Lot: 1

Güncel Fiyat: 9.000 TL Açılış Fiyatı: 9.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Maskalı Batarya (Mustafa Kemal Atatürk'ünde Kullanmış Olduğu) Dürbün; I. ve II. Dünya Savaşlarında İttifak Devletleri Tarafından Kullanılmış (Almanya, Avusturya-Macaristan, Osmanlı, Bulgaristan) ve 1927 Yılında Envantere Alınmış, Üzerinde Osmanlıca ''Türkiye Cumhuriyeti'', ''Azmat Makaslı Dürbün'', ''1927'' Tarihi ve ''No: 41'' Yazılı, Su Terazili, Atatürk Dürbünü Olarakta Bilinen Makaslı Batarya Dürbünü

Önemli Siperlerde, Taktik Planlama ve Taarruzların Takibi İçin Kullanılan Dürbünlerdendir.

39x16 cm.

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Maskalı Batarya (Mustafa Kemal Atatürk'ünde Kullanmış Olduğu) Dürbün; I. ve II. Dünya Savaşlarında İttifak Devletleri Tarafından Kullanılmış (Almanya, Avusturya-Macaristan, Osmanlı, Bulgaristan) ve 1927 Yılında Envantere Alınmış, Üzerinde Osmanlıca ''Türkiye Cumhuriyeti'', ''Azmat Makaslı Dürbün'', ''1927'' Tarihi ve ''No: 41'' Yazılı, Su Terazili, Atatürk Dürbünü Olarakta Bilinen Makaslı Batarya Dürbünü-Önemli Siperlerde, Taktik Planlama ve Taarruzların Takibi İçin Kullanılan Dürbünlerdendir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Maskalı Batarya (Mustafa Kemal Atatürk'ünde Kullanmış Olduğu) Dürbün; I. ve II. Dünya Savaşlarında İttifak Devletleri Tarafından Kullanılmış (Almanya, Avusturya-Macaristan, Osmanlı, Bulgaristan) ve 1927 Yılında Envantere Alınmış, Üzerinde Osmanlıca ''Türkiye Cumhuriyeti'', ''Azmat Makaslı Dürbün'', ''1927'' Tarihi ve ''No: 41'' Yazılı, Su Terazili, Atatürk Dürbünü Olarakta Bilinen Makaslı Batarya Dürbünü-Önemli Siperlerde, Taktik Planlama ve Taarruzların Takibi İçin Kullanılan Dürbünlerdendir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, 1914 Senesine Ait, Sulta Reşad ve Diğer İttifak Ülkelerinin Hükümdarlarının Yer Aldığı, 3'lü İttifak Kurdelalı Nadir Rozet-7x6,5 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Osmanlı İttifak Dönemi, 1914 Senesine Ait, Sulta Reşad ve Diğer İttifak Ülkelerinin Hükümdarlarının Yer Aldığı, 3'lü İttifak Kurdelalı Nadir Rozet-7x6,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Avusturyalı General Eduard Von Böhm-Ermolli'nin (1856-1941) 1916 Yılında Askeri Birliğine Yardım Amaçlı Yapılmış Rozet-3,5x3 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Osmanlı İttifak Dönemi, Avusturyalı General Eduard Von Böhm-Ermolli'nin (1856-1941) 1916 Yılında Askeri Birliğine Yardım Amaçlı Yapılmış Rozet-3,5x3 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi ve Dünya Savaşı Konulu, Sultan Mehmed Reşad, Karl William ve I. Ferdinand Profillerinin Olduğu, Arka Yüzünde Özgürlükçü Askerin Bayrak Salladığı, Gümüş Alman Hatıra Madalyası (1914-1915) -6,83 gr.
Çap: 2,7 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Osmanlı İttifak Dönemi ve Dünya Savaşı Konulu, Sultan Mehmed Reşad, Karl William ve I. Ferdinand Profillerinin Olduğu, Arka Yüzünde Özgürlükçü Askerin Bayrak Salladığı, Gümüş Alman Hatıra Madalyası (1914-1915) -6,83 gr. Çap: 2,7 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Askeri Figürlerin Yer Aldığı, Kurşundan Yapılmış Dörtlü İttifak Rozeti-6,5x3,5 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Osmanlı İttifak Dönemi, Askeri Figürlerin Yer Aldığı, Kurşundan Yapılmış Dörtlü İttifak Rozeti-6,5x3,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Dörtlü İttifak Hükümdarlar Rozeti-3,5x3,5 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Osmanlı İttifak Dönemi, Dörtlü İttifak Hükümdarlar Rozeti-3,5x3,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, İttifak Olan Ülkelerin Bayraklarının Yer Aldığı Üçlü İttifak Rozet-Arka Pin Kısmı Yoktur. Minesinde Ufak Atıklar Vardır.
3,3x1,7 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Osmanlı İttifak Dönemi, İttifak Olan Ülkelerin Bayraklarının Yer Aldığı Üçlü İttifak Rozet-Arka Pin Kısmı Yoktur. Minesinde Ufak Atıklar Vardır. 3,3x1,7 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Dörtlü İttifak Mineli Rozet-2,2x2,2 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Dörtlü İttifak Mineli Rozet-2,2x2,2 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Dal Zemin Üzerine Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Dörtlü İttifak Mineli Rozet-4x1,6 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Osmanlı İttifak Dönemi, Dal Zemin Üzerine Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Dörtlü İttifak Mineli Rozet-4x1,6 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Sade Ay Yıldız Görselli Mineli İttifak Rozet-Çap: 3 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Sade Ay Yıldız Görselli Mineli İttifak Rozet-Çap: 3 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, ''Gott Mit Uns Viribus Unitis'' Yazılı, Üçlü İttifak Mineli Rozet-Arka Kısmında Yapımcının Damgası Bulunmaktadır.
Çap: 3,2 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, ''Gott Mit Uns Viribus Unitis'' Yazılı, Üçlü İttifak Mineli Rozet-Arka Kısmında Yapımcının Damgası Bulunmaktadır. Çap: 3,2 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Dörtlü İttifak Mineli Rozet-3,3x3,3 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Osmanlı İttifak Dönemi, Çok Nadir İsa Akbaş Kataloğunda Dahi Olmayan, Dörtlü İttifak Mineli Rozet-3,3x3,3 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Zamanı Rus-Plevne Savaşında Verilmiş Gümüş Madalya-Kurdelası Sonradan Takılmıştır.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Zamanı Rus-Plevne Savaşında Verilmiş Gümüş Madalya-Kurdelası Sonradan Takılmıştır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sultan Abdülhamid Zamanı Tesisat-ı Askeriyye Alüminyum İane Madalyası, 1897-Kurdelası Sonradan Takılmıştır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Osmanlı Dönemi, Sultan Abdülhamid Zamanı Tesisat-ı Askeriyye Alüminyum İane Madalyası, 1897-Kurdelası Sonradan Takılmıştır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Kırım Savaşı Nedeniyle Bastırılan, Abdülmecid Döneminde Çıkarılan Madalyanın Ön Yüzünde Zeytin Dallarından Meydana Gelen Bir Çelenk Ortasında Tuğra ve Kırım 1271, Arka Yüzünde Silah ve Sancaklardan Oluşan Bir Armanın Altında Crimea 1855 Yazısı Bulunan Gümüş Kırım Madalyası-Kurdelası Sonradan Takılmıştır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Osmanlı Dönemi, Kırım Savaşı Nedeniyle Bastırılan, Abdülmecid Döneminde Çıkarılan Madalyanın Ön Yüzünde Zeytin Dallarından Meydana Gelen Bir Çelenk Ortasında Tuğra ve Kırım 1271, Arka Yüzünde Silah ve Sancaklardan Oluşan Bir Armanın Altında Crimea 1855 Yazısı Bulunan Gümüş Kırım Madalyası-Kurdelası Sonradan Takılmıştır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Kırım Savaşı Nedeniyle Bastırılan, Abdülmecid Döneminde Çıkarılan Madalyanın Ön Yüzünde Zeytin Dallarından Meydana Gelen Bir Çelenk Ortasında Tuğra ve Kırım 1271, Arka Yüzünde Silah ve Sancaklardan Oluşan Bir Armanın Altında La Crimea 1855 Yazısı Bulunan, Mint Kondisyonda Orijinal Kurdelalı Gümüş Kırım Madalyası-Çap: 3,7 cm.
Uz: 9,5 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Osmanlı Dönemi, Kırım Savaşı Nedeniyle Bastırılan, Abdülmecid Döneminde Çıkarılan Madalyanın Ön Yüzünde Zeytin Dallarından Meydana Gelen Bir Çelenk Ortasında Tuğra ve Kırım 1271, Arka Yüzünde Silah ve Sancaklardan Oluşan Bir Armanın Altında La Crimea 1855 Yazısı Bulunan, Mint Kondisyonda Orijinal Kurdelalı Gümüş Kırım Madalyası-Çap: 3,7 cm. Uz: 9,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Zamanı, Ön Yüzünde Defne Dalından Bir Çelenk İçinde II. Abdülhamid’in "el-Gazi" Tuğrası ve Altta Lokomotif Resmi, Arka Yüzünde "Hamidiye-Hicaz Demiryolu'na Hizmet Eden Hamiyetmedana Mahsus Madalyadır." Yazısı Bulunan, Mint Kondisyonda Gümüş Hicaz Demiryolu Madalyası-Yanında Orijinal Kurdelası İle Birliktedir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Zamanı, Ön Yüzünde Defne Dalından Bir Çelenk İçinde II. Abdülhamid’in "el-Gazi" Tuğrası ve Altta Lokomotif Resmi, Arka Yüzünde "Hamidiye-Hicaz Demiryolu'na Hizmet Eden Hamiyetmedana Mahsus Madalyadır." Yazısı Bulunan, Mint Kondisyonda Gümüş Hicaz Demiryolu Madalyası-Yanında Orijinal Kurdelası İle Birliktedir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Liyakat Madalyasının Gümüş Kılıçlı ve Kurdelalı Askı Aparatı -6x2,7 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Osmanlı Dönemi, Liyakat Madalyasının Gümüş Kılıçlı ve Kurdelalı Askı Aparatı -6x2,7 cm.

