Lot: 1

Current Price: 1,000 TL Starting Bid: 1,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Osmanlı Dönemi, (1832-1842) Saat Yapımcısı Edward Prior, Kasa Yapımcısı John Williams, 1 Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Psmanlı Kadranlı, Makinası Edward Prior İmzalı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Cep Saati

139,98 gr. Çap: 6,5 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Osmanlı Dönemi, (1832-1842) Saat Yapımcısı Edward Prior, Kasa Yapımcısı John Williams, 1 Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Psmanlı Kadranlı, Makinası Edward Prior İmzalı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Cep Saati-139,98 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Osmanlı Dönemi, (1832-1842) Saat Yapımcısı Edward Prior, Kasa Yapımcısı John Williams, 1 Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Psmanlı Kadranlı, Makinası Edward Prior İmzalı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Cep Saati-139,98 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, T.C.D. Demiryolu Singer, Uçan Tekerlek Görselli, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Görselli, Makinası ve Kapakları Singer Damgalı, Toz Kapağı Üzerinde 8 Ödül Detayı Bulunan, Bronz Renk Makinalı Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-88,10 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    İsviçre Üretimi, T.C.D. Demiryolu Singer, Uçan Tekerlek Görselli, Çift Renkli ve Numerik Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Arka Kapağı Kabartma Demiryolları Görselli, Makinası ve Kapakları Singer Damgalı, Toz Kapağı Üzerinde 8 Ödül Detayı Bulunan, Bronz Renk Makinalı Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-88,10 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadrana Sahip, Akrep ve Yelkovanı Dantel  İşçilikli, 4 Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Nadir Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranında Kılcallar Mevcuttur.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Kadrana Sahip, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, 4 Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Çift Numerik Rakamlı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Nadir Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranında Kılcallar Mevcuttur.

    TLSold
  • Kadranı Altın Yaldız İşlemeler İle Süslü, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Roma Rakamlı Kadranlı, Tacı Dahil Damgaları Mevcut, Kalın Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-142,71 gr.
Çap: 5,3 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Kadranı Altın Yaldız İşlemeler İle Süslü, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Roma Rakamlı Kadranlı, Tacı Dahil Damgaları Mevcut, Kalın Kasalı, Çalışır Durumda Cep Saati-142,71 gr. Çap: 5,3 cm.

