damgalı, Çalışır Durumda, Zenne Boyutta Çok Şık Cep Saati-19,98 gr.
Çap: 2,7 cm.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Kadranı Mavi Renk Rakamlı ve Altın Yaldız İşlemeler İle Süslü, Kasa Çevresi Kabartma Flora Deseni, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Kabartma İnsiyalli, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü ve Üretici Damgalı, Çalışır Durumda, Zenne Boyutta Çok Şık Cep Saati-19,98 gr. Çap: 2,7 cm.

    TLSold
  • Breguetg a Paris, Kadranı Pembe Renkte Çok Şık Bayan Figürü Resmedilmiş, Kadrandan Anahtar Kurmalı, Makinası Üretici Damgalı, Zengin Görselliğe Sahip Cep Saati-Çalışır Durumda Değildir, Kasası Yorgundur.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Breguetg a Paris, Kadranı Pembe Renkte Çok Şık Bayan Figürü Resmedilmiş, Kadrandan Anahtar Kurmalı, Makinası Üretici Damgalı, Zengin Görselliğe Sahip Cep Saati-Çalışır Durumda Değildir, Kasası Yorgundur.

    TLSold
  • Wilter London, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Anahtar Kurmalı, Arka kapağında Avrupalı Aşıkların Konu Edildiği, Kasa Full Kabartma Flora Desenler İle Süslü, Çift Kasalı, Makinası Gravürlü ve Üretici Damgalı, Kapak ve Makina Seri Numarası Tutarlı, Çalışır Durumda, Zengin Görsellikte Cep Saati-Kadranında Leke Vardır.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Wilter London, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Özel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Anahtar Kurmalı, Arka kapağında Avrupalı Aşıkların Konu Edildiği, Kasa Full Kabartma Flora Desenler İle Süslü, Çift Kasalı, Makinası Gravürlü ve Üretici Damgalı, Kapak ve Makina Seri Numarası Tutarlı, Çalışır Durumda, Zengin Görsellikte Cep Saati-Kadranında Leke Vardır.

    TLSold
  • Leroy Hor Du Roi a Paris, Kadrandan Anahtar Kurmalı, Arka kapağı Kalem İşçilikli Flora Desenli, Makinası Üretici Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapağı Bulunmamaktadır.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Leroy Hor Du Roi a Paris, Kadrandan Anahtar Kurmalı, Arka kapağı Kalem İşçilikli Flora Desenli, Makinası Üretici Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Arka Kapağı Bulunmamaktadır.

    TLSold
  • Johan Giel im Stadtamhof, Romen Rakamlı Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Çift Kasalı, Makinası Gravürlü ve Üretici Damgalı, Arka Kapağı Kaplumbağa Kabuğundan (Baga) Mamul, Büyük Ebatta Cep Saati-Çalışır Durumda Değildir. Arka Kapakta Bagada Dökülme Mevcuttur.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Johan Giel im Stadtamhof, Romen Rakamlı Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Çift Kasalı, Makinası Gravürlü ve Üretici Damgalı, Arka Kapağı Kaplumbağa Kabuğundan (Baga) Mamul, Büyük Ebatta Cep Saati-Çalışır Durumda Değildir. Arka Kapakta Bagada Dökülme Mevcuttur.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kapakları Aznavur İşçilikli, Kapağı Billodes Damgalı, 23 Değerli Taşlı, Toz Kapağında ''Ancre Ligne Droite'' ''K. Serkisoff'' ve ''Constantinople'' İbarelerinin Bulunduğu, Damgaları Eksiksiz, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-99,99 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kapakları Aznavur İşçilikli, Kapağı Billodes Damgalı, 23 Değerli Taşlı, Toz Kapağında ''Ancre Ligne Droite'' ''K. Serkisoff'' ve ''Constantinople'' İbarelerinin Bulunduğu, Damgaları Eksiksiz, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-99,99 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Kadranı Osmanlı Tuğralı ve Multicolor Çiçek Desenleri İle Süslü, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kasası Kalem ve Kabartma İşçilikli Flora Desenli, Makinası Değerli Taşlı ve Çok Şık Gravür Desenli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-101,47 gr.
Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Osmanlı Dönemi, Kadranı Osmanlı Tuğralı ve Multicolor Çiçek Desenleri İle Süslü, Anahtar Kurmalı, Gümüş Kasalı, Kasası Kalem ve Kabartma İşçilikli Flora Desenli, Makinası Değerli Taşlı ve Çok Şık Gravür Desenli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-101,47 gr. Çap: 5,2 cm.