    TLSatıldı
  • 1855 Sivas Topal İle Alaklı Çıkartılmış, Üzerinde Savaş Görseli ve Sancakların Yer Aldığı, Sivastopol'un Düşüşü ve Paris Antlaşması Nikelden İmal Edilmiş Çok Nadir Madalyon-Çap: 5,2 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    1855 Sivas Topal İle Alaklı Çıkartılmış, Üzerinde Savaş Görseli ve Sancakların Yer Aldığı, Sivastopol'un Düşüşü ve Paris Antlaşması Nikelden İmal Edilmiş Çok Nadir Madalyon-Çap: 5,2 cm.

    TLSatıldı
  • 30 Mart 1856 Tarihinde Türkiye, Fransa, Büyük Britanya, Sardunya, Avusturya, Prusya ve Rusya'nın Katılmış Olduğu Paris Antlaşması Anısına Hazırlanmış, Kırım Savaşının Bitişini ve Paris Antlaşması'nı Kutlamak Amaçlı Yapılmış Çok Nadir Gümüş Madalya-18,33 gr.
Çap: 4 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    30 Mart 1856 Tarihinde Türkiye, Fransa, Büyük Britanya, Sardunya, Avusturya, Prusya ve Rusya'nın Katılmış Olduğu Paris Antlaşması Anısına Hazırlanmış, Kırım Savaşının Bitişini ve Paris Antlaşması'nı Kutlamak Amaçlı Yapılmış Çok Nadir Gümüş Madalya-18,33 gr. Çap: 4 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Fransız Üretimi, Tutma Kısmı Fildişinden Dekore Edilmiş, Üzerine Hilal Tutan Kız Figürü İşlenmiş, Gizli Tuş İle İçinden Altın Vermiyeli Siyah Menevişli Şişi Çıkan, Çok Özel Şiş Baston-Bastonun Gövde Kısmı Kayın Ağacından İmal Dilmiştir. Genelde O Dönemde Fransız Üst Düzey Subaylar Tarafından Kullanılmıştır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    19. yy. Fransız Üretimi, Tutma Kısmı Fildişinden Dekore Edilmiş, Üzerine Hilal Tutan Kız Figürü İşlenmiş, Gizli Tuş İle İçinden Altın Vermiyeli Siyah Menevişli Şişi Çıkan, Çok Özel Şiş Baston-Bastonun Gövde Kısmı Kayın Ağacından İmal Dilmiştir. Genelde O Dönemde Fransız Üst Düzey Subaylar Tarafından Kullanılmıştır.

    TLSatıldı
  • Çanakkale Savaşı'nda Askerlerin Kullandığı, Üzerinde Osmanlıca ''Asakeri Şahane'' Yazılı, Alüminyumdan İmal Edilmiş Su Matarası-Matarada Dönemin Ezikleri Mevcuttur.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Çanakkale Savaşı'nda Askerlerin Kullandığı, Üzerinde Osmanlıca ''Asakeri Şahane'' Yazılı, Alüminyumdan İmal Edilmiş Su Matarası-Matarada Dönemin Ezikleri Mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Cephelerde Subayların Kullanılmış Olduğu, Fransız Chevalier Dürbün Firması Tarafından İmal Edilmiş Dürbün-Dürbün Çalışır Durumda Olup, Uzun Menzillidir. Benzer Dürbünler Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa Gibi İsimler Tarafından Kullanılmıştır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Dönemi, Cephelerde Subayların Kullanılmış Olduğu, Fransız Chevalier Dürbün Firması Tarafından İmal Edilmiş Dürbün-Dürbün Çalışır Durumda Olup, Uzun Menzillidir. Benzer Dürbünler Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa Gibi İsimler Tarafından Kullanılmıştır.

    TLSatıldı
  • 19. yy. İngiliz Üretimi, R. Casser Yapımı, Çok Uzun Namlulu, Ahşap Kabzalı, Yandan Doldurmalı, Çalışır Durumda Altıpatlar Koleksiyonluk Silah-38 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    19. yy. İngiliz Üretimi, R. Casser Yapımı, Çok Uzun Namlulu, Ahşap Kabzalı, Yandan Doldurmalı, Çalışır Durumda Altıpatlar Koleksiyonluk Silah-38 cm.