    TLSold
  • Telephone Marka, Gravürlü Gümüş Kasalı, Quarter Repeater ve Chronolu, Kapaklarda 875 Gümüş ve 84 Damgaları İle Birlikte Telephone Marka Damgası Vardır, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Dentel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Dönemin En Değerli Saat Mekanizması Kategorisi Arasında Yer Almaktadır. Mekanizmanın Karışık Yapısı Üst Düzey Ustalık Belgesi Gibidir. Chrono ve Quarter Repeater İçin İki Ayrı Buton ve Saat Ayarı İçin Kapak İçinde Ayarlama Kolu İle Fark Yaratmaktadır.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Telephone Marka, Gravürlü Gümüş Kasalı, Quarter Repeater ve Chronolu, Kapaklarda 875 Gümüş ve 84 Damgaları İle Birlikte Telephone Marka Damgası Vardır, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Dentel İşçilikli Akrep ve Yelkovanlı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Nadir Cep Saati-Dönemin En Değerli Saat Mekanizması Kategorisi Arasında Yer Almaktadır. Mekanizmanın Karışık Yapısı Üst Düzey Ustalık Belgesi Gibidir. Chrono ve Quarter Repeater İçin İki Ayrı Buton ve Saat Ayarı İçin Kapak İçinde Ayarlama Kolu İle Fark Yaratmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Sirius Marka, Kadranı Şahane Zerafette Multicolor El Boyama Çiçek Desenli, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Akrebi Çok Zarif Ay-Yıldız Motifli, Ön ve Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Manzara Resmi İşli, Çalışır Durumda, Çok Zarif Gümüş Cep Saati-Toz Kapağında 23 Rubis Bilgisi ve Sirius Marka Damgası Mevcuttur. Aynı Damga Makinadada Mevcuttur. London, 800 Ayar Gümüş, 1845 Tarihi ve Kasa Yapımcısı Heorge Cenen İsiyal Bilgileri Kasada Bulunmaktadır. Toz Kapağında İse Düz Hatlı Çapa Yazısı Mevcuttur. Kasa Yanları Zincir Model İşlemelidir.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Osmanlı Dönemi, Sirius Marka, Kadranı Şahane Zerafette Multicolor El Boyama Çiçek Desenli, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadran, Akrebi Çok Zarif Ay-Yıldız Motifli, Ön ve Arka Kapağı Kalem İşçiliği İle Manzara Resmi İşli, Çalışır Durumda, Çok Zarif Gümüş Cep Saati-Toz Kapağında 23 Rubis Bilgisi ve Sirius Marka Damgası Mevcuttur. Aynı Damga Makinadada Mevcuttur. London, 800 Ayar Gümüş, 1845 Tarihi ve Kasa Yapımcısı Heorge Cenen İsiyal Bilgileri Kasada Bulunmaktadır. Toz Kapağında İse Düz Hatlı Çapa Yazısı Mevcuttur. Kasa Yanları Zincir Model İşlemelidir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Zenith Marka, Çift renk ve Numerik Kadranlı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Tepesi Dahil Orijinal Yıldızlı Zenith Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Kapakları Çok Şık Gravür İşlemeli, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasada 800 Ayar Gümüş Yazısı ve Orman Kuşu Simgesiyle Birlikte Zenith Damgası ve Seri Numarası Vardır. Seri Numarası 1905 Yılına Aittir. Toz Kapağı Dahil Gümüştür. Her İki Kapaktaki Gravürler Mitolojik Olarak Baharın Gelişi Tasvir Edilmiştir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Osmanlı Dönemi, Zenith Marka, Çift renk ve Numerik Kadranlı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Tepesi Dahil Orijinal Yıldızlı Zenith Damgalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Kapakları Çok Şık Gravür İşlemeli, Çok İyi Kondisyonda, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasada 800 Ayar Gümüş Yazısı ve Orman Kuşu Simgesiyle Birlikte Zenith Damgası ve Seri Numarası Vardır. Seri Numarası 1905 Yılına Aittir. Toz Kapağı Dahil Gümüştür. Her İki Kapaktaki Gravürler Mitolojik Olarak Baharın Gelişi Tasvir Edilmiştir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Lebet Royal Bocchange London, Kadranın Merkezinde El Boyama Manzara Resimli, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli ve Çevresi Kabartma Çiçek Motifli Gümüş Kasalı, Kadranın Çevresi ve Rakamları Altın Süslemeli, Altın ve Gümüş Damgaları Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Şık Gümüş Cep Saati-Çap: 5 cm.
92,35 gr.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Osmanlı Dönemi, Lebet Royal Bocchange London, Kadranın Merkezinde El Boyama Manzara Resimli, Osmanlı Kadranlı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli ve Çevresi Kabartma Çiçek Motifli Gümüş Kasalı, Kadranın Çevresi ve Rakamları Altın Süslemeli, Altın ve Gümüş Damgaları Bulunan, Çalışır Durumda, Çok Şık Gümüş Cep Saati-Çap: 5 cm. 92,35 gr.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian İstanbul 1946, Osmanlıca Kırmızı Renk Longines Yazılı, Mekanizması Longines Damgalı, Seri Numarası ve Nasip Damgası Bulunan, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Çok Nadir 10 Grandprix Serisi ve 12 Ödüllü, Aznavur İşçilikli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-1880'lerden 1960'lara Kadar Devam Eden Ticaret hayatının Son Dönemlerine Ait Saatlerdendir. O Dönemlerde Kol Saatlerinin Daha Popüler Olmasıyla Birlikte Adetsel Cep Saati Üretimleri Çok Azalmıştır. Bu Açıdan ve İstanbul Kadran Olmasından Dolayı Nadir Koleksiyonluk Bir Saattir. İç Kapağında Nacib K. Djezvedjian İstanbul Yazısı Vardır. Saatin İç Kapak Yanakları Bile Motif İşçiliklidir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian İstanbul 1946, Osmanlıca Kırmızı Renk Longines Yazılı, Mekanizması Longines Damgalı, Seri Numarası ve Nasip Damgası Bulunan, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Çok Nadir 10 Grandprix Serisi ve 12 Ödüllü, Aznavur İşçilikli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Köstek Zinciri ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-1880'lerden 1960'lara Kadar Devam Eden Ticaret hayatının Son Dönemlerine Ait Saatlerdendir. O Dönemlerde Kol Saatlerinin Daha Popüler Olmasıyla Birlikte Adetsel Cep Saati Üretimleri Çok Azalmıştır. Bu Açıdan ve İstanbul Kadran Olmasından Dolayı Nadir Koleksiyonluk Bir Saattir. İç Kapağında Nacib K. Djezvedjian İstanbul Yazısı Vardır. Saatin İç Kapak Yanakları Bile Motif İşçiliklidir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Damgaları Eksiksiz, Nadir Büyüklükte, Alttan kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli Çok Yüksek Kondisyonda Kasalı, Kasa İç Yanakları ve Çevresi Motifli, Bilodes Sistemli ve Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-112,97 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Osmanlı Dönemi, K. Serkisoff & Co Constantinople, Kadranı Multicolor Çiçek Desenli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Damgaları Eksiksiz, Nadir Büyüklükte, Alttan kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Aznavur İşçilikli Çok Yüksek Kondisyonda Kasalı, Kasa İç Yanakları ve Çevresi Motifli, Bilodes Sistemli ve Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-112,97 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi (1914), Kırmızı Renkte Zenith Yazılı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Grand Prix Serisi ve 8 Ödüle Sahip, Üstten Kurmalı, Alttan kayar Saniyeli, Kapakları Zenith Damgalı, Çift Kapaklı, Çalışır Durumda Nadir Gümüş Cep Saati-79 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Osmanlı Dönemi (1914), Kırmızı Renkte Zenith Yazılı, 800 Ayar Gümüş Kasalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Grand Prix Serisi ve 8 Ödüle Sahip, Üstten Kurmalı, Alttan kayar Saniyeli, Kapakları Zenith Damgalı, Çift Kapaklı, Çalışır Durumda Nadir Gümüş Cep Saati-79 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Quarter Repeater, George Stockwell (1909-1931), Toz Kapağı Dahil 9K Altın Kasalı, Üstten Kurmalı, Avcı Kasa, Lacivert Renk Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli, Altın Quarter Repeater Butununa Sahip, Kusursuz Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, 375 Altın Damgaları Eksiksiz, Altın Kaplama Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Altın Cep Saati-83,30 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Quarter Repeater, George Stockwell (1909-1931), Toz Kapağı Dahil 9K Altın Kasalı, Üstten Kurmalı, Avcı Kasa, Lacivert Renk Akrep ve Yelkovanlı, Alttan Kayar Saniyeli, Altın Quarter Repeater Butununa Sahip, Kusursuz Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, 375 Altın Damgaları Eksiksiz, Altın Kaplama Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Altın Cep Saati-83,30 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Pierre Rigaud A. Geneve, (1780'ler), Kasa Yapımcısı Bonijol, Kadranı Çok Şık Uzun Boylu Kadın Tasvirli, Arka Kabağı Kabartma İşçilikli Görsel İle Süslü, Kasa Çevresi ve Arka Kapakta Görsel Üzerinde Elmas Pırlanta Taşlar Kullanılmış, (Bir Kısmı Yıllar İçinde Düşmüştür), Anahtar Kurmalı, Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Prior Cep Saati-94,21 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Pierre Rigaud A. Geneve, (1780'ler), Kasa Yapımcısı Bonijol, Kadranı Çok Şık Uzun Boylu Kadın Tasvirli, Arka Kabağı Kabartma İşçilikli Görsel İle Süslü, Kasa Çevresi ve Arka Kapakta Görsel Üzerinde Elmas Pırlanta Taşlar Kullanılmış, (Bir Kısmı Yıllar İçinde Düşmüştür), Anahtar Kurmalı, Şık Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Çok Özel Prior Cep Saati-94,21 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Omega Marka, 40 Mikron Altın Kaplama, Kusursuz Altın Sarısı Kadrana Sahip, Avcı Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası Çil Kondisyonda ve Omega Damgalı Olup 15 Değerli Taşlı, Kapaklar Üzerindeki İşlemeler İle Uyumlu Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-Kapaklarda Omega Damgası, 40 Mikron Altın Kaplama Garantisi ve Bufalo Sembolü Mevcuttur. Toz Kapağında 25 Yıl Anısına Hediye Edildiği İthaf Yazısı ve 15.04.1937 Tarihi Yer Almaktadır. Makinadaki Seri Numarası 1925-1935 Arasını Göstermektedir.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Omega Marka, 40 Mikron Altın Kaplama, Kusursuz Altın Sarısı Kadrana Sahip, Avcı Kasalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Makinası Çil Kondisyonda ve Omega Damgalı Olup 15 Değerli Taşlı, Kapaklar Üzerindeki İşlemeler İle Uyumlu Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-Kapaklarda Omega Damgası, 40 Mikron Altın Kaplama Garantisi ve Bufalo Sembolü Mevcuttur. Toz Kapağında 25 Yıl Anısına Hediye Edildiği İthaf Yazısı ve 15.04.1937 Tarihi Yer Almaktadır. Makinadaki Seri Numarası 1925-1935 Arasını Göstermektedir.