    TLSold
  • Pierre Rigaud A. Geneve, (1780'ler), Kasa Yapımcısı Bonijol, Kadranı Çok Şık Uzun Boylu Kadın Tasvirli, Arka Kabağı Kabartma İşçilikli Görsel İle Süslü, Kasa Çevresi ve Arka Kapakta Görsel Üzerinde Elmas Pırlanta Taşlar Kullanılmış, (Bir Kısmı Yıllar İçinde Düşmüştür), Anahtar Kurmalı, Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Prior Cep Saati-94,21 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Pierre Rigaud A. Geneve, (1780'ler), Kasa Yapımcısı Bonijol, Kadranı Çok Şık Uzun Boylu Kadın Tasvirli, Arka Kabağı Kabartma İşçilikli Görsel İle Süslü, Kasa Çevresi ve Arka Kapakta Görsel Üzerinde Elmas Pırlanta Taşlar Kullanılmış, (Bir Kısmı Yıllar İçinde Düşmüştür), Anahtar Kurmalı, Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Prior Cep Saati-94,21 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • 1840'lar London, Tepesi Kasa Yapımcısı Damgalı, Kadran Rakamları ve Çevresi Altın Sarısı Renkli, Ortası Altın Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Yanları Zincir Modeli, Kasa İçindeki Tüm Damgaları Eksiksiz, Makina Kondisyonu Çok Yüksek, Orijinal Çiçek Desenli Toz Kapaklı, Gümüş Kasalı, Arka Kasası Aznavur İçilikli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Makina İçinde Seri Numarası Vardır. Zincirli Makinalı ve Çiçek Desenli.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    1840'lar London, Tepesi Kasa Yapımcısı Damgalı, Kadran Rakamları ve Çevresi Altın Sarısı Renkli, Ortası Altın Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Yanları Zincir Modeli, Kasa İçindeki Tüm Damgaları Eksiksiz, Makina Kondisyonu Çok Yüksek, Orijinal Çiçek Desenli Toz Kapaklı, Gümüş Kasalı, Arka Kasası Aznavur İçilikli, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Makina İçinde Seri Numarası Vardır. Zincirli Makinalı ve Çiçek Desenli.

    TLSold
  • 1800'lerin Ortası, Saat Yapımcısı Beha Schwerer & Co, Tepesi Kasa Yapımcısı Damgalı (J.J), Kadran Rakamları ve Çevresi Altın Sarısı Renkli, Ortası Gümüş Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Yanları Zincir Modeli, Makina Kondisyonu Çok Yüksek ve Göz Alıcı Çiçek Desenli, Kasa İçindeki Tüm Damgaları Eksiksiz, Gümüş Kasalı, Arka Kasası Aznavur İçilikli, Zincirli Makina, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-97,38 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    1800'lerin Ortası, Saat Yapımcısı Beha Schwerer & Co, Tepesi Kasa Yapımcısı Damgalı (J.J), Kadran Rakamları ve Çevresi Altın Sarısı Renkli, Ortası Gümüş Çiçek Desenli, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Kasa Yanları Zincir Modeli, Makina Kondisyonu Çok Yüksek ve Göz Alıcı Çiçek Desenli, Kasa İçindeki Tüm Damgaları Eksiksiz, Gümüş Kasalı, Arka Kasası Aznavur İçilikli, Zincirli Makina, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-97,38 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Arlon Marka, 1800'lere Ait, Anahtar Kurmalı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapakları London Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Arlon Markası Singer ve Revue Gibi Üst Düzey Saatler Üreten Bir Firma Olup, Osmanlı ve Anahtar Kurmalısı Çok Nadir Den Gelebilmektedir. Singer ve Revue İle Aynı Mekanizmaya Sahiptir. Bilodes Tarzı Osmanlı Anahtar Kurmalı Saatler Arasında Bir Efsanedir.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Arlon Marka, 1800'lere Ait, Anahtar Kurmalı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapakları London Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Arlon Markası Singer ve Revue Gibi Üst Düzey Saatler Üreten Bir Firma Olup, Osmanlı ve Anahtar Kurmalısı Çok Nadir Den Gelebilmektedir. Singer ve Revue İle Aynı Mekanizmaya Sahiptir. Bilodes Tarzı Osmanlı Anahtar Kurmalı Saatler Arasında Bir Efsanedir.

    TLSold
  • 18. yy. Fransız Üretimi, Jean Romilly (1714-1796), Prior Makinalı, Gümüş Kasalı, Kadranı Çok Nadir Mine Üzeri El Boyama Japon Kadın Figürlü ve Damla Mine Rakamlı, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Prior Cep Saati-90,73 gr.
Çap: 5,3 cm.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    18. yy. Fransız Üretimi, Jean Romilly (1714-1796), Prior Makinalı, Gümüş Kasalı, Kadranı Çok Nadir Mine Üzeri El Boyama Japon Kadın Figürlü ve Damla Mine Rakamlı, Anahtar Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Özel Prior Cep Saati-90,73 gr. Çap: 5,3 cm.