    TLSatıldı
  • 1860 Uluslararası Silah Birliği'nin Anısına Yapılmış, Üzeri Asker Görselli Hatıra Madalyon-Çap: 5 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    1860 Uluslararası Silah Birliği'nin Anısına Yapılmış, Üzeri Asker Görselli Hatıra Madalyon-Çap: 5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, 18. yy. Okçu ''Sadak'' Deriden İmal Edilmiş Ok Çubukları ve Ok Uçları İçin Kullanılan Nadir Sadak Çantası-48x26 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Osmanlı Dönemi, 18. yy. Okçu ''Sadak'' Deriden İmal Edilmiş Ok Çubukları ve Ok Uçları İçin Kullanılan Nadir Sadak Çantası-48x26 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Bakır Üzeri Tombak Vermiye İle İmal Edilmiş, Ay Yıldızlı ve Çelenkli, Temiz Kondisyonda Subay Kemeri Tokası-6,5x5,5 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Osmanlı Dönemi, Bakır Üzeri Tombak Vermiye İle İmal Edilmiş, Ay Yıldızlı ve Çelenkli, Temiz Kondisyonda Subay Kemeri Tokası-6,5x5,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Üst Düzey Topçu Meçinin Çil Kondisyonda, Altın Sırmalı Püskülü-Eser Nadir Formdadır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Osmanlı Dönemi, Üst Düzey Topçu Meçinin Çil Kondisyonda, Altın Sırmalı Püskülü-Eser Nadir Formdadır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Çok Nadir Kırmızı Şeritli, Alt Zeminleri Yeşil Renkte Yapılmış, Çift Rütbeli Nadir Subay Apoleti-Bugüne Kadar Görülmemiştir.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Osmanlı Dönemi, Çok Nadir Kırmızı Şeritli, Alt Zeminleri Yeşil Renkte Yapılmış, Çift Rütbeli Nadir Subay Apoleti-Bugüne Kadar Görülmemiştir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, 1337 Tarihli, Garp Cephesi Topçu Müfettişliği Tamirhanesi, Harp Yadigarı, Nadir Top Arabası Künyesi-Türk Müzayedelerinde Bir İlk!

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Osmanlı Dönemi, 1337 Tarihli, Garp Cephesi Topçu Müfettişliği Tamirhanesi, Harp Yadigarı, Nadir Top Arabası Künyesi-Türk Müzayedelerinde Bir İlk!

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sarayda Kullanılmış, Gümüş Üzeri Savat İşçilik İle Yapılmış, Üzerinde Sultan Abdülmecid'in Tuğrasının Bulunduğu, Çok Özel Nadir Pelerin Düğmesi-6,5x5 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Osmanlı Dönemi, Sarayda Kullanılmış, Gümüş Üzeri Savat İşçilik İle Yapılmış, Üzerinde Sultan Abdülmecid'in Tuğrasının Bulunduğu, Çok Özel Nadir Pelerin Düğmesi-6,5x5 cm.

    TLSatıldı
  • Kurtuluş Savaşı Zamanı Kullanılmış, Donanma Gemisine Ait Nadir Mavi-Beyaz Flama-Ahşap Asma Aparatları ve İpleri İle Birliktedir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Kurtuluş Savaşı Zamanı Kullanılmış, Donanma Gemisine Ait Nadir Mavi-Beyaz Flama-Ahşap Asma Aparatları ve İpleri İle Birliktedir.

    TLSatıldı
  • 1874 Kurtuluş Savaşı Dönemi, Türk Askerlerininde Kullanmış Olduğu, Fransız Carabine De Cavalerie Gras Modeli, Dipçik Kısmı Dökme Pirinçten Mamul, Ağız Hariç Diğer Kısımlar Metal ve Çelikten İmal Edilmiş, Çalışır Durumda Tüfek-99 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    1874 Kurtuluş Savaşı Dönemi, Türk Askerlerininde Kullanmış Olduğu, Fransız Carabine De Cavalerie Gras Modeli, Dipçik Kısmı Dökme Pirinçten Mamul, Ağız Hariç Diğer Kısımlar Metal ve Çelikten İmal Edilmiş, Çalışır Durumda Tüfek-99 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Peabody & Martini Marka, Üzerinde Tuğra ve Osmanlı Rakamları Bulunan, Dipçik Kısmında ve Bazı Yüksüklerinde Gümüş Hasır İşçilikler Kullanılmış, Çalışır Durumda Osmanlı Tüfek-Metal Kısımların Korozyon Vardır.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Osmanlı Dönemi, Peabody & Martini Marka, Üzerinde Tuğra ve Osmanlı Rakamları Bulunan, Dipçik Kısmında ve Bazı Yüksüklerinde Gümüş Hasır İşçilikler Kullanılmış, Çalışır Durumda Osmanlı Tüfek-Metal Kısımların Korozyon Vardır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Zamanı Kullanılmış, Üst Düzey Donanmacı Paşaların Takmış Olduğu, Mavi Şeritli, Çapa ve Hilal Tokalı, Çok Nadir Paşa Kemeri

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Zamanı Kullanılmış, Üst Düzey Donanmacı Paşaların Takmış Olduğu, Mavi Şeritli, Çapa ve Hilal Tokalı, Çok Nadir Paşa Kemeri

    TLSatıldı
  • 18. yy. Sap Kısmı Gergedan ve Savat İşçilikli Gümüş Pullardan İmal Edilmiş, Çelik Üzerine Altın Yazılar İle Fetih Suresinin İlk Ayetlerinin İşlendiği, Kan Oluklu, Devasa Büyüklükte, Çok Nadir Formda Kama-Kını Yoktur.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    18. yy. Sap Kısmı Gergedan ve Savat İşçilikli Gümüş Pullardan İmal Edilmiş, Çelik Üzerine Altın Yazılar İle Fetih Suresinin İlk Ayetlerinin İşlendiği, Kan Oluklu, Devasa Büyüklükte, Çok Nadir Formda Kama-Kını Yoktur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, 19. yy. Sap Kısmı Fildişi ve Altın Kakmalar İle Süslenmiş, Çelik Kısmı Ashabı Keyf İsimleri ve ''Elhamdülillahi Rabbil Alemiyn'' Yazılı, Kan Oluklu, Kın Kısmında Yine Altın İşlemeler Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Kama-46 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Osmanlı Dönemi, 19. yy. Sap Kısmı Fildişi ve Altın Kakmalar İle Süslenmiş, Çelik Kısmı Ashabı Keyf İsimleri ve ''Elhamdülillahi Rabbil Alemiyn'' Yazılı, Kan Oluklu, Kın Kısmında Yine Altın İşlemeler Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Kama-46 cm.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Sap Kısmı Gergadandan İmal Edilmiş, Süsleme Kısımları Bronz Üzeri Altın Kakmalar İle İşlenmiş, Çelik Kısmı Floral Desenler İle Altın İşlenmiş, Kan Oluklu, Kın Kısmı Kadife Üzeri Altın İşlemeli Yüksüklü Süs İle Süslenmiş, Çok Nadir Koleksiyonluk Kama-60 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    18. yy. Sap Kısmı Gergadandan İmal Edilmiş, Süsleme Kısımları Bronz Üzeri Altın Kakmalar İle İşlenmiş, Çelik Kısmı Floral Desenler İle Altın İşlenmiş, Kan Oluklu, Kın Kısmı Kadife Üzeri Altın İşlemeli Yüksüklü Süs İle Süslenmiş, Çok Nadir Koleksiyonluk Kama-60 cm.