    TLSold
  • Zenith Marka (1920), Agate Kaya Kasalı, Ön Camı Çevirmeli, Çevresi Altın Kaplama, Orijinal Kaya Kasa İçinde Çok Nadir, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Aynı Kasadan Başka Bir Tane Daha Yoktur. Çünkü Kullanılan Doğal Taşların Model ve Dıkuları Farklıdır.Kadranı ve Makinası Kusursuzdur. Mekanizması Tamamen Çıkıyor. Agate Kaya Kısmı Bütünlüğü Bozmayacak Şekilde Çatlaktır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Zenith Marka (1920), Agate Kaya Kasalı, Ön Camı Çevirmeli, Çevresi Altın Kaplama, Orijinal Kaya Kasa İçinde Çok Nadir, Çok İyi Kondisyonda ve Çalışır Durumda Cep Saati-Aynı Kasadan Başka Bir Tane Daha Yoktur. Çünkü Kullanılan Doğal Taşların Model ve Dıkuları Farklıdır.Kadranı ve Makinası Kusursuzdur. Mekanizması Tamamen Çıkıyor. Agate Kaya Kısmı Bütünlüğü Bozmayacak Şekilde Çatlaktır.

    TLSold
  • Kadranı El Boyama, Sedefli, Mine ve Altın İşlemeli Göl Kenarında Kilise Tasvirli, Görselle İç İçe Geçmiş Alttan Kayar Saniyeli, Aykırı Boyda, Anahtar Kurmalı, Maşa Yandan Vurmalı, Kapak Açma Buton Kısmına Kadar Bovet Tarzı, Kapakları Kalem İşçilikli, 13 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-İlk Lever Saatlerdendir, Kasada LT Baş Harfleri ve 12792 Seri Numarası Vardır. Görsel Şölen Diyebileceğimiz Bir Saattir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Kadranı El Boyama, Sedefli, Mine ve Altın İşlemeli Göl Kenarında Kilise Tasvirli, Görselle İç İçe Geçmiş Alttan Kayar Saniyeli, Aykırı Boyda, Anahtar Kurmalı, Maşa Yandan Vurmalı, Kapak Açma Buton Kısmına Kadar Bovet Tarzı, Kapakları Kalem İşçilikli, 13 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-İlk Lever Saatlerdendir, Kasada LT Baş Harfleri ve 12792 Seri Numarası Vardır. Görsel Şölen Diyebileceğimiz Bir Saattir.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi Giant Lever Marka, (1870-1880'ler) Tırnak Basmalı, Kadranı Multicolor Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Kusursuz Görselliğine Sahip, Romen İri Rakamlı, Rakamlar Arası Gümüş İşlemeli, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapakta Üst Düzey Buharlı Tren Görelinin Bulunduğu, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Katı Nikel Damgalı ve 2829 Seri Numaralıdır. Toz Kapağı Seyir Kapağı Niteliğinde Şeffaf Olup, Mekanizma Kusursuz Kondisyondadır. Aykırı Ebat ve Ağırlıkta, Üst Düzey İşlenmiş Buharlı Tren ve Görselliği Çok Yüksek Kadranıyla Nadir Dev Boy Cep Saatidir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    İsviçre Üretimi Giant Lever Marka, (1870-1880'ler) Tırnak Basmalı, Kadranı Multicolor Çiçek Motifleri İle Süslenmiş Kusursuz Görselliğine Sahip, Romen İri Rakamlı, Rakamlar Arası Gümüş İşlemeli, Alttan Kayar Saniyeli, Arka Kapakta Üst Düzey Buharlı Tren Görelinin Bulunduğu, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Kasa Katı Nikel Damgalı ve 2829 Seri Numaralıdır. Toz Kapağı Seyir Kapağı Niteliğinde Şeffaf Olup, Mekanizma Kusursuz Kondisyondadır. Aykırı Ebat ve Ağırlıkta, Üst Düzey İşlenmiş Buharlı Tren ve Görselliği Çok Yüksek Kadranıyla Nadir Dev Boy Cep Saatidir.

    TLSold
  • Deuner Hampden Watch Co, Altın Dolgulu Kasaya Sahip, Double Roller Sistem ve 21 Değerli Taşlı Mekanizmalı, Kasanın Arka Kapağı ve Çevresi Üst Düzey İşlemeler İle Süslü, Mekanizması Kalem İşçilikli, Pasolu Kapaklı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Şık Cep Saati-Kapakta Deuner Logosu ve Tam 20 Yıl Garanti İbaresi Mevcuttur. Ohio Cantono Eyalet Damgalıdır. Seri Numaraları Tutarlıdır. Altın Dolgu: Saatin En Az %5'inin Altın Olması Şarttır. Altın Kaplama Saatlere Göre En Az 10 kat Daha Fazla Altın İçermektedir. Arka Kapakta Kufi Yazı Bulunmaktadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Deuner Hampden Watch Co, Altın Dolgulu Kasaya Sahip, Double Roller Sistem ve 21 Değerli Taşlı Mekanizmalı, Kasanın Arka Kapağı ve Çevresi Üst Düzey İşlemeler İle Süslü, Mekanizması Kalem İşçilikli, Pasolu Kapaklı, Alttan kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Çalışır Durumda, Çok Şık Cep Saati-Kapakta Deuner Logosu ve Tam 20 Yıl Garanti İbaresi Mevcuttur. Ohio Cantono Eyalet Damgalıdır. Seri Numaraları Tutarlıdır. Altın Dolgu: Saatin En Az %5'inin Altın Olması Şarttır. Altın Kaplama Saatlere Göre En Az 10 kat Daha Fazla Altın İçermektedir. Arka Kapakta Kufi Yazı Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Edward John Dent London Marka, Osmanlı Kadranlı, 1845 London Kasalı, Gümüş Üzeri Tombak Kaplama, Anahtar Kurmalı, Kadranı Osmanlı Paşa Tasvirli, Kapakları ve Makina Osmanlı Devlet Armalı, Kapak ve Makina Seri Numaraları Tutarlı, Makinası J. Dent London İmzalı, Alttan kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere Parlementosundaki Bigben Saatinin Yapımcısıdır. Kasada London 1845 Tarihini İşaret Eden Damgalar (Arslan ve Jaguar) Bulunmaktadır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Edward John Dent London Marka, Osmanlı Kadranlı, 1845 London Kasalı, Gümüş Üzeri Tombak Kaplama, Anahtar Kurmalı, Kadranı Osmanlı Paşa Tasvirli, Kapakları ve Makina Osmanlı Devlet Armalı, Kapak ve Makina Seri Numaraları Tutarlı, Makinası J. Dent London İmzalı, Alttan kayar Saniyeli, Çalışır Durumda Cep Saati-Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere Parlementosundaki Bigben Saatinin Yapımcısıdır. Kasada London 1845 Tarihini İşaret Eden Damgalar (Arslan ve Jaguar) Bulunmaktadır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ralpg Gout (1770-1836), 1. Kasa Davut Yıldızlı ve Çiçek Desenli, 2. Kasa Bagadan Mamul, 3. ve 4. Kasa Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası Osmanlıca Ralph Gout Yazılı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 4 Kasalı, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Osmanlı Cep Saati-211,52 gr.
Çap: 6,7 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ralpg Gout (1770-1836), 1. Kasa Davut Yıldızlı ve Çiçek Desenli, 2. Kasa Bagadan Mamul, 3. ve 4. Kasa Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası Osmanlıca Ralph Gout Yazılı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 4 Kasalı, Büyük Ebatta, Çok Şık Çalışır Durumda Osmanlı Cep Saati-211,52 gr. Çap: 6,7 cm.