    TLSold
  • Regulateur Marka, Kadranı Eski Klasik Otomobil Görselli, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Meneviş Kasalı, Büyüt Ebatta, Çok Temiz Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-185,28 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Regulateur Marka, Kadranı Eski Klasik Otomobil Görselli, Alttan Kayar Saniyeli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Meneviş Kasalı, Büyüt Ebatta, Çok Temiz Kondisyonda, Çalışır Durumda Cep Saati-185,28 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • George Prior, Osmanlı Kadranlı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-50 gr.
Çap: 4 cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    George Prior, Osmanlı Kadranlı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çalışır Durumda Cep Saati-50 gr. Çap: 4 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Rands Marks, 15 Değerli Taşlı, Makinası 3 Ayar İbareli, Askeri Rakamlı Kadranlı, Fosforlu Akrep ve Yelkovanlı, Deri Çantası İçerisinde Çok Özel Seyahat Saati-Çanta Ölçüsü: 10,5x10,5 cm.
Saat Çapı: 6,5 cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    İsviçre Üretimi, Rands Marks, 15 Değerli Taşlı, Makinası 3 Ayar İbareli, Askeri Rakamlı Kadranlı, Fosforlu Akrep ve Yelkovanlı, Deri Çantası İçerisinde Çok Özel Seyahat Saati-Çanta Ölçüsü: 10,5x10,5 cm. Saat Çapı: 6,5 cm.

    TLSold
  • 1890'larda Avrupalı Saat TamircileriTarafından Kullanılmış, Özel Ahşap Kutusunda Çok Özel Saatçi El Aleti Takımı-Saatçilik Tarihi Açısından Önemli Bir Materyaldir.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    1890'larda Avrupalı Saat TamircileriTarafından Kullanılmış, Özel Ahşap Kutusunda Çok Özel Saatçi El Aleti Takımı-Saatçilik Tarihi Açısından Önemli Bir Materyaldir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Tuğralı, Birçok Parçası Tuğralı ve Sahlı, Mercan Boncuklar İle Süslü, Çok Büyük Boyutta Gümüş Çok Şık Cep Saati Kösteği-183,60 gr.
62 cm.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Tuğralı, Birçok Parçası Tuğralı ve Sahlı, Mercan Boncuklar İle Süslü, Çok Büyük Boyutta Gümüş Çok Şık Cep Saati Kösteği-183,60 gr. 62 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Üretimi, Çeşitli Modellerde Yapılmış, 3 Farklı, Gümüş Saat Kösteği Lotu-64,38 gr.
31,5 cm. - 42 cm. - 18,5 cm.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    19. yy. Avrupa Üretimi, Çeşitli Modellerde Yapılmış, 3 Farklı, Gümüş Saat Kösteği Lotu-64,38 gr. 31,5 cm. - 42 cm. - 18,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Üretimi, Gümüş Zincirli, Her Bir Baklada Yıldız Taşı Kullanılmış, Çok Özel Saat Kösteği-11,08 gr.
23 cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    19. yy. Avrupa Üretimi, Gümüş Zincirli, Her Bir Baklada Yıldız Taşı Kullanılmış, Çok Özel Saat Kösteği-11,08 gr. 23 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa ve Osmanlı Kösteklerde Kullanılan, Gümüş Savatlı Altıpatlar Silah Görseli ve Köstek Zinciri-28,68 gr.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    19. yy. Avrupa ve Osmanlı Kösteklerde Kullanılan, Gümüş Savatlı Altıpatlar Silah Görseli ve Köstek Zinciri-28,68 gr.

    TLSold
  • 900 Ayar Gümüşten Mamul, Çift Askılı, Farklı Formda Gümüş Cep Saati Standı-68,47 gr.
Çap: 10x6,5 cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    900 Ayar Gümüşten Mamul, Çift Askılı, Farklı Formda Gümüş Cep Saati Standı-68,47 gr. Çap: 10x6,5 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Üretimi, Maun Ağacından İmal Edilmiş, Üzeri Pirinç Süslemer İle Süslenmiş, Çok Özel Cep Saati Sandığı-40x29x16 cm.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    19. yy. Avrupa Üretimi, Maun Ağacından İmal Edilmiş, Üzeri Pirinç Süslemer İle Süslenmiş, Çok Özel Cep Saati Sandığı-40x29x16 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Serefraz Smyrne (İzmir) ve Osmanlı Prior, Haliyle Makinaları Çalışmaz Durumda, Sadece Yedek Parça-Cep Saati Yedek Parça Olarak Kullanılabilinir.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Osmanlı Dönemi, Serefraz Smyrne (İzmir) ve Osmanlı Prior, Haliyle Makinaları Çalışmaz Durumda, Sadece Yedek Parça-Cep Saati Yedek Parça Olarak Kullanılabilinir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Tuğralı Kadranlı ve Mehtaplı Diye Tabir Edilen Cep Saati Yedek Parçaları-Haliyledir, Çalışmaz Durumda

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Osmanlı Dönemi, Tuğralı Kadranlı ve Mehtaplı Diye Tabir Edilen Cep Saati Yedek Parçaları-Haliyledir, Çalışmaz Durumda

    TLSold
  • Lion Faleys Marka, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-66,74 gr.
Çap: 4,5 cm.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Lion Faleys Marka, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapağı Aznavur İşçilikli, Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-66,74 gr. Çap: 4,5 cm.

    TLSold