    TLSatıldı
  • 17. yy. Hint-İran Tulvar, 3 Kan Oluklu, Sap Kısmında Lale Motifleri Kullanılmış, Osmanlı Nadir Koleksiyonluk Şimşir Kılıç-Kını Yoktur.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    17. yy. Hint-İran Tulvar, 3 Kan Oluklu, Sap Kısmında Lale Motifleri Kullanılmış, Osmanlı Nadir Koleksiyonluk Şimşir Kılıç-Kını Yoktur.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Sonu, Sap Kısmı Abanozdan Mamul, Çelik Kısmında Altın Kakma Osmanlıca İbareler İşli, Çok Özel ve Nadir Büyüklükte Koleksiyonluk Kama-Kını Yoktur.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    18. yy. Sonu, Sap Kısmı Abanozdan Mamul, Çelik Kısmında Altın Kakma Osmanlıca İbareler İşli, Çok Özel ve Nadir Büyüklükte Koleksiyonluk Kama-Kını Yoktur.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Sonu, Sap Kısmı Gergedandan Mamul, Süsleme Kısımları Bronz Üzeri Altın Kakmalar İle İşlenmiş, Çelik Kısmında Geometrik Desenler İle Altın İşlenmiş, Çift Taraflı Kan Oluklu, Çok Büyük Nadir Ebatta Koleksiyonluk Kama-69 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    18. yy. Sonu, Sap Kısmı Gergedandan Mamul, Süsleme Kısımları Bronz Üzeri Altın Kakmalar İle İşlenmiş, Çelik Kısmında Geometrik Desenler İle Altın İşlenmiş, Çift Taraflı Kan Oluklu, Çok Büyük Nadir Ebatta Koleksiyonluk Kama-69 cm.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Sonu, Sap Kısmı Savat İşçiliği İle Birlikte Morstan Mamul, Çelik Kısmı Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Kın Kısmında Full Savat İşçiliği Kullanılmış, Çok Nadir Formda Koleksiyonluk Kama-Tutma Kısmında Dönem Çatlağı Bulunmaktadır.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    18. yy. Sonu, Sap Kısmı Savat İşçiliği İle Birlikte Morstan Mamul, Çelik Kısmı Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Kın Kısmında Full Savat İşçiliği Kullanılmış, Çok Nadir Formda Koleksiyonluk Kama-Tutma Kısmında Dönem Çatlağı Bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Kılıç Büyüklüğünde İmal Edilmiş, Tutma Kısmı Gergedan Boynuzundan İmal Edilerek Üzerine Ayetler İşlenmiş, Çelik Kısmında Altın Kakmalar İle Osmanlıca İbareler İşlenmiş, Kın Kısmı Deri ve Bakır Üzeri Altın Kakmalar İle Süslenmiş, Çok Özel ve Nadir Koleksiyonluk Kama-Kınının Uç Kısmında Deri Yoktur.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    18. yy. Kılıç Büyüklüğünde İmal Edilmiş, Tutma Kısmı Gergedan Boynuzundan İmal Edilerek Üzerine Ayetler İşlenmiş, Çelik Kısmında Altın Kakmalar İle Osmanlıca İbareler İşlenmiş, Kın Kısmı Deri ve Bakır Üzeri Altın Kakmalar İle Süslenmiş, Çok Özel ve Nadir Koleksiyonluk Kama-Kınının Uç Kısmında Deri Yoktur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Gümüşten İmal Edilerek Kabartma Desenler İle Birlikte Kalem İşçiliği Atılmış, Çelik Kısmında ''Ali Mümtaz'' Usta Damgasının Bulunduğu, Kın Kısmı Ayasofya Camii ve Savaş Aletleri İle Gümüşten İmal Edilmiş, Çok Özel Nadir Formda Koleksiyonluk Girit Yatağan Kılıcı-94 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Gümüşten İmal Edilerek Kabartma Desenler İle Birlikte Kalem İşçiliği Atılmış, Çelik Kısmında ''Ali Mümtaz'' Usta Damgasının Bulunduğu, Kın Kısmı Ayasofya Camii ve Savaş Aletleri İle Gümüşten İmal Edilmiş, Çok Özel Nadir Formda Koleksiyonluk Girit Yatağan Kılıcı-94 cm.

    TLSatıldı
  • 19.yy. Rus 84 Damgalı, Sap Kısmı Fildişinden Mamul, Kın Kısmında Kadife ve Savat Gümüş İşçilikler Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Kınlı Hançer-27,5 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    19.yy. Rus 84 Damgalı, Sap Kısmı Fildişinden Mamul, Kın Kısmında Kadife ve Savat Gümüş İşçilikler Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Kınlı Hançer-27,5 cm.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Sonu, Sap Kısmı Gergedandan Mamul, Çelik Kısmında Altın Kakma Süslemeler İşlenmiş, Kın Kısmı Çelik Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslenmiş, Nadir Formda Çok Özel Koleksiyonluk Kama-35 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    18. yy. Sonu, Sap Kısmı Gergedandan Mamul, Çelik Kısmında Altın Kakma Süslemeler İşlenmiş, Kın Kısmı Çelik Üzeri Gümüş Kakmalar İle Süslenmiş, Nadir Formda Çok Özel Koleksiyonluk Kama-35 cm.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Sonu, Sap ve Çelik Kısmı Çift Taraflı Full Gümüş Kakmalar İle Süslenmiş, Çelik Kısmında Osmanlıca İbarelerin ve 1899 Tarihinin Yer Aldığı, Kın Kısmı Yine Aynı İşçilik İle Süslenmiş, Çok Özel Koleksiyonluk Hançer-30 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    18. yy. Sonu, Sap ve Çelik Kısmı Çift Taraflı Full Gümüş Kakmalar İle Süslenmiş, Çelik Kısmında Osmanlıca İbarelerin ve 1899 Tarihinin Yer Aldığı, Kın Kısmı Yine Aynı İşçilik İle Süslenmiş, Çok Özel Koleksiyonluk Hançer-30 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Sap Kısmı, Çelik Kısmı ve Kın Yüzeyi Full Gümüş Kakmalar İle Süslenmiş, Çelik Kısmında ''Sehlana ve Hamdu ve ya Fettah'' Yazısının Yer Aldığı, Çok Özel Koleksiyonluk Hançer-26 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    19. yy. Sap Kısmı, Çelik Kısmı ve Kın Yüzeyi Full Gümüş Kakmalar İle Süslenmiş, Çelik Kısmında ''Sehlana ve Hamdu ve ya Fettah'' Yazısının Yer Aldığı, Çok Özel Koleksiyonluk Hançer-26 cm.

    TLSatıldı
  • 18 yy. Sonu Sap Kısmı Mors Dişinden İmal Edilmiş, Üzerine Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Kın Kısmı Kabartma Gümüş İşlemeler İle Süslenmiş, Çelik Kısmında Altın Kakmalar İle ''Vela Seyfe Daim Zülfikar'' İbaresi Bulunan, Çok Özel Koleksiyonluk Kama-Sap Kısmın da Dönemin İslami Motifleri Kulanılmıştır.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    18 yy. Sonu Sap Kısmı Mors Dişinden İmal Edilmiş, Üzerine Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Kın Kısmı Kabartma Gümüş İşlemeler İle Süslenmiş, Çelik Kısmında Altın Kakmalar İle ''Vela Seyfe Daim Zülfikar'' İbaresi Bulunan, Çok Özel Koleksiyonluk Kama-Sap Kısmın da Dönemin İslami Motifleri Kulanılmıştır.