    TLSold
  • Şeytan Prior, Moon Phase ve Gümüş Kadranlı, Saat Yapımcısı John Johnston (London), Kasa Yapımcısı Vale & Rotherham (1823-1827), 2 Gümüş Kasalı ve Tepesine Kadar Damgalı, Makinası Şeytan Tasvirli ve J. Johnston London İmzalı, Çok Özel Gümüş Kösteği Üzerine 25 Haziran 1903 Yazılı ve İthaflı Altın Plaka Yerleştirilmiş (Robert Chander Yapımı, 1901-1924, Döneminde Eklenmiştir), En Az 200 Yaşında, Çok İyi Kondisyonda, Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-256,36 gr.
Çap: 5,7 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Şeytan Prior, Moon Phase ve Gümüş Kadranlı, Saat Yapımcısı John Johnston (London), Kasa Yapımcısı Vale & Rotherham (1823-1827), 2 Gümüş Kasalı ve Tepesine Kadar Damgalı, Makinası Şeytan Tasvirli ve J. Johnston London İmzalı, Çok Özel Gümüş Kösteği Üzerine 25 Haziran 1903 Yazılı ve İthaflı Altın Plaka Yerleştirilmiş (Robert Chander Yapımı, 1901-1924, Döneminde Eklenmiştir), En Az 200 Yaşında, Çok İyi Kondisyonda, Anahtar Kurmalı, Çift Numerik Kadranlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-256,36 gr. Çap: 5,7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1805-1810), Kasa Yapımcısı James Richards (1804-1819), 1. Kasa Etrafı Baga İle Çevrili, Arka Yüzü Kabartma Desenler İle Süslü (Kasa Patinasını Almış Çok Güzel Renkte), 2. ve 3. Kasa Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Şık Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasa Yapımcısının Damgası Olan 2. Kasada Ay ve 3. Kasada Yıldız Görseli Damgayla Birlikte Kullanılmıştır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1805-1810), Kasa Yapımcısı James Richards (1804-1819), 1. Kasa Etrafı Baga İle Çevrili, Arka Yüzü Kabartma Desenler İle Süslü (Kasa Patinasını Almış Çok Güzel Renkte), 2. ve 3. Kasa Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Şık Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Kasa Yapımcısının Damgası Olan 2. Kasada Ay ve 3. Kasada Yıldız Görseli Damgayla Birlikte Kullanılmıştır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, (1790-1795) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), Her 2 Kasasıda Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 2 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-187 gr.
Çap: 6,2 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Dönemi, (1790-1795) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), Her 2 Kasasıda Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 2 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-187 gr. Çap: 6,2 cm.

    TLSold
  • Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Tüm Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur ve Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-69,43 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Alman Pazarı İçin Üretilmiş, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Renkli ve Numerik Rakamlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Toz Kapağı Dahil Gümüş Kasalı, Tüm Seri Numaraları Tutarlı, Arka Kapağı Aznavur ve Kalem İşçiliği İle Motiflendirilmiş, Cylindre Makinalı, 10 Değerli Taşlı, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-69,43 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Improved Patent Marka, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Roma Rakamlı Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapakları Damgalı, Kurma Anahtarı İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-134,50 gr.
Çap: 5,5 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Improved Patent Marka, Anahtar Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Roma Rakamlı Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Kapakları Damgalı, Kurma Anahtarı İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-134,50 gr. Çap: 5,5 cm.

    TLSold
  • William Owen Leeds Marka, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Roma Rakamlı Kadranlı, Tırnak Basmalı, Kapaklarında Damgaları Mevcut, Makinası Marka Yazılı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-165,20 gr.
Çap: 5,7 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    William Owen Leeds Marka, Tepeden Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Roma Rakamlı Kadranlı, Tırnak Basmalı, Kapaklarında Damgaları Mevcut, Makinası Marka Yazılı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-165,20 gr. Çap: 5,7 cm.

    TLSold
  • Gedeon Thommenn'in Kurmuş Olduğu Revue Marka, Tepeden Kurmalı, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Yüksek Kondisyonda, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Bir İkincisinin Bulunma Olasılığı Çok Zor, Üst Düzey Koleksiyonluk, Çok Nadir Cep Saati-Kapaklarda 1880'leri ve Gümüş Olduğunu İşaret Eden Orman Tavuğu Damgası Bulunmaktadır. Çalışması Kusursuza Yakındır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Gedeon Thommenn'in Kurmuş Olduğu Revue Marka, Tepeden Kurmalı, Toz Kapağı Dahil 800 Ayar Gümüş Kasalı, Yüksek Kondisyonda, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Bir İkincisinin Bulunma Olasılığı Çok Zor, Üst Düzey Koleksiyonluk, Çok Nadir Cep Saati-Kapaklarda 1880'leri ve Gümüş Olduğunu İşaret Eden Orman Tavuğu Damgası Bulunmaktadır. Çalışması Kusursuza Yakındır.

    TLSold
  • Tırnak Basmalı, Romen Rakamlı Damla Kabartma Model Kadrana Sahip, Rakamların Çevreleri, Kadran Çevresi ve Çiçek Motifi Altın Yaldızlar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Saatin Kadarininda Kilcal Ve Atik Mevcuttur. Haliyle

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Tırnak Basmalı, Romen Rakamlı Damla Kabartma Model Kadrana Sahip, Rakamların Çevreleri, Kadran Çevresi ve Çiçek Motifi Altın Yaldızlar İle Süslenmiş, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Dev Boy, Çalışır Durumda Koleksiyonluk Cep Saati-Saatin Kadarininda Kilcal Ve Atik Mevcuttur. Haliyle

    TLSold
  • Prior Makinalı, 2 Kasalı, Bir Kasası Gümüş ve Diğer Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Çift Numerik Rakamlı, Porselen Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-137,19 gr.
Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Prior Makinalı, 2 Kasalı, Bir Kasası Gümüş ve Diğer Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Çift Numerik Rakamlı, Porselen Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-137,19 gr. Çap: 6,5 cm.

    TLSold
  • Girard Perragaux 1825, İsviçre'nin En Önemli Şehirlerinin Başında Gelen Chaux De Fonds Çıkışlı, Çift Numerik Rakamlı, Kadranı Üst Düzey Kondisyonda, Çalışır Durumda, Orijinal Deri Çantasında Seyahat ve Masa Saati-Saat Çapı: 6 cm.
Çanta Ölçüsü: 11x11 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Girard Perragaux 1825, İsviçre'nin En Önemli Şehirlerinin Başında Gelen Chaux De Fonds Çıkışlı, Çift Numerik Rakamlı, Kadranı Üst Düzey Kondisyonda, Çalışır Durumda, Orijinal Deri Çantasında Seyahat ve Masa Saati-Saat Çapı: 6 cm. Çanta Ölçüsü: 11x11 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Fransız Üretimi, Nadir Cep Saati Teşhir Standı-10,5x7 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    19. yy. Fransız Üretimi, Nadir Cep Saati Teşhir Standı-10,5x7 cm.