    TLSatıldı
  • 18.yy. Sonu Sap Kısmı Yatağan Formunda Mors Dişi İle Dekore Edilmiş, Çelik Kısmında Kalem İşçiliği İle Yeniçeri Motifleri Kullanılmış, Kın Kısmı Düşük Ayar Gümüş ve Kadife İle Süslenmiş, Yeniçeri Ağasının Olduğu Düşünülen Nadir Formda Yatağan Tarzı Kama-Bu Formda Daha Önce Görülmemiştir.Çeliğinde Paslanma ve Kolezyon Mevcuttur. Haliyle

    Lot No: 50

    Lot: 50

    18.yy. Sonu Sap Kısmı Yatağan Formunda Mors Dişi İle Dekore Edilmiş, Çelik Kısmında Kalem İşçiliği İle Yeniçeri Motifleri Kullanılmış, Kın Kısmı Düşük Ayar Gümüş ve Kadife İle Süslenmiş, Yeniçeri Ağasının Olduğu Düşünülen Nadir Formda Yatağan Tarzı Kama-Bu Formda Daha Önce Görülmemiştir.Çeliğinde Paslanma ve Kolezyon Mevcuttur. Haliyle

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Rauf Usta Damgalı Tüm Ahşap Kısımları Afyon İşçiliği İle Süslenmiş, Dipçik Kısmında Kazıma Tekniği Kullanılmış, Metal Kısımları Gümüş Kakmalar İle Dekore Edilmiş, Afyon İşi Martini Koleksiyonluk Çok Özel Tüfek-Eserin Mekanizması Çalışır Durumda Ve Çok Temizdir

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlı Dönemi, Rauf Usta Damgalı Tüm Ahşap Kısımları Afyon İşçiliği İle Süslenmiş, Dipçik Kısmında Kazıma Tekniği Kullanılmış, Metal Kısımları Gümüş Kakmalar İle Dekore Edilmiş, Afyon İşi Martini Koleksiyonluk Çok Özel Tüfek-Eserin Mekanizması Çalışır Durumda Ve Çok Temizdir

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Tuğralı ve Sahlı, Sap ve Kın Kısımları Dahil Olmak Üzere Full Kabartma Gümüş İşçilik İle Birlikte Osmanlı Motifleri Kullanılmış, Çelik Kısmı Altın Kakmalar İle Süslenmiş, Çift Hazneli Koleksiyon Değeri Yüksek Saldırma Bıçak Takımı

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Osmanlı Dönemi, Sultan II. Abdülhamid Tuğralı ve Sahlı, Sap ve Kın Kısımları Dahil Olmak Üzere Full Kabartma Gümüş İşçilik İle Birlikte Osmanlı Motifleri Kullanılmış, Çelik Kısmı Altın Kakmalar İle Süslenmiş, Çift Hazneli Koleksiyon Değeri Yüksek Saldırma Bıçak Takımı

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Üzeri Kabartma Florel Desen, Savaş Alteleri ve Sancaklar İle Süslenmiş Bugüne Kadar Görülmemiş Çok Büyük Ebatta Gümüş Koleksiyonluk Barutluk-Eserin Bir Eşi Yanya Müzesin de Yer Almaktadır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Osmanlı Dönemi, Üzeri Kabartma Florel Desen, Savaş Alteleri ve Sancaklar İle Süslenmiş Bugüne Kadar Görülmemiş Çok Büyük Ebatta Gümüş Koleksiyonluk Barutluk-Eserin Bir Eşi Yanya Müzesin de Yer Almaktadır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Saray İşi, Bakır Üzeri Tombak Vermiye ve 45 Parça Mercan ile Birlikte Turkuaz Taşlar İle Süslenmiş, Çelik Kısımınlarında Altın Kakma İle Osmanlıca İbareler Bulunan, Üst Düzey Çift Koleksiyonluk Hançer-Böyle Çift Nadir Çıkmaktadır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Osmanlı Dönemi, Saray İşi, Bakır Üzeri Tombak Vermiye ve 45 Parça Mercan ile Birlikte Turkuaz Taşlar İle Süslenmiş, Çelik Kısımınlarında Altın Kakma İle Osmanlıca İbareler Bulunan, Üst Düzey Çift Koleksiyonluk Hançer-Böyle Çift Nadir Çıkmaktadır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Saray İşi, Bakır Üzeri Gümüş Kaplı, Ön Yüzü Mercan ve Mine İşçiliği İle Süslenmiş, Çelik Kısmında Gümüş Kakma İle Osmanlıca İbareler Yazılı, Nadir Formda Hançer-31 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Osmanlı Dönemi, Saray İşi, Bakır Üzeri Gümüş Kaplı, Ön Yüzü Mercan ve Mine İşçiliği İle Süslenmiş, Çelik Kısmında Gümüş Kakma İle Osmanlıca İbareler Yazılı, Nadir Formda Hançer-31 cm.