    TLSold
  • 19. yy. Avrupa Üretimi, Mine Üzerine Kalp Formunda Ay Yıldız İşlenmiş, Gümüş Cep Saati Kösteği-112,56 gr.
99 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    19. yy. Avrupa Üretimi, Mine Üzerine Kalp Formunda Ay Yıldız İşlenmiş, Gümüş Cep Saati Kösteği-112,56 gr. 99 cm.

    TLSold
  • Fransız Üretimi, Altın Kaplama, Değişik Formda Cep Saati Askısı ve Farklı Numaralarda 6 Adet Cep Saati Kurma Anahtarı-Askı Ölçüsü: 13,5 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Fransız Üretimi, Altın Kaplama, Değişik Formda Cep Saati Askısı ve Farklı Numaralarda 6 Adet Cep Saati Kurma Anahtarı-Askı Ölçüsü: 13,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Edward Prior, Osmanlı Kadranlı, Tombak Vermiyeli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Makinası Edward Prior Yazılı ve Seri Numaralı, Kurma Anahtarı İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranın da Ufak Bir Atığı Bunmaktadır.
87,59 gr.
Çap: 4,6 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Osmanlı Dönemi, Edward Prior, Osmanlı Kadranlı, Tombak Vermiyeli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Makinası Edward Prior Yazılı ve Seri Numaralı, Kurma Anahtarı İle Birlikte Çalışır Durumda Cep Saati-Kadranın da Ufak Bir Atığı Bunmaktadır. 87,59 gr. Çap: 4,6 cm.

    TLSold
  • Alman Üretimi, Junghans Marka, (1901-1949) 800 Ayar Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Tamamen El Boyama Şoför ve Hanımı Temalı Erotik Görselli, Makinası Junghans Yazılı, Çalışır Durumda Cep Saati-74,59 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Alman Üretimi, Junghans Marka, (1901-1949) 800 Ayar Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Akrep ve Yelkovanı Dantel İşçilikli, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Tamamen El Boyama Şoför ve Hanımı Temalı Erotik Görselli, Makinası Junghans Yazılı, Çalışır Durumda Cep Saati-74,59 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Doxa Marka (1905), Argentina Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Doxa Yazılı, 5 Ödüllü, Değerli Taşlı, Kadranı İmzalı, Hareketli Mekanizmalı ve El Boyama Boks Temalı Erotik Görselli, Çok Büyük Çapta, Çalışır Durumda Cep Saati-192,23 gr.
Çap: 6,8 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    İsviçre Üretimi, Doxa Marka (1905), Argentina Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Doxa Yazılı, 5 Ödüllü, Değerli Taşlı, Kadranı İmzalı, Hareketli Mekanizmalı ve El Boyama Boks Temalı Erotik Görselli, Çok Büyük Çapta, Çalışır Durumda Cep Saati-192,23 gr. Çap: 6,8 cm.

    TLSold
  • Alman Üretimi, Sola Marka (1901-1949), 800 Ayar Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, 15 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Arka Kapağı ''KG'' İnsiyalli, Makinası Sola Damgalı, Kadranı Tamamen El Boyama Aşçı Temalı Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-83,87 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Alman Üretimi, Sola Marka (1901-1949), 800 Ayar Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, 15 Değerli Taşlı Mekanizmaya Sahip, Arka Kapağı ''KG'' İnsiyalli, Makinası Sola Damgalı, Kadranı Tamamen El Boyama Aşçı Temalı Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-83,87 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Omega Marka (1924), Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, 15 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Omega Yazılı, Kadranı İmzalı, Hareketli Mekanizmalı ve Tamamen El Boyama Müfettiş Temalı Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-76,02 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    İsviçre Üretimi, Omega Marka (1924), Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, 15 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Omega Yazılı, Kadranı İmzalı, Hareketli Mekanizmalı ve Tamamen El Boyama Müfettiş Temalı Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-76,02 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Alman Üretimi, Lip Marka (1901-1949), Meneviş (Silah Metali) Kasalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Tamamen El Boyama Fırıncı Temalı Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-85,66 gr.
Çap: 5,1 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Alman Üretimi, Lip Marka (1901-1949), Meneviş (Silah Metali) Kasalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Kadranı Tamamen El Boyama Fırıncı Temalı Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-85,66 gr. Çap: 5,1 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Doxa Marka (1906), Argentina Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Beyaz Sedef Kadranlı, 5 Ödüllü, Anti Manyetik, Makinası Doxa Damgalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kadranı Hareketli Mekanizmalı Erotik Görselli, Çok Büyük Çapta Çalışır Durumda Cep Saati-190 gr.
Çap: 6,9 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    İsviçre Üretimi, Doxa Marka (1906), Argentina Gümüş Kasalı, Üstten Kurmalı, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Beyaz Sedef Kadranlı, 5 Ödüllü, Anti Manyetik, Makinası Doxa Damgalı, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Kadranı Hareketli Mekanizmalı Erotik Görselli, Çok Büyük Çapta Çalışır Durumda Cep Saati-190 gr. Çap: 6,9 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Movado Marka (1920), Üstten Kurmalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Nikel Krom Kasalı, Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Movado Yazılı, Kadranı Hareketli Mekanizmalı ve Tamamen El Boyaması Kadın ve Erkek Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-73,27 gr.
Çap: 4,8 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    İsviçre Üretimi, Movado Marka (1920), Üstten Kurmalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Nikel Krom Kasalı, Seri Numaraları Tutarlı, Makinası Movado Yazılı, Kadranı Hareketli Mekanizmalı ve Tamamen El Boyaması Kadın ve Erkek Erotik Görselli, Çalışır Durumda Cep Saati-73,27 gr. Çap: 4,8 cm.