    TLSatıldı
  • 16. yy. Osmanlı Topraklarında Kullanılmış, Sap Kısmı Dahil Olmak Üzere Gümüş Üzeri Full Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Çelik Kısmı Çift Kan Oluklu, Çok Nadir Büyük Ebatta Koleksiyonluk Olağanüstü Osmanlı Hançeri-59 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    16. yy. Osmanlı Topraklarında Kullanılmış, Sap Kısmı Dahil Olmak Üzere Gümüş Üzeri Full Kalem İşçiliği İle Süslenmiş, Çelik Kısmı Çift Kan Oluklu, Çok Nadir Büyük Ebatta Koleksiyonluk Olağanüstü Osmanlı Hançeri-59 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Osmanlı Topraklarında Kullanılmış, Rus 84 Gümüş ve Usta Damgalı, Sap Kısmı Dahil Olmak Üzere Savat İşçiliği İle Süslenmiş, Üzerinde Rusça Yazıların Yer Aldığı, Üst Düzey Gümüş Koleksiyonluk Kafkas Kama-49 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    19. yy. Osmanlı Topraklarında Kullanılmış, Rus 84 Gümüş ve Usta Damgalı, Sap Kısmı Dahil Olmak Üzere Savat İşçiliği İle Süslenmiş, Üzerinde Rusça Yazıların Yer Aldığı, Üst Düzey Gümüş Koleksiyonluk Kafkas Kama-49 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Sap Kısmında Mors Dişi Kullanılmış, Gövde Kısmı Koyu Yeşil Deri Üzerine Gümüş Savatlar İle Süslenmiş, Çakmaklı, Üst Düzey Koleksiyonluk Nadir Kafkas Piştov Tabanca-52 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Sap Kısmında Mors Dişi Kullanılmış, Gövde Kısmı Koyu Yeşil Deri Üzerine Gümüş Savatlar İle Süslenmiş, Çakmaklı, Üst Düzey Koleksiyonluk Nadir Kafkas Piştov Tabanca-52 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Afyon İşi Desenler Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Altın Vermiyeli Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Çakmaklı Piştov Tabanca-49 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Afyon İşi Desenler Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Altın Vermiyeli Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Çakmaklı Piştov Tabanca-49 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Afyon İşi Desenler ile Altın Plakalardan Oluşan Yapraklar Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Çakmaklı Piştov Tabanca-51 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Afyon İşi Desenler ile Altın Plakalardan Oluşan Yapraklar Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Çakmaklı Piştov Tabanca-51 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Gümüş Testere İşçilikli Plaklar Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Çakmaklı Piştov Tabanca-53 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Gümüş Testere İşçilikli Plaklar Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çok Özel Koleksiyonluk Çakmaklı Piştov Tabanca-53 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Gümüş Testere İşçilikli Plaklar ile Mercan Taşlar Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çakmaklı, Uzun Sıra Dışı Namlulu, Çok Özel Koleksiyonluk Piştov Tabanca-62 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Ahşap Kısımlarında Gümüş Testere İşçilikli Plaklar ile Mercan Taşlar Kullanılmış, Metal Kısımların Yoğun Bir Şekilde Kalem İşçiliği İle Savaş Aletleri ve Desenler İşlenmiş, Namlu Kısmında Gümüş Kakmalar Kullanılmış, Çakmaklı, Uzun Sıra Dışı Namlulu, Çok Özel Koleksiyonluk Piştov Tabanca-62 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Düğme Kısımlarında Top İşaretlerinin Yer Aldığı, Koyu Lacivert, Yaka Kısmı ve Kol Uçları Kırmızı Renkte, Topçu Bölüğü Üniforması-Üniformada Ufak Kurt Yenikleri Bulunmaktadır. Günümüze Nadir Gelmektedir.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Osmanlı Dönemi, Düğme Kısımlarında Top İşaretlerinin Yer Aldığı, Koyu Lacivert, Yaka Kısmı ve Kol Uçları Kırmızı Renkte, Topçu Bölüğü Üniforması-Üniformada Ufak Kurt Yenikleri Bulunmaktadır. Günümüze Nadir Gelmektedir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, 19 yy. Kullanılmış, Sap Kısmı Abanoz Ağacından Mamul, Kın Kısmı Dahil Olmak Üzere Tüm Geçme Süslemeleri Pirinçten İmal Edilmiş, Koleksiyonluk Yağan Kılıç-90 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Osmanlı Dönemi, 19 yy. Kullanılmış, Sap Kısmı Abanoz Ağacından Mamul, Kın Kısmı Dahil Olmak Üzere Tüm Geçme Süslemeleri Pirinçten İmal Edilmiş, Koleksiyonluk Yağan Kılıç-90 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, 19 yy. Kullanılmış, Sap Kısmı Boynuzdan Mamul, Kın Kısmı Dahil Olmak Üzere Tüm Geçme Süslemeleri Düşük Ayar Gümüşten İmal Edilmiş, Çelik Kısmında Kalem İşçiliği Kullanılmış, Koleksiyonluk Yağan Kılıç-77 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Osmanlı Dönemi, 19 yy. Kullanılmış, Sap Kısmı Boynuzdan Mamul, Kın Kısmı Dahil Olmak Üzere Tüm Geçme Süslemeleri Düşük Ayar Gümüşten İmal Edilmiş, Çelik Kısmında Kalem İşçiliği Kullanılmış, Koleksiyonluk Yağan Kılıç-77 cm.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Metal Üzeri Gümüş Kakma Fetih Suresi Ayetleri Stilize Edilmiş, Üzerinde İnsan Silüetinin Kalem İşçiliği İle İşlenmiş Olduğu, Çok Özel Koleksiyonluk Kama-39,5 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    18. yy. Metal Üzeri Gümüş Kakma Fetih Suresi Ayetleri Stilize Edilmiş, Üzerinde İnsan Silüetinin Kalem İşçiliği İle İşlenmiş Olduğu, Çok Özel Koleksiyonluk Kama-39,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Yatağan Kılıç Formunda İmal Edilmiş, Çelik Kısmında ''Amel-i Mahmud'' Yazılı, Orta Boyutta, Kınlı Gümüş Koleksiyonluk Kama-38 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Osmanlı Dönemi, Yatağan Kılıç Formunda İmal Edilmiş, Çelik Kısmında ''Amel-i Mahmud'' Yazılı, Orta Boyutta, Kınlı Gümüş Koleksiyonluk Kama-38 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Kafkas Topraklarında İmal Edilmiş, Kın ve Sap Kısmında Gümüş İşlemeler Kullanılmış, Çelik Kısmı Kan Oluklu, Üzerinde Dönemin Motifleri Yapılmış, Kınlı Kama-39,5 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Osmanlı Dönemi, Kafkas Topraklarında İmal Edilmiş, Kın ve Sap Kısmında Gümüş İşlemeler Kullanılmış, Çelik Kısmı Kan Oluklu, Üzerinde Dönemin Motifleri Yapılmış, Kınlı Kama-39,5 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Avrupa İmalatı, Nur For Leuchtpatrııe Yapımı, Koleksiyonluk Silah-YAYI ATIK DURUMDA DIR. TAKILIRSA MEKANİZMASI ÇALIŞIR. HALİYLE 15x7 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    19. yy. Avrupa İmalatı, Nur For Leuchtpatrııe Yapımı, Koleksiyonluk Silah-YAYI ATIK DURUMDA DIR. TAKILIRSA MEKANİZMASI ÇALIŞIR. HALİYLE 15x7 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Kafkas Topraklarında İmal Edilmiş, Kın Kısmında Gümüş Geçmeler Kullanılmış, Kan Oluklu, Sap Kısmı Ahşaptan Mamul Çok Özel Kama-56 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Osmanlı Dönemi, Kafkas Topraklarında İmal Edilmiş, Kın Kısmında Gümüş Geçmeler Kullanılmış, Kan Oluklu, Sap Kısmı Ahşaptan Mamul Çok Özel Kama-56 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Anadolu Topraklarında Kullanılmış, Sap Kısmı Boynuzdan Mamul, Çelik Kısmı Kan Oluklu, Saldırma Bıçak Tarzı, Nadir Formda, Çok Özel Kınlı Kama-34 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Osmanlı Dönemi, Anadolu Topraklarında Kullanılmış, Sap Kısmı Boynuzdan Mamul, Çelik Kısmı Kan Oluklu, Saldırma Bıçak Tarzı, Nadir Formda, Çok Özel Kınlı Kama-34 cm.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Balçak Kısmı Ay Yıldızlı, Çelik Kısmı Gravür İşçilik İle Süslenmiş, Subay Tören Kılıcı-Tutma Kısmında Restorasyon Vardır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Balçak Kısmı Ay Yıldızlı, Çelik Kısmı Gravür İşçilik İle Süslenmiş, Subay Tören Kılıcı-Tutma Kısmında Restorasyon Vardır.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Fransız Subayların Kullanmış Olduğu, Deruf Paris 1880 Yapımı Süngü-66 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    19. yy. Fransız Subayların Kullanmış Olduğu, Deruf Paris 1880 Yapımı Süngü-66 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Kullanılmış, Balçak Kısmı Ay Yıldızlı, Püsküllü, Standart Model Kınlı Subay Kılıcı-97 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Osmanlı Dönemi Kullanılmış, Balçak Kısmı Ay Yıldızlı, Püsküllü, Standart Model Kınlı Subay Kılıcı-97 cm.

    TLSatıldı
  • 18. yy. Osmanlı, Balçak Kısmı Hilalli, Nadir Osmanlı Süvari Kılıcı-96 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    18. yy. Osmanlı, Balçak Kısmı Hilalli, Nadir Osmanlı Süvari Kılıcı-96 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Avrupa Yapımı, St. Etinne Marka, 1870 Tarihli Süngü-71 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    19. yy. Avrupa Yapımı, St. Etinne Marka, 1870 Tarihli Süngü-71 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Fransız Yapımı, Süvari Kılıcı-Tutma Kısmındaki Ahşabı Bulunmamaktadır. Haliyledir. Kılıcın Kını Yoktur.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    19. yy. Fransız Yapımı, Süvari Kılıcı-Tutma Kısmındaki Ahşabı Bulunmamaktadır. Haliyledir. Kılıcın Kını Yoktur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Balçak Kısmı Ay Yıldızlı Süvari Kılıcı-Kılıcın Kını Yoktur. Haliyledir.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Osmanlı Dönemi, Balçak Kısmı Ay Yıldızlı Süvari Kılıcı-Kılıcın Kını Yoktur. Haliyledir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Boynuzdan Mamul, Çelik Kısmı Kan Oluklu, Kın Kısmında Kadife ve Düşük Ayar Gümüş Geçmeler Kullanılmış, Usta Damgalı, Orta Boyutta Nadir Yatağan Kılıç-58 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Boynuzdan Mamul, Çelik Kısmı Kan Oluklu, Kın Kısmında Kadife ve Düşük Ayar Gümüş Geçmeler Kullanılmış, Usta Damgalı, Orta Boyutta Nadir Yatağan Kılıç-58 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Üzerinde Osmanlıca Rakamlar ve Mesafe İbareleri Bulunan, Nadir Osmanlı Topçu Batarya Ucu-6x6 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Osmanlı Dönemi, Üzerinde Osmanlıca Rakamlar ve Mesafe İbareleri Bulunan, Nadir Osmanlı Topçu Batarya Ucu-6x6 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Çapalı, Üzeri Tombak Vermiyeli, 3 Adet Donanma Paşası Üniforma Düğmesi-Çap: 2,2 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Osmanlı Dönemi, Çapalı, Üzeri Tombak Vermiyeli, 3 Adet Donanma Paşası Üniforma Düğmesi-Çap: 2,2 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Çapalı, 2 Adet Donanma Paşası Üniforma Düğmesi-Çap: 2,5 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Osmanlı Dönemi, Çapalı, 2 Adet Donanma Paşası Üniforma Düğmesi-Çap: 2,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Üzeri Tombak Vermiyeli, 2 Adet Tıbbiyeci Paşa Üniforması Düğmesi-Çap: 2,1 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Osmanlı Dönemi, Üzeri Tombak Vermiyeli, 2 Adet Tıbbiyeci Paşa Üniforması Düğmesi-Çap: 2,1 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Üst Düzey Paşa Üniformalarında Kullanılmış, Osmanlı Devlet Armalı, Tombak Vermiye Üniforma Düğmesi-Çp: 1,7 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Osmanlı Dönemi, Üst Düzey Paşa Üniformalarında Kullanılmış, Osmanlı Devlet Armalı, Tombak Vermiye Üniforma Düğmesi-Çp: 1,7 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Şirket-i Hayriye Çalışanlarının Giymiş Oldukları Üniformaların Düğmeleri, 3 Adet-Biri Osmanlı Topraklarında Üretilmiş, İkisi Avrupa Topraklarında Üretilmiştir.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Osmanlı Dönemi, Şirket-i Hayriye Çalışanlarının Giymiş Oldukları Üniformaların Düğmeleri, 3 Adet-Biri Osmanlı Topraklarında Üretilmiş, İkisi Avrupa Topraklarında Üretilmiştir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Ay Yıldızlı, 2 Adet Paşa Üniforması Düğmesi-Çap: 2,2 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Osmanlı Dönemi, Ay Yıldızlı, 2 Adet Paşa Üniforması Düğmesi-Çap: 2,2 cm.

    TLSatıldı
  • Rus Yapımı, 1825 Osmanlı-Rus Savaşı, 2 Adet Replika Madalyon-Çap: 6,5 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Rus Yapımı, 1825 Osmanlı-Rus Savaşı, 2 Adet Replika Madalyon-Çap: 6,5 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Avrupa Üretimi, Üzerinde Savaş Sahnesinin Yer Aldığı, Metal Üzeri Gümüş Kaplı, Çok Özel Askeri Temalı Peçetelik-14,5x9 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    19. yy. Avrupa Üretimi, Üzerinde Savaş Sahnesinin Yer Aldığı, Metal Üzeri Gümüş Kaplı, Çok Özel Askeri Temalı Peçetelik-14,5x9 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Genelde Cephede Kullanılmış, Barut Dolduran Personelin Kullanmış Olduğu Seyyar Tartı-22x21 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Osmanlı Dönemi, Genelde Cephede Kullanılmış, Barut Dolduran Personelin Kullanmış Olduğu Seyyar Tartı-22x21 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Katalin ve Fildişinden İmal Edilmiş, Yatağan Formunda Çok Nadir Saldırma Bıçak-29 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Osmanlı Dönemi, Sap Kısmı Katalin ve Fildişinden İmal Edilmiş, Yatağan Formunda Çok Nadir Saldırma Bıçak-29 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Saray İşi, Üzeri Kabartma Mitolojik Savaş Karakteri Görselli Enfiye Kutusu-4,5x3,5 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    19. yy. Saray İşi, Üzeri Kabartma Mitolojik Savaş Karakteri Görselli Enfiye Kutusu-4,5x3,5 cm.

    TLSatıldı
  • 2010 Yapımı, Ünlü Kurşun Asker Üreticisi King & Country's Yapmış Olduğu, 6 Parçadan Oluşan Çanakkale Askeri Topçu Birliği Kurşun Asker Lotu-Diorama Şeklinde Yapılmıştır.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    2010 Yapımı, Ünlü Kurşun Asker Üreticisi King & Country's Yapmış Olduğu, 6 Parçadan Oluşan Çanakkale Askeri Topçu Birliği Kurşun Asker Lotu-Diorama Şeklinde Yapılmıştır.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Fransız Askerlerinin Terhisi Esnasında Verilen, Özel Kutusunda Altın Vermiyeli Ödül

    Lot No: 93

    Lot: 93

    19. yy. Fransız Askerlerinin Terhisi Esnasında Verilen, Özel Kutusunda Altın Vermiyeli Ödül

    TLSatıldı
  • 20. yy. Yatağan Kılıçların Sergilenmesi İçin Üretilmiş, Ejderha Motifli Kılıç Teşhir Standı-32x30 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    20. yy. Yatağan Kılıçların Sergilenmesi İçin Üretilmiş, Ejderha Motifli Kılıç Teşhir Standı-32x30 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Yatağan Kılıçları Sergilemek İçin Üretilmiş, Genç Boynuzdan Mamul, Özel Yapım Teşhir Standı-39x30 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    19. yy. Yatağan Kılıçları Sergilemek İçin Üretilmiş, Genç Boynuzdan Mamul, Özel Yapım Teşhir Standı-39x30 cm.

    TLSatıldı
  • 20. y. Yatağan Kılıçları Sergilemek İçin Üretilmiş, Mermer Kaideli, Pirinç Askılı, Özel Yapım 3'lü Teşhir Standı-49x26 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    20. y. Yatağan Kılıçları Sergilemek İçin Üretilmiş, Mermer Kaideli, Pirinç Askılı, Özel Yapım 3'lü Teşhir Standı-49x26 cm.

    TLSatıldı
  • 20. yy. Yatağan, Tüfek vs. İçin Üretilmiş, Ahşaptan Mamul, Çift Teşhir Standı-44x12 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    20. yy. Yatağan, Tüfek vs. İçin Üretilmiş, Ahşaptan Mamul, Çift Teşhir Standı-44x12 cm.