    TLSold
  • İsviçre Üretimi, Bovet Fleurier Marka, 1810-1830 Yılları Arası Çin Pazarı ve Özellikle Çin Kraliyet Ailesi İçin Ünlü Üretilmiş, Dublex Eşapman Sistemli Mekanizmaya Sahip, Anahtar Kurmalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, 875 Ayar Gümüş Kasalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-Makinanın Tamamı Üst Düzey Eşsiz Oyma Gravür İşçiliklidir. Bu Eşsiz Geniş Gravür İşçiliğin ve Mekanizma Sisteminin Hareketliliğinin İzlenebilmesi İçin Şeffaf Sergi Kapağı Mevcuttur. Kapak Butonlu Otomatik Açılır Sistemlidir ve Kusursuz Çalışmaktadır. Makinada Bu Görsel Şçlen İçinde Sol Tarafta Bo-vey Yani Bovet Anlamına Gelen Çince Harfli Damga Bulunmaktadır. İç Kapakta Nadir Bulabilceğimiz Çince Damgalar ve Semboller Eksiksiz ve Üst Düzey Temizliktedir. Kafranda Çince Bo-vey Yazmaktadır ve 4834 Seri Numarası Bulunmaktadır. Bu Numara İle Kapaktaki Seri Numarası Tutarlıdır.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    İsviçre Üretimi, Bovet Fleurier Marka, 1810-1830 Yılları Arası Çin Pazarı ve Özellikle Çin Kraliyet Ailesi İçin Ünlü Üretilmiş, Dublex Eşapman Sistemli Mekanizmaya Sahip, Anahtar Kurmalı, Makinası Değerli Taşlar İle Süslü, 875 Ayar Gümüş Kasalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Özel Gümüş Cep Saati-Makinanın Tamamı Üst Düzey Eşsiz Oyma Gravür İşçiliklidir. Bu Eşsiz Geniş Gravür İşçiliğin ve Mekanizma Sisteminin Hareketliliğinin İzlenebilmesi İçin Şeffaf Sergi Kapağı Mevcuttur. Kapak Butonlu Otomatik Açılır Sistemlidir ve Kusursuz Çalışmaktadır. Makinada Bu Görsel Şçlen İçinde Sol Tarafta Bo-vey Yani Bovet Anlamına Gelen Çince Harfli Damga Bulunmaktadır. İç Kapakta Nadir Bulabilceğimiz Çince Damgalar ve Semboller Eksiksiz ve Üst Düzey Temizliktedir. Kafranda Çince Bo-vey Yazmaktadır ve 4834 Seri Numarası Bulunmaktadır. Bu Numara İle Kapaktaki Seri Numarası Tutarlıdır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, J. Dent London (1895), Çok Özel Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Multicolor Flora Desenli ve Renklendirilmiş Zengin Görsellikte Kadrana Sahip, Osmanlı Kadran, Akrep Yelkovanı Dantel İşçilikli ve Elmas Taşlı, Her İki Kapağı Devleti Aliye Armalı ve Osmanlı Tuğralı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Üst Düzey Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Gümüş Kasanın Yanları Zincir Model İşçilikli Olup, Tepesi Bile Gümüş Damgalıdır. Kasa Rengi Yılların Yaşanmışlığını Yansıtan Güzel Bir Görsele Sahiptir. Gümüş Damgaları ve İngiliz Saat Damgaları Eksiksizdir. Toz Kapağı Metaldendir. 3 Kapak Seri Numarasıda Tutarlıdır. Makinada Devleti Aliye Damgası ve J. Dent London İmzası Vardır. (J. Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere'deki Bigben Saat Kulesinin Ünlü Yapımcısıdır.) Makina Değerli Taşlarla Süslenmiş ve Kuvvetlendirilmiştir. Üzerindeki Köstek Muhteşem Görsellijke ve Kalitede Olup, Üst Düzey Değere Sahiptir. Hem Saat Hem De Köstek Saray İşidir.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Osmanlı Dönemi, J. Dent London (1895), Çok Özel Aznavur İşçilikli Gümüş Kasalı, Multicolor Flora Desenli ve Renklendirilmiş Zengin Görsellikte Kadrana Sahip, Osmanlı Kadran, Akrep Yelkovanı Dantel İşçilikli ve Elmas Taşlı, Her İki Kapağı Devleti Aliye Armalı ve Osmanlı Tuğralı, Alttan Kayar Saniyeli, Anahtar Kurmalı, Üst Düzey Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Gümüş Cep Saati-Gümüş Kasanın Yanları Zincir Model İşçilikli Olup, Tepesi Bile Gümüş Damgalıdır. Kasa Rengi Yılların Yaşanmışlığını Yansıtan Güzel Bir Görsele Sahiptir. Gümüş Damgaları ve İngiliz Saat Damgaları Eksiksizdir. Toz Kapağı Metaldendir. 3 Kapak Seri Numarasıda Tutarlıdır. Makinada Devleti Aliye Damgası ve J. Dent London İmzası Vardır. (J. Dent London Dünyanın En Ünlü Saati Olan İngiltere'deki Bigben Saat Kulesinin Ünlü Yapımcısıdır.) Makina Değerli Taşlarla Süslenmiş ve Kuvvetlendirilmiştir. Üzerindeki Köstek Muhteşem Görsellijke ve Kalitede Olup, Üst Düzey Değere Sahiptir. Hem Saat Hem De Köstek Saray İşidir.

    TLSold
  • Longines Marka, N. K. Djezvedjian Constantinople, (1909) İç Kapağında Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazılı, 5 Grand Prix, 5 Altın ve 7 Gümüş Ödüllü, Makinası 7 Değerli Taşlı, Longines ve Osmanlıca Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Askeri Kadrana Sahip Olan Saatin Kasası Özel Askeri Kilitli Kasa Sistemlidir.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Longines Marka, N. K. Djezvedjian Constantinople, (1909) İç Kapağında Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazılı, 5 Grand Prix, 5 Altın ve 7 Gümüş Ödüllü, Makinası 7 Değerli Taşlı, Longines ve Osmanlıca Damgalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Askeri Kadrana Sahip Olan Saatin Kasası Özel Askeri Kilitli Kasa Sistemlidir.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian And Son Constantinople, 5 Grand Prix Serisi Bir Saat Olup 12 Ödüle Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Askeri Numerik Rakamlı, Kasa Kilitli Model, Toz Kapağı Longines Damgalı ve Seri Numaralı, 17 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Osmanlıca ''Nasip'' Yazılı, 100 Yaşını Aşmış Çil Askeri Çok Özel Cep Saati-Arka Kapağında Osmanlıca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu Tarafından Kabul Olmuştur'' ve Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazmaktadır. Özellikle Osmanlıca Yazılı Olanı Çok Nadir Çıkmaktadır.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Osmanlı Dönemi, Longines Marka, Nacib Djezvedjian And Son Constantinople, 5 Grand Prix Serisi Bir Saat Olup 12 Ödüle Sahip, Alttan Kayar Saniyeli, Askeri Numerik Rakamlı, Kasa Kilitli Model, Toz Kapağı Longines Damgalı ve Seri Numaralı, 17 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Osmanlıca ''Nasip'' Yazılı, 100 Yaşını Aşmış Çil Askeri Çok Özel Cep Saati-Arka Kapağında Osmanlıca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu Tarafından Kabul Olmuştur'' ve Fransızca ''Osmanlı İmparatorluğu Ordusu İçin Üretilmiştir'' Yazmaktadır. Özellikle Osmanlıca Yazılı Olanı Çok Nadir Çıkmaktadır.

    TLSold
  • Zenith Marka, İzmir Kasabe ve Temdidi Demiryolları, Romen Rakamlı, Osmanlı Yazılı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Sayılar, Arka Kapağı Ay Yıldız, Tren Kabartma Görseli ve S.C.P (İzmir Kasaba Demiryolu) Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Makinadaki Seri Numarası 1928 Tarihini Göstermektedir. İzmir Kasaba Demiryolu 1893 Yılında Osmanlı İle Fransızların Ortak İşletmesi Olarak Faaliyet Göstermeye Başlamıştır. 1934 Yılına Kadar Süren Bu Ortaklık 1934 Yılında TCDD Tarafından Fransızlardan Satın Alınmıştır.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Zenith Marka, İzmir Kasabe ve Temdidi Demiryolları, Romen Rakamlı, Osmanlı Yazılı, Alttan Kayar Saniyeli, Çift Numerik Sayılar, Arka Kapağı Ay Yıldız, Tren Kabartma Görseli ve S.C.P (İzmir Kasaba Demiryolu) Damgalı, Çalışır Durumda Cep Saati-Makinadaki Seri Numarası 1928 Tarihini Göstermektedir. İzmir Kasaba Demiryolu 1893 Yılında Osmanlı İle Fransızların Ortak İşletmesi Olarak Faaliyet Göstermeye Başlamıştır. 1934 Yılına Kadar Süren Bu Ortaklık 1934 Yılında TCDD Tarafından Fransızlardan Satın Alınmıştır.

    TLSold
  • Tissot Marka, Orijinal Renkli Kadrana Sahip, İç İçe Geçmiş Kadran ve Ölçüm Birimleri İle Farklı Yapıda, Mekanizması Altın Kaplama ve 17 Değerli Taşlı, Kapak İçinde CHS Tissot & Fills Swiss Damgası Bulunan, Literatüre Girmiş Doktor Saati Diye Bilinen Saatlerin En Donanımlarından Biri Olan Koleksiyon Değeri Yüksek, Çalışır Durumda Cep Saati-TissotGent's Pocket Watch Doctor's Chrograph Medicus. Kırmızı Kadran Telemetre/km, En Dış Kadran Chronograph ve Yeşil Kısım 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçümlemelerine Ait Göstergelerdir.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Tissot Marka, Orijinal Renkli Kadrana Sahip, İç İçe Geçmiş Kadran ve Ölçüm Birimleri İle Farklı Yapıda, Mekanizması Altın Kaplama ve 17 Değerli Taşlı, Kapak İçinde CHS Tissot & Fills Swiss Damgası Bulunan, Literatüre Girmiş Doktor Saati Diye Bilinen Saatlerin En Donanımlarından Biri Olan Koleksiyon Değeri Yüksek, Çalışır Durumda Cep Saati-TissotGent's Pocket Watch Doctor's Chrograph Medicus. Kırmızı Kadran Telemetre/km, En Dış Kadran Chronograph ve Yeşil Kısım 30 Darbeli Kalp Atışı Ölçümlemelerine Ait Göstergelerdir.

    TLSold
  • Osmanlı Hebdomas, 8 Günlük, Transparan Balance Sitemi ve Aykırı Kadrana Sahip, 875 Ayar Gümüş, 84, 875 Ayar İsviçre Damgası Olan Ayı Damgası, Eight Days ve Swiss Made Damgalarının Bulunduğu, Tırnak Basmalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-81,72 gr.
Çap: 5 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Osmanlı Hebdomas, 8 Günlük, Transparan Balance Sitemi ve Aykırı Kadrana Sahip, 875 Ayar Gümüş, 84, 875 Ayar İsviçre Damgası Olan Ayı Damgası, Eight Days ve Swiss Made Damgalarının Bulunduğu, Tırnak Basmalı, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-81,72 gr. Çap: 5 cm.