    TLSatıldı
  • 18. ve 19. yy. Üst Düzey Kılıçlar İçin Kullanılmış, Altın Sırmalı, Nadir Kılıç Püskülü-160 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    18. ve 19. yy. Üst Düzey Kılıçlar İçin Kullanılmış, Altın Sırmalı, Nadir Kılıç Püskülü-160 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Askeri Üniformalarda Kullanılmak Üzere İmal Edilmiş, Altın Sırmalı Tekstil Parçaları Lotu

    Lot No: 99

    Lot: 99

    19. yy. Askeri Üniformalarda Kullanılmak Üzere İmal Edilmiş, Altın Sırmalı Tekstil Parçaları Lotu

    TLSatıldı
  • 19. yy. Fransız Üretimi, Çeliğinde Osmanlıca ''Emiyy Ferasem Fabrikası, 1310'' Yazılı, Osmanlıda Görev Yapmış Subay Meçi-40 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    19. yy. Fransız Üretimi, Çeliğinde Osmanlıca ''Emiyy Ferasem Fabrikası, 1310'' Yazılı, Osmanlıda Görev Yapmış Subay Meçi-40 cm.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Donanma Subay Meçi-43 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Donanma Subay Meçi-43 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, ''Allah Bizimle'' Yazılı, Kılıç Büyüklüğünde, Kınsız Subay Meçi-Balçak Kısmında Osmanlıca Numaralar Yer Almaktadır.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Osmanlı Dönemi, ''Allah Bizimle'' Yazılı, Kılıç Büyüklüğünde, Kınsız Subay Meçi-Balçak Kısmında Osmanlıca Numaralar Yer Almaktadır.

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Ay Yıldızlı ve Çelenkli Subay Kemeri

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Ay Yıldızlı ve Çelenkli Subay Kemeri

    TLSatıldı
  • Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Üzeri Çapalı Nadir Bahriyeli Kemeri-42,5x3,5 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Cumhuriyet'in İlk Yılları Kullanılmış, Üzeri Çapalı Nadir Bahriyeli Kemeri-42,5x3,5 cm.

    TLSatıldı
  • 1. Dünya Savaşı'nda Cephelerde de Kullanılmış, İngiliz Üretimi, Wolf Safety Marka Madenci Feneri-28 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    1. Dünya Savaşı'nda Cephelerde de Kullanılmış, İngiliz Üretimi, Wolf Safety Marka Madenci Feneri-28 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Balçak Kısmı Boynuzdan Mamul, Çelik Kısmında Dönemin Motiflerinin Yer Aldığı, Kınsız Yatağan Kılıç, Haliyle-73 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Osmanlı Dönemi, Balçak Kısmı Boynuzdan Mamul, Çelik Kısmında Dönemin Motiflerinin Yer Aldığı, Kınsız Yatağan Kılıç, Haliyle-73 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı DÖnemi Kullanılmış, Kısa Formda, Kınsız Subay Meçi, Haliyle-66 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Osmanlı DÖnemi Kullanılmış, Kısa Formda, Kınsız Subay Meçi, Haliyle-66 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Avrupa Topraklarında Kullanılmış Subay Meçi, Haliyle-73 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    19. yy. Avrupa Topraklarında Kullanılmış Subay Meçi, Haliyle-73 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Avrupa Topraklarında Kullanılmış Subay Kasaturası-53 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    19. yy. Avrupa Topraklarında Kullanılmış Subay Kasaturası-53 cm.

    TLSatıldı
  • 19. yy. Fransız Üretimi, Üzeri Yazılı Piştov Tabanca-Mekanizması Çalışır Durumda Değildir, Haliyledir.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    19. yy. Fransız Üretimi, Üzeri Yazılı Piştov Tabanca-Mekanizması Çalışır Durumda Değildir, Haliyledir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi, Orijinal Deriden İmal Edilmiş, Nadir Formda Barutluk-19,5x16,5 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Osmanlı Dönemi, Orijinal Deriden İmal Edilmiş, Nadir Formda Barutluk-19,5x16,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Cephede Kullanılmış, 2 Adet Balta-13,5x8,5 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Osmanlı Dönemi Cephede Kullanılmış, 2 Adet Balta-13,5x8,5 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi Kullanılmış, İçerisinde '' Yazılı Kamanında Yer Aldığı, 6 Adet Kama Lotu Farklı Topraklarda Kullanılmış, -Ortalama Ölçü: 34 cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Osmanlı Dönemi Kullanılmış, İçerisinde '' Yazılı Kamanında Yer Aldığı, 6 Adet Kama Lotu Farklı Topraklarda Kullanılmış, -Ortalama Ölçü: 34 cm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Çelikten Mamul, Bir Benzerini Mustafa Kemal Atatürk'ün de Kullanmışmış Olduğu, Tutma Kısmından Çekmeli, Orta Kısmından Doldurmalı, Çok Özel Nadir Baston Tüfek-Gizli Silah Bastonlar Geçmişte Çok Önemli Bir Nefsi Müdafaa Biçimiydi. İngiltere ve Fransa'daki Üreticiler Tarafından Üretiliyordu. Daha Sonraki ki Zamanlarda İç Savaşlarda ve Suikast Amaçlı Kullanımlarıda Görüldü. Fransız Devrimi Zamanında da Oldukça Popüler Hale Geldi. Bu Baston Tüfekte Osmanlı Dönemine Ait, Mekanizması Çalılmakta Olan Nadir, Özel ve Tarihi Bir Örnektir.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Osmanlı Dönemi İmal Edilmiş, Çelikten Mamul, Bir Benzerini Mustafa Kemal Atatürk'ün de Kullanmışmış Olduğu, Tutma Kısmından Çekmeli, Orta Kısmından Doldurmalı, Çok Özel Nadir Baston Tüfek-Gizli Silah Bastonlar Geçmişte Çok Önemli Bir Nefsi Müdafaa Biçimiydi. İngiltere ve Fransa'daki Üreticiler Tarafından Üretiliyordu. Daha Sonraki ki Zamanlarda İç Savaşlarda ve Suikast Amaçlı Kullanımlarıda Görüldü. Fransız Devrimi Zamanında da Oldukça Popüler Hale Geldi. Bu Baston Tüfekte Osmanlı Dönemine Ait, Mekanizması Çalılmakta Olan Nadir, Özel ve Tarihi Bir Örnektir.

    TLSatıldı
  • M79 Amerikan Tank Dürbünü: ABD'nin 1963-1973 Yılları Arasın da Vietnam Savaşın da Kullandığı Ana Savaş Tanklarından Biri Olan M79 FRAUT' larda Kullanılan Ocular Optik Dürbün. Dönemin Federal Savunma Bakanlığı Tarafından Tasarlanmıştır. M79 Tanklarından Toplam 4.400 Adet Üretim Yapılmıştır. Telescope M79EI, Stock No 84364 ve Seri Numarası Yazmaktadır. Orjinal Mühümmat Sandığının İçinde Yaklasık 45 kg.-74x35x28 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    M79 Amerikan Tank Dürbünü: ABD'nin 1963-1973 Yılları Arasın da Vietnam Savaşın da Kullandığı Ana Savaş Tanklarından Biri Olan M79 FRAUT' larda Kullanılan Ocular Optik Dürbün. Dönemin Federal Savunma Bakanlığı Tarafından Tasarlanmıştır. M79 Tanklarından Toplam 4.400 Adet Üretim Yapılmıştır. Telescope M79EI, Stock No 84364 ve Seri Numarası Yazmaktadır. Orjinal Mühümmat Sandığının İçinde Yaklasık 45 kg.-74x35x28 cm.

    TLSatıldı
  • Yüzyıl Başı, Orta Doğu Topraklarında İmal Edilmiş, Ahşap Kısmı Hayvan Kafası Formunda, Çok Özel Piştov Tabanca-Namlu Çeliği Sonradan Yenilenmiş Olup Haliyle Satışa Çıkmaktadır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Yüzyıl Başı, Orta Doğu Topraklarında İmal Edilmiş, Ahşap Kısmı Hayvan Kafası Formunda, Çok Özel Piştov Tabanca-Namlu Çeliği Sonradan Yenilenmiş Olup Haliyle Satışa Çıkmaktadır.

    TLSatıldı