    TLSold
  • Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Çok Özel Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Bronz ve Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Bordo ve Kırmızı Renklerde Çift Numerik Rakamlı, Kadranda Altın Sarısı Süslemeler, Meneviş Kasalı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Tamir ve Kılcal Mevcuttur.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Moon Phase Göstergeli, Haftanın 7 Gününü, Ayın 31 Gününü, 12 Ayı ve Mehtap Hareketlerini Gösteren Multifonsiyonel Çok Özel Kadranlı, Akrep ve Yelkovanı Bronz ve Dantel İşçilikli, Tırnak Basmalı, Üstten Kurmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Bordo ve Kırmızı Renklerde Çift Numerik Rakamlı, Kadranda Altın Sarısı Süslemeler, Meneviş Kasalı, Makina Üzeri Şeffaf Koruma Camlı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda, Koleksiyonluk Cep Saati-Kadranda Tamir ve Kılcal Mevcuttur.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Edward Prior, Osmanlı Kadranlı, Tombak Vermiyeli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Makinası Edward Prior Yazılı ve Seri Numaralı, Çalışır Durumda Cep Saati-88,52 gr.
Çap: 4,7 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Dönemi, Edward Prior, Osmanlı Kadranlı, Tombak Vermiyeli Kasalı, Anahtar Kurmalı, Makinası Edward Prior Yazılı ve Seri Numaralı, Çalışır Durumda Cep Saati-88,52 gr. Çap: 4,7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Vacheron Geneve, 18K Altın Kasalı, Kapakları Full Mine ve Elmas Taşlı Muhteşem Görsellikte, Kadran Çevresi Pırlanta Taşlar İle Çevrili, Cylindre 10 Rubis, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadranlı, Çift Kapaklı, Ahşap Özel Kutu İçerisinde, Çalışır Durumda Çok Şık Altın Cep Saati-33,59 gr.
Çap: 3,5 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlı Dönemi, Vacheron Geneve, 18K Altın Kasalı, Kapakları Full Mine ve Elmas Taşlı Muhteşem Görsellikte, Kadran Çevresi Pırlanta Taşlar İle Çevrili, Cylindre 10 Rubis, Kapak Seri Numaraları Tutarlı, Anahtar Kurmalı, Osmanlı Kadranlı, Çift Kapaklı, Ahşap Özel Kutu İçerisinde, Çalışır Durumda Çok Şık Altın Cep Saati-33,59 gr. Çap: 3,5 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1795-1798), Kasa Yapımcısı John Robinson II (1738), 1. Kasa Bagadan Mamul Üzeri Gümüş Çakmalar İle Süslü, 2. ve 30. Kasaları Gümüşten Mamul Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Özel Gümüş Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta Gümüş Cep Saati-224,15 gr.
Çap: 7 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı George Prior (1795-1798), Kasa Yapımcısı John Robinson II (1738), 1. Kasa Bagadan Mamul Üzeri Gümüş Çakmalar İle Süslü, 2. ve 30. Kasaları Gümüşten Mamul Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, 3 Kasalı, Çok Özel Gümüş Kösteği İle Birlikte, Çalışır Durumda, Büyük Ebatta Gümüş Cep Saati-224,15 gr. Çap: 7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, (1777-1778) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robins (1775-1806), 1. Kasa Kabartma Mızıkayı Humayun ve Davut Yıldızı Motifli, 2. Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasaları Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-320 gr.
Çap: 8 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Osmanlı Dönemi, (1777-1778) Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robins (1775-1806), 1. Kasa Kabartma Mızıkayı Humayun ve Davut Yıldızı Motifli, 2. Kasa Bagadan Mamul ve Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasaları Gümüşten Mamul ve Damgaları Eksiksiz, Makinası George Prior İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-320 gr. Çap: 8 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, George Prior (1750-1825), Kadran Merkez Kısmı Altın Plakalı ve Akrep Yelkovanlı, Kasada London ve 1732 Yılını Gösteren Damgaları Bulunan, Mükemmel Makinaya Sahip, 3 Kasalı, Dış Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta Çok Şık Cep Saati-133,14 gr.
Çap: 6,2 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Osmanlı Dönemi, George Prior (1750-1825), Kadran Merkez Kısmı Altın Plakalı ve Akrep Yelkovanlı, Kasada London ve 1732 Yılını Gösteren Damgaları Bulunan, Mükemmel Makinaya Sahip, 3 Kasalı, Dış Kasası Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta Çok Şık Cep Saati-133,14 gr. Çap: 6,2 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi (1810-1830), Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robinso (1813-1818), 1. Kasa Kakma İşçilikli, 2. Kasa Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasalar Gümüşten Mamul, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Açma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-343,81 gr.
Çap: 8,2 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Osmanlı Dönemi (1810-1830), Saat Yapımcısı George Prior, Kasa Yapımcısı John Robinso (1813-1818), 1. Kasa Kakma İşçilikli, 2. Kasa Baga Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslü, 3. ve 4. Kasalar Gümüşten Mamul, Makinası George Prior İmzalı, Osmanlı Kadranlı, 4 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Çok Özel Kösteği ve Açma Anahtarı İle Birlikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Cep Saati-343,81 gr. Çap: 8,2 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Markwick London (1725-1805), Kasa Yapımcısı James Richard, Altın Kadranlı, Kasada London Damgaları ve 1744 Yılına Ait Harf Damgası Bulunan, Anahtar Kurmalı, Damla Mine Rakamlı, 4 Kasalı, Kasaları Gümüş ve Bagadan Mamul, Muhteşem Görsellikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-207,30 gr.
Çap: 7 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Osmanlı Dönemi, Markwick London (1725-1805), Kasa Yapımcısı James Richard, Altın Kadranlı, Kasada London Damgaları ve 1744 Yılına Ait Harf Damgası Bulunan, Anahtar Kurmalı, Damla Mine Rakamlı, 4 Kasalı, Kasaları Gümüş ve Bagadan Mamul, Muhteşem Görsellikte, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Şık Cep Saati-207,30 gr. Çap: 7 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı William Clarke (1780-1879), Kasa Yapımcısı James Dow (London 1815), 1. Kasa Bagadan Mamul ve Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası William Clarke İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 3 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-270 gr.
Çap: 7,6 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı William Clarke (1780-1879), Kasa Yapımcısı James Dow (London 1815), 1. Kasa Bagadan Mamul ve Gümüş Kakmalar İle Süslü, 2. ve 3. Kasaları Altın Kaplama Tombaktan Mamul, Makinası William Clarke İmzalı, Gümüş ve Osmanlı Kadranlı, 3 Kasalı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çok Özel Kösteği ve Kurma Anahtarı İle Birlikte, Çalışır Durumda Cep Saati-270 gr. Çap: 7,6 cm.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ashley London & Markwich Martham, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), 1. Kasa Kabartma ve Kalem İşçilikli Flora ve Davut Yıldızı İşli, 2. Kasa Baga ve Gümüşten Mamul, 3. ve 4. Kasalar Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası Ashley John London İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Nadir Gümüş Cep Saati-2 Ünlü Saat Yapımcısının Bir Araya Geldiği Çok Nadir Bir Saattir.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Osmanlı Dönemi, Saat Yapımcısı Ashley London & Markwich Martham, Kasa Yapımcısı James Richards (1793-1809), 1. Kasa Kabartma ve Kalem İşçilikli Flora ve Davut Yıldızı İşli, 2. Kasa Baga ve Gümüşten Mamul, 3. ve 4. Kasalar Gümüş ve Damgaları Eksiksiz, Makinası Ashley John London İmzalı, Osmanlı Kadranlı, Anahtar Kurmalı, Büyük Ebatta, Çalışır Durumda Çok Nadir Gümüş Cep Saati-2 Ünlü Saat Yapımcısının Bir Araya Geldiği Çok Nadir Bir Saattir.

    TLSold
  • Longines Marka, Grandprix 9 Serisi, Alttan Kayar Saniyeli, Nadir Altın Sarısı Renkte Kadranlı, Kasa ve Toz Kapaklarında 875 Ayar Gümüş ve 84 Damgaları Bulunan, 12 Ödül Detaylı, Mekanizması Değerli Taşlarla Donatılmış, Üstten Kurmalı, 1926 Yılına Ait Seri Numaralı, Özel Ahşap Kutusunda, Çalışır Durumda, Çok Özel Seyahat Cep Saati-Dönemin Seyahat/Masa Saati Üreticisi Depose Marka Ahşap Kutusu İçerisindedir. Kutu Kabartma ve Oyma Tekniği İle Özel İşçiliklidir. Aynı Zamanda Kutu Saati Koruma ve Taşıma Amaçlıdır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Longines Marka, Grandprix 9 Serisi, Alttan Kayar Saniyeli, Nadir Altın Sarısı Renkte Kadranlı, Kasa ve Toz Kapaklarında 875 Ayar Gümüş ve 84 Damgaları Bulunan, 12 Ödül Detaylı, Mekanizması Değerli Taşlarla Donatılmış, Üstten Kurmalı, 1926 Yılına Ait Seri Numaralı, Özel Ahşap Kutusunda, Çalışır Durumda, Çok Özel Seyahat Cep Saati-Dönemin Seyahat/Masa Saati Üreticisi Depose Marka Ahşap Kutusu İçerisindedir. Kutu Kabartma ve Oyma Tekniği İle Özel İşçiliklidir. Aynı Zamanda Kutu Saati Koruma ve Taşıma Amaçlıdır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi, Lebet Fills Royal Marka (1870-1880), Kadran Dahil 9K Altından Mamul, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Merkez, El Boyama Manzara ve Çevresi Çelenk Kabartma Motifli Kadrana Sahip, Aznavur İşçilikli Kasalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Çok Şık Altın Cep Saati-Makina Full Kalem İşçilikli ve Osmanlıca ''Allah'' Yazılıdır. Toz Kapağı Bakır ve Kasa Yapımcısı ''O L'' Damgalıdır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlı Dönemi, Lebet Fills Royal Marka (1870-1880), Kadran Dahil 9K Altından Mamul, Tırnak Basmalı, Alttan Kayar Saniyeli, Üstten Kurmalı, Merkez, El Boyama Manzara ve Çevresi Çelenk Kabartma Motifli Kadrana Sahip, Aznavur İşçilikli Kasalı, Makinası 15 Değerli Taşlı, Seri Numaraları Tutarlı, Çalışır Durumda, Çok Şık Altın Cep Saati-Makina Full Kalem İşçilikli ve Osmanlıca ''Allah'' Yazılıdır. Toz Kapağı Bakır ve Kasa Yapımcısı ''O L'' Damgalıdır.

    TLSold